LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-80000  

2,95 €/min + pvm

 

 

Sateenkaarilasten ominaisuuksia

Sateenkaarilapset ovat lapsia, joilla esiintyy poikkeuksellisia lahjoja jo hyvin varhaisella iällä. Ne voivat tarkoittaa henkisiä kykyjä ja jopa yliluonnollisia lahjoja.

Sateenkaarilasten ominaisuuksia
Sateenkaarilasten ominaisuuksia

Tietyt ihmiset uskovat, että sateenkaarilapset edustavat suuntausta, johon ihmisyys on kehittymässä. Toiset uskovat, että sateenkaarilapset ovat tähtilasten jälkeläisiä. Tähtilapset lähetettiin maan päälle eri puolilta maailmankaikkeutta (tai toisista ulottuvuuksista) ja heidän tehtävänään on ohjata ihmisiä valaistumiseen.Jos olet joskus tuntenut itsesi tyhjäksi ja epätäydelliseksi, ymmärrät ehkä hyvin, kuinka vakavia tällaiset tunteet voivat olla. Onneksi on ihmisiä, jotka osaavat auttaa, eikä ainoastaan terapeutteja, jotka antavat sinulle vain lääkkeitä.

Usko sateenkaarilapsiin tulee ajatuksesta, että ihmisillä on hengellinen ja myös hienovarainen keho. Tämä metafyysinen käsitys perustuu ajatukseen energiakentästä, joka ei vain kulje ihmiskehon läpi, vaan myös ympäröi ihmiskehoa. Se osa energiakentästä, joka tulee fyysisen kehon ulkopuolelle, tunnetaan nimellä aura. Osalla ihmisistä on kyky tuntea ja nähdä auroja.

Auroissa on eri värejä, tämä perustuu henkilön erilaisiin ominaisuuksiin. Sateenkaarilapsia kutsutaan myös indigolapsiksi, koska joidenkin mukaan heillä on indigonväriset aurat. Jotkut tekevät eron indigolasten ja sateenkaarilasten välille sanoen, että sateenkaarilapset ovat indigojen jälkeläisiä, jotka ovat kasvaneet, saaneet lapsia ja lastenlapsia. Sukupolvea, joka on syntynyt ennen vuotta 2000 kutsutaan joskus kristallilapsiksi, mutta termi sateenkaarilapset on varattu niille, jotka ovat syntyneet uuden vuosituhannen aikana. Indigolapsia, sateenkaarilapsia ja kristallilapsia voidaan yhteisesti nimittää tähtilapsiksi.

Käsitteen sateenkaarilapset kehitti ensin Nancy Ann Tappe ja myöhemmin Lee Carroll, Jan Tober, Doreen Virtue ja James Twyman.
Yleinen tietoisuus sai alkunsa 1970-luvulla, mutta käsite otti tuulta purjeisiinsa 1990-luvulla. Kiinnostus sateenkaarilapsia kohtaan on ollut riittävän voimakas, sillä aiheesta on tehty ainakin kaksi elokuvaa.

Sateenkaarilapsen ominaisuudet

Kaikki, jotka kohtaavat sateenkaarilapsen tuntevat, että lapsi on "erilainen" tai "kummallinen". Sateenkaarilapset jakavat yleensä kaikki tai ainakin useimmat seuraavat ominaisuudet:

· Korkea päättäväisyyden taso
· Voimakas päämäärätietoisuus
· Hyvin kehittynyt empatiakyky
· Miehisten ja naisellisten ominaisuuksien tasapaino
· Myötäelämiskyky
· Kyky antaa anteeksi
· Levottomuus
· Valtavasti luonnollista uteliaisuutta
· Auttavaisuus
· Korkea energiataso
· Korkea älykkyys
· Materialismin puute
· Luonnollisia, intuitiivisia kykyjä
· Tiukkojen sääntöjen vastustaminen
· Heijastaa voimakkasti positiivisuuden tunnetta
· Voimakas tahto
· Viisaus

Ihmiset joskus väittävät, että sateenkaarilapset ovat "vanhoja sieluja", koska he vaikuttavat olevan kypsempiä ja viisaampia kuin muut samanikäiset lapset. Heissä koetaan olevan myös tietynlaista luonnollista henkisyyttä, vaikka muu perhe ei olisikaan avoimesti uskonnollinen. Lapsi, jolla vaikuttaa olevan "suora yhteys" korkeampaan henkiseen tasoon, voi hyvin olla sateenkaarilapsi.

Mikä heidän luonteessaan sen tekeekin, vaikuttavat sateenkaarilapset tekevän maailmasta paremman paikan elää. Heitä ei voi vaatia hoitamaan mitään valtavia tehtäviä, pelkkä heidän läsnäolonsa luo rauhaa ja luonnollista parantamista. Anna heille pyyteetöntä rakkautta joka päivä.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

 
Annikki
Vapaa
 
Enkelikortit, Ennustaja, Ennustajat, Näkijä, Tarot tulkinta, Enkeliviesti, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Meedio, Rajatieto

Annikki on intuitiivinen selvännäkijä. Hän käyttää enkelikortteja sekä enkelikiviä, ja...

 
Tuuli
Vapaa
 
Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Tarot tulkinta, Ennustajat, Meedio, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Ennustaja

Tuuli kanssa voitte yhdessä löytää voiman ja viisauden, joka sisälläsi piilee. Apunaan...

 
Garuda
Uloskirjautunut
 
Astral, Astro, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Tarot tulkinta, Unien tulkinta

Namaste, Moi, nimeni on Garuda ja olen täällä jotta sielut kuten itsesi, saisivat...

 
Helena
Uloskirjautunut
 
Astral, Astro, Ennustaja, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarot tulkinta

Helena on tarot-tulkitsija ja intuitiivinen näkijä. Soita Hertalle.

 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Telepatia

Telepatia

907 näyttökerrat

Telepatia on yleisnimi kaikenlaiselle kommunikaatiolle, jossa ei käytetä mitään fyysisiä välineitä. Se on eräs ESPn (yliaistillinen havainnointi) muoto ja suoraa kommunikaatiota lähettäjältä vastaanottajalta.

 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-80000 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy