Kristallipallo ennustus

Kristallipallo ennustus lienee kliseisin mielikuva ennustamisesta ja kristallipallo myös väärinymmärretyin apuvälineistä

Kristallipallo ennustus
Kristallipallo ennustus

Kristallipallo ennustus lienee kliseisin mielikuva ennustamisesta ja itse kristallipallo myös väärinymmärretyin ennustamisen apuvälineistä. Sarjakuvissa salaperäinen ennustaja teltassaan turbaani päässään omistaa mystisen kristallipallon. Häneltä on siis mahdollisuus saada kristallipallo ennustus. Tämä johtuu ehkä seikkailuelokuvissa nähdyistä salaperäisistä henkilöistä, joiden kristallipallossa näkyy mystisiä tulevaisuuden tapahtumia ja yleensä katastrofeja ja hurjia luonnonilmiöitä. Elokuvissa kristallipallot räjähtelevät, tuottavat ääniä, värejä ja erilaisia silmin havaittavia aineksia, kuten esimerkiksi savua. Nämä hieman koomisiksikin koetut stereotypiat eivät kuitenkaan kerro todellisuudesta juuri mitään. Kristallipallo ennustus on aivan samantapainen menetelmä kuin esimerkiksi Tarot-korttien käyttäminen. Kristallipallon käyttäminen tulkinnan apuna on kuitenkin nykyisin melko harvinaista.

Kristallipallo ennustus on mahdollista saada, kun ennustaja keskittyy ja vaipuu syvään meditaatioon tai transsitilaan tuijottamalla intensiivisesti kristallipalloon. Kyseistä ennustamista näkee nykyään enimmäkseen amerikkalaisissa elokuvissa. Psyykkisesti herkkä henkilö pystyy kuitenkin ennustamaan kristallipallosta eli ennustuspallosta. Kristallipallosta ennustaminen perustuu joko mielikuviin, jotka ovat siis meedion tai selvänäkijän mielessä tai kristallipallon heijastuksiin, jotka aiheuttavat mielikuvia ennustajassa. Psyykikko tulkitsee ennustuspallon heijastukset asiakkaalle esimerkiksi puhelimitse tai kasvotusten.

Kristallipallo ennustus perustuu aivan samaan asiaan kuin kaikki ennustaminen. Niin korteista kuin kristallipallosta ennustaminen voi toimia vain, jos kyseessä on niin sanotusti oikea selvänäkijä. Selvänäkijä on henkilö, joka ei arvaa tai mieti vastauksia asiakkaan kysymyksiin vaan luottaa siihen, mitä hänelle ylhäältä henkimaailmasta tai enkelimaailmasta annetaan ja halutaan välittää. Näin ollen ennustaja on vain henkimaailman ja valo-olentojen viestien välittäjä. Kyseessä voivat olla aurasta tulkittavat viestit, jotka ennustaja lukee asiakkaan energiakentästä eli ajatuksista ja tunteista sekä karmasta, tai henkimaailman olentojen edesmenneiden sukulaisten tai valon olentojen välittämät viestit.

Kristallipalloa siis käytetään keskittymisen apuvälineenä ja aivan samaan tapaan kuin Tarot-kortteja, riimuja tai kristalleja. Ne kuuluvat intuitiivisen näkijän ’työkalupakkiin’ ja on yksilöllistä, millaisen apuvälineen tulkitsija itselleen tuntee parhaiten omakseen. Haluaisitko sinä olla se, jolle kristallipallo ennustus on se oikea. Jotkut pitäytyvät yhteen välineeseen ja toiset käyttävät suvereenisti useampia, On myös näkijöitä, jotka eivät koe tarvitsevansa mitään apuvälineitä tulkintansa vahvistamiseen.

Selvänäkijä siis pääasiassa näkee sisäisesti, esimerkiksi kuin videoelokuvana päänsä sisällä. Toiset ’näkevät’ ajatuksia tai mielenliikkeitä. Sisäinen näkeminen voi olla vaikeata kuvailla konkreettisesti mutta sisäiset silmät toimivat ylemmällä tasolla ja siksi ennustamista voikin usein kutsua ’katselemiseksi’. Kristallipallo tässä toimii vain apuvälineenä, ei itse tapahtumia tuottavana ’televisiona’. Kristallipallo ennustus on mystinen ja erilainen juuri näiden salaperäisten ja harvinaisten ominaisuuksien vuoksi.

Intuitiivisesti virittynyt henkilö kykenee ennustamaan kristallipallon heijastuksista tai mielenliikkeisiin, jotka hän näkee sisäisillä silmillään. Näiden sisältämän viestin tai tiedon hän sitten tulkitsee asiakkaalleen.

Aivan kuka tahansa ei voi ennustaa kristallipallon heijastuksista kuten ei voi tulkita korttejakaan. Tarvitaan intuitiivista virittyneisyyttä, herkkyyttä, rohkeutta ja avoimuutta ottaa vastaan. Lisäksi tarvitaan tietynlainen persoonallisuus ja usein jo peritty näkemisen lahja. Intuitiivisuuttaan voi kuitenkin myös harjoittaa ja voimistaa.

Se ei tarkoita kuitenkaan sitä, että ennustaja jotenkin saisi aikaan saamansa viestit. Hän on vain välikappale henkisen ja aineellisen maailman välissä. Ennustajan täytyy luottaa tähän, eikä miettiä vastauksia kysymyksiin tai yrittää miellyttää tulkinnan saajaa.

Jos haluat itse kokeilla kristallipallosta ennustamista, voit hankkia pallon kotiisi. Huolehdi kuitenkin silloin, että huoneessa on hyvä valaistus, mielellään luonnonvaloa. Ennustaminen ei siis tapahdu elokuvissa nähdyissä pienissä pimeissä kopeissa. Kristallipallon on oltava ehyt ja erittäin puhdas. Ihan mikä tahansa lasipallo ei luonnistu vaan se valmistetaan kristallilasista. Kristallipallosta ei voi tuijottamalla saada irti mitään. Mikään pakottaminen, itsensä tai muiden, ei toimi. Anna mielesi rauhoittua, anna ajan ja paikan merkityksen häipyä mielestäsi ja katso hiukan pallon ohi, kuin sivusilmällä. Älä pelästy, jos näkösi sumentuu hetkeksi vaan päästä itsesi syvemmälle tähän meditatiiviseen tilaan, jossa voi tapahtua positiivisia alitajuisia asioita kuten itseparannusta.

 
 

bloggaa
 
Serena
VAPAA
 

Serena on intuitiivinen tarottulkitsija ja enkeliviestien välittäjä

 
Marena
VAPAA
 

Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...

 
Sanna
VAPAA
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

 
Tuuli
VAPAA
 

Tuulin kanssa voitte yhdessä löytää voiman ja viisauden, joka sisälläsi piilee....

 

Oman polkusi artikkelit

Luotettava ennustaja

Luotettava ennustaja

Luotettava ennustaja on enemmän kuin tulevaisuuden näkijä  - hän on tuki ja opas niille, jotka etsivät...
 
Astraltv asiantuntijat

Astraltv asiantuntijat

Astraltv asiantuntijat ovat herättäneet innostusta televisiossa tarjotessaan ennusteita ja henkisiä...
 
Meedioita

Meedioita

Meedioita, ihmisiä joiden väitetään toimivan välittäjinä henkimaailman ja elävien ihmisten...
 
Intuitiivinen näkijä

Intuitiivinen näkijä

Intuitiivinen näkijä on mystinen hahmo, joka kykenee saamaan kuvan asioista ilman aisteihin perustuvaa...
 
 
 
 
0700-80000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_