LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-80000  

2,95 €/min + pvm

 

 

Suojelusenkelit matkassamme

Legendojen ja uskomusten mukaan suojelusenkeli vartioi meitä kaikkia. Ihmiset ovat kertoneet tapaamisista suojelusenkelinsä kanssa. Se voi olla puhtaasti henkinen kokemus, mutta jotkut ihmiset ovat kertoneet suojelusenkelin vierailusta myös rakkaan, erityisesti kuolleen hahmona.

Suojelusenkelit matkassamme
Suojelusenkelit matkassamme

Suojelusenkeli on henkinen kokonaisuus, joka ohjaa ihmisen toimintaa, neuvoo häntä ja ohjaa häntä. Enkelit eivät ole suoraan näkyvissä, koska he elävät eri värähtelykokonaisuudessa kuin ihmiset, eikä niitä siksi ole läsnä tämän termin fyysisessä merkityksessä. Heidän toimintansa ihmisiin on aina positiivista ja hyödyllistä. Näillä enkeleillä on siten kyky suojella ihmisiä heidän elämässään ja myös saada heidät suorittamaan hyödyllisiä toimia ja tekoja. Mehän sanommekin, kun joku käyttäytyy ihailtavan hyvin: "Sinä olet enkeli!”.

Enkelien läsnäolo näyttää siis ilmeiseltä monille ihmisille ja heidän ulkonäkönsä, enkelin esiintyminen jokapäiväisessä elämässä näyttäytyy usein samalla tavalla. Ihmiset sanovat, että he eivät näe enkeliä suoraan, vaan pikemminkin merkkejä ja vihjeitä suojelusenkelinsä läsnäolosta. Seuraavassa 10 merkkiä oman suojeluenkelisi läsnäolosta;

Höyhenet ovat aina olleet merkki enkeleiden läsnäolosta pitkään. Jos huomaat usein höyheniä matkallasi, se voi olla merkki suojelusenkelisi läsnäolosta. Suojelusenkelit vahtivat sinua ja eivätkä ole kaukana, kun näet päivän aikana monia höyheniä. Valkoinen sulka on siten suojelusenkelin yksi suosituimmista keinoista ilmaista läsnäolonsa. Suojelusenkeli ilmaisee läsnäolonsa ja antaa sinun tietää, ettet ole yksin.

Unissasi jokin ”jumalallinen”, upea hahmo näyttää ohjaavan sinua. Unesi näyttävät vahvistavan sinua, ohjaavan sinua, tuovat sinulle enemmän voimaa ja selkeyttä. Suojelusenkelit voivat käyttää unia tullakseen kertomaan sinulle asioita, puhumaan kanssasi ja auttamaan sinua. Jostain syystä kävellessäsi tuntuu siltä, ettet ole yksin ja sinulla on joku vieressäsi. Tämä tunne seurasta voi hyvinkin olla sinun suojelusenkelisi. Saatat myös tuntea vilunväristyksiä tai hyväilyjä kasvoissa, selässä, niskassa, käsivarsissa. Tunne, että joku silittää hiuksiasi, harjaa hiuksiasi.

Kelluva olotila, jossa mielessäsi esimerkiksi etsit vastausta johonkin ja vastaus ”annetaan” sinulle heti, jos mielesi näyttää olevan kelluva ja menossa kohti sinulle parasta tilaa. Usein tapahtumat näyttävät olevan puhdasta onnea, sellaisten tapahtumien joukossa, jotka voit kokea, ja jos niistä on hyötyä, on varmaa, että se osoittaa suojelusenkelisi läsnäolon ja toiminnan.

Jos joskus et ymmärrä, miksi huone tai tila tuntuu yhtäkkiä lämpimämmältä tai kylmemmältä. Läsnä olevat suojelusenkelit vaihtelevat usein lämpötiloja energisen läsnäolonsa vuoksi. Kylmän tai lämmön läsnäolo osoittaa usein enkeleiden läsnäoloa.

Outoja hajuja ja tuoksuja ympärilläsi. Suojelusenkelit herättävät läsnäolollaan hajun ja ympäröivät tuoksut. Tuoksu näyttää tulevan muualta, tietämättä mistä se tulee, se ei tule välittömästä ympäristöstä. Heidän läsnä ollessa usein herättävien hajujen joukosta mainitaan erityisesti ruusut, muut kukat ja mirhat.

Jos jokapäiväisessä elämässäsi monet luvut näyttävät toistuvan, luvut kaksinkertaistuvat ja tämä tapahtuu toistuvasti, se voi myös olla vahva merkki enkeleiden läsnäolosta.

Joskus voit kuulla kuiskauksia, jotka yrittävät ilmaista jotain. Se voi olla sisäinen äänesi, joka näyttää puhuvan sinulle ja tuo sinulle vastauksia, tunnet esimerkiksi vahvan sisäisen vuoropuhelun. Näiden äänien joukossa on suojelusenkeleitä, jotka haastavat sinut, antavat vastaukset sinulle ilman näkyvää syytä. Voit myös kuulla musiikkia, huilun ja harpun ääntä yleisimpiä enkeleiden läsnä ollessa.

Havaitset auringon säteet, valonsäteet ja sateenkaaren ympärilläsi. Suojelusenkelien läsnäolosta kertoo myös sininen valo, kipinät, siniset valopallot ja valon välähdykset, samalla tavalla kuin kaleidoskooppi. Värilliset pallot ovat siis monille ihmisille merkki enkeleiden läsnäolosta. Sähkö näyttää todellakin olevan elementti, joka häiritsee ihmisten ja hienovaraisten yksiköiden välistä viestintää. Laitteiden tai valon hajoamisen aikana myös enkelien läsnäolo on kyseenalainen.

Monien merkkien joukosta voidaan mainita erityisesti lintujen läsnäolo tai jopa niiden lentäminen, hirvieläinten, kissan, koiran tai perhosen läsnäolo tai reaktio. Kissoilla näyttää olevan erittäin herkkä korva äänille ja tärinöille, joita ihmiset eivät koe. Suojelusenkelin läsnä ollessa kissat leikkivät erityisellä tavalla. Koirat pyrkivät haukkumaan ilman näkyvää syytä ja kiinteässä paikassa, jossa ei näytä olevan mitään erityistä. Nämä ovat merkkejä suojelusenkelisi läsnäolosta.

Enkeleihin uskovat ihmiset pyytävät usein suojelusenkeleitään antamaan heille merkin heidän läsnäolostaan. Joskus näitä merkkejä ei näy.

Tämä voi olla pyyntö, joka ei toteudu, koska suojelusenkelit eivät ehkä tunne mielessäsi tarvittavaa aukkoa antaakseen merkin läsnäolostaan. Tämä osoittaa, että sinun on pysyttävä kärsivällisenä ja että merkit tulevat oikeaan aikaan. Se ei tarkoita, että sinun täytyy antaa periksi tai että suojelusenkelit eivät ole sinun kanssasi, vain että he eivät näy sellaisena kuin haluat. Siksi on tärkeää pyytää enkeliäsi auttamaan sinua tulemaan avoimemmaksi sisälläsi, jotta voit toivottaa tervetulleeksi hänen läsnäolonsa ja hänen läsnäolonsa merkit. 

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

 
Ukko Kalevi
Vapaa
 
Astral, Astro, Ennustukset, Ennustaminen, Ennustus, Ennustajat, Ennustaja, Meedio, Näkijä, Oraakkeli, Rajatieto, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus

Ukko Kalevin kyvyt ovat perittyjä, sukupolvelta toiselle. Hänellä on vuosien...

 
Annikki
Kutsu minua
 
Enkelikortit, Ennustaja, Ennustajat, Näkijä, Tarot tulkinta, Enkeliviesti, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Meedio, Rajatieto

Annikki on intuitiivinen selvännäkijä. Hän käyttää enkelikortteja sekä enkelikiviä, ja...

Bloggaajat
 
Marena
Kutsu minua
 
Rajatieto, Näkijä, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Selvänäkijä, Enkelikortit, Oraakkeli, Selvännäkijä

Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...

Bloggaajat
 
Rita
Kutsu minua
 
Enkeliviesti, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Selvännäkijä, Ennustaja, Ennustajat, Selvänäkijä, Tarkka ennustus

Rita on taitava ja kokenut henkimaailman auttaja ja energiahoitaja. Hän auttaa sinua...

 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Enkelikortit

Enkelikortit

1436 näyttökerrat

Enkelikortit tuovat meille enkelien viestejä. Enkelikortit ovat täynnä positiivista energiaa, sanoja ja kuvia, joista jokainen meistä voi kanavoida omaan elämäänsä voimaa ja ohjausta.

 
Henget ja enkelit tekevät tästä vuodesta loistavan

Henget ja enkelit tekevät tästä vuodesta loistavan

1105 näyttökerrat

Useimmilla meillä on luettelo suunnitelmista ja päätöksistä aina uudelle tulevalle uudelle vuodelle, jotta se olisi loistava ja asiat tapahtuisivat. Henget ovat olentoja, jotka voivat auttaa meitä saavuttamaan tällaisen upean vuoden.

 
Älä huolehdi huomisesta

Älä huolehdi huomisesta

1162 näyttökerrat

Me kohtaamme ongelmia monta kertaa päivässä ja useimmiten murehdimme ongelmamme nukkumaan mennessä. Tämä tekee elämämme stressaavaksi ja täyttää mielemme negatiivisella energialla, siksi näemme pahoja unia.

 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-80000 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy