Tarot ennustus

Soita meidän loistaville tulkitsijoillemme ja pyydä itsellesi tarot ennustus

Tarot ennustus
Tarot ennustus

Tarot-kortit ovat hyvin vanha korttipakka, jota on pitkään käytetty ennustamisen apuna. Nykyisin tarot-kortit kuuluvat monien intuitiivisten näkijöiden ’työkalupakkiin’ ja Tarot ennustus on auttanut ja rohkaissut tuhansia ja taas tuhansia ihmisiä elämänsä päätöksissä, risteyskohdissa ja ihmissuhdepulmissa. Tarot ennustus eli tulkinta sisältää paljon voimaa ja voimauttavia elementtejä ja impulsseja, jotka voivat auttaa tulkinnan saajaa todella paljon. Tarot ennustus auttaa myös säännöllisesti kysyttyinä niiden saajia aivan uudenlaisiin tapoihin katsoa maailmaa ja edesauttavat saavuttamaan parempaa itsetuntoa ja valoisampaa ja positiivisempaa maailmankuvaa. Tässä artikkelissa esittelen Tarot-korttien historiaa ja niiden käyttötapoja ja -tarkoituksia.

Vanhimmat säilyneet Tarot-kortit ovat Italiasta 1400-luvulta ja nämä vanhat pakat ovat käsinmaalattuja ja nykyisin myös arvokkaita keräilykohteita. Niiden alkuperäiset omistajat ovat olleet sen ajan ylimyksiä ja ylhäistä yläluokkaa ja pakatkin ovat todellisia taideteoksia. Myös nykyiset Tarot-pakat ovat hyvin kauniita ja niiden visuaalinen ilme on herkkä ja mystinen.

Tarot-pakka on ehkä muunnelma tavallisesta korttipakasta, sillä alun perin pelikorttipakassa oli samat maasymbolit kuin Tarot-pakassakin. Tarot-pakan ns ylimääräisiä kortteja eli Ison Arkanan kortteja saatettiin tarvita valttikorteiksi peliin. Pelin arvellaan olleen nykyisen bridgen kantamuoto.

Ison Arkanan silloiset kuva-aiheet muistuttavat renessanssiajan Italian kulttuurin symboleita. Osa hahmoista on peräisin kristillisestä symboliikasta ja osa väärän kuninkaan päivästä. Tarot-sanan alkuperä on tuntematon.1600-luvulla Tarot levisi muualle Eurooppaan ja siitä tuli suosittu korttipeli. Kaikkein kuuluisimmat ja jäljitellyimmät Tarot-pakat valmistettiin Marseillessa Ranskassa.

Alun perin siis Tarot-pakkaakin käytettiin korttipeliin ja ensimmäiset kuvaukset Tarot-tulkinnoista on vuodelta 1750 Bolognasta. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö tätä ennenkin olisi myös ennustettu Tarot-korteista niillä pelaamisen lisäksi. Tosin tavallisiakin pelikortteja käytettiin aivan samaan tapaan, sekä pelaamiseen että niillä ennustamiseen ja ensimmäinen pelikorteista ennustamisen opaskirjakin on jo vuodelta 1540. Ennustaminen siis oli varsin tavallista sen ajan Euroopassa ja esimerkiksi soneteissa on mainittu, kuinka päähenkilöiden kohtaloita katsotaan korteista. Sekä pelikorteista että Tarot-korteista ennusmaisella on varsin pitkät perinteet.

Okkultismin kasvu 1700-luvun loppupuolella muutti myös Tarot-korttien merkityksiä ja niiden alkuperästä oli monenlaisia teorioita. Grand Etteilla -pakka oli ensimmäinen pelkästään ennustamiseen suunniteltu Tarot-pakka ja se on vuodelta 1789. Se on yhä käytössä pääasiassa Ranskassa ja oli aikanaan valtaisa myyntimenestys.

Romanit olivat kuuluisia ennustamistaidoistaan ja -halustaan mutta he useimmiten käyttivät kädestä ennustamisen tekniikkaa eivätkä olleet kuitenkaan niitä, joiden mukana Tarot-kortit levisivät laajemmalle. Ennen 1700-lukua vallitsi erheellinen luulo, että romanit olisivat kotoisin Egyptistä, nykytiedon mukaan heidän alkuperänsä on Intia.

Iso Arkana on yhdistetty Egyptiin, hebrealaiseen kirjaimistoon ja 1800-luvulla myös kabbalaan. Niistä on löydetty myös kristillisiä, egyptiläisiä ja intialaisia symboleita. Kabbalistit eivät kuitenkaan olisi hyväksyneet muiden filosofiasuuntausten symboleita omaan pakkaansa ja myös juutalaisten kuvakielto oli tuottanut pulmia, jos kortit olisivat olleet heidän suunnittelemiaan. Juutalaiset eivät varmasti olisi myöskään hyväksyneet kristillisiä symboleita kuten Onnenpyörä- ja Maailma-korteissa esiintyviä evankelistojen symboleita.

Okkultistinen järjestö Golden Dawn kuitenkin loi järjestölleen erityisen pakan, joka on pohjana vaikutusvaltaisimpien pakkojen syntymiselle. Ne ovat Waite-Smith-pakka ja Thoth-pakka, jonka ovat laatineet Alesteir Crowley ja Frieda Harris. Kummatkin pakat ovat 1900-luvulta. Olipa Tarot-pakan alkuperä ja historia millainen tahansa, Tarot-tulkinnat elävät vahvana tänäkin päivänä ja Tarot-kortit ovat tärkeä osa intuitiivisten näkijöiden tulkintavälineistöä. Jokainen Tarot-tulkinnan saanut kyllä tietää, miten tarkkaan se toimii ja miten maailmankuva tarkentuu ja mielenrauha palautuu.

Tarot-korttien käyttö

Tarot-kortteja käytetään siis intuitiivisen tulkinnan tukena. Tulkitsijalla on mielessään jokin kysymys, joko itseään tai neuvoa haluavan, tulkinnan vastaanottajaa koskeva. Tarot ennustus vahvistaa intuitiivista viestiä, tulevaisuuden impulsseja, pari- tai ihmissuhteita koskevia asioita ja korttien käyttäjän maailmankuva sekä tapa käyttää kortteja voivat tietysti vaihdella. Tarot-tulkinnan perinne elää vahvana ja persoonallisena. Intuitiivisilla näkijöillä on erilaisia tapoja ennustaa Tarot-korteista perinteisen tavan lisäksi ja ei pidäkään liikaa tuijottaa valmiisiin sapluunoihin. Viesti tulee joskus niin vahvana läpi, että sitä kannattaa kuunnella.

Tarot-korttien suosio ennustamisen apuvälineenä on vain kasvanut ja esimerkiksi 1900-luvun lopulla on julkaistu yli 230 erilaista Tarot-pakkaa.

Entäpä voiko Tarot-korteilla pelata? Tottahan toki, Tarot-korttipelit ovat useimmiten tikkipelejä, joissa suurten salaisuuksien kortit muodostavat valttimaan. Tarot-korttipelejä pelataan edelleen Italiassa ja esimerkiksi sisilialaisilla ja bolognalaisilla on omat pelinsä. Kuitenkin ranskalainen tarot on maailmalla tunnetuin pelimuoto. Myös Unkarissa, Itävallassa, Tsekeissä ja Slovakiassa on omat tarot-korttipelinsä.

Tarot-korteilla tulkintojen tekemistä voi harjoitella ja opiskella. Anna intuitiosi johdattaa sinua ja opettele Tarot-perinteet. Niiden pohjalta voit lähteä tekemään tulkintoja itsellesi tai ystävillesi. Tekniikoiden opiskeluun on runsaasti materiaalia niin kirjoissa kuin nykyisin myös internetissä. Tarot ennustus tai tulkinnan vastaanottaminen voi mullistaa ja avartaa elämääsi. Tarot ennustus avaa silmäsi sinua ympäröiviin mahdollisuuksiin.

 
 

Tervetuloa soittamaan selvännäkijöillemme saadaksesi vastauksia kysymyksiisi

Bloggaajat
 
Sanna
Vapaa
 
Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Meedio, Näkijä, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Unien tulkinta, Tarot tulkinta, Oraakkeli

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

 
Annikki
Kutsu minua
 
Enkelikortit, Ennustaja, Ennustajat, Näkijä, Tarot tulkinta, Enkeliviesti, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Meedio, Rajatieto

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

 
Helena
Kutsu minua
 
Astral, Astro, Ennustaja, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarot tulkinta

Helena on tarot-tulkitsija ja oman tien kulkija. Hän on ollut koko ikänsä...

 
Helmi Rauha
Kutsu minua
 
Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Ennustukset, Näkijä, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta

Helmi Rauha on selvänäkijä ja enkelikorttien tulkitsija. Helmi Rauha on myös reiki...

 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Päivän tarot kortti

Päivän tarot kortti

9615 näyttökerrat

Päivän tarot kortti antaa ohjeita ja neuvoja elämääsi. Päivän tarot kortti antaa sinulle välittömästi vastauksen

 
Korteista ennustaminen

Korteista ennustaminen

14347 näyttökerrat

Tutustu millaista taitava ja asiantunteva korteista ennustaminen

 
Tarot kortit tulkinta

Tarot kortit tulkinta

5757 näyttökerrat

Tarot kortit tulkinta voi viedä aikaa ja tuntua vaikealta - jos sen tekee itse

 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 Soita nyt painamalla tästä!0700-80000 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy