LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-93939

2.95 €/min + pvm/mpm

 

 

Viisi sääntöä kestävään suhteeseen

Tiedän, että yrität kaikkesi voidaksesi rakastaa elämäsi merkittävää ihmistä ja nauttia ajasta hänen kanssaan. Voin auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, kunhan noudatat viittä ohjetta, joilla saat suhteesi kestämään hyvin pitkään!


Viisi sääntöä kestävään suhteeseen
Viisi sääntöä kestävään suhteeseen

1. Rakasta kumppaniasi ja omistaudu sille!

Liian monet parit sanovat, että he rakastavat toisiaan tavalla, joka kuulostaa robotin suulla ilmaistulta. Saatat olla sijoittanut vuosia parisuhteeseesi ja olet tottunut sanomaan ”Rakastan sinua” ennen kuin menet nukkumaan, mutta se ei yksinkertaisesti riitä siihen, että saat suhteesi kestämään. Älä koskaan ota itsestäänselvyytenä rakkautta, jota tunnet läheistä ihmistäsi kohtaan. Jopa aivan pieni huomionosoitus aamiaislautasen äärellä voi kirkastaa päivänne ja tuoda kipinän takaisin.

2. Pidä jatkuvasti kehollinen yhteys voimassa

Olemalla fyysisesti läsnä toisillenne on yksi parhaita tapoja, joka auttaa parisuhdettasi kestämään vuosia. Kehollinen läheisyys antaa monia erilaisia hyviä puolia pariskunnan osapuolille, kuten stressitason alenemista. Mikset siis olisi yhteydessä kehollisesti niin usein kuin mahdollista? Niin kauan kuin voit toimia fyysisesti, voit unohtaa pelkosi rakkauselämäsi katoamisesta. Pelkästään halaaminen, pussaileminen ja käpertyminen toisen lähelle säännöllisesti tuo kaksi ihmistä lähemmäksi toisiaan.

3. Keskustele aina

Keskusteleminen on äärimmäisen tärkeä tekijä missä tahansa suhteessa. Jos toinen osapuoli tuntee, ettette todella pysty puhumaan toisillenne, alkaa suhde pikkuhiljaa etäännyttää teitä toisistanne. Yritä kuunnella kumppaniasi enemmän kuin mitä varsinaisesti puhut hänelle. Useimmiten rakkaasi haluaa yksinkertaisesti jonkun, joka kuuntelee hänen vaikeuksiaan avoimin mielin ja osaaottavasti. Kysymys ei ole suinkaan ongelman ratkaisusta. Me kaikki tarvitsemme tietoa siitä, että meillä on joku, joka on olemassa ja joka haluaa kuunnella mielialojamme. Jos keskustelullinen yhteys alkaa hiipua sinun ja kumppanisi välillä, on täysin hyväksyttävää etsiä ulkopuolista apua yhteyden palauttamiseksi välillenne.

4. Pitäkää menneisyys siellä, minne se kuuluukin

Olemme kaikki kuulleet, kuinka meidän pitäisi antaa anteeksi ja unohtaa, mutta onko oikeasti mahdollista tehdä niin? Yleensä näin ei ole, mutta on tärkeää jättää menneisyyden loukkaukset ja ongelmat taakse, minne ne kuuluvat, eikä tuoda niitä esille tilanteessa, jossa olette kehittyneet valtavasti ja miten toimitte tällä hetkellä. Sinä ja kumppanisi olette erilaisia ihmisiä kuin mitä olitte menneisyydessä, ja teillä on aina tilaa kasvaa ihmisinä ja oppia uutta.

5. Ole suvaitsevainen ja valmis kompromisseihin

Suhteenne voi alkaa tuntua tylsältä, jos ette koskaan astu mukavuusalueenne ulkopuolelle. Et ehkä pidä rakkaasi tietystä musiikkimausta, mutta tappaisiko sinut se, jos kerran kävisit kumppanisi suosikkibändin keikalla? Haluat ehkä matkustella, kun rakkaasi viihtyy mieluimmin kotona. Voisitteko etsiä sopuratkaisua ja mennä vaikkapa viikonloppumatkoille yhdessä? Rehellisesti ja aidosti haluamalla voitte nauttia toistenne mielenkiinnon kohteista - se pitää teidät molemmat onnellisina vuosikausia.

Oletko utelias tietämään enemmän suhteestasi? Meillä on monta rakkauden henkistä auttajaa, jotka ovat koko ajan valmiina tekemään sinulle tulkinnan rakkauselämästäsi. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

 
Meri
Vapaa
 
Astral, Meedio, Rajatieto, Näkijä, Ennustaja
Meri on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...
 
Jasmin
Uloskirjautunut
 
Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustajat, Näkijä, Unien tulkinta
Esittely tulossa pian
 
Serafiina
Uloskirjautunut
 
Enkelikortit, Ennustaja, Ennustajat, Näkijä, Tarot tulkinta, Enkeliviesti
Serafiina on intuitiivinen selvännäkijä. Hän käyttää enkelikortteja sekä...
 
Lempi
Uloskirjautunut
 
Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta, Unien tulkinta
Lempi on selvätuntoinen parantaja, joka tekee Sinulle myös intuitiivisen tarottulkinnan
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Mitä on ennustus?

Mitä on ennustus?

2028 näyttökerrat
Tässä saat selityksen siihen, mitä ennustus todellisuudessa on ja miksi sitä tulee käyttää. Saat myös joitain sääntöjä ennustajalta.
 
Ohjeita henkisiin harjoituksiin

Ohjeita henkisiin harjoituksiin

801 näyttökerrat
Meditaatio henkioppaan kanssa Meditaatio on tunnettu ja hyvin toimiva tapa yhdistää keho ja sielu. Se helpottaa mielen rauhoittamista ja siten keskittymistä sielun kuunteluun.
 
Ymmärrä ja tutki omaa elämänpolkuasi

Ymmärrä ja tutki omaa elämänpolkuasi

4656 näyttökerrat
Jokaisella ihmisellä on tarkoitus heidän elämässään. Me emme aina ymmärrä tätä polkua, mutta voimme oppia paljon siitä, jos avaamme sydämemme ja mielemme.
 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy