LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-93939

2.95 €/min + pvm/mpm

 

 

Suojelusenkeli

Jotkut tapahtumat jäävät ainaiseksi muistiin. Tämä kertomus on meediosta ja hänen unohtumatomasta kohtaamisestaan suojelusenkelinsä kanssa.


Suojelusenkeli
Suojelusenkeli

Henkinen heräämiseni tapahtui 20 vuotta sitten. Se oli sellainen herääminen, jota en tule koskaan unohtamaan: Oli syysilta ja 8-vuotias tyttäreni oli ystävänsä luona. Olin pyytänyt tytärtäni soittamaan minulle, kun hän lähtee kotiinpäin, jotta voin mennä häntä vastaan. Asuimme pienessä kylässä ja ystävä asui kylän toisella puolella. Tyttäreni soittaessa minulle kysyin, olivatko he ystävänsä kanssa siivonneet jälkensä, ja kun näin ei ollut tapahtunut pyysi tytärtäni soittamaan uudestaan autettuaan siivoamisessa.

Menin takaisin omiin touhuihini, lajittelemaan ”ruokakortteja” laatikkoon. Yhtäkkiä kuulin äänen sanovan: ”Mene nyt Ramonaa vastaan”.  Katselin ympärilleni keittiössä näkemättä ketään muuta. Menin tiskipöydän ääreen ja tunsin töytäyksen selässäni, ja äänen sanoessa nyt kovempaa ”Mene Ramonaa vastaan nyt”. Tulin hiukan mietteliääksi, koska en ole näkijä. En ollut koskaan ollut kiinnostunut ennustajista, näkijöistä tai Tarot-Online:sta.

Ollesani edelleen yksin keittiössä ollessani aloin epäillä jonkin olevan vialla, joten heitin ulkovaatteet päälleni ja lähdin ulos. Tämän täytyy olla jonkinlaista henkisen tien ohjausta, jos jotakin tulee tapahtumaan. Siellä missä asuimme, oli pieni metsikkö mutkassa, ja metsikön kohdalla  pimeää, koska pari lamppua oli juuri siinä mennyt rikki. Sillä välin kun kävelin metsikköä kohti, joka oli noin 250 metriä talosta, näin tumman Volvo 245:n pysähtyvän metsikön luona, kuljettajan oven avautuvan, moottorin ollessa edelleen käynnissä. Jos olisin ollut näkijä, ennustaja tai meedio, niin olisin varmaan tiennyt, miksi auto teki niin.

Katsoin autoa ja mietin, miksi se on pysähtynyt niin ihmeelliseen paikkaan. Jatkoin kulkuani sitä kohti ja ollessani n. 25 metriä autosta, näin tyttäreni vaaleat hiukset puiden lomasta ja huusin häntä. Samalla kun huusin, kuulin  kuljettajan oven menevän kiinni ja auton ajavan ohitseni. En ajatellut autoa sen enempää, vaan toruin tytärtäni, koska hän ei ollut soittanut lähtiessään. Sitten kysyn, näkikö hän mitä auto teki. Hän vastaa nähneensä jonkun sedän, jolla oli toinen jalka auton ulkopuolella ja kun setä kuuli minun huutavan, hän lähti ajamaan pois. Vielä tänäkin päiivänä minulle tulee kylmiä väreitä, kun ajattelen tuota tapahtumaa, ja kuinka tapahtuma sai minut ajattelemaan ennustamista, energiahoitoa ja ennustajia.

Olen aivan varma, että tällä kuljettajalla oli pahat mielessään, kun hän ajoi tyttäreni ohi pimeässä. Ilman suojelusenkelin, joko minun vai tyttäreni, varoitusta olisi voinut tapahtua mitä vain. Suojelusenkelin minulle antamasta erityisavusta olen kiitollinen loppuelämäni. Enkeli sai  minut myös hyväksymään, että olen näkijä. Unskon, että ennustajan, näkijän tai meedion täytyy saada tämä ”ahaa-elämys” ymmärtääkseen mitä käsite näkijä tarkoittaa. Nykyään voin antaa henkisen tien ohjausta ja ennustaa muille. Tämä lahja heräsi tämän tapahtuman jälkeen,  mutta soitan myös ajoittain itse ennustuslinjalle. Olen nykyään ennustaja ja voin ennustaa sinulle tai jollekin jonka tunnet, silloin kun haluatte. Suojelusenkeli ja Tarotoppaat auttavat minua henkisen tien ohjauksessa ennustus-onlinella. Suojelusenkelin erityisavun, jota itse sain kaksikymmentä vuotta sitten, voin tarjota tänä päivänä muille ennustamalla, Tarot-opastuksella sekä rajatiedon ja henkisen ohjauksen kautta.

K. Kaarila

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

 
Meri
Vapaa
 
Astral, Meedio, Rajatieto, Näkijä, Ennustaja
Meri on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...
 
Serafiina
Uloskirjautunut
 
Enkelikortit, Ennustaja, Ennustajat, Näkijä, Tarot tulkinta, Enkeliviesti
Serafiina on intuitiivinen selvännäkijä. Hän käyttää enkelikortteja sekä...
 
Hertta
Uloskirjautunut
 
Astral, Astro, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Meedio, Näkijä, Selvänäkijä, Rajatieto, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta
Hertta on tarot-tulkitsija ja intuitiivinen näkijä. Soita Hertalle.
 
Melissa
Uloskirjautunut
 
Tarot tulkinta, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Ennustaminen, Ennustus, Ennustajat
Melissa on hyvin herkkä ja keskusteleva selvänäkijä, joka on erikoistunut työ- ja...
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Meedio

Meedio

1286 näyttökerrat
Taitava meedio auttaa sinua surussasi eteenpäin ja välittää sinulle viestejä rajan takaa rakkaimmiltasi
 
Asutko talossa, jossa kummittelee? Vinkkejä, joilla pääset eroon kummituksista.

Asutko talossa, jossa kummittelee? Vinkkejä, joilla pääset eroon kummituksista.

2780 näyttökerrat
Uskotko, että asumasi talo on demonien vallassa? Kummitteleeko siellä?
 
JOHDATUS AURAN KÄSITTEESEEN

JOHDATUS AURAN KÄSITTEESEEN

1638 näyttökerrat
Jollakin ihmisillä on erityislahja nähdä erivärisiä hehkuvia valoilmiöitä toisten elävien olentojen ympärillä. Sanotaan, että tämä valoilmiö ympäröi kaikkea elollista tässä universumissa. Tämän energian ilmenemismuotoja kutsutaan nimellä aura. MIELENKIINTOISIA TIETOJA AURAN TOIMINNASTA
 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy