LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-80000  

2,95 €/min + pvm

 

 

Päivän tarot kortti

Päivän tarot kortti antaa nopeasti ohjeita ja neuvoja elämääsi.

Päivän tarot kortti
Päivän tarot kortti

Usein kuulee sanottavan, erityisesti uusille tarot-käyttäjille, että: “nosta yksi kortti päivässä”. Tämä tehdään usein aamulla ja ajatellaan, että näin ihmiset oppivat tarot-korttien käyttöä. Ajatellaan, että ihmiset opettelevat yhden kortin päivässä ja saavat tuosta yhdestä kortista myöskin neuvoa yhden päivän varalle. Esitetään kysymys: “Miten päiväni tulee menemään?”
Mutta tässä on ongelma: se että yksi kortti ei voi vastata edes yhden päivän tapahtumien selventämiseksi. Usein tämä yksi kortti aiheuttaa enemmän hämmennystä, kuin että se antaisi oikeasti apua ja suuntaviivoja.

Tarot on kieli. Aivan kuten uuden kielen oppimisessa, tarot-aloittelijan kannattaa ottaa kolme tavoitetta: Hanki yksinkertainen mutta toimiva sanasto, selitykset, joiden avulla teet tulkinnat.
Opi soveltamaan kyseistä sanastoa järkevästi omalla kielelläsi, omilla sanoillasi.
Ja lopuksi, opi käyttämään sekä sanastoa että kielioppia viestinnän ja tulkinnan päämääriin.

Toisaalta yhdellä kortilla pääset nopeasti alkuun. Nostat vain yhden kortin ja saat välittömästi vastauksen kysymykseesi.

Voit käyttää tätä tapaa monin tavoin. On täysin sinun oma päätöksesi, miten tarot-kortteja käytät. Usein yhdellä kortilla tahdotaan saada selville esimerkiksi onko rakkaus todellista, onko terveys hyvä tai onko jotain huolestuttavaa tulossa lähitulevaisuudessa. Kyllä tai ei -vastauksilla pääsee toki alkuun, mutta jos saat vahvan, tasapainoa horjuttavan vastauksen, tahdot luultavasti lisää kortteja, jotka lisäävät tietoa, selittävät tai tasapainottavat sen yhden tietyn kortin viestiä.
Tulkinnat ovat yksinkertaistettuja, ja toki kauniita sellaisenaan, mutta joskus tämä ei riitä.


Jos kuitenkin tahdot nostaa yhden kortin päivässä, kannattaa päivän tarot kortti nostaa aina samaan aikaan päivästä. Mieluiten aamulla tai illalla, että voit tehdä tästä itsellesi rauhallisen rutiinin, jonka aikana voit rauhoittua. Tee kortin nostamisesta itsellesi oma henkilökohtainen hetkesi, jolloin todella otat yhteyden sisäiseen voimaasi ja sieluusi.
Jokaisella on oma tapansa nostaa kortti. Toiset levittävät kortit ja nostavat yhden, joka resonoi. Toiset hengittelevät hetken, puhdistavat mielensä, sitten sekoittavat korttipakkaa riittävän kauan, ajattelevat mielessä olevaa kysymystä ja nostavat kortin, kun ovat valmiita.

Käytä ajastinta. Aseta ajastin kolmelle / viidelle / kymmenelle minuutille ja kirjoita kortillesi vapaasti. Mikä tahansa kynästäsi tulee hienosti, älä ymmärrä sitä tai hallitse sitä.

Tee siitä rutiinia. Kokeile nostaa päivän tarot kortti samassa paikassa samaan aikaan joka päivä. Ehkä kun pääset autoosi aamulla. Tai kun odotat kahvin valmistumista. Ehkä kun asetut sänkyysi joka ilta tai kun palaat töistä kotiin ja sinulla on lyhyt rauhallinen ennen kuin muut saapuvat. Ehkä hiljaisella istuimella junassa tai kahvilan ulkopuolella lattesi kanssa.

Mietiskele kun otat korttisi. Oletko henkilö, joka meditoi? Entä meditoituminen keskeiseen ajatukseen tai oppituntiin tarot-kortin äärellä, onko se sinun juttusi? Muut ihmiset vievät tätä ajatusta pidemmälle, laskeutuvat kortin maailmaan ja viettävät aikaa tuossa maailmassa. Jos tahdot perehtyä korttiin tavallistakin tarkemmin, noudata seuraavia ohjeita:
Ota valokuva kortistasi ja tee siitä puhelimesi tausta, niin näet sen koko päivän!
Syvenny korttiisi: Kuinka tämä kortti luo sillan eilisen ja tänään / tänään ja huomenna?
Kuinka voin parhaiten käyttää tämän kortin energiaa nykyisessä tilanteessa?
Ketä tämä päivän tarot kortti saa minut ajattelemaan?

Esimerkiksi Rider Waite-tarotkorttien kuvat ovat hyvin tarkkoja. Mitä kaikkea näet kortissasi?
Millaisia tunteita se herättää? Pystytkö asettumaan korttiin ja sen tarinaan?

Yhden kortin luennassa ja tulkinnassa on omat hyvät puolensa ja myös rajoituksia. Jos saat voimaa ja energiaa päivän tarot kortista, sinun kannattaa ehdottomasti tehdä siitä rituaali,
jota jatkat niin kauan kuin saat siitä voimaa. Laajemmat pöydät yhdistettynä päivän tarot-korttiin voivat olla sinulle paras vaihtoehto. Kokeile monia eri yhdistelmiä, niin löydät itsellesi parhaan vaihtoehdon.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

 
Ukko Kalevi
Vapaa
 
Astral, Astro, Ennustukset, Ennustaminen, Ennustus, Ennustajat, Ennustaja, Meedio, Näkijä, Oraakkeli, Rajatieto, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus

Ukko Kalevin kyvyt ovat perittyjä, sukupolvelta toiselle. Hänellä on vuosien...

 
Katriina
Kutsu minua
 
Astro, Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustaminen, Ennustukset, Näkijä, Selvänäkijä, Rajatieto, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta, Unien tulkinta

Katriina on yksi luotetuimmista neuvonantajistamme. Hän ei tuomitse ketään ja häneltä...

 
Tuuli
Kutsu minua
 
Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Tarot tulkinta, Ennustajat, Meedio, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Ennustaja

Tuuli kanssa voitte yhdessä löytää voiman ja viisauden, joka sisälläsi piilee. Apunaan...

 
Helena
Kutsu minua
 
Astral, Astro, Ennustaja, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarot tulkinta

Helena on tarot-tulkitsija ja intuitiivinen näkijä. Soita Hertalle.

 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Tarot ennustus

Tarot ennustus

2550 näyttökerrat

Soita meidän loistaville tulkitsijoillemme ja pyydä itsellesi tarot ennustus.

 
Korteista ennustaminen

Korteista ennustaminen

10312 näyttökerrat

Tutustu millaista taitava ja asiantunteva korteista ennustaminen.

 
Ennustajakokemuksia

Ennustajakokemuksia

1814 näyttökerrat

Saarelta saatuja ja kuultuja ihmeellisiä ennustajakokemuksia.

 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-80000 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy