LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-80000  

2,95 €/min + pvm

 

 

Psychomanteum eli hypnoottinen tietoisuuden tila

Psychomanteum-tekniikkaan kuluu myös peilimeditaatio. Aseta puhdas peili eteesi, etsi mukava istuma-asento, yritä rentoutua.

Psychomanteum eli hypnoottinen tietoisuuden tila
Psychomanteum eli hypnoottinen tietoisuuden tila

Tämä tekniikka edellyttää syvää rentoutumista, ns kuolemanraja -kokemusta; prosessin etenemistä voit seurata, kun kätesi alkavat tuntua raskailta ja sormia alkaa kihelmöidä. Sormien kihelmöinti on merkki hypnoottisesta,  syvästä tietoisuuden tilasta.

Peilisi alkaa muuttua hämäräksi, ja tämän meditaation harjoittajat kertovat nähneensä peilistä ikään kuin taivaan pilvisenä päivänä ja toiset taas näkevät, kuinka peili tummuu. Jos näin tapahtuu, tiedät että näyt tai visiot ovat alkamassa.
Jos ja kun näin tapahtuu, katsele mutta älä yritä kontrolloida niitä. Anna vain niiden virrata, sillä kaikki yritykset manipuloida näitä visioita vain karkottavat ne pois. Kun kehityt tässä tekniikassa, pystyt paremmin keskittymään tiettyihin mielessäsi oleviin kysymyksiin ennen transsiin tai hypnoottiseen tilaan menemistä. Jos taas haluat keskittyä sisimpäsi ymmärtämiseen, voi tuloksia tulla nopeastikin.

Yleisin kokemus on, että kuvat pysyvät näkyvissä yhdestä kymmeneenkin  minuuttiin. Paljon riippuu omasta rentoutumisen syvyydestäsi. Mitä enemmän harjoittelet ja kehityt tässä tekniikassa, sitä pitempään kykenet katselemaan peiliin ilmestyviä kuvia.

Joskus voi käydä niinkin, että peilissä ei näy mitään, mutta sen sijaan kuulet poisnukkuneen puhuvan tai koskettavan sinua. Saatat tiedostaa paikan tai läsnäolon, vaikka et näe mitään. Nostradamus omassa psychomanteum-kokemuksessaan tunsi siirtyvänsä peilin kautta toiseen todellisuuteen. Kuvat saattavat tulla ulos peilistä vierailemaan luonasi, mutta itse olet aina varma ja tietoinen näkyjen alkamisesta ja loppumisesta. Tulet aina kontrolloimaan tämän.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
 
Marena
Vapaa
 
Rajatieto, Näkijä, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Selvänäkijä, Enkelikortit, Oraakkeli, Selvännäkijä

Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...

 
Tuula
Kutsu minua
 
Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarot tulkinta, Tarkka ennustus

Hei, olen Tuula Huhtala, tarot-tulkitsija Turusta.

 
Tuuli
Kutsu minua
 
Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Tarot tulkinta, Ennustajat, Meedio, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Ennustaja

Tuuli kanssa voitte yhdessä löytää voiman ja viisauden, joka sisälläsi piilee. Apunaan...

 
Helena
Kutsu minua
 
Astral, Astro, Ennustaja, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarot tulkinta

Helena on tarot-tulkitsija ja intuitiivinen näkijä. Soita Hertalle.

 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Baba Vanga

Baba Vanga

1006 näyttökerrat

Baba Vanga oli bulgarialainen selvänäkijä. Hän eli vuosina 1911-96, Petritšin kaupungissa Bulgariassa, kolmen valtion rajojen risteyskohdassa. Baba Vanga sokeutui 12-vuotiaana pyörremyrskyssä. Kaksi vuosikymmentä myöhemmin hän aloitti ennustamisen. Ilmeisen menestymisen myötä hänestä tehtiin 1960 -luvulla valtion virkamies, jolle maksettiin palkkaa ennustamisesta. 

 
Henkisyys

Henkisyys

4298 näyttökerrat

Henkisyys eli spiritualiteetti on todella laaja käsite, johon on monia näkökulmia. Yleensä siihen sisältyy yhteys johonkin meitä suurempaan ja siihen tyypillisesti liittyy myös ajatus elämän tarkoituksen etsimisestä.

 
Maaginen parantava keitto

Maaginen parantava keitto

2232 näyttökerrat

Magia ei selvitä kaikkia ongelmia, mutta se voi auttaa. Tästä ohjeesta on apua, kun joku potee vaikka influenssaa.

 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-80000 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy