LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-93939  

2,95 €/min + pvm

 

 

Selvännäkijä

Hyvä selvännäkijä ohjaa sinua elämänpolullasi oikeaan suuntaan auttamalla ratkaisemaan haasteesi.


Selvännäkijä
Selvännäkijä

Selvänäköisyyden kautta selvännäkijä kykenee näkemään ihmisistä ympäröiviä energiakenttiä, eli auroja, sekä tarvittaessa saamaan tietoa niin ihmisen menneestä, kuin tulevista tapahtumista. Selvännäkijä voi omata myös yhteyden Henkimaailmaan ja edesmenneisiin, eli voi työskennellä myös meediona. Selvännäkijä kertoo asiakkailleen tietoa, jota hän kokee intuitiivisesti keskustelun aikana. Hän tekee työtään rakkaudella sekä kunnioituksella kaikkea elävää ja myös elämää kohtaan. Selvänäköisyys on voinut ollut osa näkijän elämää jo lapsesta asti. Rohkea selvännäkijä ei pelkää tarttua haastavaankaan aiheeseen, vaan keskustelee ja käyttää kykyään intuitiivisesti eri asiakkaiden avuksi. Auttajan tehtävät ovat voimakkaasti läsnä selvännäkijän arjessa, kun autettavat saapuvat tavalla tai toisella keskustelemaan ja kohtaamaan hänen apunsa.

Selvännäkijä on usein kutsumusammatti, johon hänet on asetettu. Näkijälle lahjana annettu intuitiivinen näkeminen on usein ihmisten auttamista. Oikeat ihmiset osuvat kohdalle oikeaan aikaan. Tähän liittyvät myös unentulkitsijan työt. Usein selvännäkijä auttaa monimutkaisten unien tulkinnassa, unethan tulevat ihmisen alitajunnasta ja niillä voi olla meille tärkeä viesti. Selvännäkijäksi ei voi opiskella - selvännäkijäksi synnytään. Monella kyky "katsoa" asioita kulkee suvussa ja monella tulee ensimmäinen katsominen eteen ensimmäisen kerran hyvin nuorena. Tämä voi tuntua hyvin pelottavalta, mutta usein selvänäköisellä lapsella on tämä lahja suvussa, jolloin hän saa tukea muilta läheisiltään. Selvänäkemisessä voidaan luoda hyvin kokonaisvaltainen katsaus ihmisen elämään - sekä menneeseen, että tulevaan.

Yleisimpiä asioita, joita asiakkaat haluavat tietää ovat ihmissuhdeasiat, työ, terveys, asuminen, raha yms. Myös edellisistä elämistä ja kadonneista ihmisistä ja esineistä halutaan tietää. Eräs selvännäkijä kertoo kokemuksistaan seuraavaa: "Lopullisesti käsitin kuolemattomuuden menettäessäni läheisen. Kahden viikon kuluttua läheiseni menettämisestä heräsin aamuyöstä kello 3.50. Huone täyttyi valosta ja minut jäykistettiin niin, etten voinut liikkua. Ensimmäinen ajatukseni oli: Tällaista on siis tulla hulluksi. Seinälle ilmestyi valo-olento, jolla oli Kristuksen piirteet. Valo-olento sanoi ukkosen jylinää muistuttavalla äänellä: ei ole kuolemaa, on henkimaailma. Samalla tavalla kuin ihminen nukkuu, hän ei tiedä nukkuvansa. Kun ihminen kuolee, hän ei tiedä kuolevansa. Minulle tuli hyvä olo. Tiesin ettei läheiseni ollut kuollut. Olen usein nähnyt hänet sekä unessa, että valveilla.

Kotoa saamani tiedot ja omat kokemukseni ovat antaneet minulle voimaa ja rohkeutta katsoa toisten ihmisten elämää. Eniten ihmiset kysyvät rakkaudesta, ihmissuhteista, työstä ja rahasta. On myös niitä, jotka ottavat yhteyttä, koska heillä kummittelee. Tärkeintä onnistumisessa on se, että saan yhteyden ihmisen henkiseen minuuteen. Silloin näen asiat selvästi ja välitän ne asiakkaalle. Sanat täytyy valita vastaanottajan omaksumiskyvyn mukaan, arvioiden ihmisen tilanne ja ymmärrys. Tehtäväni on auttaa ihmisiä heidän ongelmissaan eikä pelleillä joutavilla. Usein ihminen saa avun jo siitä, että voi vapaasti puhua vaikeistakin asioista. Selvänäkijän luokse voi tulla luottavin mielen. Keskusteluissa esille tulleet asiat jäävät kahdenkeskisiksi.

Joskus tarvitsemme tuskaa oman ymmärryksemme kehittämiseksi, mutta tuskasta on aina myös ulospääsy ja sen näyttäminen on selvännäkijän tehtävä. Ihmistä, joka kieltäytyy näkemästä todellisuutta, on vaikea auttaa. En voi puhua asioita, joita ihminen haluaa, vaan vain sen, mitä itse näen. Henkioppaani ilmaisevat, mitä minun tulee kertoa ja mitä ei. Ammattini hienoihin puoliin kuuluu se, että saa tutustua monenlaisiin ihmisiin. Rikkautta on myös nähdä elämän kirjo ja kokea se ilo, että välillä pystyy auttamaan jotakuta lähimmäistä eteenpäin." Selvännäkijä voi katsoa ensin asiakkaan käsiä ja sen jälkeen liikkeellä olevat energiat. Katsominen vaatii tiukkaa keskittymistä. Vaikka selvännäkijä hyvien asioiden lisäksi näkeekin, että asiakkaalle on tulossa ikäviä asioita, eroja, sairautta ja kuolemaa, hän ei kerro niistä suoraan. - Vakavasti sairastuvaa kehotan käymään tutkimuksissa tai menemään lääkäriin.

Jos lähipiirissä on tiedossa kuolemantapauksia tai eroja, kerron, että elämään on tulossa muutos. Selvännäkijät korostavat, että hän ei katso huumeiden tai alkoholin vaikutuksen alaisena oleville tai mielenterveyspotilaille eikä kovin herkille ihmisille. Selvännäkijä myöntää, että monet ihmiset käyvät huvikseen testamassa, tietääkö ja näkeekö selvännäkijä. Jos ihminen on hyvin skeptinen, epäilevä, häneen on vaikea saada yhteyttä, eikä näkeminen ole niin helppoa kuin vastaanottavamman ihmisen kanssa. Usein selvännäkijältä kysellään myös tarkkoja aikoja tuleville tapahtumille, mutta henkimaailmassa ei ole aikaa. Elämää hän kuvailee kouluksi. Olemme täällä oppimassa ja maksamassa edellisten elämien velkaa. Olemme täällä monta kertaa. Vasta, kun olemme "oppineet läksymme", emmekä jää luokalle, sielun ei tarvitse enää palata maan pinnalle. Selvännäkijä ei voi katsoa itselleen. Hän näkee usein tulevaisuutensa omissa unissaan ja unet ovat hyvin tarkkoja.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
 
Carita
Vapaa
 
Enkeliviesti, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Selvännäkijä

Carita on taitava ja kokenut henkimaailman auttaja ja energiahoitaja. Hän auttaa sinua...

 
Päivi
Uloskirjautunut
 
Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Selvänäkijä, Ennustaminen, Ennustus, Ennustukset, Astral, Enkelikortit, Ennustaja, Enkeliviesti, Ennustajat, Näkijä, Oraakkeli

Päivi on intuitiivinen näkijä ja enkeliviestien tuoja. Hän tulkitsee myös...

 
Henni
Uloskirjautunut
 
Astral, Unien tulkinta, Ennustaminen, Rajatieto, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta, Oraakkeli, Näkijä, Meedio, Ennustukset, Astro, Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustus, Ennustaja, Ennustajat

Henni on herkästi asioita aistiva auttajasi. Henni on myötätuntoinen ja ymmärtäväinen...

 
Emma
Uloskirjautunut
 
Astro, Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustaminen, Ennustukset, Meedio, Näkijä, Oraakkeli, Selvänäkijä, Rajatieto, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta, Unien tulkinta

Esittely tulossa pian..

 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Rakkausennustus

Rakkausennustus

2126 näyttökerrat

Venus-planeetan vaikutus sinun rakkausennustukseesi.

 
Asutko talossa, jossa kummittelee? Vinkkejä, joilla pääset eroon kummituksista

Asutko talossa, jossa kummittelee? Vinkkejä, joilla pääset eroon kummituksista

3628 näyttökerrat

Uskotko, että asumasi talo on demonien vallassa? Kummitteleeko siellä?

 
Kolme syytä, miksi et näe merkkejä menehtyneistä rakkaistasi

Kolme syytä, miksi et näe merkkejä menehtyneistä rakkaistasi

5951 näyttökerrat
Ihmiselle on luonnollista rakkaiden ihmisten kuoleman jälkeen, että haluamme yhä olla yhteydessä heihin. Jos etsit siihen sopivaa keinoa, lue seuraavasta, pidätteleekö sinua joku.
 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy