LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-93939

2.95 €/min + pvm/mpm

 

 

Fyysinen henkisyys

Fyysinen meedio tarkoittaa ilmiötä, jossa ulkomaailman henkiolennot antavat meediolle energiaa ja henkisen ulottuvuuden, olipa tämä nainen tai mies.


Fyysinen henkisyys
Fyysinen henkisyys

Näin muodostuu yhteys, jonka avulla voidaan ilmentää muun muassa henkisiä olentoja, jotka esiintyvät ihmisen näköisinä tai ihmisääninä, jolloin voidaan keskustella suoraan henkien kanssa. Henkimaailman viestinvälittäjät saavat muodostettua yhteyden tämän maanpäällisen maailman ja henkimaailman välille. Henkinen yhteys voi tuottaa myös fyysisiä tuoksuja, kylmiä tai kuumia tuulahduksia, esineiden leijailua ilmassa, esineiden nousemista ilmaan, kirkastumista, henkisiä valoja, naputuksia tai koputuksia, suoraa ääntä tai fyysisiä ilmaan
Nousemisia. Historian mukaan fyysiset meediot vaikuttivat 19. ja 20. vuosisadan vaihteessa. Meediot olivat harvinaisia, koska siitä rangaistiin, jos antoi hengen tulla kehoon tuonpuoleisesta maailmasta tähän maailmaan. Näin tehdäkseen he ottivat palasen ihmisen ihon osasta, jota kutsutaan ektoplasmaksi ja protoplasmaksi, joka on hienompi muoto ektoplasmasta ja joka voidaan saada näkyviin punaisessa tai sinisessä valossa. Tämä ainesosa voidaan irrottaa myös muista fyysistä asioista, kuten vaatteista, kankaista, matoista tai huonekaluista henkimaailman istunnon aikana, mutta pääosin se otetaan meedion
kehosta. Kun ektoplasma tai protoplasma on saatu, meedio pukeutuu tähän materiaaliin tullakseen näkyväksi tässä maailmassa. Tämä tapahtuu yleensä henkimaailman istunnossa. Se voi olla tuskallista ja aiheuttaa niin sanotun henkisen krapulan seuraavana päivänä tai jopa useina päivinä. Voin olla erittäin uupunut ja tuntea itseni sairaaksi muutaman tunnin ajan seuraavana päivänä.

Leijaileminen

Leijailussa henkimaailman olennon kasvot näyttäytyvät meedion kasvoilla tai muiden istuntoon osallistuvien kasvoilla. On parasta tehdä tämä henkimaailman istunto punaisessa valossa niin, että ektoplasma saa muodon istujien kasvoilla ja siten, ettei sitä hajoteta. Kasvot saattavat näkyä ajoittain erittäin selvästi samalla kun meedion kasvot katoavat kokonaan. Suora ääni on toinen hyvin mielenkiintoinen fyysisen henkisyyden osa, jossa hengen ääni puhuu istuntoon osallistujille ilmasta käsin. Kun istutaan lattialla tai pöydän ympärillä, useimmilla meedioilla on lähettyvillä erityinen soitin. Soittimia käytetään tämäntyyppiseen kommunikaatioon ja ne ovat kartiomaisia esineitä, joissa on reiät molemmissa päissä. Soitin asetetaan läsnä olevien ihmisten keskelle ja kun ilmapiiri on hengelle oikea, ne voivat saada soittimen äänen virtaamaan ilmassa, kulkemaan

ympäri huonetta ja pysähtymään sen henkilön kohdalle, jolle henki haluaa puhua.

Ilmaan nousemiset tapahtuvat spirituaalisen istunnon aikana siten, että fyysinen esine tulee näkyväksi henkien opastuksella ja esine näkyy ympyrässä istuville henkilöille. Yleensä on kysymys siitä, että jossakin paikassa näkymättömäksi muuttunut fyysinen esine on siirretty toiseen paikkaan ja se on tuhottu. On tiedossa, että on esineitä, jotka ovat näkyneet ihmisille, jotka eivät ole olleet mukana spirituaalisessa istunnossa sekä ihmisille, joilla ei ole ollut mitään tekemistä meedioiden tai näkijöiden kanssa. Esineet ovat olleet melkein mitä tahansa, kuten kukkia, kirjoja, koruja tai jopa rahaa, josta yleensä kyseessä ovat olleet kolikot. Koputukset ja naputukset ovat hyvin yleinen ilmiö. Naputteluilla on laaja kirjo aina pehmeästä sormen naputtelusta koviin koputuksiin tai pöytään naputteluun asti. Melko usein saatat kuulla äänen, joka muistuttaa puun hajoamista tai rasahtelua. Muissa tapauksissa ektoplasman langat voivat aiheuttaa naputuksia. Kaikille näille naputuksille ja koputuksille voidaan asettaa koodi kyllä- ja ei-vastauksille. Itse käytän yhtä koputusta “kyllä”-sanalle ja kahta koputusta “ei-vastaukselle. Se on melko tehokas vuorovaikutuksen muoto, ja jos kysyt oikean kysymyksen, vastaus voi olla tietoa antava. Minulla on ollut jopa profeetallisia kysymyksiä, joihin olen saanut vastauksen viikkojen tai kuukausien kuluttua.

Henkimaailman valot
Jos istunnossa läsnä olevat ihmiset ovat sopusoinnussa keskenään, voidaan saada luotua edellytykset erittäin upeille ilmiöille. Yksi niistä on henkimaailman valojen ilmestyminen. Henkien valot esiintyvät kaikilla voimakkuuksilla ja väreillä. Yleisiä värejä ovat sininen, valkoinen ja punainen. Värit voivat näkyä ajoittain kirkkaina spotteina ja harvoissa tapauksissa niissä voi olla erittäin voimakas kirkkaus. Valoja pidetään henkien läsnäolon esiintymisenä sekä henkien värähtelynä. Mitä kirkkaampi hengen valo on, viittaa se yleensä hengen kehityksen korkeampiin tasoihin.

Esineellistyminen
Henki ohjaa ektoplasmaa näkymättömästä näkyväksi esineeksi, jolloin ilmassa olevia eteerisiä kemikaaleja sekoitetaan fyysiseen kehoon siten, kuin ne maan päällä näkyvät ja miten ne näkyvät henkisesti. Materiaalisuuden muodon vahvuuden aste vaihtelee aika paljon. Päästä jalkoihin esiintyvä muoto on varmasti kaikkein hämmästyttävin ilmiö, joka on todistettu meedion istunnossa.

Henkiset eloonjäämisen vinkit

On tiettyjä asioita, joita voit tehdä muuttaaksesi tilanteesi. Nykyisin keskitymme muuttamaan tilanteen naputtelemalla henkisiä kykyjämme. Monet ihmiset ovat kuulleet sanonnan “mieti yön yli”. Ota huomioon, että on olemassa tapoja, joilla voit parantaa tilannetta oman mielesi avulla. Käyttäkäämme takkaa esimerkkinä. Nykyisin on yhä vähemmän ja vähemmän töitä. Saatat ehkä olla erittäin hyvä siinä, mitä teet, mutta huomaat olevasi jumissa. Päästä irti työpaikan menettämisen pelosta ja naputtele psyykkistä kykyäsi ja anna mielesi päästää irti kaikista negatiivisista ajatuksista. Jatka mielesi käyttöä niin, että pääset niistä ajatuksista ja voit mahdollisesti pelastaa työsi ja siten saavuttaa itsellesi onnellisemman elämän. Ensimmäinen henkinen eloonjäämisvinkki onkin oman ajatusmaailmasi ja tapojen muuttaminen. Tämä voi auttaa sinua pitkässä juoksussa. On käynnissä paljon tutkimuksia siitä, miten ymmärtää ihmismielen koko kapasiteetti, joten ethän hylkää henkisiä kykyjäsi. Jos kokeilet tätä menetelmää, voit mahdollisesti muuttaa tilanteesi täysin toisenlaiseksi. Yksi tärkeä vinkki on se, että lopetat niiden asioiden miettimisen, joihin et voi vaikuttaa. Jos menetät työsi, anna sen tapahtua. Sinun pitää olla tunteistasi tietoinen tuollaisina aikoina. Pakota mielesi
ajattelemaan eri tavalla. Tämä tapahtumaketju koputtelee henkisiä kykyjäsi siksi, että muutat omaa
itseäsi.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

 
Meri
Uloskirjautunut
 
Astral, Meedio, Rajatieto, Näkijä, Ennustaja
Meri on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...
 
Serafiina
Uloskirjautunut
 
Enkelikortit, Ennustaja, Ennustajat, Näkijä, Tarot tulkinta, Enkeliviesti
Serafiina on intuitiivinen selvännäkijä. Hän käyttää enkelikortteja sekä...
 
Carita
Uloskirjautunut
 
Enkeliviesti, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Selvännäkijä
Carita on taitava ja kokenut henkimaailman auttaja ja energiahoitaja. Hän auttaa...
 
Nelli
Uloskirjautunut
 
Enkelikortit, Enkeliviesti, Oraakkeli, Rajatieto, Selvänäkijä, Ennustajat
Nella on intuitiivinen, avoin ja varmasti luotettava henkinen kumppanisi. Hän auttaa...
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

 PSYKOMETRIA

PSYKOMETRIA

1729 näyttökerrat
Psykometria on menetelmä, jonka avulla saadaan tietoa henkilöstä tämän arkipäiväisen käyttöesineen avulla. Psykometrinen luenta antaa nopean tiedon henkilön elämästä ja mielentilasta ja voi antaa tietoa ongelmien ratkaisemiseksi. Psykometria on löydetty jo kauan sitten mutta vasta moderni kvanttifysiikka selitti tieteellisesti monia sen toiminnan salaisuuksista.
 
Numeroiden mystinen voima

Numeroiden mystinen voima

2600 näyttökerrat
Mitä syntymäpäiväsi kertoo kohtalostasi? Numerologia on yksi tapa tutkia elämää.
 
Tarot ennustus

Tarot ennustus

269 näyttökerrat
Soita meidän loistaville tulkitsijoillemme ja pyydä itsellesi tarot ennustus.
 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy