Enkelikortit

Enkelikortit tuovat meille enkelien viestejä. Enkelikortit ovat täynnä positiivista energiaa, voimaa ja ohjausta

Enkelikortit
Enkelikortit

Enkelikortit tuovat meille enkelien viestejä. Enkelikortit ovat täynnä positiivista energiaa, sanoja ja kuvia, joista jokainen meistä voi kanavoida omaan elämäänsä voimaa ja ohjausta. Enkelikortit ovat ennustuskorttipakkoja, jotka ovat täynnä inspiroivia ja motivoivia sanoja ja lauseita. Enkelien itsensä innoittamana pakkaukset voivat koostua mistä tahansa määrästä kortteja 36:sta sataan tai enemmän. Pakkaustasi voidaan havainnollistaa enkeleillä tai kauniilla hengellisillä kuvilla, joskus viitaten kortin sanoihin.

Tarot-kortteja vähemmän pelottavat enkelikortit eivät tarvitse erityiskoulutusta, ja niitä voidaan käyttää muutamassa hetkessä pakkauksen avaamisesta. Useimmissa pakkauksissa on esite, jossa kuvataan lisätietoja kustakin kortista tai yksinkertaisesti ehdotetaan erilaisia tapoja käyttää niitä.

Korteissasi voi olla rohkaisevia lauseita, inspiraation sanoja tai suoraviivaisia ohjeita. Enkelikortit ja niiden viestit ovat aina positiivisia ja energiaasi kohottavia. Ne soveltuvat kaiken ikäisille ja kaikenlaisia kokemuksia kokeneille ihmisille ja ovat täysin turvallisia myös lapsille. 

Enkelikortit on saatavilla kirjakaupoista, new age- ja kristallikaupoista sekä verkkokaupoista. Jos sinulla olet onnekas ja pääset osallistumaan mielen, kehon ja hengen festivaaleille, löydät yleensä paljon suuremman valikoiman kuin tavallisessa kaupassa.

Voit valita pakkauksen pelkästään kuvien perusteella tai ehkä sanat ovat erityisen resonoivia. Yritä esittää korteille kysymys ja valitse enkelikortti satunnaisesti. Puhutteleeko kortti sinua? Älä huoli, jos et pääse koskettamaan fyysisesti kortteja itse. Verkkokaupoissa näytetään usein valikoima kuvia, jolloin saat tuntuman kortteihin ja enkeleihin. Jopa kansikuva antaa sinulle paljon tietoa pakkauksen persoonallisuudesta. Sitten vain valitset itsellesi sopivan enkelikorttipakan. 

Kun saat pakkauksen käsiisi, avaa se ja katsele kaikkia kortteja. Tunne niiden energia sekoittamalla niitä käsissäsi. Yksinkertaiset ohjeet saattavat sijaita itse laatikossa tai yhdessä tai useammassa kortissa tai esitteessä. Voit myös käyttää kirjoja tai netistä löytyviä ohjeita. 

Enkelikortit toimivat kanavoimalla suojelusenkeliltäsi ohjausta ja intuitiivisia ajatuksia. Aluksi ohjeet saattavat olla hyödyllisiä, mutta käytännössä huomaat todennäköisesti, että viesti alkaa tulemaan suoraan kortilta ja enkeleiltä. Kuva saattaa ehdottaa sinulle eri merkitystä kuin pakkauksessa oleva selitys: kulje aina oman vaistosi ja intuitiosi mukaan, koska tätä yritämme vahvistaa myös enkelikorteilla. Enkelit alkavat viestimään sinulle vähitellen tai välittömästi. Kun olet saanut esteet pois sinun ja energian väliltä, kaikki muuttuu helpoksi ja enkelien viestit ikäänkuin valuvat tietoisuuteesi. Pystyt erottamaan enkelikorttien tuoman viestin omasta ajattelustasi ja kaikki viestit, jotka enkeleiltä tulevat ovat sinulle selkeitä. 

 
 

 
Sanna
VAPAA
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

 
Marena
VARATTU
 

Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...

bloggaa
 
Serena
EI TÖISSÄ
 

Serena on intuitiivinen tarottulkitsija ja enkeliviestien välittäjä

 
Annikki
EI TÖISSÄ
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

 

Oman polkusi artikkelit

Luotettava ennustaja

Luotettava ennustaja

Luotettava ennustaja on enemmän kuin tulevaisuuden näkijä  - hän on tuki ja opas niille, jotka etsivät...
 
Astraltv asiantuntijat

Astraltv asiantuntijat

Astraltv asiantuntijat ovat herättäneet innostusta televisiossa tarjotessaan ennusteita ja henkisiä...
 
Meedioita

Meedioita

Meedioita, ihmisiä joiden väitetään toimivan välittäjinä henkimaailman ja elävien ihmisten...
 
Intuitiivinen näkijä

Intuitiivinen näkijä

Intuitiivinen näkijä on mystinen hahmo, joka kykenee saamaan kuvan asioista ilman aisteihin perustuvaa...
 
 
 
 
0700-80000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_