Tulevaisuuden ennustaminen

Ennusta tulevaisuutta eri menetelmillä. Tulkitsijat selittävät, antavat vastauksia ja opastavat sinua prosessin aikana

Tulevaisuuden ennustaminen
Tulevaisuuden ennustaminen

Oletko utelias siitä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu? Tulevaisuuden ennustaminen voi antaa vastauksia siihen, mitä edessäsi on ja saada myös selville mahdollisuuksia parantaa elämäsi suuntaa. Mitä tahansa voi kysyä, eikä tarvitse ujostella tai pelätä kuulostavansa tyhmältä. Kysymys voi olla työhön liittyvistä kysymyksistä, kuten uramahdollisuuksista tai siitä, mitä voit tehdä edetäksesi töissä tikapuita ylöspäin. Perhe tai ystävät voivat olla aiheiita, joiden kanssa saatat tarvita apua. Hanki apua siihen, miten voit houkutella onnellisuutta tai yleensä luoda muutoksia tai hyviä tapoja elämänlaatusi parantamiseksi. Positiivisena pysyminen on aina hyvä alku.

Miten teet sen?

Miten saat apua ja ohjausta? Ota yhteyttä valitsemaasi tulkitsijaan. Valitse hänet, jonka uskot voivan auttaa sinua parhaiten. Valitse aluksi vaikka suositusten mukaan ja tunnustele sitten esimerkiksi heidän esityksiään luettuasi. Myös tulkitsijan kykyjen tutkiminen voi olla hyvä idea. Katso, käyttävätkö he jotakin tiettyä työkalua, jonka avulla haluaisit Saada tulikinnan. Tulevaisuuden ennustaminen sisältää monia erilaisia tekniikoita ja taitoja, joista voi olla hyötyä. Teelehtien, kahvinporojen, riimujen, heilurien kristallien tai tarotkorttien lukeminen ovat vain joitakin esimerkkejä.

Teelehtien lukeminen

Teelehtien lukeminen, joka tunnetaan myös nimellä tasseografia, on ennustamisen muoto, jossa tulkitaan kuvioita ja muodostelmia, jotka syntyvät, kun irtonaisia teelehtiä asetetaan kuppiin. Tarvittavat materiaalit ovat irtonaiset teelehdet, kuppi, jonka sisäpuolella ei ole kuvioita, kuumaa vettä ja teelusikka. Aloita hauduttamalla irtonaiset teelehdet ja juo tämä samalla kun keskityt kysymyksiin. Jätä pieni määrä teetä pohjalle ja sekoita teelusikalla. Kaada sitten loput vedestä pois. Tämä saa teelehdet tarttumaan kupin pohjaan ja reunoihin. Katso kuvioita ja muodostelmia kupin pohjalla ja sivuilla. Pane merkille mahdolliset kuvat, symbolit tai kuviot ja tulkitse niitä.

Kahvinporoista ennustaminen

Kahvinporojen lukeminen on ennustamisen muoto, jossa tulkitaan kuvioita ja muodostelmia, jotka syntyvät, kun kahvinporot jäävät kupin pohjalle. Tarvitset tähän lukemiseen karkeaa kahvijauhetta, vettä, kupin, jonka sisäpuolella ei ole kuvioita, ja teelusikan. Keitä kahvi karkeasta jauhetusta kahvista ja vedestä. Vältä suodattimien käyttöä varmistaaksesi, että kahvinporoja jää jäljelle. Juo kahvi hitaasti ja jätä pieni määrä jäljelle samalla, kun keskityt kysymyksiisi. Sekoita kahvinporoja teelusikalla samalla kun ajattelet kysymyksiäsi. Käännä kuppi ylösalaisin lautaselle tai puhtaalle lautasliinalle ja anna jauhojen valua ja muodostaa kuvioita kupin alapuolelle. Tulkitse sitten muodostuneita kuvioita.

Riimujen tulkinta

Riimuennustus, joka tunnetaan myös nimellä runologia, on muinainen ennustamisen muoto, jossa riimujen avulla saadaan tietoa ja vastauksia erilaisiin kysymyksiin tai tilanteisiin. Ennustamiseen tällä tavoin tarvitaan riimusarja. Tämä voi olla ostettu sarja tai käsintehtyjä puisia tai kivisiä riimuja. Ennustusprosessia varten tarvitaan rauhallinen ja häiriötön paikka. Sekoita riimut huolellisesti käsilläsi tai pussissa. Valitse haluamasi määrä riimuja, yleensä kolmesta yhdeksään ja vedä satunnaisesti numero kasasta. Kunkin riimun tulkinta voi vaihdella kysymyksesi ja sen sijainnin mukaan. Tutki yhteyksiä, kuvioita ja tulkitse niitä sitten.

Heilurin tulkinta

Heilurin käyttäminen ennustamiseen on menetelmä, jossa heiluria käytetään vastaamaan kysymyksiin tai antamaan opastusta. Mitä tähän menettelyyn tarvitaan? Heiluri, joka voi olla valmistettu puusta, kristallista, metallista tai muusta materiaalista, ja rauhallinen paikka. Ennen kuin aloitat, pidä heiluria käsissäsi ja keskity lataamaan se energialla. Keskity tiettyyn kyllä- tai ei-kysymykseen. Pidä heiluria toisella kädellä sen ketjun tai narun päällä. Anna heilurin roikkua vapaasti, jotta se voi liikkua. Kysy ääneen tai mielessäsi, mikä kuvio edustaa kyllä ja mikä ei. Keskity kysymykseen ja ole avoin vastaukselle. Päätä istunto kiittämällä heiluria ja vapauttamalla kaikki mahdollisesti kertynyt energia.

 
 

 
Sanna
VAPAA
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

 
Marena
EI TÖISSÄ
 

Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...

 
Annikki
EI TÖISSÄ
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

 
Helena
EI TÖISSÄ
 

Helena on tarot-tulkitsija ja oman tien kulkija. Hän on ollut koko ikänsä...

 

Oman polkusi artikkelit

Paras ennustaja

Paras ennustaja

Paras ennustaja auttaa sinua näkemään tulevaisuuteesi ja tarjoamaan ohjausta elämän eri...
 
Taikatarot

Taikatarot

Tarotkortit, Tarot -luenta ja taikatarot ovat jännittäviä aiheita. Lue tarot-korteista ja siitä, miten niitä...
 
Enkeli ennustajat

Enkeli ennustajat

Enkeli ennustajat ovat ilmiö, joka on kiehtonut ihmisiä jo vuosisatojen ajan. He ovat kanava jumalallisiin...
 
Meedio Oulu

Meedio Oulu

Meedio Oulu toimii välittäjänä henkimaailman ja elävien välillä, ja heidän kauttaan henget voivat...
 
 
 
 
0700-80000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää