Enkelikortit

Enkelikortit tuovat meille enkelien viestejä. Enkelikortit ovat täynnä positiivista energiaa, voimaa ja ohjausta

Enkelikortit
Enkelikortit

Enkelikortit ovat herättäneet viime vuosina paljon kiinnostusta. Ne tarjoavat ainutlaatuisen tavan ottaa yhteyttä enkelien viisauteen ja löytää ohjausta omaan elämään. 

Enkelikorttien historia

Enkelikorttien historia ulottuu 1900-luvun alkupuolelle, jolloin Dorothy Dorey loi ensimmäisen enkelikorttipakan nimeltä "Angel Cards". Nämä kortit perustuivat Doreyn omiin enkelivisioihin ja niissä oli yksinkertaisia ​​viestejä ja enkeleiden kuvia. Vuosien varrella enkelikorttien suosio on kasvanut ja niitä on saatavilla monenlaisia, eri teemoilla ja kuvituksella. Enkelikortit tuovat meille enkelien viestejä. Enkelikortit ovat täynnä positiivista energiaa, sanoja ja kuvia, joista jokainen meistä voi kanavoida omaan elämäänsä voimaa ja ohjausta. Enkelikortit ovat ennustuskorttipakkoja, jotka ovat täynnä inspiroivia ja motivoivia sanoja ja lauseita. Enkelien itsensä innoittamana pakkaukset voivat koostua mistä tahansa määrästä kortteja, 36:sta sataan tai enemmän. Pakkausta voidaan havainnollistaa enkeleillä tai kauniilla hengellisillä kuvilla, joskus viitaten kortin sanoihin.

Tarot-kortit

Tarot-kortteja vähemmän pelottavat enkelikortit eivät tarvitse erityiskoulutusta, ja niitä voidaan käyttää muutamassa hetkessä pakkauksen avaamisesta. Useimmissa pakkauksissa on esite, jossa kuvataan lisätietoja kustakin kortista tai yksinkertaisesti ehdotetaan erilaisia tapoja käyttää niitä. Enkelikortit on saatavilla kirjakaupoista, new age- ja kristallikaupoista, sekä verkkokaupoista. Jos olet onnekas ja pääset osallistumaan mielen, kehon ja hengen festivaaleille, löydät yleensä paljon suuremman valikoiman kuin tavallisesta kaupasta. Korteissasi voi olla rohkaisevia lauseita, inspiraation sanoja tai suoraviivaisia ohjeita. Enkelikortit ja niiden viestit ovat aina positiivisia ja energiaasi kohottavia. Ne soveltuvat kaiken ikäisille ja kaikenlaisia kokemuksia kokeneille ihmisille ja ovat täysin turvallisia myös lapsille. Voit valita pakkauksen pelkästään kuvien perusteella tai ehkä sanat ovat erityisen resonoivia. Yritä esittää korteille kysymys ja valitse enkelikortti satunnaisesti. Puhutteleeko kortti sinua?

Tunne energia

Kun saat pakkauksen käsiisi, avaa se ja katsele kaikkia kortteja. Tunne niiden energia sekoittamalla niitä käsissäsi. Enkelikortit toimivat kanavoimalla suojelusenkeliltäsi ohjausta ja intuitiivisia ajatuksia. Aluksi ohjeet saattavat olla hyödyllisiä, mutta käytännössä huomaat todennäköisesti, että viesti alkaa tulemaan suoraan kortilta ja enkeleiltä. Kuva saattaa ehdottaa sinulle eri merkitystä kuin pakkauksessa oleva selitys. Kulje aina oman vaistosi ja intuitiosi mukaan, koska tätä yritämme vahvistaa myös enkelikorteilla. Enkelit alkavat viestimään sinulle vähitellen tai välittömästi. Kun olet saanut esteet pois sinun ja energian väliltä, kaikki muuttuu helpoksi ja enkelien viestit ikäänkuin valuvat tietoisuuteesi. Pystyt erottamaan enkelikorttien tuoman viestin omasta ajattelustasi ja kaikki viestit, jotka enkeleiltä tulevat ovat sinulle selkeitä.

Suosio kasvamassa

Vaikka tieteellistä tutkimusta enkelikorteista on vielä vähän, jotkut tutkimukset viittaavat siihen, että niillä voi olla positiivinen vaikutus hyvinvointiimme. Enkelikorttien suosio kasvaa jatkuvasti, ja ne ovat yhä useammalle ihmiselle tärkeä työkalu henkisellä polulla. On todennäköistä, että tulevaisuudessa enkelikorttien käyttö tulee yhä yleisemmäksi ja niiden avulla kehitetään uusia menetelmiä itsetuntemuksen ja henkisen kasvun edistämiseen.

 
 

 
Sanna
VAPAA
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

 
Marena
EI TÖISSÄ
 

Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...

 
Annikki
EI TÖISSÄ
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

 
Helena
EI TÖISSÄ
 

Helena on tarot-tulkitsija ja oman tien kulkija. Hän on ollut koko ikänsä...

 

Oman polkusi artikkelit

Paras ennustaja

Paras ennustaja

Paras ennustaja auttaa sinua näkemään tulevaisuuteesi ja tarjoamaan ohjausta elämän eri...
 
Taikatarot

Taikatarot

Tarotkortit, Tarot -luenta ja taikatarot ovat jännittäviä aiheita. Lue tarot-korteista ja siitä, miten niitä...
 
Enkeli ennustajat

Enkeli ennustajat

Enkeli ennustajat ovat ilmiö, joka on kiehtonut ihmisiä jo vuosisatojen ajan. He ovat kanava jumalallisiin...
 
Tulevaisuuden ennustaminen

Tulevaisuuden ennustaminen

Ennusta tulevaisuutta eri menetelmillä. Tulkitsijat selittävät, antavat vastauksia ja opastavat sinua prosessin...
 
 
 
 
0700-80000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää