LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-93939

2.95 €/min + pvm/mpm

 

 

Ymmärrä ja tutki omaa elämänpolkuasi

Jokaisella ihmisellä on tarkoitus heidän elämässään. Me emme aina ymmärrä tätä polkua, mutta voimme oppia paljon siitä, jos avaamme sydämemme ja mielemme.


Ymmärrä ja tutki omaa elämänpolkuasi

Niin moni ihminen ajattelee, että he voivat hallita täysin sitä, mitä heidän elämässään tulee tapahtumaan. He uskovat niin, ja kuitenkin aina lopputulos on heille yllätys. Koko käsite 5-10 vuoden suunnitelmista on täysin naurettava. Mietipä aikaa viisi vuotta sitten ja mieti, olisitko koskaan pystynyt ennustamaan, missä olet tänään. Et tietenkään!

Sen sijaan sinun pitäisi tarkastella ajatuksia, joita mietit ja ymmärtää, että joskus sinun täytyy päästää vähän irti. Siten voit nähdä, mitä elämän tiellesi on kirjoitettu. Sydämesi, sielusi ja mielesi puhuvat kaikki sinulle asioista, joita sinun pitäisi tehdä. Kuunteletko oikeasti, mitä niillä on sanottavanaan?

Miksi henkinen puhe on parempi kuin henkinen valmistautuminen?

Henkesi eli sielusi tietää jo, mitä kohtalo on tarkoittanut sinua varten. Aivosi pelkästään ajattelee, että on jokin ajatus siitä, mitä sinun oletetaan tekevän. Kumpaa näistä kahdesta todella kuuntelet? Niin monet tekevät virheen kuuntelemalla ainoastaan aivojaan. Mikä sääli, koska he eivät koskaan todella näe sitä täyttä potentiaalia, mikä on heidän elämäntehtävänsä.

Aivot voivat auttaa sinua ymmärtämään käsitteitä ja omaksumaan elämäntehtäväsi, mutta vain kun se on yhdistetty henkiseen kutsuun. Siitä syystä soitan ennustajalleni, joka auttaa minua ymmärtämään tämän kaiken.

Mitä ennustaja tekee minun puolestani?

Ennustaja koskettaa sydäntäni ja sieluani tavoilla, joilla minun ei olisi mitenkään mahdollista tehdä aivan yksin. Olen uskomattoman onnekas, kun minulla on joku puolellani, joku joka pysähtyy ja kuuntelee minua ja sitä, mikä on todellinen elämäntehtäväni. Ennustajalla on lahja nähdä minun tulevaisuuteeni ja antaa minulle tietoa siitä, mitä tulee tapahtumaan ja miten voin valmistautua siihen.

Tämä kyky auttaa minua ottamaan osan taakasta pois omilta harteiltani. Minun ei enää tarvitse kuluttaa niin paljon henkistä energiaa valmistautuakseni tulevaisuuteen, koska tiedän yksityiskohtia myöten, mitä on jo kirjoitettu minua varten.

Helppo yhteys puhelimitse

On vaikea sanoa, milloin erityinen henkinen hetki tulee voimakkaana mieleeni. Minulla on ollut vuosien aikana lukemattomia kertoja näitä tilanteita. Kun tällainen tapahtuu, olen onneksi valmistautunut siihen. Tämä siksi, koska olen jo pitkän aikaa valmistautunut siihen, että näin tapahtuu. Tiedän, että voin soittaa omalle näkijälleni milloin tahansa ja saan vastaukset, joita tarvitsen. Se on vain yhden puhelinsoiton päässä. Nämä palvelut ovat saatavilla sinulle ihan samalla tavalla. Oletko edes vähän utelias tietämään, mitä tulevaisuus tuo tullessaan sinulle? Jos olet, sinun tarvitsee ottaa yhteys ennustajaan tänään.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

 
Marena
Vapaa
 
Astral, Astro, Enkeliviesti, Ennustaja, Meedio, Näkijä, Oraakkeli, Rajatieto, Selvänäkijä, Unien tulkinta
Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...
 
Yasmin
Vapaa
 
Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustaminen, Tarot tulkinta, Näkijä, Meedio, Ennustus, Ennustukset, Ennustajat, Rajatieto, Selvänäkijä
Hei, olen Yasmin. Käytän apunani Tarot kortteja ja heiluria. Joskus ihmisten...
 
Nella
Vapaa
 
Enkelikortit, Tarot tulkinta, Rajatieto, Enkeliviesti, Ennustajat, Ennustaminen
Nellalla on yli 20 vuoden kokemus ja se on muokannut hänestä lämminhenkisen ja...
 
Tea
Uloskirjautunut
 
Näkijä, Selvännäkijä, Ennustaminen, Ennustaja, Selvänäkijä, Tarkka ennustus
Tea on loistava keskustelija ja kuuntelija, jonka avulla koet elämäsi saavan uutta...
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Sateenkaarilasten ominaisuuksia

Sateenkaarilasten ominaisuuksia

1981 näyttökerrat
Sateenkaarilapset ovat lapsia, joilla esiintyy poikkeuksellisia lahjoja jo hyvin varhaisella iällä. Ne voivat tarkoittaa henkisiä kykyjä ja jopa yliluonnollisia lahjoja.
 
Mitä on ennustus?

Mitä on ennustus?

1305 näyttökerrat
Tässä saat selityksen siihen, mitä ennustus todellisuudessa on ja miksi sitä tulee käyttää. Saat myös joitain sääntöjä ennustajalta.
 
Viisi sääntöä kestävään suhteeseen

Viisi sääntöä kestävään suhteeseen

1897 näyttökerrat
Tiedän, että yrität kaikkesi voidaksesi rakastaa elämäsi merkittävää ihmistä ja nauttia ajasta hänen kanssaan. Voin auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, kunhan noudatat viittä ohjetta, joilla saat suhteesi kestämään hyvin pitkään!
 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy