Selvänäkijä

Selvänäkijä näkee energiaa ja tapahtumia. Selvänäkijä on ihminen, jolla on kyky kokea psyykkisiä ilmiöitä visuaalisesti

Selvänäkijä
Selvänäkijä

Psyykkiset kyvyt vaihtelevat henkilöstä toiseen ja hyväksyttyjen termien välillä on usein sekaannusta. Selvänäkijä on ihminen, jolla on kyky kokea psyykkisiä ilmiöitä visuaalisesti. Selvänäköisyys on tiedon kuulemista, sekä myös kirjaimellisesti "selkeää tunnetta", kun taas vähemmän tunnettu tapa on kokea hajun kautta.
 
Henkilöllä voi olla yksi tai useampi näistä lahjoista, mutta sellaiset psyykkiset kyvyt erottaa toisistaan sillä, että ne ovat pohjimmiltaan tapoja vastaanottaa viestejä. Psyykkisyys ei välttämättä ole väline, mutta meediolla on psyykkisiä lahjoja. Meediot kommunikoivat hengen kanssa, kuten kuolleiden, henki-oppaiden, enkelien jne. Vaikka selvänäkijä virittää ihmisten tai esineiden energiaa intuitioita käyttämällä, meedio virittyy henkeä ympäröivään hengen energiaan. Selvänäkijä luottaa tiedon vastaanottamiseen ei-fyysisen energian olemassaoloon itsensä ulkopuolella. Niiden, jotka harjoittavat meediohoitoa tehtävänä on luoda yhteyksiä ihmisiin, jotka eivät enää elä ja lähettää viestejä eläville. Meedio toimii välikätenä toiselle puolelle, joskus käyttämällä transsikanavaa antaakseen itsensä täysin poistua ja antaa hengen valloittaa kehonsa. Jotkut selvänäkijät voivat käyttää automaattista kirjoittamista hengen kanavoimiseen. Selvänäkijä on joku, joka näkee mielessään kuvia, jotka liittyvät henkilöihin, paikkoihin tai esineisiin.
 
Vaikka monilla ihmisillä on intuitiivinen kyky, selkeys on psyykkisen taidon eri muoto ja se esiintyy yleensä vain sellaisella, joka on kehittänyt kolmannen silmänsä tai psyykkisen kykynsä. Selvänäköisyys on lahja nähdä asioita, joita muut eivät voi nähdä. Tätä lahjaa on käytetty jo pidemmän aikaa etsimään kadonneita esineitä tai ihmisiä. Selvänäkijä on psyykkinen henkilö, joka voi muodostaa yhteyden toiseen ja antaa heille opastusta mielensä näkemistä kuvista. Se on taito, jota voidaan käyttää myös etäkatselussa ja niitä käytetään usein yhdessä. Tässä vaiheessa selväkielinen voi virittäytyä paikkaan tai henkilöön ja voi poimia sijaintinsa, ympäröivät paikat tai rakennukset ja kuvata niitä.
 
Poliisi on käyttänyt vuosien mittaan selvänäkijöitä, etenkin kun he ovat käyttäneet kaikki muut keinonsa ja he yrittävät löytää kadonneen henkilön. Tutkimukset ovat usein lopulta onnistuneet, kun selvänäkijä on saanut yhteyden kadonneeseen henkeen, koska on pystynyt antamaan kuvailevia todisteita, jotka ovat johtaneet havaintoihin. Selväpiirtäjä voi poimia menneisyyden tilanteista ja pystyä määrittelemään sinulle paikan tai henkilön. He voivat myös antaa käsityksen nykyisistä olosuhteista ja nähdä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu.

Olipa ihmisen lahja mikä tahansa selvänäköisyyteen liittyvä, selvää on, että meistä jokaisella ei tätä lahjaa ole suoraan käytettävänä. Yhden teorian mukaan tämä portti on kaikilla avoimena, mutta jostain syystä se sulkeutuu vauvana tai lapsena. Myöhemmin elämässään toiset oppivat avaamaan portin ja pystyvät käsittelemään energiaa niin, että kuvat tai äänet kertovat asioita, joita ei ns. normaaleilla aisteilla havaita.
 
Kun koet tarvetta nähdä tai kuulla asioita, joihin et itse pääse käsiksi, ota yhteyttä selvänäkijään. Yleensä selvänäkijä voi auttaa. Joskus asioiden selkeyttäminen vaatii useamman tapaamisen, mutta toisinaan asiat selviävät jo ensimmäisellä kohtaamisella. Erityisesti, jos kuva on utuinen, savuinen, tummunut tai epäselvä selvänäkijän mielessä saattaa olla, että jokin tai jotkut häiritsevät "lähetystä". Tässä tapauksessa on mahdollista, että ensin pitää selvittää, että miksi jokin energia tahtoo häiritä yhteydenottoa tai näkyä. Joskus näkymä häiritsee jo edesmenneitä, ja he yrittävät pitää kiinni tietystä kuvasta tai tilanteesta. Tällöin selvännäkijä voi ottaa avukseen myös meedion. Yhdessä nämä kaksi voivat selvittää mennyttä tilannetta, ottaa yhteyttä henkiin ja selittää ja selvittää tilannetta. Usein henget tarvitsevat vain vähän uskallusta ja opastusta omalle tielleen, että he pystyvät jatkamaan matkaansa. Joskus me toimimme selvänäkijöinä henkien tilanteeseen.

 
 

 
Tuuli
VAPAA
 

Tuulin kanssa voitte yhdessä löytää voiman ja viisauden, joka sisälläsi piilee....

bloggaa
 
Serena
VAPAA
 

Serena on intuitiivinen tarottulkitsija ja enkeliviestien välittäjä

 
Annikki
EI TÖISSÄ
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

 
Sanna
EI TÖISSÄ
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

 

Lukemisen arvoisia artikkeleita

Unien tulkinta

Unien tulkinta

Unien tulkinta on ikivanha tekniikka. Ihmiset näkevät n. viisi unta joka yö ja kesto vaihtelee 15 ja 40 minuutin...
 
Biorytmit

Biorytmit

Biorytmit ovat luontaisia syklejä. Biorytmit säätelevät aineenvaihduntaa, tunteita, muistia, seksuaalisuutta,...
 
Ennustaminen

Ennustaminen

Ennustaminen on ollut käytössä maailman historiassa jo pitkään. Ennustaminen on ollut suosittua jo...
 
Astrologiaan uskominen

Astrologiaan uskominen

Astrologiaan uskominen on vahvaa ja tieteenalana astrologia on jo tuhansia vuosia vanhaa. Lähes puolet uskoo siihen
 
 
 
 Soita nyt painamalla tästä!0700-80000 2,95 €/min + pvm

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää