Tarjous

Soita ilmaiseksi 10 minuuttia. Soita ennustajille ja selvännäkijöille ilmaiseksi uutena asiakkaana

Uudet asiakkaat soittavat 10 minuuttia ilmaiseksi. Oletko harkinnut soittamista, mutta et ole yrittänyt? Nyt voit kokeilla palveluitamme täysin ilmaiseksi. Soita 0700-93162. Normaali hinta on 2,95 €/min + pvm, mikä tekee tarjouksesta 29,50 € arvoisen.

Tarjous on voimassa vain yhden puhelun ajan ja vain uusille asiakkaille. Uusia asiakkaita ovat he, jotka eivät ole soittaneet palveluumme 31. joulukuuta 2018 jälkeen. Palveluamme mainostetaan osoitteissa www.enkeliviesti.fi ja www.ennustaja24.fi.

Jos et saa yhteyttä henkilöön, ilmaista puhelua ei lasketa ja voit soittaa uudelleen ilmaiseksi. Ilmaisia ​​minuutteja ei voi siirtää puhelujen välillä. Puhelun kesto alkaa, kun puhelu yhdistetään, ja päättyy, kun puhelu katkaistaan.

Jos puhelu kestää 10 minuuttia tai vähemmän, koko puhelu on ilmainen. Jos puhelu kestää kauemmin, maksat vain 10 minuuttia ylittävästä ajasta. Ilmaisia minuutteja sisältäviin puheluihin sovelletaan normaalia puhelumaksua, jos operaattorisi veloittaa normaalisti normaalin puhelumaksun.

Jos haluat poistaa puhelinnumerosi ja lopettaa tekstiviestien saamisen ilmaisista minuuteista

klikkaa tästä
 
 
 
0700-80000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_