Horoskoopit

Horoskoopit on arvokas tähtikartta luonnon ymmärtämiseksi tai horoskoopit ovat täyttä roskaa sen mukaan, keneltä kysyt 

Horoskoopit
Horoskoopit

Horoskoopit on joko muinainen ja arvokas tähtikartta luonnon ymmärtämiseksi ja paikastamme universumissa tai horoskoopit ovat täydellistä roskaa sen mukaan, keneltä kysyt . Muinaiset kreikkalaiset käyttivät horoskooppeja, planeettojen ja auringon sijaintiin perustuvia ennusteita. Nykypäivän sanomalehtien horoskoopit ovat uudempi ilmiö, laimennettu sivutuote. Sana horoskooppi tulee kreikkalaisista sanoista hõra (aika) ja scopos (tarkkailija). Laadukkaat horoskoopit ja syntymäkaaviot perustuvat paitsi syntymäpäivään myös syntymäpaikkaan, koska näitä käytetään sitten laskemaan planeettojen ja tähtien tarkka suuntaus, joiden puolestaan uskotaan vaikuttavan henkilön polkuun elämässä. 

Muinaiset kreikkalaiset käyttivät horoskooppeja - planeettojen ja auringon sijaintiin perustuvia ennusteita - tuhansia vuosia sitten, mutta nykypäivän sanomalehtien horoskoopit, laimennettu sivutuote näistä kehittyneemmistä syntymäkaavioista, jotka on laadittu tietyille henkilöille, on paljon uudempi ilmiö. Nykyään horoskoopeista puhuttaessa tarkoitetaan useimmiten aikakauslehdissä julkaistuja horoskooppipalstoja, joissa on otettu huomioon vain, missä eläinradan merkissä aurinko sijaitsi henkilön syntyessä. Niissä sama koskee siis kaikkia, jotka ovat syntyneet auringon ollessa samassa eläinradan merkissä. Kiista lehtihoroskooppien merkityksestä jakaa astrologeja puolesta ja vastaan. 

Astrologia on ajatus, jolla ihmiset ovat tulleet johtopäätökseen taivaan tähtien ja maailmassa tapahtuvien tapahtumien välillä olevan vastaavuuden olemassaolosta. Se on ajatus, joka juontaa juurensa yli 5000 vuoden taakse. Aikaisemmin astrologiset havainnot olivat merkkejä jumalallisesta tahdosta. Ihmiset jaoteltiin syntymänsä mukaan, astrologiset merkit kehitettiin sitten taivasta seuraamalla. Monissa maissa, etenkin monarkian aikaan, kaikki tapahtumat ja erityisesti kruunajaiset, ajoitettiin astrologin sanojen mukaan. Intiassa, Kiinassa, Egyptissä, Roomassa suurimmat monarkistiset sivilisaatiot ovat käyttäneet tähtimerkkejä päätöksenteossa. Vaikka nämä merkit eroavat maittain, tulkinnat nais- ja mieshoroskoopista pysyvät samoina. Nykyään astrologialla ei kuitenkaan ole ajan merkitystä, yhä vähemmän ihmisiä ottaa huomioon tämän käytännön tehokkuuden. Ja kuitenkin, taivaalla on merkkejä, ja on todellakin erityisiä ihmisiä, jotka osaavat tulkita niitä. Vaikka horoskooppeihin uskovien ihmisten määrä on kuitenkin vähentynyt.

Astrologia antaa mahdollisuuden määrittää ilmiöitä, tapahtumia, jotka tapahtuvat sekä miesten että naisten tulevaisuudessa. Siitä huolimatta horoskoopit ovat uskottavampia naisten keskuudessa edelleen enemmän kuin miesten keskuudessa. Mitä sinä ajattelet? Mitä horoskoopit sinulle merkitsevät?

 
 

bloggaa
 
Serena
VAPAA
 

Serena on intuitiivinen tarottulkitsija ja enkeliviestien välittäjä

 
Sanna
VAPAA
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

 
Marena
VARATTU
 

Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...

 
Annikki
EI TÖISSÄ
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

 

Oman polkusi artikkelit

Luotettava ennustaja

Luotettava ennustaja

Luotettava ennustaja on enemmän kuin tulevaisuuden näkijä  - hän on tuki ja opas niille, jotka etsivät...
 
Astraltv asiantuntijat

Astraltv asiantuntijat

Astraltv asiantuntijat ovat herättäneet innostusta televisiossa tarjotessaan ennusteita ja henkisiä...
 
Meedioita

Meedioita

Meedioita, ihmisiä joiden väitetään toimivan välittäjinä henkimaailman ja elävien ihmisten...
 
Intuitiivinen näkijä

Intuitiivinen näkijä

Intuitiivinen näkijä on mystinen hahmo, joka kykenee saamaan kuvan asioista ilman aisteihin perustuvaa...
 
 
 
 
0700-80000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_