Meedio

Meedio kykenee kommunikoimaan henkimaailman kanssa ja välittämään tietoa edesmenneiltä henkilöiltä

Meedio

Etsitkö vastauksia kysymyksiin, jotka askarruttavat sinua elämässäsi? Meedio voi auttaa. Meedio on henkilö, joka väittää pystyvänsä kommunikoimaan henkimaailman kanssa ja välittämään viestejä edesmenneiltä läheisiltäsi. Meedio voi auttaa sinua ymmärtämään menneitä tapahtumia ja löytämään rauhan menetyksen jälkeen. Ota yhteyttä meihin ja anna meedion auttaa sinua löytämään vastauksia kysymyksiisi ja saamaan selkeyttä elämääsi. Jos olet kiinnostunut meedioista tai haluat tietää lisää heidän kyvyistään, tutustu meedioihin ja heidän tarjoamiinsa palveluihin. Voit saada uusia näkökulmia ja löytää vastauksia kysymyksiisi elämästä.

 
Sanna
VAPAA
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

 
Marena
EI TÖISSÄ
 

Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...

 
Annikki
EI TÖISSÄ
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

 
Helena
EI TÖISSÄ
 

Helena on tarot-tulkitsija ja oman tien kulkija. Hän on ollut koko ikänsä...

Meedioita on ollut eri kulttuureissa jo vuosituhansia, mutta viime vuosisadan alussa meedioilmiö levisi Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Meedioilla on ollut merkittävä rooli spiritismissä ja hengellisessä liikkeessä. Meedio voi käyttää erilaisia menetelmiä, kuten kirkkaiden aistien, näkö, kuulo, tunto, haju ja maku, käyttöä tai automaattikirjoitusta. Meedioita on kritisoitu huijaamisesta, mutta monet uskovat meedioyhteyden olevan todellinen ja hyödyllinen henkiselle hyvinvoinnille. Meedio on ollut läsnä ihmisten elämässä jo kauan, ja heitä on pidetty arvostettuina henkisinä johtajina. Meedioilla on myös oma etiikkakoodisto, johon he sitoutuvat palveluitaan tarjotessaan.

Oman polkusi artikkelit

Meedio Helsinki

Meedio Helsinki

Meedio Helsinki tarjoaa mahdollisuuden kokea henkimaailma ja etsiä vastauksia elämän suuriin kysymyksiin
 
Meedioita

Meedioita

Meedioita, ihmisiä joiden väitetään toimivan välittäjinä henkimaailman ja elävien ihmisten...
 
 
 
 
 
 
0700-80000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_