Riimut

Riimut olivat alunperin merkkijärjestelmä. Riimut nimitys juontuu Saksan ja Iirin sanoista raunen ja rùn

Riimut
Riimut

Riimujen alkuperäinen historia on hämärän peitossa. Riimut nimitys juontuu sanoista raunen (saksaksi kuiskata) ja rùn (iiriksi salaisuus).

Niiden alkuperäisestä kehittäjästä on olemassa useita teorioita. Erään teorian mukaan gootit olisivat kehittäneet riimut etruskien käyttämistä aakkosista. Toisen teorian mukaan riimujen viisauden toi maan päälle Skandinaavinen jumala Odin. Hän uhrasi itsensä lävistämällä itsensä keihäällä puuhun roikkumaan. Odin roikkui puussa yhdeksän päivää saadakseen riimutiedon haltuunsa ja perinnöksi ihmiskunnalle. 

Riimuja on käytetty sekä kirjoitusmerkkeinä, että kautta aikain ennustamiseen ja magiaan. Noin 200 vuotta jKr. riimuja alettiin käyttämään työkaluina ennustamaan tulevaisuutta. Niitä käytettiin myös loitsuihin ja niillä on yhteys korkeampiin voimiin. Riimuja voi sanoa luonnonvoimien symboleiksi ja ne korostavat asioiden ja tapahtumien luonnollista järjestystä. Niiden merkityksiä tutkimalla voi oppia tuntemaan itsensä paremmin, sillä ne heijastavat ihmismielen ja elämän eri puolia. Riimut eivät ennusta varmaa tulevaisuutta, koska tulevaisuutemme määrää niin monet erilaiset tekijät. Ne kuitenkin voivat osoittaa mahdollisia polkuja, joista voimme valita. Riimut tarjoavat mielenkiintoisen mahdollisuuden tutustua omaan itseen ja opetella kuuntelemaan omaa sisäistä ääntämme. 

Riimut jaetaan yleisesti kolmeen ryhmään, jotka on nimetty eri jumalien mukaan kolmeen riimuperheeseen. Kolme riimuperhettä ovat Freijan eli hedelmällisyyden riimut, Heimdallin eli tekojen riimut ja Torin eli yhteisyyden riimut. Valittavana on monia erilaisia ​​materiaaleja omien riimujen hankkimisessa. Riimukivet voivat olla puisia, savisia, ametistia, vuorikristallia, luuta, tai vaikkapa kiveä. 

Riimukivien tulkintamahdollisuuksia on useita, mutta yksi asia on sama kaikissa: tehtävät kysymykset on muotoiltava huolellisesti. Riimuja käytettäessä tutkitaan ennen kaikkea niitä voimia ja energioita, jotka ovat vaikuttimiemme ja päätöstemme takana. Yleensä riimuja ravistetaan pussissa ja valitsija nostaa kädellään riimun pussista. Tulkitsija katsoo sitä ja kertoo riimun antaman viestin. Se antaa yleiskuvan kysymästäsi aiheesta. Jos riimu nousee pussista kuvio ylösalaisin eli käänteisenä, sitä ei kääännetä sillä käänteisillä riimuilla on myös oma merkityksensä. 

Toinen tapa on laittaa kolme riimua peräkkäin, yksi menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta. Esitä jälleen mielessäsi kysymys ja valitse kolme riimua, yksi kerrallaan. Aseta riimut eteesi pöydälle tai riimukentälle valitsemisjärjestyksessä. Ensimmäinen riimu kertoo tilanteen tällä hetkellä. Toinen riimu antaa vihjeen tarvittavasta toiminnasta ja kolmas riimu näyttää kehittyvän uuden tilanteen lähitulevaisuudessa.

 
 

 
Marena
VAPAA
 

Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...

 
Sanna
VAPAA
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

 
Sofiia
VAPAA
 

Sofiialla on vuosikymmenien kokemus näkijänä, meediona ja kaukohoitajana

bloggaa
 
Serena
EI TÖISSÄ
 

Serena on intuitiivinen tarottulkitsija ja enkeliviestien välittäjä

 

Oman polkusi artikkelit

Ennustajia

Ennustajia

Ihmiskunnan uteliaisuus on synnyttänyt monenlaisia ennustajia ja selvänäkijöitä eri puolilla...
 
Ennustajainfo

Ennustajainfo

Ennustajainfo on valoisa polku, joka tarjoaa meille ikkunan tulevaisuuteen kirkkain värein maalattuna
 
Unil ennustajat

Unil ennustajat

Unil ennustajat on avaus syvemmälle, mielenkiintoisen ja mysteerisen tulevaisuuden ikkunoiden taakse
 
Tarot ennustaja

Tarot ennustaja

Tarot ennustaja on mystiikan ja intuitiivisuuden taitaja, joka käyttää kortteja tarjotakseen ohjausta ja...
 
 
 
 
0700-80000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_