Arvosteluja

Mikään ei tee meitä onnellisemmiksi kuin tyytyväiset asiakkaat. Voit vapaasti lukea asiakkaidemme kokemuksia ennen kuin päätät soittaa


Joanna kirjoittaa näin henkilöstä Sanna:

Sanna antoi minulle toivoa ja neuvoja tilanteeseen, mikä on tuntunut pitkään vaikealta.

Taina kirjoittaa näin henkilöstä Sanna:

Ihana Sanna. Soitin sinulle uskomatonta mikä yhteys meillä oli heti puhelun alettua. Näit kaikki asiani ja hoidit. Hoitosi oli voimaannuttava. Annoit hyvää tietoa. Sovimme koska otan taas yhteyttä. Suositukseni sinulle Sanna. Kiitos.

Anonyymi kirjoittaa näin henkilöstä Marena:

Kiitos tuhannesti Marena. Olet todella ammattitaitoinen. Suositteluni

Johanna kirjoittaa näin henkilöstä Sofiia:

Lyhyesti kiitos sinulle. Olet ollut iso apu.

Merja kirjoittaa näin henkilöstä Marena:

Suosittelen soittoa Marenalle - hän kuulosti niin asiantuntevalta aivan kuin olisi nähnyt asiat ja ihmiset edessään mistä/ kenestä kyselin häneltä. Minulla oli vähän omaa tietoa/näkemystä asioista joihin halusin saada häneltä tulevaisuuden näkymiä kauemmas. Niinpä hän tuntui näkevän sujuvasti ja kertoi asiat minulle. Ihmeellistä! Odottelen tulevaa! Kiitos❣️❤️ Palaan taas kun asiat alkaa askarruttaa!

Hannu kirjoittaa näin henkilöstä Tiina:

Kiitos avusta sain hyvän mielen.

Helena kirjoittaa näin henkilöstä Marena:

Huippu oli Marena. Itkettävän ihana ja menneisyys kohtasi täysin, kuin myös uusia asioita tulevan elämän. Vahva suositus.

Päivi kirjoittaa näin henkilöstä Marena:

Soitan Marenalle kun kaipaan selkeyttä ja vahvistusta elämääni ja tulevaisuuteen. Ja aina Marena pystyy antamaan vahvistusta, voimaa ja jonkun uuden näkökulman asioihin. Olet enkeli, teet työtäsi johdatuksessa ja sydämellä! Iso kiitos jälleen kerran!

Minna kirjoittaa näin henkilöstä Tuuli:

Tuuli... Olet oivaltavin tapaamani psyykkinen henkilö, on uskomatonta, miten itsevarmasti ja mitä yksityiskohtia näet. Voin vain sanoa, että kun soitat Tuulille, et tule olemaan pettynyt.

Keijukainen kirjoittaa näin henkilöstä Sofiia:

Minulla oli paljon huolta, enkä ymmärtänyt miksi. Tämä puhelu käänsi koko päiväni ympäri. Erittäin mukava ja rehellinen keskustelu. Kiitos!

Olavi kirjoittaa näin henkilöstä Serena:

Kiitos lämpimästä ja oivaltavasta keskustelusta, sain vastauksia moniin kysymyksiin, jotka ovat vastanneet omaa vaistoani. Suosittelen lämpimästi Serenaa.

Anna kirjoittaa näin henkilöstä Serena:

Muutama viikko sitten soitin sinulle ja pyysin apuasi. Kiitos keskustelustamme, sillä asiat ovat nyt paremmin. Löysin oikean polun puhelun jälkeen.

Helena kirjoittaa näin henkilöstä Marena:

Kiitos suuresta avustasi. Osaat katsoa asioitani juuri nappiin ja päästään oikeaan lopputulokseen ja asiat rullaa taas eteenpäin ❤️❤️❤️.

Pirkko kirjoittaa näin henkilöstä Marena:

Kiitos Marena. Kanssasi oli hyvä jutella, tiesit paljon asioita jotka painoivat mieltäni. Tuli paljon rauhallisempi olo monesta asiasta. Varsinkin ihmissuhde asiani selveni minulle, miksi se meni näin se oli minulle helpottavaa. Osasit kertoa siihen syyn. Tästä voin jatkaa kevyemmällä mielellä. Kiitos.

Ida kirjoittaa näin henkilöstä Tuuli:

Puhelustamme on jo hetki aikaa. Mjistin sinut, kun nyt tapahtui jotain, josta minulle kerroit. Kiitos sinulle sydämeni pohjasta. Sain silloin paljon apua puhelun aikana. Äänessäsi oli jotain hyvin maagista ja rauhallista. Olen onnellinen, että juuri sinä olit linjoilla.

Suvi kirjoittaa näin henkilöstä Marena:

Marena on tosi nopea ja tarkka näkijä ja uskaltaa sanoa suoraan mitä näkyy. Kiitos

Nainen kirjoittaa näin henkilöstä Marena:

Kiitos mahtavasta tulkinnasta. Sä rohkaisit minua työssä ja rakkauselämässä. Tiesit tilanteeni ja annoit voimaa jaksaa mennä eteen päin.

Jaana kirjoittaa näin henkilöstä Marena:

Kiitos Marena ja kaikkea hyvää sinulle. Nyt voin olla rauhassa ja kiitos siitä kuuluu sinulle. Hyvää loppuvuotta!

Hannele kirjoittaa näin henkilöstä Marena:

Kiitollisuudella ajattelen sinua Marena, suru on ollut niin raskas, mutta kerroit sellaista mikä sai mieleni kevenemään ja ilo kuplii neuvoistasi ja ohjeistasi, ehkä kohtaan vielä rakkaan ystäväni, tavalla tai toisella❤️

Aleksandra kirjoittaa näin henkilöstä Annikki:

Stort grattis till dina råd! Jag kan varmt rekommendera dig.

 
 
 
0700-80000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää