Ennustaja Helsinki

Meedio, selvännäkijä, tulkitsija, ennustaja Helsinki tai Espoo? Mistä tiedät, keneen ottaa yhteyttä?

Ennustaja Helsinki
Ennustaja Helsinki

Etsitpä sitten selvännäkijää, meediota, tulkitisjaa tai ennustaja Helsinki tai Espoo, tulet huomaamaan, että jokainen taitava selvännäkijä on ainutlaatuinen. Heidän lähestymistapansa, työvälineensä, kokemuksensa ja ennen kaikkea persoonallisuutensa ovat erilaisia ja vaikuttavat siihen, millainen selvänäkijän tulkitseminen on. Jotkut käyttävät tarot-kortteja, toiset taas riimuja. Jotkut käyttävät kahvinporoja ja toiset eivät käytä lainkaan välineitä. Mutta kun kaikki nämä tekijät vaikuttavat, mistä tiedät, mikä lähestymistapa on paras? No, se riippuu pitkälti sinusta itsestäsi ja siitä, mitä etsit.

Millaista apua sinä haluat?

Haluatko energiaparannusta? Haluatko suoria vastauksia siihen, miksi jotain on tapahtunut? Haluatko ohjausta eteenpäin? Vai haluatko vain kurkistaa tulevaisuuteen? Kumpaa tyyliä pidät parempana, sellaista suoraan asiaan -tyyliä vai pehmeämpää lähestymistapaa? Joskus sinun on vain kokeiltava. Lue hieman erilaisista selvänäkijöistä, kysele ystäviltä ja tuttavilta ja tee yksinkertaisesti tutkimusta. Jos esimerkiksi tiedät, mitä työkaluja selvänäkijä käyttää, voit jo saada pienen vihjeen siitä, mitä kysymyksiä kannattaa kysyä ja miten lukeminen voi tapahtua meedion tai tavatessasi ennustaja Helsinki.

Miten tarot voi auttaa?

Sanotaan, että selvänäkijä käyttää tarot-kortteja. Tässä on useita tavallisia kerroksia, joita voit käyttää. Esität selvänäkijälle kysymyksiä, ja kunkin kortin kohdalla piirtämiesi tarotkorttien symbolit ja arkkityypit tulkitaan suhteessa kysymykseesi. Jos esimerkiksi kysyt kysymyksen siitä, pitäisikö sinun lopettaa työsi, ja vedät kuolema-kortin. Tämä kortti edustaa loppua ja uutta alkua, ja voit ottaa sen selkeänä kehotuksena hakea uutta työpaikkaa. Parasta tarotissa on se, että voit kysyä aivan mitä tahansa. Useimmat vakavasti otettavat tarotinlukijat välttelevät usein terveyteen liittyviä kysymyksiä, sillä ne on osoitettava ammattilaiselle.

Saamiasi vastauksia ei arvostella  

Kaikki etsimäsi vastaukset ovat tuolla ulkona tai itsessäsi, sisälläsi, mutta parasta on se, että selvänäkijän tulkinnan avulla saamiasi vastauksia ei arvostella. Monet sanovat, että tarotkortteja voidaan usein käyttää syvemmän yhteyden muodostamiseen itsesi ja maailmankaikkeuden välille. Että se on keino saada yhteys omaan intuitioon ja samalla saada erilainen näkökulma tilanteeseen, johon etsit syvempää ohjausta. Mutta ehkä tämä ei ole sitä, mitä etsit. Ehkä etsit yhteydenpitoa tietyn sielun kanssa, joka on siellä toisella puolella. Siinä tapauksessa sinun pitäisi ottaa yhteyttä selvänäkijään.

Keskusteletko menehtyneiden kanssa?

Monet meediot ovat sitä mieltä, että sellaista asiaa kuin kuolema ei ole olemassa. He pitävät sitä siirtymisenä fyysisestä olennosta henkiseksi olennoksi. Ja ne, jotka ovat meedioita, ovat riittävän intuitiivisia ja herkkiä tuntemaan, kuulemaan ja näkemään toisesta maailmasta tulevaa tietoa. Koska meediot kommunikoivat niiden kanssa, jotka ovat kuolleet, sinun pitäisi odottaa kuulevasi kuolleilta ystäviltä ja rakkailta. Kuitenkin se, miten kukin meedio helpottaa näitä lukemisia, vaihtelee. Jokainen meedio toimii eri tavalla, ja sinun tulisi olla avoin kokemukselle, jossa saatat saada tietoa, jota et pyytänyt tai jota et ole ehkä täysin valmistautunut kuulemaan.

Jokainen palvelee tarkoitusta

On siis olemassa monia erilaisia selvänäkemisen muotoja ja vielä enemmän erilaisia henkilöitä, jotka työskentelevät selvänäkemisen parissa tai tekevät yksityislukuja ystäville ja tuttaville. Yksi menetelmä ei välttämättä ole parempi kuin toinen. Ne kaikki palvelevat tarkoitustaan. Ja se, mitä haluat saada selvänäkijän lukemisesta, vaikuttaa siihen, mikä menetelmä on sinulle paras. Ennustamista on harjoitettu niin pitkälle ihmiskunnan historiassa kuin tiedämme, ja sillä on ollut tehtävänsä sekä yksilöiden että laajempien yhteiskuntien kannalta. Yleisenä neuvona voimme kuitenkin sanoa, että sinun tulisi odottaa jonkinlaista ohjausta, näkökulmaa, selkeyttä ja aitoutta. Olkaa kärsivällisiä.

 
 

 
Sanna
VAPAA
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

 
Marena
VAPAA
 

Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...

 
Sofiia
VAPAA
 

Sofiialla on vuosikymmenien kokemus näkijänä, meediona ja kaukohoitajana

 
Annikki
EI TÖISSÄ
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

 

Oman polkusi artikkelit

Meedio Oulu

Meedio Oulu

Meedio Oulu toimii välittäjänä henkimaailman ja elävien välillä, ja heidän kauttaan henget voivat...
 
Rajatieto org

Rajatieto org

Rajatieto org on palvelu rajatieteistä, henkisyydestä, ennustamisesta ja vaihtoehtoisista ajattelumalleista
 
Selvännäkijä Turku

Selvännäkijä Turku

Selvännäkijä Turku, tapaamiseni satunnaisessa kahvilassa oli kuin taivaan lahja keskellä...
 
Astral tv fi

Astral tv fi

Astral tv fi ihmiset tarjoavat ymmärtävää tukea, joka auttaa ymmärtämään ja käsittelemään tunne-elämän...
 
 
 
 
0700-80000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_