LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-93939

2,95 €/min + pvm

 

 

Kuolemanpelon hallitseminen

Se, mitä tapahtuu kuolemamme jälkeen on mysteeri, josta voimme keskustella. Voimme vain arvailla tai toivoa, mitä lopussa on. Kuoleman lopullisuus pelottaa melkein kaikkia, mutta sitä voidaan hallita tehokkaasti kehittämällä tiettyjä toimintatapoja.


Kuolemanpelon hallitseminen
Kuolemanpelon hallitseminen

Mikä aiheuttaa kuolemanpelon?
Et voi välttää kuoleman väistämättömyyttä, mutta voin kertoa sinulle, kuinka voit oppia hallitsemaan sen pelkoa. Määrittele ensin, mikä sinua pelottaa kuolemassa. Jokaisella ihmisellä on suuria epäluuloja kuolemaan liittyen ja meillä kaikilla on niistä huolia. Tässä muutamia tavallisimpia kysymyksiä, jotka aiheuttavat kuolemanpelkomme:


- Kuinka kuolemani vaikuttaa perheeseeni?
- Tullaanko minua muistelemaan?
- Sattuuko kuoleminen?
- Mihin menen kuoleman jälkeen?
- Tapaanko rakkaani kuoleman jälkeisessä maailmassa?
- Miten tulen kuolemaan?
- Milloin kuolen?


Seuraava askel kuolemanpelon hallitsemisessa on ratkaista, miksi nämä kysymykset pelottavat sinua. Esimerkiksi, saako perheeni minut pelkäämään eniten kuolemaa. Minua pelotti ja olin huolissani, miten he pärjäisivät taloudellisesti, koska he olivat riippuvaisia tuloistani. Mietin, tulisiko heistä masentuneita ja tulisiko heille ongelmia kuolemani takia. Tunsin itseni myös loukatuksi kun ajattelin, että puolisoni tapaisi jonkun uuden, joka korvaisi roolini perheessä. Mietin, jatkaisiko puolisoni elämäänsä eteenpäin kuolemani jälkeen ja loukkaisiko se minua. Onko emotionaalinen tai fyysinen kipu edes mahdollista kuoleman jälkeen? Pääni oli täynnä huolestuttavia kysymyksiä.


Kuinka tietyt pelot voidaan tunnistaa
Suurimpien pelkojemme juuret sijaitsevat useimmiten alitajunnassamme. Koska eloonjäämisvietti on pääasiallisia vaistojamme, meillä on taipumus painaa unohduksiin asiat, jotka tuntuvat henkisesti traumatisoivilta. Alitajuntasi kaiveleminen on tärkeä askel, jotta voit kehittää tehokkaan käsittelystrategian - se on juuri se, mikä toimi minulle. Minulla oli kaksi muutakin pelkoa, joista toinen oli se, etten saavuttaisi uratavoitettani, Toinen oli se, etten jättäisi hyvää perintöä jälkeeni. Ikuinen ajatus siitä, että työskentelen kovasti läpi elämäni, joka sitten yhtäkkiä päättyisi, sai minut alakuloiseksi. Päästäkseni peloistani selville, minua kehotettiin asettamaan mahdollisimman hyvät tavoitteet, joiden avulla maksimoin menestykseni, tarpeeni ja voisin nauttia perheestäni.


Vaikea osa tässä kehityksessä on oma selviytymissuunnitelmasi, joka sinun tulee kaivaa alitajunnastasi, jotta löydät oikeat vastaukset kuolemanpelkoosi. No, miten sitten kaivelet alitajuntaasi niin, että löydät tämän arvokkaan tiedon? Tehokkainta on tehdä se ottamalla yhteyttä henkimaailman neuvonantajaan. Minä valitsin sen tien ja nyt olen rauhallinen, koska minulla on oma, terve selviytymisstrategia.
Ota meihin yhteyttä nyt, niin voit löytää vastauksen siihen, mikä aiheuttaa sinun kuolemanpelkosi ja kuinka voit käsitellä sitä.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

 
Serafiina
Vapaa
 
Enkelikortit, Ennustaja, Ennustajat, Näkijä, Tarot tulkinta, Enkeliviesti
Serafiina on intuitiivinen selvännäkijä. Hän käyttää enkelikortteja sekä...
 
Meri
Vapaa
 
Astral, Meedio, Rajatieto, Näkijä, Ennustaja
Meri on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...
 
Maija
Vapaa
 
Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustaminen, Ennustajat, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Rajatieto, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta, Unien tulkinta

henkinen, käyttää intuitiota, käyttää numerologiaa, käyttää pelikortteja, perityt...

 
Emma
Vapaa
 
Astro, Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustaminen, Ennustukset, Meedio, Näkijä, Oraakkeli, Selvänäkijä, Rajatieto, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta, Unien tulkinta

Esittely tulossa pian..

 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Henkimaailman ennustukset – väylä rakkaiden ihmisten luo

Henkimaailman ennustukset – väylä rakkaiden ihmisten luo

1822 näyttökerrat
Selvännäkijä tai meedio on henkilö, jolla on ainutlaatuisia henkisiä lahjoja ja kykyjä. Hyvin monet näkijät ovat avoimesti halukkaita tarjoamaan lahjojaan ennustusten tekemiseen.
 
Rentoutumisvinkkejä henkisille näkijöille ja intuitiivisesti herkille

Rentoutumisvinkkejä henkisille näkijöille ja intuitiivisesti herkille

1230 näyttökerrat
Olet saattanut ajoittain kokea joutuneesi tunnemyrskyn valtaan ilman käsitettävissä olevaa syytä. Kun olet väkijoukon keskellä nauttiessasi juhlahumusta ystävien ja sukulaisten keskellä, alatkin yhtäkkiä tuntea olosi negatiiviseksi ja uupuneeksi.
 
Kristallipallo ennustus

Kristallipallo ennustus

1054 näyttökerrat
Kristallipallo ennustus lienee kliseisin mielikuva ennustamisesta.
 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy