Zodiac

Zodiac syntyi kauan ennen Buddhan syntymää. Zodiac perustuu astrologiaan, kosmologiaan ja ennustamiseen

Zodiac
Zodiac

Aasialainen horoskooppijärjestelmä eli Zodiac syntyi kauan ennen Buddhan syntymää ja Zodiac on osa monimutkaista ja työlästä järjestelmää, joka perustuu astrologiaan, kosmologiaan ja ennustamiseen- Järjestelmä luotiin aikoinaan seuraamaan kuun nousevia ja laskevia vaiheita ja sitä käytettiin niin vuosien, kuukausien, päivien, kuin tuntienkin laskemiseen. Se oli käytössä siviilikalenterien lisäksi Kiinan keisarillisessa tuomioistuimessa ja käytettiin sitä myös ennustamaan tulevaisuutta ja määrittämään ihmisen luonnetta. Tuo Zodiac -nimellä kulkeva systeemi korvataan nykypäivänä gregoriaanisella kalenterilla, mutta siitä huolimatta sitä käytetään edelleen ennustamiseen ympäri Aasiaa.

Aasialainen horoskooppi eroaa monissa tärkeissä suhteissa länsimaisesta horoskoopista, eikä näitä kahta ole syytä sekoittaa toisiinsa. Aasialainen perustuu 60 vuoden jaksoon eli kuuvuoteen ja länsimaalainen pyörii 12 kuukauden eli aurinkovuoden ympärillä. Aasialaista horoskooppia, Zodiac, käytetään edelleen todella paljon ennustamiseen.

Kun buddhalaisuus saapui Japaniin, japanilaiset toivat innokkaasti sekä buddhalaisia opetuksia maahan ja myös eläinradan kalenterin. Sen suosio ennustamisessa saavutti esimerkiksi Japanissa huippunsa vuosien 1600–1870 välisenä aikana. Tuolloin ajateltiin, että kukin eläinradan 12 eläimestä liittyi yleisesti johonkin kahdeksasta buddhalaisen suojelijajumalaan. Neljä vartioi neljää pääilmansuuntaa ja neljä väli-ilmansuuntaa. Ja koska neljä viimeksi mainittua liittyvät kumpaankin pääilmansuunnan kahteen eläimeen, kattaa se kaikki 12 eläinradan eläintä. Toki on olemassa myös ”lapsellisempi” tarina sitä, kuinka Zodiac syntyi;

Alkuperäisen tarinan mukaan kauan, kauan sitten luoja päätti kerätä koolle 12 eläintä, eläinradan luomiseksi. Luoja ilmoitti, että paikalle olisi saavuttava vuoden ensimmäisenä päivänä ja että valinta olisi eläinten saapumisjärjestyksen mukainen.

Kissa myöhästyi tästä luojan kanssa käydystä keskustelusta ja kysyi hiireltä, mitä oli tekeillä. Hiiri vastasi, että eläimien tulisi tavata luoja toinen päivä tammikuuta, jotta luoja voisi valita eläinradan eläimet. Kun vuoden ensimmäinen päivä saapui, eläimet lähtivät tapaamiseen ja koska kaikista eläimistä lehmä oli hitain, hän päätti lähteä liikkeelle hyvin aikaisin saapuakseen ajoissa. Hiiri käytti tilannetta hyväkseen ja kiipesi lehmän kyytiin.

Saapuessaan heidät kutsuneen luojan eteen, hiiri pomppasi nopeasti kyydistä ja juoksi paikalle ensimmäisenä saapuvana eläimenä. Seuraavaksi paikalle saapuikin siis lehmä, tämän perässä tiikeri, kani, lohikäärme, käärme, hevonen, lammas, apina, kukko, koira ja villisika. Kun kissa viimein seuraavana päivänä saapui, hän tajusi, että hiiri oli huijannut häntä. Siitä lähtien on kissa hiirtä jahdannut, näihin päiviin asti. Kissa vannoikin, että hän ei koskaan anna anteeksi hiirelle petosta.

Haluaisitko tietää, mikä on merkkisi? Tai ystäväsi merkki? Tietyn vuoden aikana syntyneiden henkilöiden sanottiin perivän osan kyseisen vuoden eläimen persoonallisuudesta ja monet ihmiset uskovat, että henkilön syntymävuosi vaikuttaa jossain määrin hänen luonteeseensa. Zodiac auttaa rakkaudenkin ennustamiseen.

Lue seuraava nähdäksesi mikä vuosi ja mikä eläinmerkki olet.

Hiiri on syntynyt vuosina 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 Hiiren vuoden ihmisillä on paljon intuitiota ja piilossa olevaa asennetta. Hiiret ovat viehättäviä, rehellisiä ja erittäin hyviä johtajia. Heitä on hyvin vaikea pettää. Hiiret ovat tarkkaavaisia, suuttuvat helposti ja ovat hyvin karismaattisia ja intohimoisia täydellisyyden tavoittelijoita. He työskentelevät ahkerasti tavoitteidensa saavuttamiseksi.

Lehmä on syntynyt vuosina 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021 Lehmän vuonna syntyneet ihmiset ovat hyvin vakavia ja vaatimattomia, kärsivällisiä, henkisesti valppaita ja tarvittaessa taitavia puhujia. Lehmät eivät anna periksi ennen kuin he ovat saavuttaneet tavoitteensa. Lehmän vuonna syntyneet tietävät lupauksen merkityksen ja heillä on lahja herättää luottamusta toisiin. Tämän vuoksi heillä on mahdollisuus saavuttaa paljon menestystä.

Tiikeri on syntynyt vuosina 1950, 1962, 1974, 1986, 1988, 2010, 2022 Tiikerin vuoden ihmiset ovat usein kapinallisia, herkkiä, itsepäisiä, lyhytmielisiä, rohkeita, itsekkäitä ja hieman ilkeitäkin, ehkäpä. He ovat kuitenkin syvällisiä ajattelijoita ja pystyvät myös osoittamaan suurta rakkautta ja myötätuntoa läheisiään kohtaan. He seuraavat tunteitaan, olipa sitten kyse ystävistä tai työn tekemisestä. Impulssit ohjaavat jopa silloin, kun he haluavat kostaa jotakin. Tiikerit ovat erittäin kilpailukykyisiä. Periksi ei anneta ja he todella pitävät voiton tunteesta.

Kani on syntynyt vuosina 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023 Kanin vuoden ihmiset ovat yleensä suloisia, mutta joskus myös varautuneita. He ovat hyvin sentimentaalisia ja yrittävät aina nähdä elämän positiiviset puolen. Kanit vihaavat konflikteja sekä vaikeita tilanteita. Kanin vuonna syntyneet ovat lahjakkaita, kunnianhimoisia, hyveellisiä ja heillä on erittäin hienostunut maku. Yleisesti kaneista pidetään, heitä ihaillaan ja heihin luotetaan.

Lohikäärme on syntynyt vuosina 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024 Lohikäärmeen vuonna syntyneet ihmiset ovat vahvoja, voimakkaita, terveitä, energisiä, lyhytkestoisia ja itsepäisiä. He ovat myös ainutlaatuisia, omaperäisiä ja kunnianhimoisia. Heidän karismaattisuus auttaa heitä saavuttamaan menestystä, vaikka muut ajattelevat, että jokin on mahdotonta. Lohikäärmeet eivät koskaan unohda auttaa heikoimpia.

Käärme on syntynyt vuosina 1953, 1965, 1977, 1989, 2011, 2013 Käärmeen vuoden ihmiset ovat erittäin harkitsevia, syvällisiä ajattelijoita. Kun heillä on mielipide, he muuttuvat kevytmielisiksi ja etäisiksi. He todella harkitsevat sanojaan erittäin tarkasti. He puhuvat hyvin vähän ja heillä on valtava viisaus. Käärmeet ovat päättäväisiä, onnekkaita raha-asioissa ja saavuttavat aina tavoitteensa. Loogiset käärmeet etsivät aina oikeaa hetkeä saavuttaakseen tavoitteensa ja vihaavat epäonnistumista.

Hevonen on syntynyt vuosina 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014 Hevosen vuonna syntyneet ihmiset ovat nopeita ajattelijoita, liikaa puhuvia, viisaita ja lahjakkaita. He myös suuttuvat helpost, ovat kärsimättömiä, eivätkä halua työskennellä muiden hyväksi. Hevosen vuonna syntyneet ovat vapaiden, karismaattisten ja tyylikkäitä ihmisiä, jotka eivät pidä kahleista. He hoitavat talouttaan hyvin ja ovat taitavia rahan käsittelijöitä.

Lammas on syntynyt vuosina 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015 Lampaiden vuonna syntyneet ihmiset ovat hyvin taiteellisia, luovia ihmisiä, tyylikkäitä, syvästi uskonnollisia ja intohimoisia ihmisä. Joskus epävarmoja itsestään, mutta jaloja ja anteliaita. He ovat taiteellisia luontoihmisiä ja ovat kaikessa tekemisissään hyviä. Ensi silmäyksellä heillä näyttää asiat olevan paremmin kuin muilla.

Apina on syntynyt vuosina 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016 Apinan vuoden ihmiset ovat onnellisimmillaan, kun ovat jatkuvassa liikkeessä ja heidän aivoilleen ympärillä on paljon stimulaatioita. Apinat ovat uteliaita, hauskoja, monipuolisia ja älykkäitä ja rakastavat huoletonta elämää. He ovat hyvin nokkelia ja kekseliäitä, mutta kyllästyvät hyvin nopeasti ja etsivät aina jotain uutta. Heitä kutsutaan horoskooppimaailman neroiksi. He ovat fiksuja, taitavia, hyviä laskemaan ja siksi he ovat kekseliäitä, omaperäisiä ja kykenevät ratkaisemaan vaikeimmat ongelmat helposti.

Kukko on syntynyt vuosina 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017 Kukon vuoden ihmiset ovat rohkeita, kekseliäitä, itsepäisiä, itsenäisiä, eivätkä hyväksy neuvoja. He ovat hyvin järjestäytyneitä ja tarkkoja ja usein puolustavat muiden ihmisten oikeuksia, he ovat erittäin. Kukon vuonna syntyneet ihmiset ovat syvällisiä, kiireisiä ajattelijoita ja omistautuneita työlleen. Kukoilla on tapana olla suorapuheisia. He haluavat aina tehdä enemmän kuin pystyvät, ja jos he suoriutuvat alle kykyjensä, he ovat syvästi pettyneitä.

Koira on syntynyt vuosina 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018 Koiran vuonna syntyneet ovat kuin tuuliviirejä, he muuttavat mielialaansa jatkuvasti. Heillä on kaikki ihmisluonnon hienot ominaisuudet. Luontoihmisiä ja lempipuuhaa koirien vuonna syntyneillä onkin kirjan lukeminen luonnon helmassa. He ovat perheensä suojelijoita ja erittäin uskollisia, rehellisiä, älykkäitä ja kaunopuheisia. Heillä on vahva velvollisuuden ja uskollisuuden tunne. He tekevät aina parhaansa suhteessaan muihin ihmisiin. Koiran vuonna syntyneet ihmiset herättävät suurta luottamusta muihin ja he osaavat myös pitää hyvin salaisuuksia.

Villisika on syntynyt vuosina 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019 Villisian vuonna syntyneet ihmiset ovat erittäin älykkäitä, tutkivia, suvaitsevaisia, herkkiä ja optimistisia. Heillä on valtava sisäinen voima, jota kukaan ei voi voittaa. He rakastavat elämän hyviä asioita, ystäviä, läheisiä, syömistä, leipomista. Villisian vuonna syntyneet ovat onnellisuuden asiantuntijoita myös elämän yksinkertaisimmissa asioissa. He saattavat tuntua laiskoilta, mutta tosiasia on, että he tietävät milloin rentoutua.

Onko sinulla paljon samankaltaisuutta sinun ja aasialaisen horoskooppisi kanssa? Voisiko eläinradan eläimet auttaa sinua tulevaisuutesi ennustamisessa

 
 

bloggaa
 
Serena
VAPAA
 

Serena on intuitiivinen tarottulkitsija ja enkeliviestien välittäjä

 
Marena
VAPAA
 

Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...

 
Sanna
VAPAA
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

 
Tuuli
VAPAA
 

Tuulin kanssa voitte yhdessä löytää voiman ja viisauden, joka sisälläsi piilee....

 

Oman polkusi artikkelit

Luotettava ennustaja

Luotettava ennustaja

Luotettava ennustaja on enemmän kuin tulevaisuuden näkijä  - hän on tuki ja opas niille, jotka etsivät...
 
Astraltv asiantuntijat

Astraltv asiantuntijat

Astraltv asiantuntijat ovat herättäneet innostusta televisiossa tarjotessaan ennusteita ja henkisiä...
 
Meedioita

Meedioita

Meedioita, ihmisiä joiden väitetään toimivan välittäjinä henkimaailman ja elävien ihmisten...
 
Intuitiivinen näkijä

Intuitiivinen näkijä

Intuitiivinen näkijä on mystinen hahmo, joka kykenee saamaan kuvan asioista ilman aisteihin perustuvaa...
 
 
 
 
0700-80000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_