LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-80000  

2,95 €/min + pvm

 

 

Mystiikka

Mystiikka kuuluu laajaan filosofian kirjoon ja tarjoaa yksinkertaisen ja perusteellisen analyysin joistakin länsimaisen filosofian epäselvistä ilmiöistä, joten mystiikalla on filosofista arvoa, eikä sitä voi täysin kiistää. 

Mystiikka
Mystiikka

Mystiikka -sana tulee kreikan kielestä, tarkoittaen "vaikenemista", koska on mahdotonta saada viisautta ymmärtää ilmiö normaalien aistien kautta. Mystiikka kannattaa silmien sulkemista ja sielun silmien avaamista samanaikaisesti, jotta todellisen maailman hälinä ei häiritse sielun silmiä. Siksi ulkomaailman tulkinta mystiikasta on: "Mene sydämeen sisälle, kommunikoi jumalien kanssa korkeimmalla tasolla, mietiskelemällä."

Toinen merkitys mystiikka -sanalle tulee latinan kielestä, tarkoittaen ”piilotettu, salattu". Perustarkoitus viittaa erilaisiin oppeihin ja uskonnollisiin rituaaleihin, joiden avulla ihmiset voivat saada korkeampaa hengellistä tai hengellistä voimaa hiljentymällä

Mystiikka sisältää monia teorioita ja käytäntöjä, kuten spiritualismi, numerologia, jooga, luonnonmagia, noituus, astrologia ja alkemia. Mystiikkaa pidetään rationalismin vastakohtana. Järki on ihmisten suurin mahdollinen kyvykkyys ja mystiikkaa pidetään jonkinlaisen uskonnollisen ekstaasin avulla saavutettuna tietoisuuden muuttuneena tilana.

Mystiikan perusoppi on, että maailmassa on yliluonnollisia voimia tai piilotettuja luonnonvoimia, jotka voidaan kokea erityisopetuksen tai uskonnollisten rituaalien avulla. Okkultismi on eräänlainen mystiikkaan perustuva tieto, joka on jaettu kosmologiaan, esoteeriseen psykologiaan, ennustetieteeseen ja magiatieteeseen. Mystiikka korostaa yliluonnollisten voimien olemassaoloa, jota emme vielä tunnista.

Mystiikkaa käännetään usein myös okkultismiksi, joka sisältää erilaisia ​​muotoja ja kokemuksia, joissa ihmiset, jumalat, jumaluus, jumalallisuus tai jokin yliluonnollinen voima yhdistyy yhdeksi. Tämä korostaa, että mystiikka on kaikkien uskontojen yhteinen ilmiö. Ei ole olemassa yhtä ainoaa mystiikan muotoa, ja eri uskonnot ilmentävät erilaisia ​​mysteerejä. Mystiikka on siis hengellisen tietoisuuden tila.

Monilla ihmisillä on väärinkäsityksiä okkultismista. Okkultismi ei ole salaisuus tai aave, se on erityinen aihe. Nykyään monet tieteelliset ihmiset ja itsekkäät materialistit ovat taipuvaisia ​​pilkkaamaan tai jopa väärinkäyttämään tätä. 

Jos suljemme pois jotkin asiat, joita ei pidetä tieteellisinä, okkultismi sisältää myös alkeellista noituutta, uskontoa ja jotakin primitiivistä tiedettä koskevaa sisältöä. Oppiminen okkultismiin on kuin kohtaisi vihollisen. Ero okkultistin ja uskonnollisen tai uskonnollisen tiedemiehen välillä on se, että okkultisteilla on taipumus olla avoin ottamaan yhteyttä korkeampiin voimiin, suvaitsemaan ja omaksumaan erilaisia ​​ajatusmalleja.

On syytä myös mainita, että Aasiassa okkultismia kutsutaan metafysiikaksi. 

 

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

 
Ukko Kalevi
Vapaa
 
Astral, Astro, Ennustukset, Ennustaminen, Ennustus, Ennustajat, Ennustaja, Meedio, Näkijä, Oraakkeli, Rajatieto, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus

Ukko Kalevin kyvyt ovat perittyjä, sukupolvelta toiselle. Hänellä on vuosien...

Bloggaajat
 
Marena
Kutsu minua
 
Rajatieto, Näkijä, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Selvänäkijä, Enkelikortit, Oraakkeli, Selvännäkijä

Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...

 
Katriina
Kutsu minua
 
Astro, Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustaminen, Ennustukset, Näkijä, Selvänäkijä, Rajatieto, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta, Unien tulkinta

Katriina on yksi luotetuimmista neuvonantajistamme. Hän ei tuomitse ketään ja häneltä...

 
Annikki
Kutsu minua
 
Enkelikortit, Ennustaja, Ennustajat, Näkijä, Tarot tulkinta, Enkeliviesti, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Meedio, Rajatieto

Annikki on intuitiivinen selvännäkijä. Hän käyttää enkelikortteja sekä enkelikiviä, ja...

 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Shamaani

Shamaani

5873 näyttökerrat

Shamaani hakee sinulle salaisen tiedon Keskisestä, Ylisestä ja Alisesta, oletko valmis?

 
Henkiseen kutsuun vastaaminen

Henkiseen kutsuun vastaaminen

2366 näyttökerrat

Taivas on luonut ainutlaatuisen polun kaikille täyttää elämän tarkoitus. Jos jossain elämäsi vaiheessa tuntuu, että olet jumissa, ehkä olet kadottanut tämän jumalallisen polun. Se on sinun henkinen kutsumuksesi. Olet saanut lahjana tämän jumalallisen polun, polun, jossa on mahdollisuuksia muuttaa maailmaa.

 
Kolme syytä, miksi et näe merkkejä menehtyneistä rakkaistasi

Kolme syytä, miksi et näe merkkejä menehtyneistä rakkaistasi

7694 näyttökerrat

Ihmiselle on luonnollista rakkaiden ihmisten kuoleman jälkeen, että haluamme yhä olla yhteydessä heihin. Jos etsit siihen sopivaa keinoa, lue seuraavasta, pidätteleekö sinua joku.

 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-80000 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy