Henkinen intuitio

Henkinen intuitio tuodaan korostetusti esille. Aikamme yksilöt ovat saaneet lahjansa esihistorialliselta ihmiseltä

Henkinen intuitio
Henkinen intuitio

Esihistoriallinen ihminen luotti vaistoonsa

Kun maailma ei ollut vielä muotoutunut ja hengenvaarallinen ympäristö oli ympärillä, oli tarpeellista olla jatkuvasti tietoinen luonnosta. Henkinen intuitio oli se, johon opimme luottamaan Tämän entisaikojen sivilisaation perustajan täyttyi luottaa omiin vaistoihinsa enemmän kuin eläinten.

He alkoivat kehittää tiettyjä työkaluja, kuten riimuja, tarot-kortteja, teenlehtiä, kristallikuulia ja guijalautoja pystyäkseen näkemään, mitä tulee tapahtumaan.

Henkinen intuitio

Kaikki ihmiset kokevat deja vu -tilanteita. Deja vu palaa aikaisempiin kokemuksiin. Emme kuitenkaan tarkastele sitä, miksi näin tapahtuu. Samalla tavalla kuin harvoin tarkastelemme sitä, että "saamme tunteen" kuolemasta tai jostakin muusta ilman selvää syytä. Silloin tapahtuu jotain, joka tukee tätä aavistusta.

Kun tarkastelen sitä, mikä rooli vanhemmillani on henkisiin kykyihini, voin todeta, että he ovat sen perusta. Monien sukupolvien kautta on helppo nähdä, kuinka matkustelevalla isoisälläni oli Henkinen intuitio ja tämän lahjan hän siirsi eteenpäin lapsenlapsilleen. Me näemme sen lapsissamme yhtä varmasti kuin näemme heidän geneettisen alttiutensa perinnöllisiin sairauksiin.

Henkinen intuitio periytyvänä?

Mistä voin olla varma, että minulla on edellytyksiä henkisiin kykyihin? Vastaus on yksinkertainen, testaa sitä jonkun tuntemattoman kanssa. Kun tapaamme tuntemattoman ihmisen, on ensimmäinen reaktiomme katsoa silmiin. Se ei pääty siihen, eikä pitäisikään. Silmillä on henkisessä kyvyssä erittäin tärkeä rooli. Se on tärkein taipumus henkisesti tunteville ihmisille, kuin itsesuojelutoimenpide.

Tiedän, mitä tarkoittaa, kun joku sanoo ihmisen silmien näyttäneen petollisilta ja ehkä vaarallisiltakin. Tämä on seurausta hienovaraisesta kehonkielestä. Voimme välittömästi vältellä tätä ihmistä ja uskomme, että hän on mahdollisesti vaarallinen. Toinen esimerkki siitä, kuinka henkinen kyky voi tulla esille elämässä: Luonnollinen vaistomme siitä, että luotamme intuitioomme välttääksemme vaaran.


On kolme tapaa, joilla henkinen intuitio voi tulla esille päivittäisessä elämässä.

1. Syvä ennakkoaavistuksen tunne tai kyky nähdä ennalta tulevia tapahtumia.
2. Herkkyys muiden ihmisten tunteita ja auroja kohtaan.
3. Toimiminen meediona, ennustajana tai tarot-korttien tulkitsijana.

Useimmat pyrkivät elämässään näkemään tulevaisuuteen. Tekniikat, joita käytämme, vaihtelevat. Yritämme tulla syvästi herkiksi ilmapiirille ja auroille, jotka ovat meidän ja muiden ihmisten ympärillä, samoin heidän herkälle tunnetilalleen.

Käyttämällä meedion, selvännäkijän tai tarot-korttitulkitsijan taitoja löydämme oman henkilökohtaisen henkisen kyvyn tasomme ja saamme selville, onko meillä henkinen intuitio.

Etsi oma meediosi jo tänään.

 
 

Tervetuloa soittamaan selvännäkijöillemme saadaksesi vastauksia kysymyksiisi

Bloggaajat
 
Sanna
Vapaa
 
Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Meedio, Näkijä, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Unien tulkinta, Tarot tulkinta, Oraakkeli

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

 
Annikki
Kutsu minua
 
Enkelikortit, Ennustaja, Ennustajat, Näkijä, Tarot tulkinta, Enkeliviesti, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Meedio, Rajatieto

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

 
Tuuli
Kutsu minua
 
Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Tarot tulkinta, Ennustajat, Meedio, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Ennustaja

Tuulin kanssa voitte yhdessä löytää voiman ja viisauden, joka sisälläsi piilee....

 
Sofiia
Kutsu minua
 
Astral, Meedio, Näkijä, Oraakkeli, Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Ennustajat, Ennustaminen, Tarkka ennustus, Ennustukset, Ennustus, Tarot tulkinta, Unien tulkinta

Sofiialla on vuosikymmenien kokemus näkijänä, meediona ja kaukohoitajana.

 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Telepatia

Telepatia

1763 näyttökerrat

Telepatia on yleisnimi kaikenlaiselle kommunikaatiolle, jossa ei käytetä fyysisiä välineitä. Telepatia on yhteyttä

 
Meedio

Meedio

6293 näyttökerrat

Meedio on henkilö, joka voi hengessään tavoittaa taivaan. Taitava meedio auttaa sinua surussasi  eteenpäin

 
Henkinen kieli

Henkinen kieli

2447 näyttökerrat

Meedio pystyy puhumaan rakkaittesi kanssa. Heillä on yhteinen henkinen kieli. Henkinen kieli auttaa tulkinnoissa

 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 Soita nyt painamalla tästä!0700-80000 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy