Selvännäkijä Turku

Selvännäkijä Turku, tapaamiseni satunnaisessa kahvilassa oli kuin taivaan lahja keskellä elämänkriisiä

Selvännäkijä Turku
Selvännäkijä Turku

Kun olin keskellä suurta elämänkriisiä, sain apua hyvin odottamattomalta lähteeltä. Selvännäkijä Turku. Sattumanvarainen kohtaaminen antoi minulle lopulta mielenrauhan. Kaikki kiitos Turussa asuvalle selvänäkijälle, jonka tapasin istuessani yksin kahvilassa. Kun uskaltaa olla avoin avulle, sitä voi tulla joka puolelta, jopa ystävälliseltä tuntemattomalta. Kaikki alkoi muutamaa päivää aiemmin, kun elämäni sai yllättäen odottamattoman käänteen. Olin juuri valmistautumassa tentteihin, ja olin jo pitkään kamppaillut motivaation kanssa saada opintoni päätökseen. Vanhempani olivat aistineet sen, ja siksi painostivat minua entistäkin kovemmin suoriutumaan hyvin.

Salainen unelma

Olin lääketieteen opiskelija, aivan kuten isäni ja isoisäni. Perheeni oli suunnattoman ylpeä siitä, että halusin jatkaa perheen perinnettä. Minun on kuitenkin myönnettävä, että tein sen lähinnä siksi, että minun oli täytettävä heidän odotuksensa, enkä siksi, että olisin ollut intohimoinen ammattia kohtaan. Itse asiassa minulla oli salainen haave taiteilijaksi ryhtymisestä. Olen aina vapaa-ajallani viettänyt paljon aikaa piirtäen ja maalaten. Olen työskennellyt graafisen suunnittelun parissa harjoittelijana ja tunsin oloni siinä maailmassa paljon mukavammaksi kuin koskaan lääketieteellisessä tiedekunnassa. En kuitenkaan ollut ajatellut, että selvänäkijä Turku auttaisi minua.

Tentin hylkääminen

Unelma elämän erilaisesta suunnasta kasvoi vähitellen ajan myötä, ja kun minun piti valmistautua kokeeseen, motivaationi oli nollassa. En pystynyt kokoamaan itseäni, en yksinkertaisesti halunnut tehdä sitä, ja kaikki kertyi sisälläni ajatuksesta, että ponnistelisin sen läpi. Yritin, mutta kun aika koitti ja minun piti suorittaa koe, se meni niin kuin arvata saattaa. Reputin, sain hylätyn arvosanan. Ja yleensä saan kaikista aineistani parhaat arvosanat. Osa minusta oli järkyttynyt, ja osa oli oikeastaan helpottunut. Mutta ajatus siitä, että minun pitäisi kertoa tuloksesta vanhemmilleni, oli kauhistuttava.

Aika sanoa unelmasi ääneen

Kotimatkalla olin jälleen kerran miettinyt tarkkaan, mihin suuntaan elämäni kehittyisi, ja olin tehnyt päätöksen. Jätän lääketieteelliset opinnot kesken ja aloitan sen sijaan graafisen suunnittelun opinnot. Minulla oli jo alalla työpaikka loistavassa yrityksessä, ja minusta oli mukavaa työskennellä siellä. Miksi en tekisi siitä sen sijaan elämänpolkuani? Kun pääsin kotiin, kerroin vanhemmilleni epäonnistumisestani ja päätöksestäni vaihtaa suuntaa. Isäni oli raivoissaan ja äitini onneton. Pitkän riidan jälkeen, jossa en saanut selittää itseäni, päädyin lähtemään vihaisena. Isäni huusi, etten saisi tulla kotiin ennen kuin olen valmis jatkamaan opintojani uudelleen.

Ajattelutauot

Menin ystäväni luokse, ja sain olla siellä muutaman päivän, kunnes olin rauhoittunut ja saanut yleiskuvan kaikesta. Käytin ajan miettimällä, mikä olisi seuraava askel. Ja siinä yhteydessä menin kahvilaan päästäkseni ulos ja miettimään asioita. Siellä istuin turhautuneena, surullisena, vihaisena vanhemmilleni ja epäillen, teinkö oikein. Huokaisin varmaan hieman äänekkäästi ajatuksiini hautautuneena, kun naapuripöydässä istuva nainen kysyi, olenko kunnossa? Pieni ystävällisyys sai kyyneleet silmiini, ja aloin yhtäkkiä puhua kaikista tunteistani ja ajatuksistani. Nainen tuli luokseni ja kuunteli ystävällisesti, kunnes olin puhunut itseni kuiviin. Sitten hän hymyili ja esitti minulle yksinkertaisen kysymyksen.

Tärkeä kysymys

Hän kysyi minulta, kenen pitäisi elää elämääni? Minun vai vanhempieni? Se asetti asiat oikeaan perspektiiviin, koska tietysti minun pitäisi. Silloin rauhoituin. Näin kaksi polkua, joita elämäni voisi kulkea, eikä minulla ollut epäilystäkään siitä, kumpi oli oikea minulle. Hän kertoi minulle, että olin tienhaarassa ja että nyt tekemäni valinta määrittäisi loppuelämäni. Hän kertoi minulle, että vanhempani olivat rauhoittuneet ja kuuntelisivat nyt, että minun pitäisi soittaa heille. Ja kun soitin, äitini oli niin helpottunut ja isäni hyvin pahoitteleva. Kaikki päättyi hyvin, kiitos ystävällisen selvännäkijän kahvilassa. Opin siellä, miten tärkeää on kuunnella itseään, seurata sydäntään ja unelmiaan.

 
 

 
Sanna
VAPAA
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

 
Marena
VAPAA
 

Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...

 
Sofiia
VAPAA
 

Sofiialla on vuosikymmenien kokemus näkijänä, meediona ja kaukohoitajana

 
Annikki
EI TÖISSÄ
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

 

Oman polkusi artikkelit

Meedio Oulu

Meedio Oulu

Meedio Oulu toimii välittäjänä henkimaailman ja elävien välillä, ja heidän kauttaan henget voivat...
 
Ennustaja Helsinki

Ennustaja Helsinki

Meedio, selvännäkijä, tulkitsija, ennustaja Helsinki tai Espoo? Mistä tiedät, keneen ottaa...
 
Rajatieto org

Rajatieto org

Rajatieto org on palvelu rajatieteistä, henkisyydestä, ennustamisesta ja vaihtoehtoisista ajattelumalleista
 
Astral tv fi

Astral tv fi

Astral tv fi ihmiset tarjoavat ymmärtävää tukea, joka auttaa ymmärtämään ja käsittelemään tunne-elämän...
 
 
 
 
0700-80000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_