LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-80000  

2,95 €/min + pvm

 

 

Selvänäkijä

Selvänäkijä näkee näkymätöntä energiaa ja tapahtumia.

Selvänäkijä
Selvänäkijä

Psyykkiset kyvyt vaihtelevat henkilöstä toiseen ja hyväksyttyjen termien välillä on usein sekaannusta. Selvänäkijä on ihminen, jolla on kyky kokea psyykkisiä ilmiöitä visuaalisesti. Selvänäköisyys on tiedon kuulemista, sekä myös kirjaimellisesti "selkeää tunnetta", kun taas vähemmän tunnettu tapa on kokea hajun kautta.
 
Henkilöllä voi olla yksi tai useampi näistä lahjoista, mutta sellaiset psyykkiset kyvyt erottaa toisistaan sillä, että ne ovat pohjimmiltaan tapoja vastaanottaa viestejä. Psyykkisyys ei välttämättä ole väline, mutta meediolla on psyykkisiä lahjoja. Meediot kommunikoivat hengen kanssa, kuten kuolleiden, henki-oppaiden, enkelien jne. Vaikka selvänäkijä virittää ihmisten tai esineiden energiaa intuitioita käyttämällä, meedio virittyy henkeä ympäröivään hengen energiaan. Selvänäkijät luottavat tiedon vastaanottamiseen ei-fyysisen energian olemassaoloon itsensä ulkopuolella. Niiden, jotka harjoittavat meediohoitoa tehtävänä on luoda yhteyksiä ihmisiin, jotka eivät enää elä ja lähettää viestejä eläville. Meedio toimii välikätenä toiselle puolelle, joskus käyttämällä transsikanavaa antaakseen itsensä täysin poistua ja antaa hengen valloittaa kehonsa. Jotkut selvänäkijät voivat käyttää automaattista kirjoittamista hengen kanavoimiseen. Selvänäkijä on joku, joka näkee mielessään kuvia, jotka liittyvät henkilöihin, paikkoihin tai esineisiin.
 
Vaikka monilla ihmisillä on intuitiivinen kyky, selkeys on psyykkisen taidon eri muoto ja se esiintyy yleensä vain sellaisella, joka on kehittänyt kolmannen silmänsä tai psyykkisen kykynsä. Selvänäköisyys on lahja nähdä asioita, joita muut eivät voi nähdä. Tätä lahjaa on käytetty jo pidemmän aikaa etsimään kadonneita esineitä tai ihmisiä. Selvänäkijä on psyykkinen henkilö, joka voi muodostaa yhteyden toiseen ja antaa heille opastusta mielensä näkemistä kuvista. Se on taito, jota voidaan käyttää myös etäkatselussa ja niitä käytetään usein yhdessä. Tässä vaiheessa selväkielinen voi virittäytyä paikkaan tai henkilöön ja voi poimia sijaintinsa, ympäröivät paikat tai rakennukset ja kuvata niitä.
 
Poliisi on käyttänyt vuosien mittaan selvänäkijöitä, etenkin kun he ovat käyttäneet kaikki muut keinonsa ja he yrittävät löytää kadonneen henkilön. Tutkimukset ovat usein lopulta onnistuneet, kun selvänäkijä on saanut yhteyden kadonneeseen henkeen, koska on pystynyt antamaan kuvailevia todisteita, jotka ovat johtaneet havaintoihin. Selväpiirtäjä voi poimia menneisyyden tilanteista ja pystyä määrittelemään sinulle paikan tai henkilön. He voivat myös antaa käsityksen nykyisistä olosuhteista ja nähdä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu.

Olipa ihmisen lahja mikä tahansa selvänäköisyyteen liittyvä, selvää on, että meistä jokaisella ei tätä lahjaa ole suoraan käytettävänä. Yhden teorian mukaan tämä portti on kaikilla avoimena, mutta jostain syystä se sulkeutuu vauvana tai lapsena. Myöhemmin elämässään toiset oppivat avaamaan portin ja pystyvät käsittelemään energiaa niin, että kuvat tai äänet kertovat asioita, joita ei ns. normaaleilla aisteilla havaita.
 
Kun koet tarvetta nähdä tai kuulla asioita, joihin et itse pääse käsiksi, ota yhteyttä selvänäkijään. Joskus asioiden selkeyttäminen vaatii useamman tapaamisen, mutta toisinaan asiat selviävät jo ensimmäisellä kohtaamisella. Erityisesti, jos kuva on utuinen, savuinen, tummunut tai epäselvä selvänäkijän mielessä saattaa olla, että jokin tai jotkut häiritsevät "lähetystä". Tässä tapauksessa on mahdollista, että ensin pitää selvittää, että miksi jokin energia tahtoo häiritä yhteydenottoa tai näkyä. Joskus näkymä häiritsee jo edesmenneitä, ja he yrittävät pitää kiinni tietystä kuvasta tai tilanteesta. Tällöin selvännäkijä voi ottaa avukseen myös meedion. Yhdessä nämä kaksi voivat selvittää mennyttä tilannetta, ottaa yhteyttä henkiin ja selittää ja selvittää tilannetta. Usein henget tarvitsevat vain vähän uskallusta ja opastusta omalle tielleen, että he pystyvät jatkamaan matkaansa. Joskus me toimimme selvänäkijöinä henkien tilanteeseen.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
 
Marena
Vapaa
 
Rajatieto, Näkijä, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Selvänäkijä, Enkelikortit, Oraakkeli, Selvännäkijä

Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...

Bloggaajat
 
Rita
Vapaa
 
Enkeliviesti, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Selvännäkijä, Ennustaja, Ennustajat, Selvänäkijä, Tarkka ennustus

Rita on taitava ja kokenut henkimaailman auttaja ja energiahoitaja. Hän auttaa sinua...

 
Niina
Uloskirjautunut
 
Ennustajat, Ennustaja, Ennustaminen, Ennustus, Ennustukset, Selvännäkijä, Tarot tulkinta, Näkijä, Meedio, Selvänäkijä, Tarkka ennustus

Niina on synnynnäinen näkijä, empaatikko ja henkiopas.

 
Matilda
Uloskirjautunut
 
Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Selvännäkijä, Selvänäkijä, Unien tulkinta

Matilda on selvännäkijä jo kolmannessa polvessa, sekä lämminhnekinen...

 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Shamaani

Shamaani

5009 näyttökerrat

Shamaani hakee sinulle salaisen tiedon Keskisestä, Ylisestä ja Alisesta, oletko valmis?

 
Ennustajakokemuksia

Ennustajakokemuksia

1463 näyttökerrat

Saarelta saatuja ja kuultuja ihmeellisiä ennustajakokemuksia.

 
Viisi sääntöä kestävään suhteeseen

Viisi sääntöä kestävään suhteeseen

2852 näyttökerrat

Tiedän, että yrität kaikkesi voidaksesi rakastaa elämäsi merkittävää ihmistä ja nauttia ajasta hänen kanssaan. Voin auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, kunhan noudatat viittä ohjetta, joilla saat suhteesi kestämään hyvin pitkään!

 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-80000 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy