LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-80000  

2,95 €/min + pvm

 

 

Horoskoopit

Horoskooppi on joko muinainen ja arvokas tähtikartta luonnon ymmärtämiseksi ja paikastamme universumissa tai horoskooppi on täydellistä roskaa sen mukaan, keneltä kysyt. Muinaiset kreikkalaiset käyttivät horoskooppeja, planeettojen ja auringon sijaintiin perustuvia ennusteita. Nykypäivän sanomalehtien horoskoopit ovat uudempi ilmiö, laimennettu sivutuote.

Horoskoopit
Horoskoopit

Sana horoskooppi tulee kreikkalaisista sanoista hõra (aika) ja scopos (tarkkailija). Laadukkaat horoskoopit ja syntymäkaaviot perustuvat paitsi syntymäpäivään myös syntymäpaikkaan, koska näitä käytetään sitten laskemaan planeettojen ja tähtien tarkka suuntaus, joiden puolestaan uskotaan vaikuttavan henkilön polkuun elämässä. 

Muinaiset kreikkalaiset käyttivät horoskooppeja - planeettojen ja auringon sijaintiin perustuvia ennusteita - tuhansia vuosia sitten, mutta nykypäivän sanomalehtien horoskoopit, laimennettu sivutuote näistä kehittyneemmistä syntymäkaavioista, jotka on laadittu tietyille henkilöille, on paljon uudempi ilmiö. Nykyään horoskoopeista puhuttaessa tarkoitetaan useimmiten aikakauslehdissä julkaistuja horoskooppipalstoja, joissa on otettu huomioon vain, missä eläinradan merkissä aurinko sijaitsi henkilön syntyessä. Niissä sama koskee siis kaikkia, jotka ovat syntyneet auringon ollessa samassa eläinradan merkissä. Kiista lehtihoroskooppien merkityksestä jakaa astrologeja puolesta ja vastaan. 

Astrologia on ajatus, jolla ihmiset ovat tulleet johtopäätökseen taivaan tähtien ja maailmassa tapahtuvien tapahtumien välillä olevan vastaavuuden olemassaolosta. Se on ajatus, joka juontaa juurensa yli 5000 vuoden taakse. Aikaisemmin astrologiset havainnot olivat merkkejä jumalallisesta tahdosta. Ihmiset jaoteltiin syntymänsä mukaan, astrologiset merkit kehitettiin sitten taivasta seuraamalla. Monissa maissa, etenkin monarkian aikaan, kaikki tapahtumat ja erityisesti kruunajaiset, ajoitettiin astrologin sanojen mukaan. Intiassa, Kiinassa, Egyptissä, Roomassa suurimmat monarkistiset sivilisaatiot ovat käyttäneet tähtimerkkejä päätöksenteossa. Vaikka nämä merkit eroavat maittain, tulkinnat nais- ja mieshoroskoopista pysyvät samoina. Nykyään astrologialla ei kuitenkaan ole ajan merkitystä, yhä vähemmän ihmisiä ottaa huomioon tämän käytännön tehokkuuden. Ja kuitenkin, taivaalla on merkkejä, ja on todellakin erityisiä ihmisiä, jotka osaavat tulkita niitä. Vaikka horoskooppeihin uskovien ihmisten määrä on kuitenkin vähentynyt.

Astrologia antaa mahdollisuuden määrittää ilmiöitä, tapahtumia, jotka tapahtuvat sekä miesten että naisten tulevaisuudessa. Siitä huolimatta horoskooppeihin uskovien naisten osuus on edelleen paljon suurempi.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
 
Marena
Vapaa
 
Rajatieto, Näkijä, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Selvänäkijä, Enkelikortit, Oraakkeli, Selvännäkijä

Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...

 
Tuuli
Vapaa
 
Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Tarot tulkinta, Ennustajat, Meedio, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Ennustaja

Tuuli kanssa voitte yhdessä löytää voiman ja viisauden, joka sisälläsi piilee. Apunaan...

 
Katriina
Uloskirjautunut
 
Astro, Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustaminen, Ennustukset, Näkijä, Selvänäkijä, Rajatieto, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta, Unien tulkinta

Katriina on yksi luotetuimmista neuvonantajistamme. Hän ei tuomitse ketään ja häneltä...

 
Helena
Uloskirjautunut
 
Astral, Astro, Ennustaja, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarot tulkinta

Helena on tarot-tulkitsija ja intuitiivinen näkijä. Soita Hertalle.

 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Rakkaus ennustus

Rakkaus ennustus

1064 näyttökerrat

Rakkaus ennustus kertoo sinulle mitä voit tulevalta odottaa.

 
Horoskooppi merkit

Horoskooppi merkit

1036 näyttökerrat

Eri horoskooppi merkit astrologisessa syntymäkartassasi kertovat luonteestasi ja ominaisuuksistasi

 
Horoskooppiennustus

Horoskooppiennustus

2004 näyttökerrat

Astrologinen kartta on avain horoskooppiennustukseen.

 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-80000 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy