LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-80000  

2,95 €/min + pvm

 

 

Enkelikortit

Enkelikortit tuovat meille enkelien viestejä. Enkelikortit ovat täynnä positiivista energiaa, sanoja ja kuvia, joista jokainen meistä voi kanavoida omaan elämäänsä voimaa ja ohjausta.

Enkelikortit
Enkelikortit

Enkelikortit ovat ennustuskorttipakkoja, jotka ovat täynnä inspiroivia ja motivoivia sanoja ja lauseita. Enkelien itsensä innoittamana pakkaukset voivat koostua mistä tahansa määrästä kortteja 36:sta sataan tai enemmän. Pakkaustasi voidaan havainnollistaa enkeleillä tai kauniilla hengellisillä kuvilla, joskus viitaten kortin sanoihin.

Tarot-kortteja vähemmän pelottavat enkelikortit eivät tarvitse erityiskoulutusta, ja niitä voidaan käyttää muutamassa hetkessä pakkauksen avaamisesta. Useimmissa pakkauksissa on esite, jossa kuvataan lisätietoja kustakin kortista tai yksinkertaisesti ehdotetaan erilaisia tapoja käyttää niitä.

Korteissasi voi olla rohkaisevia lauseita, inspiraation sanoja tai suoraviivaisia ohjeita. Enkelikortit ja niiden viestit ovat aina positiivisia ja energiaasi kohottavia. Ne soveltuvat kaiken ikäisille ja kaikenlaisia kokemuksia kokeneille ihmisille ja ovat täysin turvallisia myös lapsille. 

Enkelikortteja on saatavana kirjakaupoista, new age- ja kristallikaupoista sekä verkkokaupoista. Jos sinulla olet onnekas ja pääset osallistumaan mielen, kehon ja hengen festivaaleille, löydät yleensä paljon suuremman valikoiman kuin tavallisessa kaupassa.

Voit valita pakkauksen pelkästään kuvien perusteella tai ehkä sanat ovat erityisen resonoivia. Yritä esittää korteille kysymys ja valitse enkelikortti satunnaisesti. Puhutteleeko kortti sinua? Älä huoli, jos et pääse koskettamaan fyysisesti kortteja itse. Verkkokaupoissa näytetään usein valikoima kuvia, jolloin saat tuntuman kortteihin ja enkeleihin. Jopa kansikuva antaa sinulle paljon tietoa pakkauksen persoonallisuudesta. Sitten vain valitset itsellesi sopivan enkelikorttipakan. 

Kun saat pakkauksen käsiisi, avaa se ja katsele kaikkia kortteja. Tunne niiden energia sekoittamalla niitä käsissäsi. Yksinkertaiset ohjeet saattavat sijaita itse laatikossa tai yhdessä tai useammassa kortissa tai esitteessä. Voit myös käyttää kirjoja tai netistä löytyviä ohjeita. 

Enkelikortit toimivat kanavoimalla suojelusenkeliltäsi ohjausta ja intuitiivisia ajatuksia. Aluksi ohjeet saattavat olla hyödyllisiä, mutta käytännössä huomaat todennäköisesti, että viesti alkaa tulemaan suoraan kortilta ja enkeleiltä. Kuva saattaa ehdottaa sinulle eri merkitystä kuin pakkauksessa oleva selitys: kulje aina oman vaistosi ja intuitiosi mukaan, koska tätä yritämme vahvistaa myös enkelikorteilla. Enkelit alkavat viestimään sinulle vähitellen tai välittömästi. Kun olet saanut esteet pois sinun ja energian väliltä, kaikki muuttuu helpoksi ja enkelien viestit ikäänkuin valuvat tietoisuuteesi. Pystyt erottamaan enkelikorttien tuoman viestin omasta ajattelustasi ja kaikki viestit, jotka enkeleiltä tulevat ovat sinulle selkeitä. 

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

 
Ukko Kalevi
Vapaa
 
Astral, Astro, Ennustukset, Ennustaminen, Ennustus, Ennustajat, Ennustaja, Meedio, Näkijä, Oraakkeli, Rajatieto, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus

Ukko Kalevin kyvyt ovat perittyjä, sukupolvelta toiselle. Hänellä on vuosien...

 
Annikki
Kutsu minua
 
Enkelikortit, Ennustaja, Ennustajat, Näkijä, Tarot tulkinta, Enkeliviesti, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Meedio, Rajatieto

Annikki on intuitiivinen selvännäkijä. Hän käyttää enkelikortteja sekä enkelikiviä, ja...

 
Katriina
Kutsu minua
 
Astro, Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustaminen, Ennustukset, Näkijä, Selvänäkijä, Rajatieto, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta, Unien tulkinta

Katriina on yksi luotetuimmista neuvonantajistamme. Hän ei tuomitse ketään ja häneltä...

Bloggaajat
 
Marena
Kutsu minua
 
Rajatieto, Näkijä, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Selvänäkijä, Enkelikortit, Oraakkeli, Selvännäkijä

Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...

 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Suojelusenkelit matkassamme

Suojelusenkelit matkassamme

1033 näyttökerrat

Legendojen ja uskomusten mukaan suojelusenkeli vartioi meitä kaikkia. Ihmiset ovat kertoneet tapaamisista suojelusenkelinsä kanssa. Se voi olla puhtaasti henkinen kokemus, mutta jotkut ihmiset ovat kertoneet suojelusenkelin vierailusta myös rakkaan, erityisesti kuolleen hahmona.

 
Korteista ennustaminen

Korteista ennustaminen

10314 näyttökerrat

Tutustu millaista taitava ja asiantunteva korteista ennustaminen.

 
Shamaani

Shamaani

5874 näyttökerrat

Shamaani hakee sinulle salaisen tiedon Keskisestä, Ylisestä ja Alisesta, oletko valmis?

 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-80000 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy