LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-80000  

2,95 €/min + pvm

 

 

Informaatiota

Hinnat & lisätiedot

Kaipaatko neuvoa elämäntilanteeseesi, vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin, voimaannuttavaa energiaa tai jotakuta jonka kanssa keskustella huolistasi? Olet tullut oikeaan paikkaan. Täällä Enkeliviesti.fi palvelussa ovat kokoontuneet alan parhaat ennustajat, selvännäkijät, meediot, parantajat ja tarot ennustajat. Elämäntilanteestasi riippumatta he ovat täällä auttaakseen ja tukeakseen sinua.

Kaikki puhelut neuvonantajiemme kanssa ovat luottamuksellisia. Kaikki neuvonantajamme on testattu ja hyväksytty. Voimme taata, että saat parasta mahdollista palvelua ja taitavia tulkintoja puhelinpalvelultamme. Ennustajamme työskentelevät empaattisesti ja kunnioittavasti sinua kohtaan. Neuvonantajamme osaavat tehdä tulkintoja, jotka voivat auttaa ja tukea sinua elämässä, mutta he eivät tarjoa sinulle valmiita vastauksia, miten elää elämääsi. Uskomme, että olet itse vastuussa elämästäsi ja tulevaisuudestasi ja voit joka hetki vaikuttaa siihen, millaiselta tulevaisuutesi tulee näyttämään. Tulkintoja ei voi pitää vaihtoehtona taloudelliselle, juridiselle, lääketieteelliselle tai psykologiselle avulle. Voit turvallisesti kääntyä neuvonantajiemme puoleen, sillä he työskentelevät eettisesti oikein ja sinun toiveesi ovat kaiken ytimessä.

Tulkinnan Enkeliviesti.fi ennustajapalvelussa saat soittamalla numeroon 0700-80000. Puhelun hinta veloitetaan puhelinlaskussasi. Palvelun hinta on 2,95 €/min + pvm. Laskutettava aika alkaa siitä, kun soitat palvelunumeroon ja päättyy siihen, kun katkaiset puhelun. Puhelinoperaattorisi katkaisee lain mukaisesti puhelun automaattisesti hinnan yltäessä 50 euroon, eli noin 17 minuutin jälkeen. Olet lämpimästi tervetullut soittamaan uudelleen keskustelemallesi neuvonantajalle puhelun automaattisen katkeamisen jälkeen. Muista, että voit milloin tahansa katkaista puhelun, ja sinua veloitetaan vain käyttämäsi puheluajan mukaan. Jos haluat puhelun aikana palata päävalikkoon, onnistuu tämä painamalla näppäintä 9 puhelimessasi.

Enkeliviesti.fi noudattaa eettisiä säännöksiä sekä voimassaolevia lakeja. Voidaksesi käyttää Enkeliviesti.fi ennustuspalvelua täytyy sinun olla 18 vuotta täyttänyt. Sinun täytyy, omistaa puhelinliittymä josta soitat tai sinulla tulee olla lupa liittymän käyttöön liittymän omistajalta. Ennustajamme vastaavat mielelläsi kysymyksiisi ja neuvovat sinua parhaan kykynsä mukaan, he eivät kuitenkaan keskustele sairauksista tai anna lääketieteellisiä neuvoja. He eivät myöskään anna pelaamiseen, uhkapelaamisen tai veikkaamiseen liittyviä neuvoja.

Jos haluat saada tekstiviestin, kun meillä on ilmaiskampanjoita, klikkaa TÄSTÄ. Jos saat jo tekstiviestin, mutta haluat rekisteröityä saadaksesi tulevaisuudessakin tekstiviestejä, klikkaa TÄSTÄ.

Käytämme ainoastaan arkistokuvia, joita ostamme lisenssillä kuvatoimistoilta. Ostettuja, kuvatoimistojen kuvia käytetään sekä web-sivujemme graafiseen suunnitteluun sekä siinä tapauksessa, että puhelimeen vastaava henkilö on eri syistä valinnut anonymiteetin. Se voi esimerkiksi tulla kysymykseen tapauksissa, joissa henkilö elää suojatulla identiteetillä tai kun henkilö voidaan katsoa potentiaalisen häirinnän kohteeksi tai tapahtuman seuraukset aiheuttavat vahinkoa henkilön identiteetille.

 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-80000 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy