Astral tv

Astral tv on seikkailu, joka avaa oven henkiseen kehitykseen ja tarjoaa ikimuistoisia kokemuksia

Astral tv

Etsitkö mystistä ja kiehtovaa henkimaailman kokemusta? Tervetuloa astraalitodellisuuteen, jossa mieli ja sielu voivat vapaasti seikkailla ulottuvuuksien välillä. Sivustomme on paikka, jossa voit kohdata henkisiä oppaita, tutkia menneitä elämiäsi, saada henkilökohtaisia oivalluksia ja jopa löytää parantavaa voimaa. Jos haluat kokea astraalitodellisuuden, voit aloittaa meditaatiosta ja henkisestä harjoittelusta. Voit myös tutustua astraaliretriitteihin ja henkisiin tapahtumiin, joissa voit oppia lisää astraalitodellisuuden maailmasta ja jakaa kokemuksiasi muiden kanssa. Meillä voit aloittaa matkasi astraalimaailmaan.

 
Sanna
VAPAA
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

 
Marena
VAPAA
 

Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...

 
Annikki
EI TÖISSÄ
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

 
Helena
EI TÖISSÄ
 

Helena on tarot-tulkitsija ja oman tien kulkija. Hän on ollut koko ikänsä...

Astraali on käsite, joka tulee kreikan sanasta astron ja tarkoittaa tähtien maailmaa. Se liittyy henkisiin harjoituksiin ja meditaatioon, joiden avulla yksilö voi irrottautua fyysisestä kehostaan ja päästä kosketuksiin henkimaailman kanssa. Astraalitilassa mieli on täysin hereillä ja tietoinen, mutta keho on rentoutunut ja lepää. Astraalin käsite on ollut läsnä eri kulttuureissa ja uskonnoissa ympäri maailmaa. Antiikin kreikkalaiset ja roomalaiset uskoivat astraalitodellisuuteen, samoin kuin intialaiset ja kiinalaiset filosofit. Astral TV:n lähetykset Suomessa alkoivat 2014 ja loppuivat televisiossa vuonna 2021.

Oman polkusi artikkelit

Astraltv asiantuntijat

Astraltv asiantuntijat

Astraltv asiantuntijat ovat herättäneet innostusta televisiossa tarjotessaan ennusteita ja henkisiä...
 
 
 
 
 
 
0700-80000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_