Rakkaus ennustus

Rakkaus ennustus kertoo mitä voit tulevalta odottaa. Rakkaus ennustus on asia, jota tulkitsijoilta kysytään eniten.

Rakkaus ennustus
Rakkaus ennustus

Rakkaus ennustus on yksi asia jota meiltä tulkitsijoilta kysytään eniten. Tulenko löytämään rakkauden, koska löydän rakkauden, onko rakkauteni pysyvää jne. Tulkitsijat ja ennustajat, joiden osaamiseen kuuluu rakkaus ennustus voivat kertoa asiasta paljonkin. He pystyvät katsomaan mitkä ovat potentiaalisimmat ajankohdat milloin universumi tekee taikojaan tehdäkseen suuria muutoksia. Tämä kaikki selviää niin korttien, heilureiden, energian, enkeleiden kuin astrologiankin avulla.

Mitä sitten astrologi etsii kartalta kun tarkastellaan juuri rakkaus ennustus asioita? Hän etsii esimerkiksi potentiaalisia nousuja tai laskuja planeettojen energialiikkeissä tähtikartoissa. Tämä tarkastelu on kuin tarkastelisi sääennustetta itse sään sijasta. Tätä energiaa ja niiden vaihtelua voidaankin sanoa tunteiden tähtikartoiksi. Monet turvautuvat tarot-kortteihin, riimuihin, heilureihin, tai intutioon, mutta tosiasiassa astrologia pystyy auttamaan rakkaus ennustus -asioissa kaikista parhaiten.

Rakkaus voi olla uskomattoman arvaamatonta. Tämä johtuu siitä, että ainutlaatuisella astrologisella suunnitelmallasi on valtava vaikutus siihen, kuinka tietyt kosmiset tapahtumat vaikuttavat rakkauselämääsi. Oletpa sitten sinkku, sitoutunut johonkin tai mietit onko joku sinun potentiaalinen kumppanisi: sinun kannattaa tutustua omaan henkilökohtaiseen karttaasi, joka opastaa sinua rakkauselämässäsi läpi elämäsi. Henkilökohtaiset oivallukset auttavat sinua maksimoimaan mahdollisuudet ja minimoimaan esteet, joita universumi laittaa tiellesi.

Rakkaus ennustus aurinkomerkin avulla? Kuinka aurinkomerkkisi tahtoo, että sinua rakastestaan? Seuraavaksi käsitellään tätä kysymystä ja saat paremman käsityksen merkin rakkauden taipumuksista sekä yleiskatsauksen merkkisi rakkauden vuoteen.

Rakkaus ennustus ja kuun asento. Kuulla voi olla merkittävä vaikutus romanttiseen ajattelutapaasi. Tiettyjen uuden kuukauden ja täysikuun syklien merkitys on suuri, sinun kannattaa arvioida vaistomaisia perustarpeitasi rakkaudessa, jolloin voit maksimoida potentiaalisi kaikissa suhteissa seuraavan vuoden aikana.

Venus on yksi voimakkaimmista vaikutteista romanttisissa jaksoissasi. Se edustaa kykyäsi paitsi houkutella ystäviä myös vastaanottaa heidät. Ymmärtäminen siitä, kuinka Venuksen kulkeminen kartallasi koskettaa myös syntymäplaneettojasi, antaa sinulle mahdollisuuden osoittaa rakkautta positiivisimmalla tavalla. Mars sitten taas on seksuaalisuuden planeetta. Se on myöskin alkujen, motivaation ja eteenpäinpyrkimisen planeetta. Tiesitkö kuinka paljon Mars hallitsee seksuaalista ja impulsiivista energiaasi? Sinun kannattaa ottaa selvää myöskin siitä miten Marsin kulku hallitsee syntymäkarttaasi. Mars-planeetan kulku tähtikarttaasi pitkin kertoo sinulle missä elämänvaiheissa Mars-planeetan energia nousee elämässäsi ja miten voit hyödyntää sitä.

Jupiter sitten taas on kosmisen onnen planeetta, joka täyttää sinunkin elämäsi onnellisuudella ja siksi sen kulkua tähtikartalla on kannattavaa seurata. Kun Jupiter muodostaa yhteyden sinun tähtikarttaasi, se avaan mahdollisuuksia kaikille elämäsi osa-alueille, mukaan lukien sydämen asiat. Saturnus ei ole taivaan kaikkien rakastestuin planeetta, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö se olisi tärkeä rakkausasioiden ja romantiikan suhteen. Saturnus on yhteydessä pysyvyyteen, joten sen ymmärtäminen miten Saturnus koskettaa rakkauselämääsi, antaa sinulle mahdollisuuden ymmärtää rakkauden pysyvyyttä.

Uranus on tähtikartalla tunnettu nimellä suuri herättelijä. Tämä planeetta tuo äkilliset ja dramaattiset muutokset elämääsi. Jos seuraat Uranuksen matkaa tähtikartallasi, sinulle selviää missä kohtaa elämääsi sinun kannattaa olla varuillasi. Uranus ei tuo mukanaan vain draamaa, vaan myös vallankumouksellista energiaa, jonka avulla voit vapautua perinteisistä malleista ja muuttaa rakkauselämäsi kulkua.

Älä anna Neptunuksen ja Pluton hitaan etenemisen huijata sinua! Neptunuksen näkökohtien tunteminen kaaviossa antaa sinun työskennellä rakkauden henkisemmällä puolella, kun taas Pluton liikkeet tarjoavat käsityksen siitä, miten nykyinen romanttinen tilanne voidaan uudistaa kokonaan.

Rakkautta ei voi ennustaa täysin, kuten ei mitään tämän universumin energiaa, mutta saat hyviä vinkkejä ja vahvistuksia astrologisesta kartastasi, kun tarkastelet sitä huolella. Voit toki hakea varmistusta rakkauselämäsi eri käänteisiin niin tarot-korteista, enkeleiltä, riimuista, heilurilta, enkelikorteilta, ennustajalta, kuin meedioltakin, mutta sillä, että tunnet tähtikarttasi ei ole mitään negatiivista vaikutusta elämääsi. Astrologia on mielenkiintoista ja palkitsevaa olipa kyseessä sitten rakkaus, työ, raha tai ystävyys.

 
 

bloggaa
 
Serena
VAPAA
 

Serena on intuitiivinen tarottulkitsija ja enkeliviestien välittäjä

 
Sanna
VAPAA
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

 
Tuuli
VAPAA
 

Tuulin kanssa voitte yhdessä löytää voiman ja viisauden, joka sisälläsi piilee....

 
Marena
VARATTU
 

Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...

 

Oman polkusi artikkelit

Luotettava ennustaja

Luotettava ennustaja

Luotettava ennustaja on enemmän kuin tulevaisuuden näkijä  - hän on tuki ja opas niille, jotka etsivät...
 
Astraltv asiantuntijat

Astraltv asiantuntijat

Astraltv asiantuntijat ovat herättäneet innostusta televisiossa tarjotessaan ennusteita ja henkisiä...
 
Meedioita

Meedioita

Meedioita, ihmisiä joiden väitetään toimivan välittäjinä henkimaailman ja elävien ihmisten...
 
Intuitiivinen näkijä

Intuitiivinen näkijä

Intuitiivinen näkijä on mystinen hahmo, joka kykenee saamaan kuvan asioista ilman aisteihin perustuvaa...
 
 
 
 
0700-80000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_