LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-93939

2.95 €/min + pvm/mpm

 

 

CHAKROJEN PUHDISTAMINEN LUONNONJALOKIVIEN AVULLA

Chakrat ovat yhteydessä elämän lähteeseen. Mikä tahansa häiriö chakran toiminnassa voi johtaa psykologiseen tai ammatilliseen epätasapainoon.


CHAKROJEN PUHDISTAMINEN LUONNONJALOKIVIEN AVULLA

Luonnonjalokivien avulla voi kuitenkin puhdistaa chakroja. Kun chakrat toimivat paremmin, myös koko ihmisen psykofyysinen olemus voi paremmin. Kaikki universumissa säteilee häviämätöntä energiaa, jota ei voi tuhota, mutta jota voi siirtää toiseen muotoon. Samalla tavoin luonnonjalokivien energiaa voidaan siirtää chakrojen puhdistamiseen, jolloin itsetunto vahvistuu, päätöksentekotaidot kohenevat ja luovuus lisääntyy.

Ei ole vain yhtä luonnonjalokiveä vaan luonto tarjoaa meille valtavan aarreaitan erityisen värisiä kiviä, jotka resonoivat eri chakrojen kanssa. Esimerkiksi violetti kristalli resonoi kruunuchakran kanssa, turkoosi taas kurkkuchakran kanssa, tummansininen kolmannen silmän kanssa, vihreä sydänchakran kanssa, musta tai punainen juurichakran kanssa ja keltainen solar plexuksen kanssa.

Jos joku myy tiettyä jalokiveä on joko huijari tai tietämätön. Samoin jos joku yrittää väittää kalliin kiven parantavan paremmin kuin edullisempi vaihtoehto. Ole tarkkana kun menet jalokivikauppaan!                                                    

                                                                                                                      

LUONNONJALOKIVET MEDITAATION APUNA: Meditaatiota varten tarvitset rauhallisen paikan, jossa sinua ei häiritä. Varhainen aamu on sen vuoksi suositeltava aika, koska äänisaaste on silloin pienimmillään. Astu selinmakuulle ja asettele tietyn väriset jalokivet kehollesi chakrojen päälle ylläolevan tekstin mukaan.

Ensiksi keskity vain hengitykseesi ja tunne kuinka veri kiertää suonissasi. Olet elossa. Sitten siirrä tietoisuutesi kuhunkin jalokiven peittämään chakraan. Voit valita, mistä kivestä aloitat. Tiedosta kuinka veri kiertää chakralta toiselle. Tarkkaile, huomaatko häiriöitä vai tuntuuko veri ja energia kiertävä esteettä. Häiriöt ovat merkkejä chakrojen tukoksista.

Keskity tiettyyn kiveen ja tunne, kuinka se luovuttaa energiaansa chakralle, jotta se voisi toimia häiriöttä. Huomaat, kuinka veri alkaa taas kiertää pehmeämmin ja tasaisemmin chakralta toiselle ympäri kehoasi. Lopulta lepää vain muutama minuutti, avaa silmäsi, päätä meditaatio ja herää uudenlaiseen, raikkaampaan elämään. Pese jalokivet suolavedessä jokaisen käytön jälkeen. Voit tehdä tämän meditaation kerran tai kahdesti viikossa.

 

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

 
Tea
Vapaa
 
Näkijä, Selvännäkijä, Ennustaminen, Ennustaja, Selvänäkijä, Tarkka ennustus
Tea on loistava keskustelija ja kuuntelija, jonka avulla koet elämäsi saavan uutta...
 
Marena
Vapaa
 
Astral, Astro, Enkeliviesti, Ennustaja, Meedio, Näkijä, Oraakkeli, Rajatieto, Selvänäkijä, Unien tulkinta
Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...
 
Yasmin
Vapaa
 
Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustaminen, Tarot tulkinta, Näkijä, Meedio, Ennustus, Ennustukset, Ennustajat, Rajatieto, Selvänäkijä
Hei, olen Yasmin. Käytän apunani Tarot kortteja ja heiluria. Joskus ihmisten...
 
Nella
Vapaa
 
Enkelikortit, Tarot tulkinta, Rajatieto, Enkeliviesti, Ennustajat, Ennustaminen
Nellalla on yli 20 vuoden kokemus ja se on muokannut hänestä lämminhenkisen ja...
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

ENSIASKELEET SISÄISIIN VOIMAVAROIHIN - LUONNON JALOKIVIEN PARANTAVA VOIMA

ENSIASKELEET SISÄISIIN VOIMAVAROIHIN - LUONNON JALOKIVIEN PARANTAVA VOIMA

674 näyttökerrat
Useimmat meistä haluaisivat parantaa keskittymiskykyään ja lisätä positiivista energiaa. Siinä auttavat jalokivet, jotka ovat yksi luonnon meille antamista suurenmoisista lahjoista. Luonnonjalokiviä voi käyttää hyvin monipuolisesti. Ne voivat auttaa jopa henkilökohtaisten ja ammatillistenkin pulmien ratkaisemisessa. Niiden teho on yllättävän voimakas.
 
Unet ihmisistä, joita olet tavannut menneisyydessä

Unet ihmisistä, joita olet tavannut menneisyydessä

0 näyttökerrat
Menneisyyteen kuuluvien ihmisten ajatteleminen on hyvin tavallista. Nämä ihmiset, jotka olet joskus tavannut, voivat olla sellaisia, joista pidät tai olet pitämättä.
 
 PSYKOMETRIA

PSYKOMETRIA

1217 näyttökerrat
Psykometria on menetelmä, jonka avulla saadaan tietoa henkilöstä tämän arkipäiväisen käyttöesineen avulla. Psykometrinen luenta antaa nopean tiedon henkilön elämästä ja mielentilasta ja voi antaa tietoa ongelmien ratkaisemiseksi. Psykometria on löydetty jo kauan sitten mutta vasta moderni kvanttifysiikka selitti tieteellisesti monia sen toiminnan salaisuuksista.
 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy