LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-93939  

2,95 €/min + pvm

 

 

Viisi sääntöä kestävään suhteeseen

Tiedän, että yrität kaikkesi voidaksesi rakastaa elämäsi merkittävää ihmistä ja nauttia ajasta hänen kanssaan. Voin auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, kunhan noudatat viittä ohjetta, joilla saat suhteesi kestämään hyvin pitkään!


Viisi sääntöä kestävään suhteeseen
Viisi sääntöä kestävään suhteeseen

1. Rakasta kumppaniasi ja omistaudu sille!

Liian monet parit sanovat, että he rakastavat toisiaan tavalla, joka kuulostaa robotin suulla ilmaistulta. Saatat olla sijoittanut vuosia parisuhteeseesi ja olet tottunut sanomaan ”Rakastan sinua” ennen kuin menet nukkumaan, mutta se ei yksinkertaisesti riitä siihen, että saat suhteesi kestämään. Älä koskaan ota itsestäänselvyytenä rakkautta, jota tunnet läheistä ihmistäsi kohtaan. Jopa aivan pieni huomionosoitus aamiaislautasen äärellä voi kirkastaa päivänne ja tuoda kipinän takaisin.

2. Pidä jatkuvasti kehollinen yhteys voimassa

Olemalla fyysisesti läsnä toisillenne on yksi parhaita tapoja, joka auttaa parisuhdettasi kestämään vuosia. Kehollinen läheisyys antaa monia erilaisia hyviä puolia pariskunnan osapuolille, kuten stressitason alenemista. Mikset siis olisi yhteydessä kehollisesti niin usein kuin mahdollista? Niin kauan kuin voit toimia fyysisesti, voit unohtaa pelkosi rakkauselämäsi katoamisesta. Pelkästään halaaminen, pussaileminen ja käpertyminen toisen lähelle säännöllisesti tuo kaksi ihmistä lähemmäksi toisiaan.

3. Keskustele aina

Keskusteleminen on äärimmäisen tärkeä tekijä missä tahansa suhteessa. Jos toinen osapuoli tuntee, ettette todella pysty puhumaan toisillenne, alkaa suhde pikkuhiljaa etäännyttää teitä toisistanne. Yritä kuunnella kumppaniasi enemmän kuin mitä varsinaisesti puhut hänelle. Useimmiten rakkaasi haluaa yksinkertaisesti jonkun, joka kuuntelee hänen vaikeuksiaan avoimin mielin ja osaaottavasti. Kysymys ei ole suinkaan ongelman ratkaisusta. Me kaikki tarvitsemme tietoa siitä, että meillä on joku, joka on olemassa ja joka haluaa kuunnella mielialojamme. Jos keskustelullinen yhteys alkaa hiipua sinun ja kumppanisi välillä, on täysin hyväksyttävää etsiä ulkopuolista apua yhteyden palauttamiseksi välillenne.

4. Pitäkää menneisyys siellä, minne se kuuluukin

Olemme kaikki kuulleet, kuinka meidän pitäisi antaa anteeksi ja unohtaa, mutta onko oikeasti mahdollista tehdä niin? Yleensä näin ei ole, mutta on tärkeää jättää menneisyyden loukkaukset ja ongelmat taakse, minne ne kuuluvat, eikä tuoda niitä esille tilanteessa, jossa olette kehittyneet valtavasti ja miten toimitte tällä hetkellä. Sinä ja kumppanisi olette erilaisia ihmisiä kuin mitä olitte menneisyydessä, ja teillä on aina tilaa kasvaa ihmisinä ja oppia uutta.

5. Ole suvaitsevainen ja valmis kompromisseihin

Suhteenne voi alkaa tuntua tylsältä, jos ette koskaan astu mukavuusalueenne ulkopuolelle. Et ehkä pidä rakkaasi tietystä musiikkimausta, mutta tappaisiko sinut se, jos kerran kävisit kumppanisi suosikkibändin keikalla? Haluat ehkä matkustella, kun rakkaasi viihtyy mieluimmin kotona. Voisitteko etsiä sopuratkaisua ja mennä vaikkapa viikonloppumatkoille yhdessä? Rehellisesti ja aidosti haluamalla voitte nauttia toistenne mielenkiinnon kohteista - se pitää teidät molemmat onnellisina vuosikausia.

Oletko utelias tietämään enemmän suhteestasi? Meillä on monta rakkauden henkistä auttajaa, jotka ovat koko ajan valmiina tekemään sinulle tulkinnan rakkauselämästäsi. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
 
Carita
Vapaa
 
Enkeliviesti, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Selvännäkijä

Carita on taitava ja kokenut henkimaailman auttaja ja energiahoitaja. Hän auttaa sinua...

 
Päivi
Uloskirjautunut
 
Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Selvänäkijä, Ennustaminen, Ennustus, Ennustukset, Astral, Enkelikortit, Ennustaja, Enkeliviesti, Ennustajat, Näkijä, Oraakkeli

Päivi on intuitiivinen näkijä ja enkeliviestien tuoja. Hän tulkitsee myös...

 
Henni
Uloskirjautunut
 
Astral, Unien tulkinta, Ennustaminen, Rajatieto, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta, Oraakkeli, Näkijä, Meedio, Ennustukset, Astro, Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustus, Ennustaja, Ennustajat

Henni on herkästi asioita aistiva auttajasi. Henni on myötätuntoinen ja ymmärtäväinen...

 
Emma
Uloskirjautunut
 
Astro, Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustaminen, Ennustukset, Meedio, Näkijä, Oraakkeli, Selvänäkijä, Rajatieto, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta, Unien tulkinta

Esittely tulossa pian..

 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Mitä on ennustus?

Mitä on ennustus?

2430 näyttökerrat
Tässä saat selityksen siihen, mitä ennustus todellisuudessa on ja miksi sitä tulee käyttää. Saat myös joitain sääntöjä ennustajalta.
 
Ohjeita henkisiin harjoituksiin

Ohjeita henkisiin harjoituksiin

983 näyttökerrat

Meditaatio henkioppaan kanssa Meditaatio on tunnettu ja hyvin toimiva tapa yhdistää keho ja sielu. Se helpottaa mielen rauhoittamista ja siten keskittymistä sielun kuunteluun.

 
Rentoutumisvinkkejä henkisille näkijöille ja intuitiivisesti herkille

Rentoutumisvinkkejä henkisille näkijöille ja intuitiivisesti herkille

1447 näyttökerrat

Olet saattanut ajoittain kokea joutuneesi tunnemyrskyn valtaan ilman käsitettävissä olevaa syytä. Kun olet väkijoukon keskellä nauttiessasi juhlahumusta ystävien ja sukulaisten keskellä, alatkin yhtäkkiä tuntea olosi negatiiviseksi ja uupuneeksi.

 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy