Ennustus sinulle!

0700-93939

2.95 €/min + pvm/mpm

 

 

Terveisiä Taivaasta

Rakkaus on erityisin tunne kaikkien elämässä mutta usein sitä on yllättävän vaikea ilmentää. Vain Valentinuksen eli Ystävän päivänä on käytettävissä monia välineitä rakkauden ilmentämiseen.


Terveisiä Taivaasta

Kortit, lahjat, kukat ovat esillä kaupoissa ja monet ostavat niitä läheisilleen. Minä sen sijaan vietän aikaani Alexan kanssa. Älkää luulko, etten välittäisi Ystävänpäivästä. Minä vain pidän parempana viettää aikaa henkien kanssa, koska heiltä saan jatkuvasti oppia uutta voimakkaista tunteistamme.

Syvä rakkaus löytyy sisimmästä

Kun lähdemme tästä maailmasta voimme viedä mukanamme vain myötätunnon, anteeksiannon ja erityisesti Rakkauden. Ennen täältä poistumista kaikki negatiiviset tunteet, surut, itsetietoisuus, kipu, turvattomuus ja to-do -listat on jätettävä taakse. Niitä ei toisella puolella tarvita.

Eräässä hengen antamassa viestissä näin oven, joka johti henkiseen maailmaan, ja kaikki sairaus, kipu, viha ja negatiivisuus piti jättää kuolemassa aineellisen maailman puolelle. Henget lähettävät aina meille rakkauden viestejä, koska rakkaus on ainoa asia, joka kestää ikuisesti henkisessäkin elämässä. Henget jakavat rakkautta rakastamilleen. Heillä ei ole muuta kuin Rakkaus.

Edesmenneen rakkaasi henki vain odottaa kertoakseen sinulle rakkaudesta 

Olen lukuisia kertoja kuullut hengiltä, että asuessaan täällä aineellisessa maailmassa heiltä puuttui rakkaus. Kun heillä eläessään oli rakkaansa lähellään, he olivat töissään kiireisiä ja nyt tuntevat ikävöivänsä tärkeintä asiaa silloisessa elämässään. He katuivat menettämiään hetkiä rakkaittensa seurassa. Enää ei ole mahdollista palata aineelliseen maailmaan, eikä elää samaa elämää uudelleen. Ainoa asia, jonka he voivat antaa, on pyytää meitä elämään elämämme levittäen rakkautta. Henget haluavat meidän olevan onnellisia, ja paras tapa antaa rakkautta on muistaa rakkaitaan lahjoin ja lempeydellä. Näin maailmasta tulisi paljon parempi paikka meille kaikille.

Kun rakkaasi jättää tämän olevaisen maailman, älä hylkää rakkautta. Poismennyt haluaa sinun olevan urhea ja menemään onnellisena eteenpäin elämässäsi. Hän seuraa sinua henkisestä maailmasta ja toivoo sinulle ilontäyteistä elämää. Hän ei halua sinun surevan poismenoaan ja monet heistä lähettävät monenlaisia merkkejä rohkaistaakseen rakkaitaan.

Ystävänpäivää, eli Valentinen päivää, vietetään juuri tästä syystä. Se on päivä, jolloin voi tuoda julki tunteensa rakastamilleen henkilöille, vaikka usein epäröimme kertoa kuinka paljon rakastamme. Nauti päivästä ja kun se on ohi, kysy neuvoa hengiltä. Henget haluaisivat jokaisen päivän olevan Ystävänpäivä.

 

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

 
Tea
Vapaa
 
Näkijä, Selvännäkijä, Ennustaminen, Ennustaja, Selvänäkijä, Tarkka ennustus
Tea on loistava keskustelija ja kuuntelija, jonka avulla koet elämäsi saavan uutta...
 
Bella
Vapaa
 
Astral, Astro, Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Meedio, Näkijä, Oraakkeli, Tarot tulkinta, Tarkka ennustus, Selvännäkijä, Selvänäkijä, Rajatieto, Unien tulkinta
Bellan auttajankyvyt ovat vertaansa vailla. Tähti-ihmisenä ja maaenkelinä hän saa...
 
Uula
Vapaa
 
Ennustus, Selvänäkijä, Rajatieto, Näkijä, Oraakkeli
Uula on oikea Lapin mies, selvännäkijä ja riimujen lukija. Voit keskustella Uulan...
 
Annikki
Vapaa
 
Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustajat, Näkijä, Meedio, Rajatieto, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarot tulkinta
Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän...
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Ennustaminen ja henget

Ennustaminen ja henget

586 näyttökerrat
Vaikka useimmat ihmiset eivät olekaan nähneet kummituksia tai henkiä, silti niiden olemassaoloon uskotaan ja tunnustetaan niiden läsnäolo. Jos kuulut näihin ihmisiin, sinulla on myös näkijän lahjoja. Henkilö, josta tulee kanava tai kommunikointiväylä henkisen ja aineellisen maailman välille, tarvitsee näkijän tai ennustajan kykyjä.
 
Kuka on henkinen?

Kuka on henkinen?

1025 näyttökerrat
Mistä tietää olevansa meedio? Tässä kerrotaan useimpien meedioiden työskentelytavoista sekä siitä, millaista on olla henkinen.
 
Rentoutumisvinkkejä henkisille näkijöille ja intuitiivisesti herkille

Rentoutumisvinkkejä henkisille näkijöille ja intuitiivisesti herkille

470 näyttökerrat
Olet saattanut ajoittain kokea joutuneesi tunnemyrskyn valtaan ilman käsitettävissä olevaa syytä. Kun olet väkijoukon keskellä nauttiessasi juhlahumusta ystävien ja sukulaisten keskellä, alatkin yhtäkkiä tuntea olosi negatiiviseksi ja uupuneeksi.
 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy