Päivän tarot kortti

Päivän tarot kortti antaa ohjeita ja neuvoja elämääsi. Päivän tarot kortti antaa sinulle välittömästi vastauksen

Päivän tarot kortti
Päivän tarot kortti

Usein kuulee sanottavan, erityisesti uusille tarot-käyttäjille, että: “nosta yksi kortti päivässä”. Tämä tehdään usein aamulla ja ajatellaan, että näin ihmiset oppivat tarot-korttien käyttöä. Ajatellaan, että ihmiset opettelevat yhden kortin päivässä ja saavat tuosta yhdestä kortista myöskin neuvoa yhden päivän varalle. Esitetään kysymys: “Miten päiväni tulee menemään?”
Mutta tässä on ongelma: se että yksi kortti ei voi vastata edes yhden päivän tapahtumien selventämiseksi. Usein tämä yksi kortti aiheuttaa enemmän hämmennystä, kuin että se antaisi oikeasti apua ja suuntaviivoja.

Tarot on kieli. Aivan kuten uuden kielen oppimisessa, tarot-aloittelijan kannattaa ottaa kolme tavoitetta: Hanki yksinkertainen mutta toimiva sanasto, selitykset, joiden avulla teet tulkinnat. Opi soveltamaan kyseistä sanastoa järkevästi omalla kielelläsi, omilla sanoillasi. Ja lopuksi, opi käyttämään sekä sanastoa että kielioppia viestinnän ja tulkinnan päämääriin.

Päivän tarot kortti. Toisaalta yhdellä kortilla pääset nopeasti alkuun. Nostat vain yhden kortin ja saat välittömästi vastauksen kysymykseesi.

Voit käyttää tätä tapaa monin tavoin. On täysin sinun oma päätöksesi, miten tarot-kortteja käytät. Usein vetämällä päivän tarot kortti tahdotaan saada selville esimerkiksi onko rakkaus todellista, onko terveys hyvä tai onko jotain huolestuttavaa tulossa lähitulevaisuudessa. Kyllä tai ei -vastauksilla pääsee toki alkuun, mutta jos saat vahvan, tasapainoa horjuttavan vastauksen, tahdot luultavasti lisää kortteja, jotka lisäävät tietoa, selittävät tai tasapainottavat sen yhden tietyn kortin viestiä.
Tulkinnat ovat yksinkertaistettuja, ja toki kauniita sellaisenaan, mutta joskus tämä ei riitä.

Jos kuitenkin tahdot nostaa yhden kortin päivässä, kannattaa päivän tarot kortti nostaa aina samaan aikaan päivästä. Mieluiten aamulla tai illalla, että voit tehdä tästä itsellesi rauhallisen rutiinin, jonka aikana voit rauhoittua. Tee kortin nostamisesta itsellesi oma henkilökohtainen hetkesi, jolloin todella otat yhteyden sisäiseen voimaasi ja sieluusi. Jokaisella on oma tapansa nostaa kortti. Toiset levittävät kortit ja nostavat yhden, joka resonoi. Toiset hengittelevät hetken, puhdistavat mielensä, sitten sekoittavat korttipakkaa riittävän kauan, ajattelevat mielessä olevaa kysymystä ja nostavat kortin, kun ovat valmiita.

Käytä ajastinta. Aseta ajastin kolmelle / viidelle / kymmenelle minuutille ja kirjoita kortillesi vapaasti. Mikä tahansa kynästäsi tulee hienosti, älä ymmärrä sitä tai hallitse sitä.

Tee siitä rutiinia. Kokeile nostaa päivän tarot kortti samassa paikassa samaan aikaan joka päivä. Ehkä kun pääset autoosi aamulla. Tai kun odotat kahvin valmistumista. Ehkä kun asetut sänkyysi joka ilta tai kun palaat töistä kotiin ja sinulla on lyhyt rauhallinen ennen kuin muut saapuvat. Ehkä hiljaisella istuimella junassa tai kahvilan ulkopuolella lattesi kanssa.

Mietiskele kun otat korttisi. Mietiskele, kun päivän tarot kortti on kädessäsi. Oletko henkilö, joka meditoi? Entä meditoituminen keskeiseen ajatukseen tai oppituntiin tarot-kortin äärellä, onko se sinun juttusi? Muut ihmiset vievät tätä ajatusta pidemmälle, laskeutuvat kortin maailmaan ja viettävät aikaa tuossa maailmassa. Jos tahdot perehtyä korttiin tavallistakin tarkemmin, noudata seuraavia ohjeita: 

Ota valokuva kortistasi ja tee siitä puhelimesi tausta, niin näet sen koko päivän.

Syvenny korttiisi: Kuinka tämä kortti luo sillan eilisen ja tänään / tänään ja huomenna?
Kuinka voin parhaiten käyttää tämän kortin energiaa nykyisessä tilanteessa?
Ketä tämä päivän tarot kortti saa minut ajattelemaan?

Esimerkiksi Rider Waite-tarotkorttien kuvat ovat hyvin tarkkoja. Mitä kaikkea näet kortissasi?
Millaisia tunteita se herättää? Pystytkö asettumaan korttiin ja sen tarinaan?

Päivän tarot kortti. Yhden kortin luennassa ja tulkinnassa on omat hyvät puolensa ja myös rajoituksia. Jos saat voimaa ja energiaa päivän tarot kortista, sinun kannattaa ehdottomasti tehdä siitä rituaali, jota jatkat niin kauan kuin saat siitä voimaa. Laajemmat pöydät yhdistettynä päivän tarot korttiin voivat olla sinulle paras vaihtoehto. Kokeile monia eri yhdistelmiä, niin löydät itsellesi parhaan vaihtoehdon.

 
 

bloggaa
 
Serena
VAPAA
 

Serena on intuitiivinen tarottulkitsija ja enkeliviestien välittäjä

 
Sanna
VAPAA
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

 
Annikki
EI TÖISSÄ
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

 
Marena
EI TÖISSÄ
 

Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...

 

Oman polkusi artikkelit

Luotettava ennustaja

Luotettava ennustaja

Luotettava ennustaja on enemmän kuin tulevaisuuden näkijä  - hän on tuki ja opas niille, jotka etsivät...
 
Astraltv asiantuntijat

Astraltv asiantuntijat

Astraltv asiantuntijat ovat herättäneet innostusta televisiossa tarjotessaan ennusteita ja henkisiä...
 
Meedioita

Meedioita

Meedioita, ihmisiä joiden väitetään toimivan välittäjinä henkimaailman ja elävien ihmisten...
 
Intuitiivinen näkijä

Intuitiivinen näkijä

Intuitiivinen näkijä on mystinen hahmo, joka kykenee saamaan kuvan asioista ilman aisteihin perustuvaa...
 
 
 
 
0700-80000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_