LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-93939  

2,95 €/min + pvm

 

 

Ymmärrä ja tutki omaa elämänpolkuasi

Jokaisella ihmisellä on tarkoitus heidän elämässään. Me emme aina ymmärrä tätä polkua, mutta voimme oppia paljon siitä, jos avaamme sydämemme ja mielemme.


Ymmärrä ja tutki omaa elämänpolkuasi
Ymmärrä ja tutki omaa elämänpolkuasi

Niin moni ihminen ajattelee, että he voivat hallita täysin sitä, mitä heidän elämässään tulee tapahtumaan. He uskovat niin, ja kuitenkin aina lopputulos on heille yllätys. Koko käsite 5-10 vuoden suunnitelmista on täysin naurettava. Mietipä aikaa viisi vuotta sitten ja mieti, olisitko koskaan pystynyt ennustamaan, missä olet tänään. Et tietenkään!

Sen sijaan sinun pitäisi tarkastella ajatuksia, joita mietit ja ymmärtää, että joskus sinun täytyy päästää vähän irti. Siten voit nähdä, mitä elämän tiellesi on kirjoitettu. Sydämesi, sielusi ja mielesi puhuvat kaikki sinulle asioista, joita sinun pitäisi tehdä. Kuunteletko oikeasti, mitä niillä on sanottavanaan?

Miksi henkinen puhe on parempi kuin henkinen valmistautuminen?

Henkesi eli sielusi tietää jo, mitä kohtalo on tarkoittanut sinua varten. Aivosi pelkästään ajattelee, että on jokin ajatus siitä, mitä sinun oletetaan tekevän. Kumpaa näistä kahdesta todella kuuntelet? Niin monet tekevät virheen kuuntelemalla ainoastaan aivojaan. Mikä sääli, koska he eivät koskaan todella näe sitä täyttä potentiaalia, mikä on heidän elämäntehtävänsä.

Aivot voivat auttaa sinua ymmärtämään käsitteitä ja omaksumaan elämäntehtäväsi, mutta vain kun se on yhdistetty henkiseen kutsuun. Siitä syystä soitan ennustajalleni, joka auttaa minua ymmärtämään tämän kaiken.

Mitä ennustaja tekee minun puolestani?

Ennustaja koskettaa sydäntäni ja sieluani tavoilla, joilla minun ei olisi mitenkään mahdollista tehdä aivan yksin. Olen uskomattoman onnekas, kun minulla on joku puolellani, joku joka pysähtyy ja kuuntelee minua ja sitä, mikä on todellinen elämäntehtäväni. Ennustajalla on lahja nähdä minun tulevaisuuteeni ja antaa minulle tietoa siitä, mitä tulee tapahtumaan ja miten voin valmistautua siihen.

Tämä kyky auttaa minua ottamaan osan taakasta pois omilta harteiltani. Minun ei enää tarvitse kuluttaa niin paljon henkistä energiaa valmistautuakseni tulevaisuuteen, koska tiedän yksityiskohtia myöten, mitä on jo kirjoitettu minua varten.

Helppo yhteys puhelimitse

On vaikea sanoa, milloin erityinen henkinen hetki tulee voimakkaana mieleeni. Minulla on ollut vuosien aikana lukemattomia kertoja näitä tilanteita. Kun tällainen tapahtuu, olen onneksi valmistautunut siihen. Tämä siksi, koska olen jo pitkän aikaa valmistautunut siihen, että näin tapahtuu. Tiedän, että voin soittaa omalle näkijälleni milloin tahansa ja saan vastaukset, joita tarvitsen. Se on vain yhden puhelinsoiton päässä. Nämä palvelut ovat saatavilla sinulle ihan samalla tavalla. Oletko edes vähän utelias tietämään, mitä tulevaisuus tuo tullessaan sinulle? Jos olet, sinun tarvitsee ottaa yhteys ennustajaan tänään.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
 
Carita
Vapaa
 
Enkeliviesti, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Selvännäkijä

Carita on taitava ja kokenut henkimaailman auttaja ja energiahoitaja. Hän auttaa sinua...

 
Serafiina
Uloskirjautunut
 
Enkelikortit, Ennustaja, Ennustajat, Näkijä, Tarot tulkinta, Enkeliviesti
Serafiina on intuitiivinen selvännäkijä. Hän käyttää enkelikortteja sekä...
 
Maija
Uloskirjautunut
 
Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustaminen, Ennustajat, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Rajatieto, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta, Unien tulkinta

henkinen, käyttää intuitiota, käyttää numerologiaa, käyttää pelikortteja, perityt...

 
Hertta
Uloskirjautunut
 
Astral, Astro, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Meedio, Näkijä, Selvänäkijä, Rajatieto, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta
Hertta on tarot-tulkitsija ja intuitiivinen näkijä. Soita Hertalle.
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Sateenkaarilasten ominaisuuksia

Sateenkaarilasten ominaisuuksia

3431 näyttökerrat

Sateenkaarilapset ovat lapsia, joilla esiintyy poikkeuksellisia lahjoja jo hyvin varhaisella iällä. Ne voivat tarkoittaa henkisiä kykyjä ja jopa yliluonnollisia lahjoja.

 
Kysymyksiä, joita meediolle kannattaa esittää

Kysymyksiä, joita meediolle kannattaa esittää

5083 näyttökerrat

Ei ole oikeastaan mitään "vääriä kysymyksiä", joita selvännäkijältä voi kysyä, mutta ehkä haluat keskittyä niihin asioihin, jotka huolestuttavat sinua. Huolimatta siitä, onko kyseessä ensimmäinen tulkintasi vai ei, mietit ehkä, mitä kysymyksiä sinun kuuluu kysyä meediolta. Haluat tietää rakkaudesta, työstä, raha-asioista tai ihmissuhteista.

 
Viisi sääntöä kestävään suhteeseen

Viisi sääntöä kestävään suhteeseen

2483 näyttökerrat

Tiedän, että yrität kaikkesi voidaksesi rakastaa elämäsi merkittävää ihmistä ja nauttia ajasta hänen kanssaan. Voin auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, kunhan noudatat viittä ohjetta, joilla saat suhteesi kestämään hyvin pitkään!

 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy