LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-93939  

2,95 €/min + pvm

 

 
10 ilmaisminuuttia

Suhteet - 3 vinkkiä, jotka saavat kaksi erilaista elämänpolkua toimimaan

Silloin kun ihmiset ymmärtävät, että heidän elämänpolkunsa eroaa oman kumppanin polusta, he usein päättävät lopettaa suhteen. Vaikka joitain eroavaisuuksia ei voida muuttaa, ero ei ole aina se, mikä on välttämätön tässä tilanteessa. Sen sijaan, että välittömästi hylkäät elämäsi rakkauden, tutki tapoja, joilla voit seurata omia polkujasi ja silti pysyä yhdessä kumppanisi kanssa.

Suhteet - 3 vinkkiä, jotka saavat kaksi erilaista elämänpolkua toimimaan
Suhteet - 3 vinkkiä, jotka saavat kaksi erilaista elämänpolkua toimimaan

Osasyy siihen, että nämä suhteet usein epäonnistuvat on se, että parit olettavat, että heidän pitää noudattaa kaikkien muiden sääntöjä. He ajattelevat, että he jollakin tavoin epäonnistuvat parina, jos he eivät asu yhdessä, mene naimisiin tai hanki lasia. Saatat mahdollisesti haluta kokea yhden tai kaikki nämä kokemukset, mutta sinun ei välttämättä tarvitse saada niitä juuri nyt. Jos haluat vapaaehtoistyöhön kaukaiseen maahan köyhien keskuuteen, ja kumppanisi haluaa tutkia teatteriuran mahdollisuuksia suurkaupungissa, harkitkaa asuvanne erillänne. Jotkut parit asuvat jopa pysyvästi erillään toisistaan. Mikä tahansa äärimmäisyys, joka kiehtoo sinua polullasi, tarvitsee sääntöjen luomista omalle parisuhteellesi. Sen mitä päätätte yhteisestä elämästänne, ei tarvitse toimia kaikilla muilla.

Järjestäkää aikaa

Saatat tuntea, ettei aikaa ole riittävästi teille molemmille, kun molemmat haluavat toteuttaa omia toiveitaan. Ottakaa käyttöönne aikataulusuunnittelu ja katsokaa, miten se auttaa teitä. Kun istutte oikeasti alas ja suunnittelette yhdessä aktiviteetteja, joita rakastatte, saattaa se vaikuttaa tylsältä ja ylipääsemättömän rasittavalta. Itse asiassa se voisi auttaa teitä saamaan suhteenne kestämään. Kun aidosti huomaat, kuinka paljon aikaa sinulla on omien intohimoisten asioidesi toteuttamiseen, saatat myös havaita, että sinulla on riittävästi aikaa ja hetkiä, joita voit viettää kumppanisi kanssa. Saatatte myös päättää, että kumpikin teistä tahollaan seuraa omaa polkuaan erillään jonkin aikaa, ja sitten palaatte taas yhteen. On myös mahdollista muuttaa suunnitelmia. Ehkä kumpikin teistä haluaa vielä palata opintojen pariin, mutta teillä ei ole varaa tehdä sitä samaan aikaan. Toinen voi aloittaa opiskelut ensin ja toinen hieman myöhemmin.

Löytäkää kultainen keskitie

Kaikissa tilanteissa ei voi päästä yksimielisyyteen. Esimerkiksi, jos haluat lapsia ja kumppanisi ei halua, olette saavuttaneet törmäyskohdan. Ette löydä ratkaisua. Toisaalta jotkut tilanteet sallivat sen, että saavutatte keskitien. Ehkä kumpikin teistä haluaa elää lähellä omaa perhettään. Voisitte löytää alueen keskivaiheilta, niin että se on kohtuullisen matkan päässä tai voitte sopia elävänne yhdellä alueella tietyn aikaa, jonka jälkeen voitte muuttaa toisaalle. Ennen kuin päätätte luopua suhteestanne harkitkaa, onko mahdollista löytää ratkaisu, joka hyödyttää teitä molempia.

Se, että sinulla ja elämänkumppanillasi on erilaiset elämänpolut ei tarkoita sitä, että suhteenne on tullut päätökseen. Sen sijaan yrittäkää näitä muita mahdollisia ratkaisuja. Voitte myös soittaa meille oppiaksenne lisää tarjolla olevista mahdollisuuksista!

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

 
Tuuli
Vapaa
 
Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Tarot tulkinta

Tuuli kanssa voitte yhdessä löytää voiman ja viisauden, joka sisälläsi piilee. Apunaan...

Bloggaajat
 
Rita
Vapaa
 
Enkeliviesti, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Selvännäkijä

Rita on taitava ja kokenut henkimaailman auttaja ja energiahoitaja. Hän auttaa sinua...

Bloggaajat
 
Marena
Vapaa
 
Astral, Meedio, Rajatieto, Näkijä, Ennustaja
Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...
 
Lempi
Uloskirjautunut
 
Ennustajat, Ennustaminen, Ennustaja, Ennustukset, Ennustus, Meedio, Näkijä, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus

Olen Lempi ja olen täällä auttamassa sinua matkallasi kohti valoisampaa...

 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Kädestä ennustamisen perusteet

Kädestä ennustamisen perusteet

280 näyttökerrat

Kädestä ennustamisesta voi olla monia artikkeleita, mutta tässä yritän selittää kaikki lukemiseen liittyvät perusteet. Nämä ovat ne perusasiat, jotka sinun on tiedettävä kädestä ennustamisesta, voidaksesi tehdä vaikutuksen ystävääsi tai jopa pystyäksesi auttamaan jotakuta, joka on vaikeassa tilanteessa. Kädestä lukeminen on taidetta ja taiteen muodostuminen kestää vuosisatoja. Se, että kädestä ennustaminen on selviytynyt vuosikymmenien ajan, tarkoittaa ehdottomasti sitä, että sen takana on jonkinlainen totuus. 

 
Kädestä ennustaminen

Kädestä ennustaminen

1616 näyttökerrat

Kädestä ennustaminen ei ole vain vanhojen ennustajaeukkojen tapa ansaita kolikkoja.

 
Rentoutumisvinkkejä henkisille näkijöille ja intuitiivisesti herkille

Rentoutumisvinkkejä henkisille näkijöille ja intuitiivisesti herkille

1970 näyttökerrat

Olet saattanut ajoittain kokea joutuneesi tunnemyrskyn valtaan ilman käsitettävissä olevaa syytä. Kun olet väkijoukon keskellä nauttiessasi juhlahumusta ystävien ja sukulaisten keskellä, alatkin yhtäkkiä tuntea olosi negatiiviseksi ja uupuneeksi.

 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy