LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-93939  

2,95 €/min + pvm

 

 

Rakkaus ennustus

Rakkaus ennustus kertoo sinulle mitä voit tulevalta odottaa.


Rakkaus ennustus
Rakkaus ennustus

Rakkaus on yksi asia jota meiltä tulkitsijoilta kysytään eniten. Tulenko löytämään rakkauden, koska löydän rakkauden, onko rakkauteni pysyvää jne. Tulkitsijat ja ennustajat, joiden osaamiseen kuuluu rakkaus ennustus voivat kertoa asiasta paljonkin. He pystyvät katsomaan mitkä ovat potentiaalisimmat ajankohdat milloin universumi tekee taikojaan tehdäkseen suuria muutoksia. Tämä kaikki selviää niin korttien, heilureiden, energian, enkeleiden kuin astrologiankin avulla.

Mitä sitten astrologi etsii kartalta kun tarkastellaan juuri rakkaus ennustus asioita? Hän etsii esimerkiksi potentiaalisia nousuja tai laskuja planeettojen energialiikkeissä tähtikartoissa. Tämä tarkastelu on kuin tarkastelisi sääennustetta itse sään sijasta. Tätä energiaa ja niiden vaihtelua voidaankin sanoa tunteiden tähtikartoiksi. Monet turvautuvat tarot-kortteihin, riimuihin, heilureihin, tai intutioon, mutta tosiasiassa astrologia pystyy auttamaan rakkaus ennustus -asioissa kaikista parhaiten.

Rakkaus voi olla uskomattoman arvaamatonta! Tämä johtuu siitä, että ainutlaatuisella astrologisella suunnitelmallasi on valtava vaikutus siihen, kuinka tietyt kosmiset tapahtumat vaikuttavat rakkauselämääsi. Oletpa sitten sinkku, sitoutunut johonkin tai mietit onko joku sinun potentiaalinen kumppanisi: sinun kannattaa tutustua omaan henkilökohtaiseen karttaasi, joka opastaa sinua rakkauselämässäsi läpi elämäsi. Henkilökohtaiset oivallukset auttavat sinua maksimoimaan mahdollisuudet ja minimoimaan esteet, joita universumi laittaa tiellesi.
Kuinka aurinkomerkkisi tahtoo, että sinua rakastestaan? Seuraavaksi käsitellään tätä kysymystä ja saat paremman käsityksen merkin rakkauden taipumuksista sekä yleiskatsauksen merkkisi rakkauden vuoteen.

Kuulla voi olla merkittävä vaikutus romanttiseen ajattelutapaasi! Tiettyjen uuden kuukauden ja täysikuun syklien merkitys on suuri, sinun kannattaa arvioida vaistomaisia perustarpeitasi rakkaudessa, jolloin voit maksimoida potentiaalisi kaikissa suhteissa seuraavan vuoden aikana.

Venus on yksi voimakkaimmista vaikutteista romanttisissa jaksoissasi. Se edustaa kykyäsi paitsi houkutella ystäviä myös vastaanottaa heidät! Ymmärtäminen siitä, kuinka Venuksen kulkeminen kartallasi koskettaa myös syntymäplaneettojasi, antaa sinulle mahdollisuuden osoittaa rakkautta positiivisimmalla tavalla. Mars sitten taas on seksuaalisuuden planeetta. Se on myöskin alkujen, motivaation ja eteenpäinpyrkimisen planeetta. Tiesitkö kuinka paljon Mars hallitsee seksuaalista ja impulsiivista energiaasi? Sinun kannattaa ottaa selvää myöskin siitä miten Marsin kulku hallitsee syntymäkarttaasi. Mars-planeetan kulku tähtikarttaasi pitkin kertoo sinulle missä elämänvaiheissa Mars-planeetan energia nousee elämässäsi ja miten voit hyödyntää sitä!

Jupiter sitten taas on kosmisen onnen planeetta, joka täyttää sinunkin elämäsi onnellisuudella ja siksi sen kulkua tähtikartalla on kannattavaa seurata. Kun Jupiter muodostaa yhteyden sinun tähtikarttaasi, se avaan mahdollisuuksia kaikille elämäsi osa-alueille, mukaan lukien sydämen asiat! Saturnus ei ole taivaan kaikkien rakastestuin planeetta, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö se olisi tärkeä rakkausasioiden ja romantiikan suhteen. Saturnus on yhteydessä pysyvyyteen, joten sen ymmärtäminen miten Saturnus koskettaa rakkauselämääsi, antaa sinulle mahdollisuuden ymmärtää rakkauden pysyvyyttä.

Uranus on tähtikartalla tunnettu nimellä suuri herättelijä. Tämä planeetta tuo äkilliset ja dramaattiset muutokset elämääsi. Jos seuraat Uranuksen matkaa tähtikartallasi, sinulle selviää missä kohtaa elämääsi sinun kannattaa olla varuillasi. Uranus ei tuo mukanaan vain draamaa, vaan myös vallankumouksellista energiaa, jonka avulla voit vapautua perinteisistä malleista ja muuttaa rakkauselämäsi kulkua.
Älä anna Neptunuksen ja Pluton hitaan etenemisen huijata sinua! Neptunuksen näkökohtien tunteminen kaaviossa antaa sinun työskennellä rakkauden henkisemmällä puolella, kun taas Pluton liikkeet tarjoavat käsityksen siitä, miten nykyinen romanttinen tilanne voidaan uudistaa kokonaan.

Rakkautta ei voi ennustaa täysin, kuten ei mitään tämän universumin energiaa, mutta saat hyviä vinkkejä ja vahvistuksia astrologisesta kartastasi, kun tarkastelet sitä huolella. Voit toki hakea varmistusta rakkauselämäsi eri käänteisiin niin tarot-korteista, enkeleiltä, riimuista, heilurilta, enkelikorteilta, ennustajalta, kuin meedioltakin, mutta sillä, että tunnet tähtikarttasi ei ole mitään negatiivista vaikutusta elämääsi. Astrologia on mielenkiintoista ja palkitsevaa olipa kyseessä sitten rakkaus, työ, raha tai ystävyys.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

 
Marena
Vapaa
 
Astral, Meedio, Rajatieto, Näkijä, Ennustaja
Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...
 
Tuuli
Vapaa
 
Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Tarot tulkinta

Tuuli kanssa voitte yhdessä löytää voiman ja viisauden, joka sisälläsi piilee. Apunaan...

 
Helena
Uloskirjautunut
 
Astral, Astro, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Meedio, Näkijä, Selvänäkijä, Rajatieto, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta
Helena on tarot-tulkitsija ja intuitiivinen näkijä. Soita Hertalle.
 
Katriina
Uloskirjautunut
 
Astro, Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustaminen, Ennustukset, Meedio, Näkijä, Oraakkeli, Selvänäkijä, Rajatieto, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta, Unien tulkinta

Katriina on yksi luotetuimmista neuvonantajistamme. Hän ei tuomitse ketään ja häneltä...

 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Horoskoopit

Horoskoopit

179 näyttökerrat

Horoskooppi on joko muinainen ja arvokas tähtikartta luonnon ymmärtämiseksi ja paikastamme universumissa tai horoskooppi on täydellistä roskaa sen mukaan, keneltä kysyt. Muinaiset kreikkalaiset käyttivät horoskooppeja, planeettojen ja auringon sijaintiin perustuvia ennusteita. Nykypäivän sanomalehtien horoskoopit ovat uudempi ilmiö, laimennettu sivutuote.

 
Horoskooppi merkit

Horoskooppi merkit

395 näyttökerrat

Eri horoskooppi merkit astrologisessa syntymäkartassasi kertovat luonteestasi ja ominaisuuksistasi

 
Horoskooppiennustus

Horoskooppiennustus

1534 näyttökerrat

Astrologinen kartta on avain horoskooppiennustukseen.

 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy