LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-80000  

2,95 €/min + pvm

 

 

Mitä on ennustus?

Tässä saat selityksen siihen, mitä ennustus todellisuudessa on ja miksi sitä tulee käyttää. Saat myös joitain sääntöjä ennustajalta.

Mitä on ennustus?
Mitä on ennustus?

Ennustajana, näkijänä ja meediona kuulee usein kysyttävän, mitä ennustus on. Olen miettinyt, lukenut ja etsinyt hyvää selitystä ja ajattelin seuraavassa selittää sen.

Ennustus ei ole mikään seurapeli, eikä sellaisten ihmisten joiden mieli ei ole avoin, ole helppoa ymmärtää maailman olevan suuri universumi täynnä valintojen mahdollisuuksia. Ennustajan käyttämä työkalu antaa sinulle mahdollisuuden nähdä nämä valintojen mahdollisuudet ja valita se, mikä tuntuu sinulle oikealta.

Useimmat ennustajat valitsevat vähintään yhden työkalun ennustusta varten. Ongelma on, että monet tekevät ne liian hankalaksi, kun ne oikeastaan ovat aika yksinkertaisia. Kaikki ennustajat voivat ottaa käyttöön minkä työkalun hyvänsä ja ohjeiden avulla käyttää sitä saman tien. Tarkoitan siis, että vaikka työkalut ovat erilaisia, niin henkinen prosessi on aina sama.

Ennustajana ja selvännäkijänä olen valinnut työkalukseni Tarot TV-kortit ja jos ennustus-onlinen kautta saan kysymyksen, kuinka ne toimivat, niin yritän selittää sen näin.

Tarot TV-kortit ovat ennustajan, näkijän, meedion ja selvänäkijän työkalu, ei mitään muuta. Ennustus on kuin tiekartta, joka antaa henkisen tien ohjausta sinulle voidaksesi tehdä oikeita valintoja elämässäsi. Tarotkortit ovat vain kylttejä tälle tielle. Ei sinun eikä minunkaan tulevaisuus ole kiveen hakattu, vaan se on kuin pehmeä kankaanpala, joka aaltoilee ja kulkee yhdessä valintojemme kanssa.

Tehdessäni ennustuksen onlinella minulla on tapana myös muistuttaa, etten voi ennustaa pitemmälle kuin kuuden kuukauden päähän, koska on olemassa liian monta valintamahdollisuutta tämän hetken ja tulevaisuuden välillä. Ennustus Tarotkorttien avulla näyttää sen, mitä todennäköisesti tulee tapahtumaan, jos jatkat sitä tietä, jolla juuri nyt olet. En näkijänä, meediona ja ennustajana tule tuomitsemaan sinua mitenkään, vaan tulen antamaan sinulle henkistä neuvonantoa, jota sinä juuri sitä tällä hetkellä tarvitset. Vastaus ei ehkä aina ole haluamasi tai se, mitä odotit.

S. Nuutinen

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

 
Tuuli
Vapaa
 
Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Tarot tulkinta, Ennustajat, Meedio, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Ennustaja

Tuuli kanssa voitte yhdessä löytää voiman ja viisauden, joka sisälläsi piilee. Apunaan...

Bloggaajat
 
Marena
Vapaa
 
Rajatieto, Näkijä, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Selvänäkijä, Enkelikortit, Oraakkeli, Selvännäkijä

Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...

Bloggaajat
 
Rita
Varattu
 
Enkeliviesti, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Selvännäkijä, Ennustaja, Ennustajat, Selvänäkijä, Tarkka ennustus

Rita on taitava ja kokenut henkimaailman auttaja ja energiahoitaja. Hän auttaa sinua...

 
Annikki
Uloskirjautunut
 
Enkelikortit, Ennustaja, Ennustajat, Näkijä, Tarot tulkinta, Enkeliviesti, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Meedio, Rajatieto

Annikki on intuitiivinen selvännäkijä. Hän käyttää enkelikortteja sekä enkelikiviä, ja...

 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Taika

Taika

1814 näyttökerrat

Onko elämästäsi hävinnyt ilo ja taika? Anna näkijän auttaa löytämään elämäsi tarkoitus.

 
Kolme vihjettä siihen, miten pääset yli katumisesta

Kolme vihjettä siihen, miten pääset yli katumisesta

7221 näyttökerrat

Jokaisella on jotain kaduttavaa jossakin vaiheessa elämäänsä. Parasta, mitä voimme tehdä on oppia, kuinka pääsemme ylitse katumisesta ja voimme jatkaa tyydyttävää elämää.

 
Henkimaailman ennustukset

Henkimaailman ennustukset

3048 näyttökerrat

Kymmenen neuvoa, miten etsit hyvän selvännäkijän, kun haluat selvittää elämääsi liittyviä tärkeitä asioita.

 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-80000 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy