Kristallipallo ennustus

Kristallipallo ennustus lienee kliseisin mielikuva ennustamisesta ja kristallipallo myös väärinymmärretyin apuvälineistä

Kristallipallo ennustus
Kristallipallo ennustus

Kristallipallo ennustus lienee kliseisin mielikuva ennustamisesta ja itse kristallipallo myös väärinymmärretyin ennustamisen apuvälineistä. Sarjakuvissa salaperäinen ennustaja teltassaan turbaani päässään omistaa mystisen kristallipallon. Häneltä on siis mahdollisuus saada kristallipallo ennustus. Tämä johtuu ehkä seikkailuelokuvissa nähdyistä salaperäisistä henkilöistä, joiden kristallipallossa näkyy mystisiä tulevaisuuden tapahtumia ja yleensä katastrofeja ja hurjia luonnonilmiöitä. Elokuvissa kristallipallot räjähtelevät, tuottavat ääniä, värejä ja erilaisia silmin havaittavia aineksia, kuten esimerkiksi savua. Nämä hieman koomisiksikin koetut stereotypiat eivät kuitenkaan kerro todellisuudesta juuri mitään. Kristallipallo ennustus on aivan samantapainen menetelmä kuin esimerkiksi Tarot-korttien käyttäminen. Kristallipallon käyttäminen tulkinnan apuna on kuitenkin nykyisin melko harvinaista.

Kristallipallo ennustus on mahdollista saada, kun ennustaja keskittyy ja vaipuu syvään meditaatioon tai transsitilaan tuijottamalla intensiivisesti kristallipalloon. Kyseistä ennustamista näkee nykyään enimmäkseen amerikkalaisissa elokuvissa. Psyykkisesti herkkä henkilö pystyy kuitenkin ennustamaan kristallipallosta eli ennustuspallosta. Kristallipallosta ennustaminen perustuu joko mielikuviin, jotka ovat siis meedion tai selvänäkijän mielessä tai kristallipallon heijastuksiin, jotka aiheuttavat mielikuvia ennustajassa. Psyykikko tulkitsee ennustuspallon heijastukset asiakkaalle esimerkiksi puhelimitse tai kasvotusten.

Kristallipallo ennustus perustuu aivan samaan asiaan kuin kaikki ennustaminen. Niin korteista kuin kristallipallosta ennustaminen voi toimia vain, jos kyseessä on niin sanotusti oikea selvänäkijä. Selvänäkijä on henkilö, joka ei arvaa tai mieti vastauksia asiakkaan kysymyksiin vaan luottaa siihen, mitä hänelle ylhäältä henkimaailmasta tai enkelimaailmasta annetaan ja halutaan välittää. Näin ollen ennustaja on vain henkimaailman ja valo-olentojen viestien välittäjä. Kyseessä voivat olla aurasta tulkittavat viestit, jotka ennustaja lukee asiakkaan energiakentästä eli ajatuksista ja tunteista sekä karmasta, tai henkimaailman olentojen edesmenneiden sukulaisten tai valon olentojen välittämät viestit.

Kristallipalloa siis käytetään keskittymisen apuvälineenä ja aivan samaan tapaan kuin Tarot-kortteja, riimuja tai kristalleja. Ne kuuluvat intuitiivisen näkijän ’työkalupakkiin’ ja on yksilöllistä, millaisen apuvälineen tulkitsija itselleen tuntee parhaiten omakseen. Haluaisitko sinä olla se, jolle kristallipallo ennustus on se oikea. Jotkut pitäytyvät yhteen välineeseen ja toiset käyttävät suvereenisti useampia, On myös näkijöitä, jotka eivät koe tarvitsevansa mitään apuvälineitä tulkintansa vahvistamiseen.

Selvänäkijä siis pääasiassa näkee sisäisesti, esimerkiksi kuin videoelokuvana päänsä sisällä. Toiset ’näkevät’ ajatuksia tai mielenliikkeitä. Sisäinen näkeminen voi olla vaikeata kuvailla konkreettisesti mutta sisäiset silmät toimivat ylemmällä tasolla ja siksi ennustamista voikin usein kutsua ’katselemiseksi’. Kristallipallo tässä toimii vain apuvälineenä, ei itse tapahtumia tuottavana ’televisiona’. Kristallipallo ennustus on mystinen ja erilainen juuri näiden salaperäisten ja harvinaisten ominaisuuksien vuoksi.

Intuitiivisesti virittynyt henkilö kykenee ennustamaan kristallipallon heijastuksista tai mielenliikkeisiin, jotka hän näkee sisäisillä silmillään. Näiden sisältämän viestin tai tiedon hän sitten tulkitsee asiakkaalleen.

Aivan kuka tahansa ei voi ennustaa kristallipallon heijastuksista kuten ei voi tulkita korttejakaan. Tarvitaan intuitiivista virittyneisyyttä, herkkyyttä, rohkeutta ja avoimuutta ottaa vastaan. Lisäksi tarvitaan tietynlainen persoonallisuus ja usein jo peritty näkemisen lahja. Intuitiivisuuttaan voi kuitenkin myös harjoittaa ja voimistaa.

Se ei tarkoita kuitenkaan sitä, että ennustaja jotenkin saisi aikaan saamansa viestit. Hän on vain välikappale henkisen ja aineellisen maailman välissä. Ennustajan täytyy luottaa tähän, eikä miettiä vastauksia kysymyksiin tai yrittää miellyttää tulkinnan saajaa.

Jos haluat itse kokeilla kristallipallosta ennustamista, voit hankkia pallon kotiisi. Huolehdi kuitenkin silloin, että huoneessa on hyvä valaistus, mielellään luonnonvaloa. Ennustaminen ei siis tapahdu elokuvissa nähdyissä pienissä pimeissä kopeissa. Kristallipallon on oltava ehyt ja erittäin puhdas. Ihan mikä tahansa lasipallo ei luonnistu vaan se valmistetaan kristallilasista. Kristallipallosta ei voi tuijottamalla saada irti mitään. Mikään pakottaminen, itsensä tai muiden, ei toimi. Anna mielesi rauhoittua, anna ajan ja paikan merkityksen häipyä mielestäsi ja katso hiukan pallon ohi, kuin sivusilmällä. Älä pelästy, jos näkösi sumentuu hetkeksi vaan päästä itsesi syvemmälle tähän meditatiiviseen tilaan, jossa voi tapahtua positiivisia alitajuisia asioita kuten itseparannusta.

 
 

bloggaa
 
Serena
VAPAA
 

Serena on intuitiivinen tarottulkitsija ja enkeliviestien välittäjä

 
Tuuli
VAPAA
 

Tuulin kanssa voitte yhdessä löytää voiman ja viisauden, joka sisälläsi piilee....

 
Annikki
EI TÖISSÄ
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

 
Helena
EI TÖISSÄ
 

Helena on tarot-tulkitsija ja oman tien kulkija. Hän on ollut koko ikänsä...

 

Lukemisen arvoisia artikkeleita

Unien tulkinta

Unien tulkinta

Unien tulkinta on ikivanha tekniikka. Ihmiset näkevät n. viisi unta joka yö ja kesto vaihtelee 15 ja 40 minuutin...
 
Biorytmit

Biorytmit

Biorytmit ovat luontaisia syklejä. Biorytmit säätelevät aineenvaihduntaa, tunteita, muistia, seksuaalisuutta,...
 
Ennustaminen

Ennustaminen

Ennustaminen on ollut käytössä maailman historiassa jo pitkään. Ennustaminen on ollut suosittua jo...
 
Astrologiaan uskominen

Astrologiaan uskominen

Astrologiaan uskominen on vahvaa ja tieteenalana astrologia on jo tuhansia vuosia vanhaa. Lähes puolet uskoo siihen
 
 
 
 Soita nyt painamalla tästä!0700-80000 2,95 €/min + pvm

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää