LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-93939  

2,95 €/min + pvm

 

 
10 ilmaisminuuttia

Kuinka kestää tuskaa

Täydellisessä maailmassa elämämme olisi kivutonta ja täynnä iloa. Vaikka tämä ei ole todellisuutta monille meistä, ei se tarkoita sitä, ettetkö voisi päästä eteenpäin mitä rankimmistakin olosuhteista.

Kuinka kestää tuskaa
Kuinka kestää tuskaa

Olet mahdollisesti tuntenut olosi kovin alaspainetuksi tavatessasi ihmisen, joka on kokenut pelkkää iloa elämässään. Valitettavasti tunne-elämän tuskan kokemus on osa ihmisenä olemista. Kun elät hyviä aikoja on helppo uskoa, ettet enää koskaan tule olemaan vastaanottavainen surullisille tai masentaville ajatuksille. Mutta jos menetät rakkaan ihmisen tai koet vakavan tragedian, on helppo antaa pimeyden laskeutua yläpuolelle.

Anna itsesi surra Suurin virhe, jonka ihmiset tekevät kun surua analysoidaan on se, että ihminen uskoo tuskan ja surun tunteiden olevan jotenkin "huonoja". Monet, jotka noudattavat "vetovoiman lakia" tai muita positiivisen ajattelun muotoja, yrittävät usein pakottaa itsestään ja mielestään pois kaikki negatiiviset ajatukset tai tunteet. Mutta kuka tahansa, joka on yrittänyt tehdä näin voi kertoa, että kun ihminen kärsii, se tekee yleensä ongelman vielä pahemmaksi. Tärkeintä mitä voit tehdä, on antaa itsesi tuntea ne tunteet, jotka täyttävät sinut juuri nyt. Niiden häiritseminen saa aikaan sen, että ne todellakin vahvistuvat ja saavat enemmän voimaa. On kuitenkin ero siinä, että annat itsesi tuntea ja että annat itsesi surra. Käy ne läpi, mutta älä juutu niihin.

Pidä yllä elämänuskoa. Ei ole ollenkaan typerää olla luottavainen. Ne, jotka väittävät sen olevan typerää, ovat itse naiiveja, koska he epäonnistuvat siinä. He eivät näe sitä, kuinka moni ihminen selviytyy takaisin huipulle henkilökohtaisten epäonnistumisten ja tragedioiden jälkeen. Jos käyt jotain vaikeaa läpi, anna itsesi tuntea ne tunteet, mutta älä koskaan menetä uskoasi paremmasta huomisesta. Toivo on se, joka pitää meidät elossa ja joka inspiroi meitä jatkamaan taistelua, eikä koskaan luovuttamaan. Tämä on yksi niitä asioita, joiden parissa selvännäkijät ja tarot-korttitulkitsijat työskentelevät ja voivat olla suureksi avuksi. Pieni vilkaisu siihen, mitä on tulossa sekä opastus henkimaailman avulla voi olla suureksi avuksi ja pitää toivoa yllä.

Huomenna on uusi päivä! Et ole ensimmäinen, etkä viimeinen Voi olla lohduttavaa tietää, ettet ole ensimmäinen ihminen, joka käy läpi vaikeuksia, et myöskään ole viimeinen. Kaikilla meillä on taisteluita elämässämme ja ne aiheuttavat tuskaa. Salli itsesi tuntea, mitä tunnet juuri nyt ja luota, että valoisammat päivät ovat tulossa.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

 
Tuuli
Vapaa
 
Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Tarot tulkinta

Tuuli kanssa voitte yhdessä löytää voiman ja viisauden, joka sisälläsi piilee. Apunaan...

Bloggaajat
 
Rita
Vapaa
 
Enkeliviesti, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Selvännäkijä

Rita on taitava ja kokenut henkimaailman auttaja ja energiahoitaja. Hän auttaa sinua...

Bloggaajat
 
Marena
Vapaa
 
Astral, Meedio, Rajatieto, Näkijä, Ennustaja
Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...
 
Lempi
Uloskirjautunut
 
Ennustajat, Ennustaminen, Ennustaja, Ennustukset, Ennustus, Meedio, Näkijä, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus

Olen Lempi ja olen täällä auttamassa sinua matkallasi kohti valoisampaa...

 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Ensiaskeleet sisäisiin voimavaroihin - luonnon jalokivien parantava voima

Ensiaskeleet sisäisiin voimavaroihin - luonnon jalokivien parantava voima

2239 näyttökerrat

Useimmat meistä haluaisivat parantaa keskittymiskykyään ja lisätä positiivista energiaa. Siinä auttavat jalokivet, jotka ovat yksi luonnon meille antamista suurenmoisista lahjoista. Luonnonjalokiviä voi käyttää hyvin monipuolisesti. Ne voivat auttaa jopa henkilökohtaisten ja ammatillistenkin pulmien ratkaisemisessa. Niiden teho on yllättävän voimakas.

 
Psykometria

Psykometria

3193 näyttökerrat

Psykometria on menetelmä, jonka avulla saadaan tietoa henkilöstä tämän arkipäiväisen käyttöesineen avulla. Psykometrinen luenta antaa nopean tiedon henkilön elämästä ja mielentilasta ja voi antaa tietoa ongelmien ratkaisemiseksi. Psykometria on löydetty jo kauan sitten mutta vasta moderni kvanttifysiikka selitti tieteellisesti monia sen toiminnan salaisuuksista.

 
Sielun lomamatka

Sielun lomamatka

4669 näyttökerrat

Henkiset lomat voivat antaa sielulle mahdollisuuden palautumiseen, uudistumiseen sekä energian palauttamiseen hyvälle tasolle. Opi tästä artikkelista enemmän, millaisia hyötyjä tällaiset lomat voivat antaa sinulle.

 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy