Taikatarot

Tarotkortit, Tarot -luenta ja taikatarot ovat jännittäviä aiheita. Lue tarot-korteista ja siitä, miten niitä käytetään

Taikatarot
Taikatarot

Tarot-kortit ja ennustaminen ovat olleet olemassa jo hyvin kauan. Niiden alkuperästä on useita erilaisia teorioita, mutta mikään niistä ei ole täysin varmaa. Jotkut uskovat, että tarotkortit ovat peräisin muinaisesta Egyptistä ja että kiertelevät ryhmät toivat ne Eurooppaan. Toisen teorian mukaan tarotkortit ovat peräisin kabbalasta, mystisestä juutalaisesta opetuksesta. Teorian mukaan tarotkortit olivat eräänlaisia viisauden kortteja, joita käytettiin opetuksessa. Erään teorian mukaan tarotkortit kehitettiin Euroopassa keskiajalla viihdekäyttöön. Jotkut väittävät, että taikatarot liittyy muinaisiin mysteerikulttuureihin ja salaseuroihin ja että ne säilyttävät menneiden sivilisaatioiden esoteerista viisautta.

1400-luvulla

Tarot-korttien ja taikatarot korttien tarkkaa ikää on vaikea määrittää, koska tarkkoja historiallisia asiakirjoja ei ole. Uskotaan kuitenkin, että varhaisimmat tarotkortit luotiin keskiajalla, todennäköisesti 1400-luvulla. Niiden alkuperä liittyy pelikortteihin, joita käytettiin Euroopassa erilaisten korttipelien pelaamiseen. Varhaisimmat tunnetut tarotkortit ovat niin sanottuja Visconti-Sforza-kortteja, joiden uskotaan valmistuneen joskus 1400-luvun lopulla Italiassa. Nämä kortit ovat runsaasti koristeltuja, ja niitä käytettiin paitsi pelikortteina myös tarot-lukemisten tekemiseen. Tarot-korttien ulkonäkö on muuttunut paljon ajan myötä, joten niiden ulkonäkö menneisyydessä ei ole sama kuin nykyään.

Käytön historiaa

Historiallisesti ihmiset ovat etsineet vastauksia ja opastusta erilaisista menetelmistä ymmärtääkseen elämänsä osa-alueita, mukaan lukien vaurautta ja onnea koskevat kysymykset. Hyvinvointikysymyksiä voivat olla esimerkiksi "miten voin luoda vakautta ja vaurautta itselleni ja perheelleni?". Sotaonnea koskevia kysymyksiä voisivat olla "miten voin suojella joukkojani ja voittaa taistelun?" tai "mitä voin tehdä varmistaakseni sotilaallisen menestyksen ja selviytymisen?". Nykyaikana tarotkorttien käyttö tällaisiin erityisaiheisiin on vähentynyt ja ihmiset keskittyvät tarotia käyttäessään enemmän henkilökohtaiseen kehitykseen, ihmissuhteisiin ja henkisiin asioihin.

Sisältö

Tavallisessa tarotpakassa on 78 korttia, ja se on jaettu kahteen pääosaan: suuriin ja pieniin kortteihin. Pääarkana koostuu 22 kortista, jotka edustavat elämän yleisiä näkökohtia ja suuria arkkityyppejä. Jokaisella kortilla on ainutlaatuinen symboliikka ja merkitys. Esimerkkejä Suuren arkanan korteista ovat Narri, Taikuri, Ylipapitar, Rakastajat ja Maailma. Pikku-arkana koostuu 56 kortista, jotka on jaettu neljään maahan tavallisen korttipakan tapaan. Kukin maa edustaa elämän eri puolia. Ne koostuvat kymmenestä numeroidusta kortista (1-10), ja niissä on neljä hovikorttia (Sotamies/Lähetti, Ritari, Kuningas ja Kuningatar). Neljää maata kutsutaan yleensä kolikoiksi, pikareiksi, sauvoiksi ja miekoiksi.

Lisäykset

Tarotkortteja voi asettaa monella eri tavalla, ja se, miten ne asetetaan, on käyttäjän itsensä päätettävissä. Asettelu määrää, miten kortit sijoitetaan ja mitä merkitystä niillä on suhteessa toisiinsa. Yksinkertaisessa kolmen kortin pakassa asetetaan vain kolme korttia, jotka merkitsevät seuraavaa: tämänhetkinen tilanne, haasteet tai esteet ja mahdollinen ratkaisu tai tie eteenpäin. Kelttiläinen risti on monimutkaisempi pakka, jossa on 10 korttia, jotka kattavat asian tai tilanteen eri näkökohdat, kuten menneisyyden, nykytilanteen, mahdolliset esteet ja tulevan kehityksen. Chakra laying yhdistää jokaisen kortin yhteen kehon chakroista ja sitä käytetään tutkimaan energiatasapainoa kullakin alueella.

Sinun tarot-korttisi

Tarotkorttien oppimiseen kuuluu opiskelun, harjoittelun ja henkilökohtaisen tutkimisen yhdistelmä. Aloitat ymmärtämällä tarotpakan peruselementit. Kun olet ostanut pakan, hyvä nyrkkisääntö on aloittaa harjoittelu yksinkertaisella kolmen kortin levityksellä. Tulkitse jokainen kortti erikseen ja sitten suhteessa muihin kortteihin. Jos mahdollista, harkitse osallistumista tarot-ryhmiin tai -kursseille. Lopuksi sinun on hyvä tietää, että ymmärryksesi tarotista kehittyy ajan myötä. On hyvä olla avoin uusille tavoille tulkita kortteja ja antaa henkilökohtaisen suhteesi tarottiin kasvaa luonnollisesti.

 
 

 
Sanna
VAPAA
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

 
Marena
EI TÖISSÄ
 

Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...

 
Annikki
EI TÖISSÄ
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

 
Helena
EI TÖISSÄ
 

Helena on tarot-tulkitsija ja oman tien kulkija. Hän on ollut koko ikänsä...

 

Oman polkusi artikkelit

Selvännäkijät info

Selvännäkijät info

Selvännäkijät info vastaa kaikkiin kysymyksiisi. Näkijä voi kertoa sinulle, mitä tulevaisuutesi tuo...
 
Paras ennustaja

Paras ennustaja

Paras ennustaja auttaa sinua näkemään tulevaisuuteesi ja tarjoamaan ohjausta elämän eri...
 
Enkeli ennustajat

Enkeli ennustajat

Enkeli ennustajat ovat ilmiö, joka on kiehtonut ihmisiä jo vuosisatojen ajan. He ovat kanava jumalallisiin...
 
Tulevaisuuden ennustaminen

Tulevaisuuden ennustaminen

Ennusta tulevaisuutta eri menetelmillä. Tulkitsijat selittävät, antavat vastauksia ja opastavat sinua prosessin...
 
 
 
 
0700-80000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää