Tarot ennustus

Tarot ennustus on rohkaissut tuhansia ihmisiä. Taikatarot sisältää paljon voimaa ja voimauttavia elementtejä

Tarot ennustus
Tarot ennustus

Tarot ennustus eli tulkinta sisältää paljon voimaa ja voimauttavia elementtejä ja impulsseja, jotka voivat auttaa tulkinnan saajaa todella paljon. Tarot ennustus auttaa myös säännöllisesti kysyttyinä niiden saajia aivan uudenlaisiin tapoihin katsoa maailmaa ja edesauttavat saavuttamaan parempaa itsetuntoa ja valoisampaa ja positiivisempaa maailmankuvaa. 

Tarot-kortit

Taikatarot -kortit muodostavat ajattoman ennustamisen työkalun, joka on palvellut intuitiivisia näkijöitä ja auttanut ihmisiä elämän päätöksissä ja ihmissuhdepulmissa. Tämä artikkeli sukeltaa syvemmälle Tarot-korttien historiaan, niiden alkuperään ja käyttötarkoituksiin. Vanhimmat säilyneet Tarot-kortit juontavat juurensa 1400-luvun Italiaan, ja nämä käsintehtyjen maalausten koristeelliset pakkaukset ovat nykyään arvostettuja keräilyesineitä. Alkuperäiset omistajat olivat aikansa ylimystöä, ja korttipakat itsessään edustivat taiteellista mestariteosta. Myös nykyiset Tarot-pakat ovat hyvin kauniita ja niiden visuaalinen ilme on herkkä ja mystinen. 

Korttien alkuperä

Alkuperäinen käyttötarkoitus Tarot-pakalle oli pelikorteissa, joissa käytettiin samoja maasymboleita kuin tavallisissa pelikorteissakin. Ison Arkanan ylimääräisiä kortteja saatettiin käyttää valttikorteina pelissä. Alun perin Tarot-pakka oli siis osa pelikorttipakkaa, ja sen uskotaan liittyvän nykyisen bridgen esiasteeseen. Ison Arkanan silloiset kuva-aiheet muistuttavat renessanssiajan Italian kulttuurin symboleita. Osa hahmoista on peräisin kristillisestä symboliikasta ja osa väärän kuninkaan päivästä. Tarot-sanan alkuperä on tuntematon.1600-luvulla Tarot levisi muualle Eurooppaan ja siitä tuli suosittu korttipeli. Kaikkein kuuluisimmat ja jäljitellyimmät Tarot-pakat valmistettiin Marseillessa Ranskassa.

Käytön historia

Taikatarot -korttien käyttö ennustamiseen nousi esiin 1700-luvulla, ja ensimmäiset kirjalliset tulkinnat Tarot-korteista ovat peräisin Bolognasta vuodelta 1750. Kuitenkin jo vuonna 1540 tavallisia pelikortteja käytettiin ennustamiseen, ja tämä perinne jatkui myös Tarot-korttien kohdalla. Romaneilla oli maine ennustamistaidoistaan, vaikka he käyttivätkin useammin kädestä ennustamisen tekniikoita. Romanit eivät kuitenkaan olleet niitä, jotka levittivät Tarot-kortit laajemmalle, vaikka ennustaminen oli yleistä Euroopassa tuohon aikaan.

Merkityksen muuttuminen

Tarot-korttien merkitykset muuttuivat okkultismin kasvaessa 1700-luvun loppupuolella. Golden Dawn -järjestö loi Waite-Smith- ja Thoth-pakat, jotka vaikuttivat voimakkaasti Tarot-korttien tulkintaperinteeseen. Näiden pakkojen symboliikkaan yhdistettiin Egyptiä, hebrealaisia kirjaimistoja, kabbalaa ja muita okkulttisia elementtejä. Vaikka Tarot-kortit ovat säilyttäneet perinteisen roolinsa ennustusvälineenä, niitä käytetään edelleen myös korttipelissä eri puolilla maailmaa. Esimerkiksi ranskalainen tarot on laajalti tunnettu pelimuoto. Tarot-korteilla voi harjoitella tulkintojen tekemistä ja opiskella niiden monipuolisia merkityksiä. Nykypäivänä on saatavilla laaja valikoima erilaisia Tarot-pakkoja, ja kiinnostus niitä kohtaan on kasvanut jatkuvasti.

Voimakas työkalu

Tarot ennustus perustuu intuition ja symboliikan voimaan. Tulkitsija kysyy korttien avulla kysymyksiä, ja korttien vastaukset voivat tarjota näkijälle voimakasta ja henkilökohtaista ohjausta. Vaikka Tarot-kortit eivät anna ehdottomia vastauksia, ne voivat valaista mahdollisuuksia ja antaa uusia näkökulmia elämään. Opiskelu ja harjoittelu Tarot-korttien parissa voivat syventää ymmärrystä ja avata oven intuitiiviseen tietoon. Lopuksi, Tarot ennustus ei ole vain menneisyyden perintö, vaan se on elävä ja voimakas työkalu, joka voi mullistaa ja avartaa yksilön elämää. Nykypäivänä Tarot-kortit ovat olennainen osa intuitiivisten näkijöiden työkalupakkia, ja niiden suosio jatkuu vahvana.

 
 

 
Sanna
VAPAA
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

 
Marena
EI TÖISSÄ
 

Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...

 
Annikki
EI TÖISSÄ
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

 
Helena
EI TÖISSÄ
 

Helena on tarot-tulkitsija ja oman tien kulkija. Hän on ollut koko ikänsä...

 

Oman polkusi artikkelit

Paras ennustaja

Paras ennustaja

Paras ennustaja auttaa sinua näkemään tulevaisuuteesi ja tarjoamaan ohjausta elämän eri...
 
Taikatarot

Taikatarot

Tarotkortit, Tarot -luenta ja taikatarot ovat jännittäviä aiheita. Lue tarot-korteista ja siitä, miten niitä...
 
Enkeli ennustajat

Enkeli ennustajat

Enkeli ennustajat ovat ilmiö, joka on kiehtonut ihmisiä jo vuosisatojen ajan. He ovat kanava jumalallisiin...
 
Tulevaisuuden ennustaminen

Tulevaisuuden ennustaminen

Ennusta tulevaisuutta eri menetelmillä. Tulkitsijat selittävät, antavat vastauksia ja opastavat sinua prosessin...
 
 
 
 
0700-80000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää