LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-93939  

2,95 €/min + pvm

 

 

Chakrojen puhdistaminen luonnonjalokivien avulla

Chakrat ovat yhteydessä elämän lähteeseen. Mikä tahansa häiriö chakran toiminnassa voi johtaa psykologiseen tai ammatilliseen epätasapainoon.


Chakrojen puhdistaminen luonnonjalokivien avulla
Chakrojen puhdistaminen luonnonjalokivien avulla

Luonnonjalokivien avulla voi kuitenkin puhdistaa chakroja. Kun chakrat toimivat paremmin, myös koko ihmisen psykofyysinen olemus voi paremmin. Kaikki universumissa säteilee häviämätöntä energiaa, jota ei voi tuhota, mutta jota voi siirtää toiseen muotoon. Samalla tavoin luonnonjalokivien energiaa voidaan siirtää chakrojen puhdistamiseen, jolloin itsetunto vahvistuu, päätöksentekotaidot kohenevat ja luovuus lisääntyy.

Ei ole vain yhtä luonnonjalokiveä vaan luonto tarjoaa meille valtavan aarreaitan erityisen värisiä kiviä, jotka resonoivat eri chakrojen kanssa. Esimerkiksi violetti kristalli resonoi kruunuchakran kanssa, turkoosi taas kurkkuchakran kanssa, tummansininen kolmannen silmän kanssa, vihreä sydänchakran kanssa, musta tai punainen juurichakran kanssa ja keltainen solar plexuksen kanssa.

Jos joku myy tiettyä jalokiveä on joko huijari tai tietämätön. Samoin jos joku yrittää väittää kalliin kiven parantavan paremmin kuin edullisempi vaihtoehto. Ole tarkkana kun menet jalokivikauppaan.                                                                                                                  

Luonnonjalokivet meditaation apuna: Meditaatiota varten tarvitset rauhallisen paikan, jossa sinua ei häiritä. Varhainen aamu on sen vuoksi suositeltava aika, koska äänisaaste on silloin pienimmillään. Astu selinmakuulle ja asettele tietyn väriset jalokivet kehollesi chakrojen päälle ylläolevan tekstin mukaan.

Ensiksi keskity vain hengitykseesi ja tunne kuinka veri kiertää suonissasi. Olet elossa. Sitten siirrä tietoisuutesi kuhunkin jalokiven peittämään chakraan. Voit valita, mistä kivestä aloitat. Tiedosta kuinka veri kiertää chakralta toiselle. Tarkkaile, huomaatko häiriöitä vai tuntuuko veri ja energia kiertävä esteettä. Häiriöt ovat merkkejä chakrojen tukoksista.

Keskity tiettyyn kiveen ja tunne, kuinka se luovuttaa energiaansa chakralle, jotta se voisi toimia häiriöttä. Huomaat, kuinka veri alkaa taas kiertää pehmeämmin ja tasaisemmin chakralta toiselle ympäri kehoasi. Lopulta lepää vain muutama minuutti, avaa silmäsi, päätä meditaatio ja herää uudenlaiseen, raikkaampaan elämään. Pese jalokivet suolavedessä jokaisen käytön jälkeen. Voit tehdä tämän meditaation kerran tai kahdesti viikossa.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

 
Meri
Vapaa
 
Astral, Meedio, Rajatieto, Näkijä, Ennustaja
Meri on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...
 
Anna-Elina
Uloskirjautunut
 
Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Meedio, Näkijä, Rajatieto, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta, Unien tulkinta

Joskus on vaikeaa tietää kenelle soittaa, kun tuntuu, että tarjontaa on niin paljon. 

Bloggaajat
 
Carita
Uloskirjautunut
 
Enkeliviesti, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Selvännäkijä

Carita on taitava ja kokenut henkimaailman auttaja ja energiahoitaja. Hän auttaa sinua...

 
Emma
Uloskirjautunut
 
Astro, Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustaminen, Ennustukset, Meedio, Näkijä, Oraakkeli, Selvänäkijä, Rajatieto, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta, Unien tulkinta

Esittely tulossa pian..

 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Psykometria

Psykometria

2268 näyttökerrat

Psykometria on menetelmä, jonka avulla saadaan tietoa henkilöstä tämän arkipäiväisen käyttöesineen avulla. Psykometrinen luenta antaa nopean tiedon henkilön elämästä ja mielentilasta ja voi antaa tietoa ongelmien ratkaisemiseksi. Psykometria on löydetty jo kauan sitten mutta vasta moderni kvanttifysiikka selitti tieteellisesti monia sen toiminnan salaisuuksista.

 
Ensiaskeleet sisäisiin voimavaroihin - luonnon jalokivien parantava voima

Ensiaskeleet sisäisiin voimavaroihin - luonnon jalokivien parantava voima

1427 näyttökerrat

Useimmat meistä haluaisivat parantaa keskittymiskykyään ja lisätä positiivista energiaa. Siinä auttavat jalokivet, jotka ovat yksi luonnon meille antamista suurenmoisista lahjoista. Luonnonjalokiviä voi käyttää hyvin monipuolisesti. Ne voivat auttaa jopa henkilökohtaisten ja ammatillistenkin pulmien ratkaisemisessa. Niiden teho on yllättävän voimakas.

 
Unet ihmisistä, joita olet tavannut menneisyydessä

Unet ihmisistä, joita olet tavannut menneisyydessä

54 näyttökerrat

Menneisyyteen kuuluvien ihmisten ajatteleminen on hyvin tavallista. Nämä ihmiset, jotka olet joskus tavannut, voivat olla sellaisia, joista pidät tai olet pitämättä.

 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy