LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-80000  

2,95 €/min + pvm

 

 

Viisi asiaa, joissa henkinen neuvonantaja voi helpottaa elämääsi

Elämä on täynnä vastoinkäymisiä. Jossakin vaiheessa jokainen joutuu kohtaamaan vaikeita tilanteita, joissa kaipaa ohjausta.

Viisi asiaa, joissa henkinen neuvonantaja voi helpottaa elämääsi
Viisi asiaa, joissa henkinen neuvonantaja voi helpottaa elämääsi

Saatat kärsiä parisuhdeongelmista, sairauksista tai saatat joutua tekemään vaikeita, koko elämääsi vaikuttavia päätöksiä. Onneksi kaikki nämä hankalat tilanteet ovat täysin hallittavissa, jos sinulla on henkinen neuvonantaja, joka opastaa sinua. Tässä on viisi kohtaa, joissa voit saada apua elämäsi solmukohtiin selvänäkijän ja meedion avulla:  

1. Hän auttaa sinua ihmissuhteissa

Nykyaikana suhteet voivat olla hyvin monimutkaisia ​​ja vaativia. Oletpa sitten vasta äskettäin avioitunut tai ollut naimisissa 30 vuoden ajan, vaatii paljon työtä saada suhde toimimaan hyvin. Ja mikään ei ole pahempaa kuin olla jumissa huonossa suhteessa. Siksi aina, kun sinusta tuntuu, että suhde ei mene eteenpäin ja tarvitset jonkin verran ohjausta, niin näkijä voi auttaa sinua rakkausasioissa. He voivat neuvoa sinua tehdessäsi tärkeitä päätöksiä, kuten onko syytä erota tai ei. He voivat myös auttaa sinua valitsemaan elämänkumppanisi ja tarjoavat neuvoja kaikkiin asioihin, jotka liittyvät suhteisiin.  

2. Henkimaailman ammattilaiset voivat auttaa sinua, kun olet surun murtama

Suru on sietämätöntä silloin, kun menetät yhden perheenjäsenen tai jonkun erittäin läheisen ihmisen. Surutyö on aina erittäin kovaa aikaa, jolloin usein tuntuu, ettei jaksa tehdä mitään muuta kuin istua nurkkaan ja itkeä. Näinä vaikeina aikoina tarvitset henkisen neuvonantajan ohjausta, joka auttaa sinua selviytymään menetyksestä. Meediot ja näkijät osaavat ymmärtää tunteitasi ja auttaa sinua palaamaan normaaliin elämään. Mikäli haluat puhua jonkun kanssa, joka on kuollut, niin meediot käyttävät henkimaailman apuvälineitä tavoittaakseen menehtyneen, mikäli hänen henkensä on valmis kommunikoimaan kanssasi.  Kuolema ei ole sielumme lopullinen kohde. Kuoleman jälkeen sielumme saavuttavat korkeamman henkisen tilan, joka on voidaan saada yhteys vain meedioiden oppimien taitojen avulla. Henkimaailman neuvonantajia on käytetty jo usean vuosikymmenen ajan. Kokeneen meedion välityksellä voimme viestiä meidän ja ajasta ikuiseen rauhaan siirtyneiden välillä. Jos olet menettänyt jonkun yllättäen, voit kommunikoida hänen kanssaan vielä viimeisen kerran meedion välityksellä. Tulet huomaamaan, kuinka rakkaasi ovat toisella puolella. Kun olet puhunut heidän kanssaan, voit paljon paremmin ja pystyt palaamaan tavalliseen elämääsi helpommin. Kuolleiden kanssa puhumisen lisäksi meediot pystyvät myös ennakoimaan tulevaisuuttasi.  

3.Apua sairauden kohdatessa

Jokainen sairastuu jossain vaiheessa elämää. Jotkut epäonniset kärsivät koko elämää uhkaavista sairauksista kuten syövästä. Monet ihmiset tulevat myös sokeiksi tai kuuroiksi. Jotkut ihmiset myös menettävät raajansa onnettomuuden tai jonkun muun syyn takia. Tällaisina aikoina ihmiset joutuvat sopeutumaan sairastumiseensa, ja monet ihmiset myös menettävät elämänhalunsa. Itsemurha-ajatukset saattavat tulla mieleen ja monet ihmiset alkavat kyseenalaistaa koko olemassaoloaan. Näinä aikoina henkimaailman ammattilainen auttaa sinua pysymään iloisena ja myönteisenä sekä auttaa sinua tekemään suunnitelmia koko elinajaksesi. 

4. Työhön ja uraan liittyvät kysymykset

Jos koet, ettei urasi ole menossa oikeaan suuntaan tai haluat tehdä muutoksia työhösi liittyvissä asioissa, niin silloin kannattaa kysyä neuvoa selvänäkijältä. Jossakin vaiheessa saatat olla tilanteessa, jolloin sinun pitää tehdä äärimmäiseen tärkeitä päätöksiä, jotka muokkaavat koko loppuelämän uraasi. Esimerkiksi mieltäsi saattaa vaivata se, että pitäisikö sinun vaihtaa työpaikkaa uuteen yritykseen tai pyrkiä etenemään urallasi nykyisessä työpaikassasi. Näkijä pystyy taidoillaan auttamaan sinua tekemään elämää muuttavia päätöksiä. Voit myös ottaa yhteyttä henkisen alan ammattilaiseen, kun haluat saada apua ennen työurasi aloittamista. Hän pystyy katsomaan, mikä urapolku sopii sinulle parhaiten.

5. Vanhemmuuteen liittyvät haasteet

Vanhemmuus on jotakin, jonka kanssa kaikenikäiset vanhemmat taustoista riippumatta kamppailevat. Hyvään vanhemmuuteen tarvitaan eväitä ja toimintatapoja, jotka vaihtelevat lapsen iän mukaan. Henkinen näkijä osaa antaa neuvoja vanhemmuuteen liittyviin kysymyksiin. Neuvonantaja tulee muistuttamaan sinua omasta lapsuudestasi sekä siitä, että jokaisella lapsella on myös huonoja taipumuksia. Hän antaa sinulle arvokkaita vanhemmuutta helpottavia vinkkejä sen mukaan, millainen oma luonteesi on ja millainen luonne pojallasi tai tyttärelläsi on.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
 
Rita
Vapaa
 
Enkeliviesti, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Selvännäkijä, Ennustaja, Ennustajat, Selvänäkijä, Tarkka ennustus

Rita on taitava ja kokenut henkimaailman auttaja ja energiahoitaja. Hän auttaa sinua...

Bloggaajat
 
Marena
Vapaa
 
Rajatieto, Näkijä, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Selvänäkijä, Enkelikortit, Oraakkeli, Selvännäkijä

Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...

 
Katriina
Uloskirjautunut
 
Astro, Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustaminen, Ennustukset, Näkijä, Selvänäkijä, Rajatieto, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta, Unien tulkinta

Katriina on yksi luotetuimmista neuvonantajistamme. Hän ei tuomitse ketään ja häneltä...

 
Alma
Uloskirjautunut
 
Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Meedio, Näkijä, Rajatieto, Selvänäkijä, Unien tulkinta

Hei, olen täällä sinua varten, luotettava ja empaattinen Alma. 
Mitä unesi sinulle...

 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Selvänäkijä

Selvänäkijä

1018 näyttökerrat

Selvänäkijä näkee näkymätöntä energiaa ja tapahtumia.

 
Shamaani

Shamaani

5602 näyttökerrat

Shamaani hakee sinulle salaisen tiedon Keskisestä, Ylisestä ja Alisesta, oletko valmis?

 
Ennustajakokemuksia

Ennustajakokemuksia

1696 näyttökerrat

Saarelta saatuja ja kuultuja ihmeellisiä ennustajakokemuksia.

 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-80000 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy