Psykometria

Psykometria on hyvin vanha rajatieto menetelmä, jonka avulla saadaan tietoa henkilöstä esineen avulla

Psykometria
Psykometria

Psykometrinen lukutaito, joka tarjoaa nopean katsauksen yksilön elämään ja mielentilaan esineiden avulla, on ollut tiedossa vuosisatojen ajan. Vaikka menetelmä itsessään on vanha, moderni kvanttifysiikka on tuonut sille uuden tieteellisen näkökulman ja selityksen monimutkaisista toimintaperiaatteistaan.

Esineiden energia

Psykometria perustuu ajatukseen, että kaikki universumissa sisältää energiaa, joka on jatkuvassa liikkeessä ja siirtyy paikasta toiseen. Tämä rajatieto energia virtaa myös ihmisten ja heidän ympäristössään olevien esineiden välillä. Esineet, kuten sormukset, kaulakorut ja kellot, eivät ole pelkästään koristeita, vaan ne voivat toimia energian kerääjinä ja säilyttäjinä. Kvanttifysiikan perusteella tämä energia voi siirtyä esineestä toiseen. Esimerkiksi rannekello, joka on ollut käytössä pitkään, voi kantaa mukanaan käyttäjänsä energiaa ja muistaa osan tämän historiasta. Tällaiset esineet ovat olleet osa ihmisten elämää vuosisatojen ajan, ja niiden ajatellaan voivan paljastaa tietoa käyttäjästään psykometrian avulla.

Esineiden lukeminen

Psykometrian harjoittaminen ei kuitenkaan ole vain mystistä taikuutta. Ennen kuin aloitat esineen lukemisen, on suositeltavaa huuhdella se suolavedessä useiden viikkojen ajan, jotta mahdolliset negatiiviset energiat eivät vaikuta lopputulokseen. Käyttäjän henkilökohtainen energia voi myös liittyä kivikoristeisiin, jotka voivat vaikuttaa psykometrisen lukutaidon tuloksiin. Psykometrian harjoittaminen kotona on helppoa ja voimakas tapa tutkia tätä mystistä taitoa. Voit ottaa käteesi jonkin läheisellesi kuuluvan esineen, kuten sormuksen tai kaulakorun, ja keskittyä sen energiaan. Alat havaita erilaisia asioita, kuten kuvia, ihmisiä, vaikutelmia, värejä ja jopa ääniä. Kirjoita kaikki nämä aistimukset ylös samalla kun tarkkailet ja kuuntelet. Vaikka ensimmäiset kirjoituksesi voivat tuntua hämmentäviltä ja arvoituksellisilta, se on osa psykometrian kehittymisprosessia.

Yhteisöllisyys

Nykyään psykometriset rajatieto istunnot ovat myös suosittuja. Ihmiset kokoontuvat yhteen ja vaihtavat esineitä keskenään, käyttäen niitä lukutaidon harjoittamiseen. Tämä yhteisöllinen lähestymistapa psykometriaan tarjoaa mielenkiintoisen tavan kehittyä taidossa ja oppia toisiltaan. Psykometria ei ole vain mysteerien ja ennustusten ala, vaan se on myös tieteellinen tutkimuskohde, joka yhdistää perinteen ja modernin tieteen. Vaikka psykometria on voinut vaikuttaa salaperäiseltä ja yliluonnolliselta, se on myös osa laajempaa tieteenalan muutosta, joka yhdistää perinteen ja modernin tiedon. Tämä menetelmä tarjoaa mielenkiintoisen näkökulman energian siirtymiseen ja vuorovaikutukseen esineiden ja ihmisten välillä. Tutkijat ja harjoittajat voivatkin yhdistää näitä perinteisiä käytäntöjä kvanttifysiikan ja muiden tieteellisten periaatteiden kanssa, avaamalla uusia näkökulmia ihmisen ja ympäristön välisiin suhteisiin.

 
 

 
Sanna
VAPAA
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

 
Marena
VAPAA
 

Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...

 
Sofiia
VAPAA
 

Sofiialla on vuosikymmenien kokemus näkijänä, meediona ja kaukohoitajana

 
Annikki
EI TÖISSÄ
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

 

Oman polkusi artikkelit

Meedio Oulu

Meedio Oulu

Meedio Oulu toimii välittäjänä henkimaailman ja elävien välillä, ja heidän kauttaan henget voivat...
 
Ennustaja Helsinki

Ennustaja Helsinki

Meedio, selvännäkijä, tulkitsija, ennustaja Helsinki tai Espoo? Mistä tiedät, keneen ottaa...
 
Rajatieto org

Rajatieto org

Rajatieto org on palvelu rajatieteistä, henkisyydestä, ennustamisesta ja vaihtoehtoisista ajattelumalleista
 
Selvännäkijä Turku

Selvännäkijä Turku

Selvännäkijä Turku, tapaamiseni satunnaisessa kahvilassa oli kuin taivaan lahja keskellä...
 
 
 
 
0700-80000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_