Ennustukset

Ennustukset eivät takaa mitään siitä, mitä tulee tai ei tule tapahtumaan. Ennustukset ovat näkijän opastusta sinulle

Ennustukset
Ennustukset

Ennustukset eivät koskaan takaa mitään siitä, mitä tulee tai ei tule tapahtumaan, mutta niistä voi olla suurta hyötyä erityisesti, kun tiedät, mitä haluat kysyä ja syyn, mihin haet näkijän opastusta.

  1. Saatat ehkä haluta keskustella rakkaasi kanssa, joka on menehtynyt. Todella taitavan meedion välityksellä voit saada voimakkaan yhteyden edesmenneen rakkaasi kanssa, koska meedio osaa yhdistää tuonpuoleisen ja maanpäällisen todellisuuden hyvin helposti.

  2. Etsit neuvoja, kun sinun pitää tehdä uraan liittyviä päätöksiä. Ennustukset auttavat sinua näkemään päätöksesi monet mahdolliset lopputulokset, jotka vaikuttavat työhösi.

  3. Etsit merkkejä, jotka voivat helpottaa sinua talousasioissa, erityisesti silloin, kun haluat tietää, onko suuri määrä rahaa tulossa sinulle tai kun olet taloudellisesti tiukassa tilanteessa vastuidesi ja velkojesi kanssa.

  4. Sinulla voi olla henkilökohtaiseen elämääsi liittyviä kysymyksiä tai haluat yleistä opastusta. Olet saattanut ylittää elämäsi risteyskohdan äskettäin ja saatat olla hämmentynyt monenlaisista asioista. Ennustukset antavat sinulle monia sinua helpottavia ja hyödyllisiä vastauksia.

  5. Haluat tietää lisää rakkauselämästäsi, kuten kenen kanssa tulet jakamaan elämäsi ja hankkimaan perheen, muiden kysymysten lisäksi. Enemmistö selvännäkijöistä ovat erittäin taitavia rakkausasioiden ennustajia. Ennustukset voivat auttaa parinvalinnassakin.

  6. Saat olla mietteissäsi, kun on kysymys nykyisestä suhteestasi. Kestääkö se vai ei, kun mietit erimielisyyksiä, joita on sinun ja nykyisen kumppanisi välillä?

  7. Ennustukset saattaa auttaa sinua tekemään päätöksiä valtavien investointien kohdalla. Erityisesti silloin, kun tunnet itsesi epävarmasti ja kaipaat huimasti lisää itsevarmuutta tärkeän päätöksen tekemiseen.

  8. Sinulla on juridisia asioita, jotka ovat tulleet esille liike-elämän kilpailijoiden kautta. Selvännäkijä voi vahvistaa tahtoasi ja auttaa sinua kohtaamaan nämä haasteet oikean tiedon voimalla.

  9. Sinulla saattaa olla terveysongelmia. Auran katselmus ja puhdistus voi antaa sinulle hoitoa paremmin kuin pelkkä lääketieteellisesti tehty tutkimus.

  10. Vaivaavatko perhehuolet mieltäsi? Meedion antamat ennustukset antavat sinulle valaistusta, mikä auttaa sinua löytämään oikean ratkaisun, jolla saat takaisin rauhan perheellesi.

Tässä on lueteltu ainoastaan kymmenen niistä monista syistä, joiden takia ihmiset etsiytyvät selvännäkijän neuvoja hakemaan. Elämän kaikkiin osa-alueisiin voidaan antaa vastauksia ennustamisen keinoin.

 
 

Tervetuloa soittamaan selvännäkijöillemme saadaksesi vastauksia kysymyksiisi

 
Sofiia
Vapaa
 

Sofiialla on vuosikymmenien kokemus näkijänä, meediona ja kaukohoitajana.

Bloggaajat
 
Sanna
Vapaa
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

Bloggaajat
 
Marena
Kutsu minua
 

Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...

 
Miranda
Kutsu minua
 

Hei, olen Miranda. Sielusi enkeli. Sinua varten.

 
 

Hyödyllisiä artikkeleita

Biorytmit

Biorytmit

Biorytmit ovat luontaisia syklejä. Biorytmit säätelevät aineenvaihduntaa, tunteita, muistia, seksuaalisuutta,...
 
Ennustaminen

Ennustaminen

Ennustaminen on ollut käytössä maailman historiassa jo pitkään. Ennustaminen on ollut suosittua jo...
 
Astrologiaan uskominen

Astrologiaan uskominen

Astrologiaan uskominen on vahvaa ja tieteenalana astrologia on jo tuhansia vuosia vanhaa. Lähes puolet uskoo siihen
 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 Soita nyt painamalla tästä!0700-80000 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy