Taika tarot

Taika tarot on salaperäinen ennustuskeino, joka yhdistää tarot-kortit ja taikuuden maailman

Taika tarot

Kartoittamalla menneisyyttä, tarkastelemalla nykyhetkeä ja ennakoiden tulevaisuutta, tarot paljastaa vastauksia kysymyksiin, jotka askarruttavat mieltäsi. Tarot-kortit, jotka ovat käytössä tarotissa, ovat erittäin monipuolisia ja symbolisia, ja ne ovat täydellisiä välineitä, joilla voit tutkia intuitiivisia tunteitasi ja ajatuksiasi. Olemme erikoistuneet tarot-ennustuksiin ja tarot-korttien tulkintaan. Palvelumme tarjoaa henkilökohtaisia ​​tarot -ennustuksia, jotka auttavat sinua ymmärtämään paremmin tulevaisuuttasi ja elämäsi polkua. Voit luottaa ammattitaitoisiin ja ystävällisiin tarot -ennustajiimme, jotka auttavat sinua selkeyttämään ajatuksiasi ja löytämään uusia näkökulmia.

 
Sanna
VAPAA
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

bloggaa
 
Serena
EI TÖISSÄ
 

Serena on intuitiivinen tarottulkitsija ja enkeliviestien välittäjä

 
Annikki
EI TÖISSÄ
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

 
Marena
EI TÖISSÄ
 

Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...

Tarot-korttien historia juontaa juurensa satojen vuosien taakse ja ne ovat kehittyneet paljon vuosien varrella. Alun perin kortteja käytettiin pelikortteina, mutta myöhemmin niistä tuli suosittu työkalu ennustamiseen. Tarot-kortit ovat saavuttaneet suurta suosiota ympäri maailman ja monet tarot-korttien ennustajat ovat saavuttaneet mainetta kyvyistään. Tarot-kortit koostuvat 78 kortista, joissa jokaisella kortilla on oma merkityksensä. Kortit jaetaan kahteen ryhmään, suuri arkana ja pieni arkana. Suuret arkana-kortit edustavat elämän suuria käänteitä ja pienet arkana-kortit edustavat arkipäivän tapahtumia. Tarot-kortit ovat kiehtova tapa saada näkökulmaa omaan elämään ja tulevaisuuteen.

Oman polkusi artikkelit

Enkelikortit

Enkelikortit

Enkelikortit tuovat meille enkelien viestejä. Enkelikortit ovat täynnä positiivista energiaa, voimaa ja...
 
Tarot ennustus

Tarot ennustus

Tarot ennustus on rohkaissut tuhansia ihmisiä. Tarot ennustus sisältää paljon voimaa ja voimauttavia...
 
 
 
 
 
 
0700-80000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_