Ennustus sinulle!

0700-93939

2.95 €/min + pvm/mpm

 

 

Terveisiä Taivaasta

Rakkaus on erityisin tunne kaikkien elämässä mutta usein sitä on yllättävän vaikea ilmentää. Vain Valentinuksen eli Ystävän päivänä on käytettävissä monia välineitä rakkauden ilmentämiseen.


Terveisiä Taivaasta

Kortit, lahjat, kukat ovat esillä kaupoissa ja monet ostavat niitä läheisilleen. Minä sen sijaan vietän aikaani Alexan kanssa. Älkää luulko, etten välittäisi Ystävänpäivästä. Minä vain pidän parempana viettää aikaa henkien kanssa, koska heiltä saan jatkuvasti oppia uutta voimakkaista tunteistamme.

Syvä rakkaus löytyy sisimmästä

Kun lähdemme tästä maailmasta voimme viedä mukanamme vain myötätunnon, anteeksiannon ja erityisesti Rakkauden. Ennen täältä poistumista kaikki negatiiviset tunteet, surut, itsetietoisuus, kipu, turvattomuus ja to-do -listat on jätettävä taakse. Niitä ei toisella puolella tarvita.

Eräässä hengen antamassa viestissä näin oven, joka johti henkiseen maailmaan, ja kaikki sairaus, kipu, viha ja negatiivisuus piti jättää kuolemassa aineellisen maailman puolelle. Henget lähettävät aina meille rakkauden viestejä, koska rakkaus on ainoa asia, joka kestää ikuisesti henkisessäkin elämässä. Henget jakavat rakkautta rakastamilleen. Heillä ei ole muuta kuin Rakkaus.

Edesmenneen rakkaasi henki vain odottaa kertoakseen sinulle rakkaudesta 

Olen lukuisia kertoja kuullut hengiltä, että asuessaan täällä aineellisessa maailmassa heiltä puuttui rakkaus. Kun heillä eläessään oli rakkaansa lähellään, he olivat töissään kiireisiä ja nyt tuntevat ikävöivänsä tärkeintä asiaa silloisessa elämässään. He katuivat menettämiään hetkiä rakkaittensa seurassa. Enää ei ole mahdollista palata aineelliseen maailmaan, eikä elää samaa elämää uudelleen. Ainoa asia, jonka he voivat antaa, on pyytää meitä elämään elämämme levittäen rakkautta. Henget haluavat meidän olevan onnellisia, ja paras tapa antaa rakkautta on muistaa rakkaitaan lahjoin ja lempeydellä. Näin maailmasta tulisi paljon parempi paikka meille kaikille.

Kun rakkaasi jättää tämän olevaisen maailman, älä hylkää rakkautta. Poismennyt haluaa sinun olevan urhea ja menemään onnellisena eteenpäin elämässäsi. Hän seuraa sinua henkisestä maailmasta ja toivoo sinulle ilontäyteistä elämää. Hän ei halua sinun surevan poismenoaan ja monet heistä lähettävät monenlaisia merkkejä rohkaistaakseen rakkaitaan.

Ystävänpäivää, eli Valentinen päivää, vietetään juuri tästä syystä. Se on päivä, jolloin voi tuoda julki tunteensa rakastamilleen henkilöille, vaikka usein epäröimme kertoa kuinka paljon rakastamme. Nauti päivästä ja kun se on ohi, kysy neuvoa hengiltä. Henget haluaisivat jokaisen päivän olevan Ystävänpäivä.

 

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

 
Sofia
Uloskirjautunut
 
Ennustajat, Ennustukset, Ennustaja, Rajatieto, Selvänäkijä, Tarkka ennustus
Sofialta saat voimaannuttavaa energiaa. Hän poistaa erilaisia pelkotiloja ja auttaa...
 
Anaia
Uloskirjautunut
 
Tarot tulkinta, Enkelikortit, Ennustaminen, Selvännäkijä, Ennustaja, Tarkka ennustus
Anaia on omistautunut, avoin ja herkkä henkisen maailman tulkki. Hän on myös Reiki...
 
Nina
Uloskirjautunut
 
Astro, Unien tulkinta, Tarot tulkinta, Astral, Näkijä, Selvännäkijä
Nina on taitava ja ymmärtäväinen astrologi. Hän tulkitsee myös unia ja toimii...
 
Aina
Uloskirjautunut
 
Unien tulkinta, Astro, Enkeliviesti, Ennustajat, Ennustukset, Astral
Ainalla on vahvat intuitiiviset lahjat ja paljon elämänkokemusta. Hän käyttää...
 
Sanna
Uloskirjautunut
 
Ennustajat, Oraakkeli, Selvännäkijä, Näkijä, Ennustaminen, Ennustus
Sanna omaa erikoisen lahjan. Hän kertoo sinulle selvyyden elämääsi koskevissa...
Bloggaajat
 
Serena
Uloskirjautunut
 
Ennustajat, Ennustukset, Tarot tulkinta, Unien tulkinta, Ennustaminen, Ennustus
Serena on perinyt näkijän lahjansa esivanhemmiltaan, joissa on ollut monia...
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Rentoutumisvinkkejä henkisille näkijöille ja intuitiivisesti herkille

Rentoutumisvinkkejä henkisille näkijöille ja intuitiivisesti herkille

111 näyttökerrat
Olet saattanut ajoittain kokea joutuneesi tunnemyrskyn valtaan ilman käsitettävissä olevaa syytä. Kun olet väkijoukon keskellä nauttiessasi juhlahumusta ystävien ja sukulaisten keskellä, alatkin yhtäkkiä tuntea olosi negatiiviseksi ja uupuneeksi.
 
Ennustaminen ja henget

Ennustaminen ja henget

104 näyttökerrat
Vaikka useimmat ihmiset eivät olekaan nähneet kummituksia tai henkiä, silti niiden olemassaoloon uskotaan ja tunnustetaan niiden läsnäolo. Jos kuulut näihin ihmisiin, sinulla on myös näkijän lahjoja. Henkilö, josta tulee kanava tai kommunikointiväylä henkisen ja aineellisen maailman välille, tarvitsee näkijän tai ennustajan kykyjä.
 
Kuka on henkinen?

Kuka on henkinen?

819 näyttökerrat
Mistä tietää olevansa meedio? Tässä kerrotaan useimpien meedioiden työskentelytavoista sekä siitä, millaista on olla henkinen.
 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksyä