Horoskoopit

Horoskoopit on joko muinainen ja arvokas tähtikartta luonnon ymmärtämiseksi ja paikastamme universumissa tai horoskoopit ovat täydellistä roskaa sen mukaan, keneltä kysyt 

Horoskoopit
Horoskoopit

Muinaiset kreikkalaiset käyttivät horoskooppeja, planeettojen ja auringon sijaintiin perustuvia ennusteita. Nykypäivän sanomalehtien horoskoopit ovat uudempi ilmiö, laimennettu sivutuote. Sana horoskooppi tulee kreikkalaisista sanoista hõra (aika) ja scopos (tarkkailija). Laadukkaat horoskoopit ja syntymäkaaviot perustuvat paitsi syntymäpäivään myös syntymäpaikkaan, koska näitä käytetään sitten laskemaan planeettojen ja tähtien tarkka suuntaus, joiden puolestaan uskotaan vaikuttavan henkilön polkuun elämässä. 

Muinaiset kreikkalaiset käyttivät horoskooppeja - planeettojen ja auringon sijaintiin perustuvia ennusteita - tuhansia vuosia sitten, mutta nykypäivän sanomalehtien horoskoopit, laimennettu sivutuote näistä kehittyneemmistä syntymäkaavioista, jotka on laadittu tietyille henkilöille, on paljon uudempi ilmiö. Nykyään horoskoopeista puhuttaessa tarkoitetaan useimmiten aikakauslehdissä julkaistuja horoskooppipalstoja, joissa on otettu huomioon vain, missä eläinradan merkissä aurinko sijaitsi henkilön syntyessä. Niissä sama koskee siis kaikkia, jotka ovat syntyneet auringon ollessa samassa eläinradan merkissä. Kiista lehtihoroskooppien merkityksestä jakaa astrologeja puolesta ja vastaan. 

Astrologia on ajatus, jolla ihmiset ovat tulleet johtopäätökseen taivaan tähtien ja maailmassa tapahtuvien tapahtumien välillä olevan vastaavuuden olemassaolosta. Se on ajatus, joka juontaa juurensa yli 5000 vuoden taakse. Aikaisemmin astrologiset havainnot olivat merkkejä jumalallisesta tahdosta. Ihmiset jaoteltiin syntymänsä mukaan, astrologiset merkit kehitettiin sitten taivasta seuraamalla. Monissa maissa, etenkin monarkian aikaan, kaikki tapahtumat ja erityisesti kruunajaiset, ajoitettiin astrologin sanojen mukaan. Intiassa, Kiinassa, Egyptissä, Roomassa suurimmat monarkistiset sivilisaatiot ovat käyttäneet tähtimerkkejä päätöksenteossa. Vaikka nämä merkit eroavat maittain, tulkinnat nais- ja mieshoroskoopista pysyvät samoina. Nykyään astrologialla ei kuitenkaan ole ajan merkitystä, yhä vähemmän ihmisiä ottaa huomioon tämän käytännön tehokkuuden. Ja kuitenkin, taivaalla on merkkejä, ja on todellakin erityisiä ihmisiä, jotka osaavat tulkita niitä. Vaikka horoskooppeihin uskovien ihmisten määrä on kuitenkin vähentynyt.

Astrologia antaa mahdollisuuden määrittää ilmiöitä, tapahtumia, jotka tapahtuvat sekä miesten että naisten tulevaisuudessa. Siitä huolimatta horoskoopit ovat uskottavampia naisten keskuudessa edelleen enemmän kuin miesten keskuudessa. Mitä sinö ajattelet? Mitö horoskoopit sinulle merkitsevät?

 
 

Tervetuloa soittamaan selvännäkijöillemme saadaksesi vastauksia kysymyksiisi

 
Helena
Kutsu minua
 
Astral, Astro, Ennustaja, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarot tulkinta

Helena on tarot-tulkitsija ja oman tien kulkija. Hän on ollut koko ikänsä...

 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Biorytmit

Biorytmit

260 näyttökerrat

Biorytmit ovat luontaisia syklejä. Biorytmit säätelevät aineenvaihduntaa, tunteita, muistia, seksuaalisuutta, luovuutta

 
Astrologiaan uskominen

Astrologiaan uskominen

379 näyttökerrat

Astrologiaan uskominen on vahvaa ja tieteenalana astrologia on jo tuhansia vuosia vanhaa. Lähes puolet uskoo siihen

 
Rakkaus ennustus

Rakkaus ennustus

2321 näyttökerrat

Rakkaus ennustus kertoo mitä voit tulevalta odottaa. Rakkaus ennustus on asia, jota tulkitsijoilta kysytään eniten.

 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 Soita nyt painamalla tästä!0700-80000 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy