Arvosteluja

Mikään ei tee meitä onnellisemmiksi kuin tyytyväiset asiakkaat. Voit vapaasti lukea asiakkaidemme kokemuksia ennen kuin päätät soittaa


Marika kirjoittaa näin henkilöstä Sanna:

Suuret Kiitokset Sannalle. Olen saanut häneltä todella hyvin apua ja auttanut ja opastanut vaikeitakin tilanteita. Olen erittäin kiitollinen hänelle suuresta avusta. Lämpimästi suosittelen ottamaan häneen yhteyttä. Hän on erittäin mukava henkilö ja piristää ankeatakin päivää hänen kanssaan on mukavaa keskustella. Hän on parhaimpia näkijöitä on todella mahtavat lahjat hänellä.

Maarit kirjoittaa näin henkilöstä Sanna:

Kiitos Sanna arvokkaista neuvoista joita olen saanut sinulta haastaviin elämän tilanteisiin, olet katsonut aivan kohdalleen kaikki. Sannan ohjeita voin lämpimästi suositella soita Sannalle se autaa. Terveisin Maarit

Aija kirjoittaa näin henkilöstä Sanna:

Sanna kiitos olet nähnyt asiani oikein tiedät mitä pitää tehdä jos on ongelma. Perheen asiat olet osannut neuvoa. Kiitos.

Mirva kirjoittaa näin henkilöstä Sanna:

Kiitos Sanna avusta ja neuvoista. Niin oikeita joiden avulla olen rauhoittunut ja päässyt vaikeista asioita yli voin niin luottaa apuusi. Voin niin lämpimästi suositella neuvojasi olet parasta.

Pirre kirjoittaa näin henkilöstä Sanna:

Kiitos Sanna, aivan mahtavaa miten turhat huolet ja murheet jäi pois, sinun avulla. Olet uskottava, rehellinen ja puhut aidosti.

Outi kirjoittaa näin henkilöstä Sanna:

Sanna olen kiitollinen avusta ja neuvoista. En olisi selvinnyt . Olet opettanut henkisiä ja fyysisiä asioita. Voin lämpimästi suositella sinun apua. Kiitos.

Jaana kirjoittaa näin henkilöstä Sanna:

Kiitos Sanna olen aina saanut avun ja neuvon askarruttaviin asioihin. Sinuun voi luottaa. Olet kyllä paras mitä olen kohdannut.

Tarja kirjoittaa näin henkilöstä Sanna:

Kiitos Sanna. Olen kiitollinen, kun osaat auttaa henkisesti ja fyysisisiin oireisiin saa erinomaisia neuvoja. Olet enkeli.

Taina kirjoittaa näin henkilöstä Sanna:

Sanna, kiitos auttajalle. Olen kiitollinen avustasi. Sain ohjeet vaikeisiin perheasioihin ja osaat auttaa rakkaudella. Voin niin lämpimästi suositella Sannan apua. Hän osaa auttaa, kaunis kiitos.

Minna kirjoittaa näin henkilöstä Sanna:

Kiitos Sanna osaat auttaa minua hädän hetkellä apu on tullut ja selvisin. Kiitos!

Jaana kirjoittaa näin henkilöstä Sanna:

Ilman Sannan apua en olisi selvinnyt elämän painesta on ollut monta vuotta ja ei ne lopu. Kiitollisuudella ajattelen tätä ihmeauttajaa. Lämpimästi suosittelen.

Matti kirjoittaa näin henkilöstä Sanna:

Kiitos tulkinnasta. Odotan innolla tulevaisuuttani. Hyvää syksyä sinulle.

Anita kirjoittaa näin henkilöstä Sanna:

Kiitollisuudella aina saan yhteyden Sanna sinuun ja tiedän että aina tulee neuvo ja apu sinulta. Uskomatonta tiedät kaikesta ja neuvot ovat kullan arvoiset. Neuvojen ansiosta olen pärjännyt hyvin elämässä ja läheiset ovat saaneet myös avun kun olen pyytänyt sinua auttamaan, tuhannesti kiitos avusta ja neuvoista ja parantamisesta olet korvaamaton, voin suosiella teille ihmiset tätä uskomatonta apua.

Maarit kirjoittaa näin henkilöstä Sanna:

Sanna kiitos. Apu tulee aina. Olen kiitollinen, kun olen saanut yhteyden Sanna sinun apuun ja elämän neuvoihin. Perheeni on saanut avun myös, kiitos olet paras auttaja. Voin suositella Sannan neuvoja ja apua.

Jaakko kirjoittaa näin henkilöstä Sanna:

Kiitos Sanna avusta, tuli kaikki asiat kuntoon minulla ja läheisellä. Sinun apu on hyvä suosittelen. Kiitos.

Kristiina kirjoittaa näin henkilöstä Sanna:

Kiitos Sanna. Oli voimaannuttavaa puhua kanssasi. Annoit toivoa tulevaisuuten ja hyviä terveys vinkkejä. Energiat oli kohdallaan.

Maarit kirjoittaa näin henkilöstä Sanna:

Kiitos Sanna, soitin sinulle kun tarvin parantavaa energiaa. Hoitosi tehosi minuun hyvin ja näit asiani mitä kysyin. Hoidit myös koko perheeni luotin sinuun täysin. Soitan sinulle vielä toisten. Suosituksesi sinulle Sanna. Kiitos.

A.K kirjoittaa näin henkilöstä Sanna:

Kiitos Sannalle tulkinnasta, se auttoi jaksamaan.

Sami kirjoittaa näin henkilöstä Sanna:

Kiitos Sanna. Näit asiani. Tiesit antaa hyvät neuvot. T.Sami.

Jari kirjoittaa näin henkilöstä Sanna:

Kiitos Sanna, soitin sinulle mieltäni askarruttavasta asiasta. Otit muutaman kortin ja olivat samanlainen tulkinta, mitä näit minulle. Tiesit asiani, miten mennä tästä eteenpäin. Sain sinulta hyvän avun ja hoidon. Suositukseni.

Joanna kirjoittaa näin henkilöstä Sanna:

Sanna antoi minulle toivoa ja neuvoja tilanteeseen, mikä on tuntunut pitkään vaikealta.

Taina kirjoittaa näin henkilöstä Sanna:

Ihana Sanna. Soitin sinulle uskomatonta mikä yhteys meillä oli heti puhelun alettua. Näit kaikki asiani ja hoidit. Hoitosi oli voimaannuttava. Annoit hyvää tietoa. Sovimme koska otan taas yhteyttä. Suositukseni sinulle Sanna. Kiitos.

Johanna kirjoittaa näin henkilöstä Sofiia:

Lyhyesti kiitos sinulle. Olet ollut iso apu.

Merja kirjoittaa näin henkilöstä Marena:

Suosittelen soittoa Marenalle - hän kuulosti niin asiantuntevalta aivan kuin olisi nähnyt asiat ja ihmiset edessään mistä/ kenestä kyselin häneltä. Minulla oli vähän omaa tietoa/näkemystä asioista joihin halusin saada häneltä tulevaisuuden näkymiä kauemmas. Niinpä hän tuntui näkevän sujuvasti ja kertoi asiat minulle. Ihmeellistä! Odottelen tulevaa! Kiitos❣️❤️ Palaan taas kun asiat alkaa askarruttaa!

Hannu kirjoittaa näin henkilöstä Tiina:

Kiitos avusta sain hyvän mielen.

Helena kirjoittaa näin henkilöstä Marena:

Huippu oli Marena. Itkettävän ihana ja menneisyys kohtasi täysin, kuin myös uusia asioita tulevan elämän. Vahva suositus.

Päivi kirjoittaa näin henkilöstä Marena:

Soitan Marenalle kun kaipaan selkeyttä ja vahvistusta elämääni ja tulevaisuuteen. Ja aina Marena pystyy antamaan vahvistusta, voimaa ja jonkun uuden näkökulman asioihin. Olet enkeli, teet työtäsi johdatuksessa ja sydämellä! Iso kiitos jälleen kerran!

Minna kirjoittaa näin henkilöstä Tuuli:

Tuuli... Olet oivaltavin tapaamani psyykkinen henkilö, on uskomatonta, miten itsevarmasti ja mitä yksityiskohtia näet. Voin vain sanoa, että kun soitat Tuulille, et tule olemaan pettynyt.

Keijukainen kirjoittaa näin henkilöstä Sofiia:

Minulla oli paljon huolta, enkä ymmärtänyt miksi. Tämä puhelu käänsi koko päiväni ympäri. Erittäin mukava ja rehellinen keskustelu. Kiitos!

Olavi kirjoittaa näin henkilöstä Serena:

Kiitos lämpimästä ja oivaltavasta keskustelusta, sain vastauksia moniin kysymyksiin, jotka ovat vastanneet omaa vaistoani. Suosittelen lämpimästi Serenaa.

Anna kirjoittaa näin henkilöstä Serena:

Muutama viikko sitten soitin sinulle ja pyysin apuasi. Kiitos keskustelustamme, sillä asiat ovat nyt paremmin. Löysin oikean polun puhelun jälkeen.

Helena kirjoittaa näin henkilöstä Marena:

Kiitos suuresta avustasi. Osaat katsoa asioitani juuri nappiin ja päästään oikeaan lopputulokseen ja asiat rullaa taas eteenpäin ❤️❤️❤️.

Pirkko kirjoittaa näin henkilöstä Marena:

Kiitos Marena. Kanssasi oli hyvä jutella, tiesit paljon asioita jotka painoivat mieltäni. Tuli paljon rauhallisempi olo monesta asiasta. Varsinkin ihmissuhde asiani selveni minulle, miksi se meni näin se oli minulle helpottavaa. Osasit kertoa siihen syyn. Tästä voin jatkaa kevyemmällä mielellä. Kiitos.

Ida kirjoittaa näin henkilöstä Tuuli:

Puhelustamme on jo hetki aikaa. Mjistin sinut, kun nyt tapahtui jotain, josta minulle kerroit. Kiitos sinulle sydämeni pohjasta. Sain silloin paljon apua puhelun aikana. Äänessäsi oli jotain hyvin maagista ja rauhallista. Olen onnellinen, että juuri sinä olit linjoilla.

Suvi kirjoittaa näin henkilöstä Marena:

Marena on tosi nopea ja tarkka näkijä ja uskaltaa sanoa suoraan mitä näkyy. Kiitos

Nainen kirjoittaa näin henkilöstä Marena:

Kiitos mahtavasta tulkinnasta. Sä rohkaisit minua työssä ja rakkauselämässä. Tiesit tilanteeni ja annoit voimaa jaksaa mennä eteen päin.

Jaana kirjoittaa näin henkilöstä Marena:

Kiitos Marena ja kaikkea hyvää sinulle. Nyt voin olla rauhassa ja kiitos siitä kuuluu sinulle. Hyvää loppuvuotta!

Hannele kirjoittaa näin henkilöstä Marena:

Kiitollisuudella ajattelen sinua Marena, suru on ollut niin raskas, mutta kerroit sellaista mikä sai mieleni kevenemään ja ilo kuplii neuvoistasi ja ohjeistasi, ehkä kohtaan vielä rakkaan ystäväni, tavalla tai toisella❤️

Aleksandra kirjoittaa näin henkilöstä Annikki:

Stort grattis till dina råd! Jag kan varmt rekommendera dig.

Jaana kirjoittaa näin henkilöstä Sofiia:

Kiitos opastuksesta. Meni hetki ennenkuin ymmärsin ja oivalsin, mistä kerroit. Mutta nyt asiat ovat hyvin. Kiitos!

Tuula kirjoittaa näin henkilöstä Marena:

Loistava tietotaito, näki energioista, sanoisinko ihan nappiin asioita. Suosittelen.

Essi kirjoittaa näin henkilöstä Marena:

Kiitos Marena. Täytyy sanoa, että hyvin tiesit minulle. Voin suositella toisille myös sinun tulkintojasi ja kyllä minä soitan sinulle uudelleen. Mukavaa syksyä sinulle.Terv. Essi

Olavi Raineri Nerg kirjoittaa näin henkilöstä Marena:

Kiitos, selkeä tiedon näkemys vaikeassa tilanteessani! Kiitos Enkelit!

Tuija kirjoittaa näin henkilöstä Marena:

Olen kiitollinen kun olen löytänyt Marenan lempeän selkeän avun.

Pirjo kirjoittaa näin henkilöstä Marena:

Kiitos keskustelusta kanssasi vähän aikaa sitten, kuuntelin sen mainitsemasi ensimmäisen lähetyksen. Se kosketti minua syvästi, oivalsin myös lisää menneisyydessä tapahtuneista asioista. Olen myös maaseudulta lähtöisin. Hyvää yötä , halauksin Pirjo

Elina kirjoittaa näin henkilöstä Marena:

Kiitos Marena, autoit minua löytämään oikean ratkaisun ja uskaltamaan toteuttaa sen niin, että kaikki meni hyvin. Kaikki vastaukset, jotka annoit kysymyksiini, tunsin sydämessäni oikeiksi ja ovat toteutuneet niin kuin kerroit.

Anja kirjoittaa näin henkilöstä Marena:

Kiitos Marena. Sait oloni helpottumaan. Tästä on hyvä jatkaa taas elämääni.

Oili kirjoittaa näin henkilöstä Marena:

Soitin, kun sain puhelimeeni mainoksen ilmaisesta 7 minuutista. Marena sattui vastaamaan. Hän todella tiesi kaikki vaivani, päästä varpaisiin. Olin hämmästynyt, koska en hänelle mitään kertonut vaivoistani. Muu ennustus jää sitten nähtäväksi. Hyvää kevättä ja kiitos.

Satu kirjoittaa näin henkilöstä Marena:

Kiitän Marena sinua sydämeni pohjasta keskustelustamme. Annoit niin paljon puhelun aikana. Äänessäsi oli jotain hyvin kaunista. Ohjeittesi mukaan nyt vain eteenpäin. Olen onnekas, kun sinä vastasit puheluuni.

Anja kirjoittaa näin henkilöstä Marena:

Olit aivan ihana persoona. Kanssasi oli todella miellyttävä keskustella. Tiesit kyllä hyvin asiani ja sain niihen vastaukset ja hyvät neuvot. Todella olen hyvilläni.

 
 
 
0700-80000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_