Psyykkinen työ

Aloita merkityksellinen työura kanssamme - psyykkinen työ puhelintyössä odottaa sinua

Työskentely kotoa käsin

Oletko etsinyt työtä, joka antaa sinulle vapauden mahdollisuuden olla oman elämäsi pomo ja nauttia täydestä vapauden tunteesta työskennellessäsi kotoa käsin? Haluat vapauden määritellä omat työskentelyajankohdat ja työmääräsi? Etsimme innokkaita henkilöitä, joilla on psyykkisiä kykyjä ja kokemusta niiden käytöstä. Jos sinua kiinnostaa psyykkinen työ, saatoit juuri löytää sen, mitä etsit.

Työskentelyn edellytykset

Olet täyttänyt 18 vuotta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä vähintään 50 tuntia kuukaudessa, josta 10 tuntia aikavälillä 01-07. Edellytämme että puhut sujuvasti suomea. Jos sinulla on taitoa muissa kielissä, se katsotaan eduksesi. Huolehdimme aina perusteellisesta työkokeesta, jotta voimme varmistaa, että kaikilla neuvonantajillamme on asianmukaiset taidot ja kyvyt.

Vapaus työpanoksen hallintaan

Muodollista koulutusta ei edellytetä, joten kaikki ovat tervetulleita hakemaan. Voit valita työskenteletkö kokopäiväisesti vai yhdistääkö psyykkinen työ opiskeluun, osa-aikatyöhön tai muuhun aktiviteettiin. Jos nautit kirjoittamisesta, voit ansaita lisätuloja tuottamalla erilaisia tekstejä meille. Esimerkiksi voit kirjoittaa blogia, jonka me luomme. Blogi auttaa sinua saamaan enemmän puheluita.

Työskentelyn anonymiteetti

Puhelut asiakkailta ohjataan sinun puhelimeesi täysin anonyymisti puhelinvaihteemme välityksellä. Voit milloin tahansa kirjautua sisään järjestelmäämme valmiina vastaanottamaan puheluita asiakkailta ja kirjautua ulos, kun et ole halua olla käytettävissä. Olet vastuussa asiakaskeskustelujen laadusta. Psyykkinen työ asiakkaiden kanssa painottuu neuvoa-antavaan ja informatiiviseen vuorovaikutukseen.

Työpanoksen palkitseminen

Palkitsemme panoksesi oikeudenmukaisesti ja motivoivasti. Maksamme sinulle peruspalkan ja tuntipalkan, joka määräytyy täysin sen mukaan, kuinka paljon aikaa käytät asiakaspuheluihin. Lisäksi meillä on myös erityinen bonuksiin perustuva järjestelmä. Siinä saat aina sitä korkeamman tuntipalkan, mitä enemmän vastaanotat asiakaspuheluita. Arvostamme työtäsi ja maksamme palkkasi kaksi kertaa kuukaudessa.

Psyykkinen työ on haastavaa, mutta myös erittäin palkitsevaa. Mikäli tämä sivusto herättää mielenkiintosi, rohkaisemme lähettämään hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen hr.fi@redhatholdings.com.

 
 
 
0700-80000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää