Arvostelut

Mikään ei tee meitä onnellisemmiksi kuin tyytyväiset asiakkaat. Voit vapaasti lukea asiakkaidemme kokemuksia ennen kuin päätät soittaa


Kiitos painokkaasta kannustuksesta tajuta elää omaa elämää. Nyt jo alkoi aukeamaan - saan ilmaisen loman keväisiin unelmamaisemiini.

Kiitos Malla rauhallisesta ja kannustavasta näkemyksestä valostuvaan tulevaan.

Kiitos saamastani tulkinnasta. Hyvää jatkoa tälle uudelle vuodelle!

Kiitos Eeva! ❤️ Rauhallista Joulun odotusta❤️ Lämmöllä Jossu

Lukuisat eri näkijät on soiteltu läpi etsien sitä oikeasti minulle hyvää näkijää. Hannelen ensimmäinen lause sai jo karvat pystyyn. Kokemusta näkijöistä on vuosien varrella laajalti, löytämättä sitä oikeaa kunnes päätin kokeilla Hannelea. Kaikkien näiden vuosien jälkeen löysin sen ihanan, empaattisen ja oikeasti asiansa osaavan näkijän. Kiitos ❤️

Kiitos lähettämästäsi energiasta puhelumme jälkeen. Tunsin oloni rentoutuneen huomattavasti. Rauhoittava äänesi ja asiantuntemuksesi sai stressini rauhoittumaan. Kanssasi oli niin mukava jutella. Hyvää kevättä Metelle!

Kaarina on ihana kuuntelija ja ennustaa asiat juuri niinkuin ne menevät. Kiitos Kaarina!

Kiitos Stella osuvasta tulkinnastasi. Blogiasi on myös kiva lukea, suosittelen, terveisin Elli.

Kiitos Serena avustasi. Osasit antaa tyhjentävät vastaukset kysymyksiini. Näit asiat juuri niin kuin ne olivat. Teit myös ennustuksen tulevalle. Sain hyvää energiaa flunssaani.

Kiitos Serena energiasta jota lähetit puhelumme aikana. Sain voimaa ja uskoa tulevaan. Kiitos myös ennustuksestasi. ❤️

Kiitos, näit nykytilanteeni hyvin ja sait mieleni iloiseksi myönteisellä ennustuksellasi ja näkysi tulevaisuudestani oli voimaannuttava.

Kiitos Mette, olipa ihana puhelu.

Kiitos, niin lohduttavia sanoja kerroit siitä, miten rakkaus on ikuista ja aina ympärilläni❤️

Ihana tulkinta ja sain vastaukset kysymyksiin mitkä halusin ❤

Parasta mitä tiedän. Kaikki osuneet oikeaan.

Sain kannustavaa ja selkeää apua eteenpäin menemisessä, ja että tulee tapahtumaan konkreettista. Sydämellinen kiitos, Marena.

Ihana näkijä.

Voi Rita, enkelini maan päällä.

Aivan ihana persoona, tiesi asiat juuri nappiin. Lämminhenkinen, rauhallinen ja perusteellisesti keskusteleva. Jäi jutskailut kesken, tuli liittymän maksurajoitukset vastaan, suuret pahoittelut siitä Ritalle. Jäi tämä itseäkin harmittamaan.

Keskustelin Sannan kanssa viime kesänä ja hyvin on tähän mennessä pitänyt paikkaansa Sannan ennusteet, loppuja ennustuksia vielä odotellaan tapahtuvaksi.

Sofialta sain aina tukea haastaviin tilanteisiini. Uskoa ja luottamusta tulevaan. Toivottavasti Sofia vielä palaa takaisin. Hänen kanssaan juttelua kaipaan.

Sydämellinen kiitos auttavista ja osuvista sanoista, tunsin myös kehossani erikoista väreilyä puhelun aikana.

Sofialle lämpimät kiitokset koko sydämestäni. Uskomattoman lempeää ja rakkaudellista tulkintaa. Kiitos.

Ihanaa, sain Sofian selkeää, hauskaa ja nopeaa viisautta huojentamaan ja tuomaan vapauttavan viestin. 

Hei Serena! Muutaman kerran olen soittanut sinulle. Olet nähnyt kaikki asiani oikein. Laitoit minun hankalaan tilanteeseeni ihanaa voimaannuttavaa energiaa. Olet aina niin positiivinen ja ihana. Kiitos sinulle. t. Minna.

Keskusteltuani Sannan kanssa huomasin kuinka hyvin hän näkee sen mitä koen ja tunnen tällä hetkellä, myös ne pari ihmistä jotka ovat sydämelläni.

Keskusteltuani Sannan kanssa, hän näki hyvin ne asiat, mitä tunnen ja koen tällä hetkellä.

Ihana!!! ❤❤ Kiitos... jään pureskelemaan sanomaasi lämmöllä.

 

Jouduin nyt jättämään keskustelun lyhyeksi, mutta suuri kiitos ihanan kannustavasta ja energisoivasta keskustelusta, sekä näkemistäsi kuvista. : )

Kiitos Alma avusta! Sain näkemystä ja suuntaa mitä aion tavoitella.

Sofia näkee niin selvästi asiat, ja välittää valoa ja voimaa elämään. Hänellä on todella suuri lahja. =) Kiitoksia.

Selvensi ja tuki kiperää tilannetta ja heti tiesi mitä tarkoitin asiassa. Olimme samalla aalloilla ja sain uskoa jatkaa luovuttamatta matkaa. Kiitos, kiitos, kiitos!

Paras tulkitsija maailmassa ja käytän hänen apuaan useasti. Suosittelen kaikille!

Soitin Anaialle ihmissuhdeasioissa ja hän kyllä osasi auttaa. Puhelu auttoi. Kiitos siitä!

Juttelin Hiljan kanssa ja sain hänen kanssa keskustelusta elämääni voimaa ja energiaa ja uskoa. Elämä kantaa.

Uskomaton kokemus. Lämminhenkinen, huumorintajuinen ihminen jonka kanssa oli miellyttävää ja rentoa keskustella. Sain tukea juuri siihen mihin tarvitsin. Suosittelen 10+ 

 

Kiitos, antamasi reiki oli todella hyvää ja voimakasta, auttoi minua jaksamaan vaikean tilanteen läpi. Olit myös empaattinen ja hyvä kuuntelija, tunsin itseni todella voimaantuneeksi puhelun jälkeen.

Paula on eläytyvästi kuunteleva ennustaja ja tulkitsija, joka paneutuu soittajan asiaan vilpittömästi ja rehellisesti. Hän etsii vastauksia soittajan kysymyksiin vahvan intuitionsa avulla monipuolisesti mm. erilaisilla korteilla ja käyttää niitä taitavasti. Hänellä on rauhallinen ääni ja miellyttävä puhetapa. Kaikkineen hänestä välittyy syvä inhimillinen lämpö, johon soittajan on helppo samaistua ja joka lohduttaa ja auttaa hankalassa elämäntilanteessa olevaa. Paulan oma elämänkokemus välittyy hänestä ja antaa soittajalle uskoa vaikeuksista selviytymiseen. Suosittelen Paulaa lämpimästi!

Mahtava ennustaja!

Erittäin ystävällinen ja tsemppaava ihminen. Nykytilanne osui ihan nappiin ja tulevaisuuteen sai ennustuksen lisänä elämänohjeita. Ihana ihminen.

Asiansa osaava auttaja työssään. Auttoi katsomaan asiaani näkökulmasta johon en yksin olisi kyennyt. Sain voimaa mennä eteenpäin. Lämminhenkinen ihminen!

Emily on ihana aurinkoinen, lämmin ja posiitivinen neiti! Kiitos kulta aurinkomme! Olet ihana! Olet selkeä selvännäkijä, kerroit totuuden ja autoit meitä paljon!

Suuret kiitokset lämpimälle tulkitsijalle. Sain Kristiltä tarkat ja nopeat vastaukset kysymyksiini.

Kiitos! Valtavan upeaa, puhdasta ja empaattista kanavointia korkeimmasta lähteestä. Sain mielenrauhan ja ymmärrystä elämäntilanteeseeni. Olet todella näkevä ja kannustava ammattilainen.

 

Sofian kanssa juteltuani sain uutta uskoa itseeni ja siihen, että minullakin on tarkoitus ja suojelevia enkeleitä. Suuri kiitos hänelle ja voimaa vaativaan työhön.

Kiitos, löysin kadonneen esineesi avullasi. Sain myös lisää toivoa ja uskoa elämääni tulkintasi johdosta.

 

 

Tästä on nyt viikko kun puhuin Sofian kanssa. Olen ollut aika voimaton, mutta nyt oli pakko kirjoittaa. Istuskelen kotona koirieni vierellä sohvalla. Keskityin Sofian puheisiin ja enkeleihin. Minua on paleltanut koko tämän pitkään jatkuneen painostavan olon alla. Sofia sanoi, että odota, saat voimaa. Ja nyt, tuntuu, että lämpö on vahvasti ympärillä ja olo tyyni, rauhallinen. Suurkiitokset sinulle. Sofia auttoi pääsemään tylyjen sanojen ohi ja uskomaan itseeni. 

 

 

Erittäin pätevä näkijä. Suosittelen kaikille!

Kiitos, näit oikeasti tilanteeseeni.

 

 
 
 Soita nyt painamalla tästä!0700-80000 2,95 €/min + pvm

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää