Fyysinen henkisyys

Fyysinen henkisyys tarkoittaa ilmiötä, jossa ulkomaailman henkiolennot antavat meediolle energiaa ja henkisen ulottuvuuden

Fyysinen henkisyys
Fyysinen henkisyys

Fyysinen henkisyys tarkoittaa ilmiötä, jossa ulkomaailman henkiolennot antavat meediolle energiaa ja henkisen ulottuvuuden. Näin muodostuu yhteys, jonka avulla voidaan ilmentää muun muassa henkisiä olentoja, jotka esiintyvät ihmisen näköisinä tai ihmisääninä, jolloin voidaan keskustella suoraan henkien kanssa. Henkimaailman viestinvälittäjät saavat muodostettua yhteyden tämän maanpäällisen maailman ja henkimaailman välille.

Fyysinen henkisyys on yhteys, joka voi tuottaa myös fyysisiä tuoksuja, kylmiä tai kuumia tuulahduksia, esineiden leijailua ilmassa, esineiden nousemista ilmaan, kirkastumista, henkisiä valoja, naputuksia tai koputuksia, suoraa ääntä tai fyysisiä ilmaan nousemisia. Historian mukaan fyysiset meediot vaikuttivat 19. ja 20. vuosisadan vaihteessa. Meediot olivat harvinaisia, koska siitä rangaistiin, jos antoi hengen tulla kehoon tuonpuoleisesta maailmasta tähän maailmaan. Näin tehdäkseen he ottivat palasen ihmisen ihon osasta, jota kutsutaan ektoplasmaksi ja protoplasmaksi, joka on hienompi muoto ektoplasmasta ja joka voidaan saada näkyviin punaisessa tai sinisessä valossa.

Tämä ainesosa voidaan irrottaa myös muista fyysistä asioista, kuten vaatteista, kankaista, matoista tai huonekaluista henkimaailman istunnon aikana, mutta pääosin se otetaan meedion kehosta. Kun ektoplasma tai protoplasma on saatu, meedio pukeutuu tähän materiaaliin tullakseen näkyväksi tässä maailmassa. Tämä tapahtuu yleensä henkimaailman istunnossa. Se voi olla tuskallista ja aiheuttaa niin sanotun henkisen krapulan seuraavana päivänä tai jopa useina päivinä. Voin olla erittäin uupunut ja tuntea itseni sairaaksi muutaman tunnin ajan seuraavana päivänä.

Leijaileminen

Leijailussa henkimaailman olennon kasvot näyttäytyvät meedion kasvoilla tai muiden istuntoon osallistuvien kasvoilla. On parasta tehdä tämä henkimaailman istunto punaisessa valossa niin, että ektoplasma saa muodon istujien kasvoilla ja siten, ettei sitä hajoteta. Kasvot saattavat näkyä ajoittain erittäin selvästi samalla kun meedion kasvot katoavat kokonaan. Suora ääni on myös fyysinen henkisyys ja hyvin mielenkiintoinen osa, jossa hengen ääni puhuu istuntoon osallistujille ilmasta käsin. Kun istutaan lattialla tai pöydän ympärillä, useimmilla meedioilla on lähettyvillä erityinen soitin. Soittimia käytetään tämäntyyppiseen kommunikaatioon ja ne ovat kartiomaisia esineitä, joissa on reiät molemmissa päissä. Soitin asetetaan läsnä olevien ihmisten keskelle ja kun ilmapiiri on hengelle oikea, ne voivat saada soittimen äänen virtaamaan ilmassa, kulkemaan ympäri huonetta ja pysähtymään sen henkilön kohdalle, jolle henki haluaa puhua.

Ilmaan nousemiset tapahtuvat spirituaalisen istunnon aikana siten, että fyysinen esine tulee näkyväksi henkien opastuksella ja esine näkyy ympyrässä istuville henkilöille. Yleensä on kysymys siitä, että jossakin paikassa näkymättömäksi muuttunut fyysinen esine on siirretty toiseen paikkaan ja se on tuhottu. On tiedossa, että on esineitä, jotka ovat näkyneet ihmisille, jotka eivät ole olleet mukana spirituaalisessa istunnossa sekä ihmisille, joilla ei ole ollut mitään tekemistä meedioiden tai näkijöiden kanssa. Esineet ovat olleet melkein mitä tahansa, kuten kukkia, kirjoja, koruja tai jopa rahaa, josta yleensä kyseessä ovat olleet kolikot. Koputukset ja naputukset ovat hyvin yleinen ilmiö.

Naputteluilla on laaja kirjo aina pehmeästä sormen naputtelusta koviin koputuksiin tai pöytään naputteluun asti. Melko usein saatat kuulla äänen, joka muistuttaa puun hajoamista tai rasahtelua. Muissa tapauksissa ektoplasman langat voivat aiheuttaa naputuksia. Kaikille näille naputuksille ja koputuksille voidaan asettaa koodi kyllä- ja ei-vastauksille. Itse käytän yhtä koputusta “kyllä”-sanalle ja kahta koputusta “ei-vastaukselle. Se on melko tehokas vuorovaikutuksen muoto, ja jos kysyt oikean kysymyksen, vastaus voi olla tietoa antava. Minulla on ollut jopa profeetallisia kysymyksiä, joihin olen saanut vastauksen viikkojen tai kuukausien kuluttua.

Henkimaailman valot

Jos istunnossa läsnä olevat ihmiset ovat sopusoinnussa keskenään, voidaan saada luotua edellytykset erittäin upeille ilmiöille. Yksi niistä on henkimaailman valojen ilmestyminen. Henkien valot ovat fyysinen henkisyys ja ne esiintyvät kaikilla voimakkuuksilla ja väreillä. Yleisiä värejä ovat sininen, valkoinen ja punainen. Värit voivat näkyä ajoittain kirkkaina spotteina ja harvoissa tapauksissa niissä voi olla erittäin voimakas kirkkaus. Valoja pidetään henkien läsnäolon esiintymisenä sekä henkien värähtelynä. Mitä kirkkaampi hengen valo on, viittaa se yleensä hengen kehityksen korkeampiin tasoihin.

Esineellistyminen

Henki ohjaa ektoplasmaa näkymättömästä näkyväksi esineeksi, jolloin ilmassa olevia eteerisiä kemikaaleja sekoitetaan fyysiseen kehoon siten, kuin ne maan päällä näkyvät ja miten ne näkyvät henkisesti. Materiaalisuuden muodon vahvuuden aste vaihtelee aika paljon. Päästä jalkoihin esiintyvä muoto on varmasti kaikkein hämmästyttävin ilmiö, joka on todistettu meedion istunnossa. Myös tätä on fyysinen henkisyys.

Henkiset eloonjäämisen vinkit

On tiettyjä asioita, joita voit tehdä muuttaaksesi tilanteesi. Nykyisin keskitymme muuttamaan tilanteen naputtelemalla henkisiä kykyjämme. Monet ihmiset ovat kuulleet sanonnan “mieti yön yli”. Ota huomioon, että on olemassa tapoja, joilla voit parantaa tilannetta oman mielesi avulla. Käyttäkäämme takkaa esimerkkinä. Nykyisin on yhä vähemmän ja vähemmän töitä. Saatat ehkä olla erittäin hyvä siinä, mitä teet, mutta huomaat olevasi jumissa. Päästä irti työpaikan menettämisen pelosta ja naputtele psyykkistä kykyäsi ja anna mielesi päästää irti kaikista negatiivisista ajatuksista. Jatka mielesi käyttöä niin, että pääset niistä ajatuksista ja voit mahdollisesti pelastaa työsi ja siten saavuttaa itsellesi onnellisemman elämän. Ensimmäinen henkinen eloonjäämisvinkki onkin oman ajatusmaailmasi ja tapojen muuttaminen. Tämä voi auttaa sinua pitkässä juoksussa. On käynnissä paljon tutkimuksia siitä, miten ymmärtää ihmismielen koko kapasiteetti, joten ethän hylkää henkisiä kykyjäsi. Jos kokeilet tätä menetelmää, voit mahdollisesti muuttaa tilanteesi täysin toisenlaiseksi. Yksi tärkeä vinkki on se, että lopetat niiden asioiden miettimisen, joihin et voi vaikuttaa. Jos menetät työsi, anna sen tapahtua. Sinun pitää olla tunteistasi tietoinen tuollaisina aikoina. Pakota mielesi ajattelemaan eri tavalla. Tämä tapahtumaketju koputtelee henkisiä kykyjäsi siksi, että muutat omaa itseäsi.

 
 

Tervetuloa soittamaan selvännäkijöillemme saadaksesi vastauksia kysymyksiisi

Bloggaajat
 
Sanna
Vapaa
 
Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Meedio, Näkijä, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Unien tulkinta, Tarot tulkinta, Oraakkeli

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

 
Tuuli
Kutsu minua
 
Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Tarot tulkinta, Ennustajat, Meedio, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Ennustaja

Tuulin kanssa voitte yhdessä löytää voiman ja viisauden, joka sisälläsi piilee....

 
Sofiia
Kutsu minua
 
Astral, Meedio, Näkijä, Oraakkeli, Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Ennustajat, Ennustaminen, Tarkka ennustus, Ennustukset, Ennustus, Tarot tulkinta, Unien tulkinta

Sofiialla on vuosikymmenien kokemus näkijänä, meediona ja kaukohoitajana.

 
Annikki
Kutsu minua
 
Enkelikortit, Ennustaja, Ennustajat, Näkijä, Tarot tulkinta, Enkeliviesti, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Meedio, Rajatieto

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Telepatia

Telepatia

1763 näyttökerrat

Telepatia on yleisnimi kaikenlaiselle kommunikaatiolle, jossa ei käytetä fyysisiä välineitä. Telepatia on yhteyttä

 
Meedio

Meedio

6293 näyttökerrat

Meedio on henkilö, joka voi hengessään tavoittaa taivaan. Taitava meedio auttaa sinua surussasi  eteenpäin

 
Henkinen kieli

Henkinen kieli

2447 näyttökerrat

Meedio pystyy puhumaan rakkaittesi kanssa. Heillä on yhteinen henkinen kieli. Henkinen kieli auttaa tulkinnoissa

 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 Soita nyt painamalla tästä!0700-80000 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy