Mystiikka

Mystiikka kuuluu laajaan filosofian kirjoon. Mystiikka sisältää filosofista arvoa, eikä sitä voi täysin kiistää

Mystiikka
Mystiikka

Mystiikka kuuluu laajaan filosofian kirjoon ja tarjoaa yksinkertaisen ja perusteellisen analyysin joistakin länsimaisen filosofian epäselvistä ilmiöistä, joten mystiikalla on filosofista arvoa, eikä sitä voi täysin kiistää. Mystiikka -sana tulee kreikan kielestä, tarkoittaen "vaikenemista", koska on mahdotonta saada viisautta ymmärtää ilmiö normaalien aistien kautta. Mystiikka kannattaa silmien sulkemista ja sielun silmien avaamista samanaikaisesti, jotta todellisen maailman hälinä ei häiritse sielun silmiä. Siksi ulkomaailman tulkinta mystiikasta on: "Mene sydämeen sisälle, kommunikoi jumalien kanssa korkeimmalla tasolla, mietiskelemällä."

Toinen merkitys mystiikka -sanalle tulee latinan kielestä, tarkoittaen ”piilotettu, salattu". Perustarkoitus viittaa erilaisiin oppeihin ja uskonnollisiin rituaaleihin, joiden avulla ihmiset voivat saada korkeampaa hengellistä tai hengellistä voimaa hiljentymällä

Mystiikka sisältää monia teorioita ja käytäntöjä, kuten spiritualismi, numerologia, jooga, luonnonmagia, noituus, astrologia ja alkemia. Mystiikkaa pidetään rationalismin vastakohtana. Järki on ihmisten suurin mahdollinen kyvykkyys ja mystiikkaa pidetään jonkinlaisen uskonnollisen ekstaasin avulla saavutettuna tietoisuuden muuttuneena tilana.

Mystiikan perusoppi on, että maailmassa on yliluonnollisia voimia tai piilotettuja luonnonvoimia, jotka voidaan kokea erityisopetuksen tai uskonnollisten rituaalien avulla. Okkultismi on eräänlainen mystiikkaan perustuva tieto, joka on jaettu kosmologiaan, esoteeriseen psykologiaan, ennustetieteeseen ja magiatieteeseen. Mystiikka korostaa yliluonnollisten voimien olemassaoloa, jota emme vielä tunnista.

Mystiikkaa käännetään usein myös okkultismiksi, joka sisältää erilaisia ​​muotoja ja kokemuksia, joissa ihmiset, jumalat, jumaluus, jumalallisuus tai jokin yliluonnollinen voima yhdistyy yhdeksi. Tämä korostaa, että mystiikka on kaikkien uskontojen yhteinen ilmiö. Ei ole olemassa yhtä ainoaa mystiikan muotoa, ja eri uskonnot ilmentävät erilaisia ​​mysteerejä. Mystiikka on siis hengellisen tietoisuuden tila.

Monilla ihmisillä on väärinkäsityksiä okkultismista. Okkultismi ei ole salaisuus tai aave, se on erityinen aihe. Nykyään monet tieteelliset ihmiset ja itsekkäät materialistit ovat taipuvaisia ​​pilkkaamaan tai jopa väärinkäyttämään tätä. 

Jos suljemme pois jotkin asiat, joita ei pidetä tieteellisinä, okkultismi sisältää myös alkeellista noituutta, uskontoa ja jotakin primitiivistä tiedettä koskevaa sisältöä. Oppiminen okkultismiin on kuin kohtaisi vihollisen. Ero okkultistin ja uskonnollisen tai uskonnollisen tiedemiehen välillä on se, että okkultisteilla on taipumus olla avoin ottamaan yhteyttä korkeampiin voimiin, suvaitsemaan ja omaksumaan erilaisia ​​ajatusmalleja.

On syytä myös mainita, että Aasiassa okkultismia kutsutaan metafysiikaksi. 

 
 

 
Tuuli
VAPAA
 

Tuulin kanssa voitte yhdessä löytää voiman ja viisauden, joka sisälläsi piilee....

bloggaa
 
Serena
VAPAA
 

Serena on intuitiivinen tarottulkitsija ja enkeliviestien välittäjä

 
Annikki
EI TÖISSÄ
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

 
Marena
EI TÖISSÄ
 

Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...

 

Lukemisen arvoisia artikkeleita

Unien tulkinta

Unien tulkinta

Unien tulkinta on ikivanha tekniikka. Ihmiset näkevät n. viisi unta joka yö ja kesto vaihtelee 15 ja 40 minuutin...
 
Biorytmit

Biorytmit

Biorytmit ovat luontaisia syklejä. Biorytmit säätelevät aineenvaihduntaa, tunteita, muistia, seksuaalisuutta,...
 
Ennustaminen

Ennustaminen

Ennustaminen on ollut käytössä maailman historiassa jo pitkään. Ennustaminen on ollut suosittua jo...
 
Astrologiaan uskominen

Astrologiaan uskominen

Astrologiaan uskominen on vahvaa ja tieteenalana astrologia on jo tuhansia vuosia vanhaa. Lähes puolet uskoo siihen
 
 
 
 Soita nyt painamalla tästä!0700-80000 2,95 €/min + pvm

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää