LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-80000  

2,95 €/min + pvm

 

 

Riimut

Riimut olivat alunperin merkkijärjestelmä, joka oli käytössä jo yli tuhat vuotta sitten. Niiden alkuperäinen historia on hämärän peitossa. Riimut nimitys juontuu sanoista raunen (saksaksi kuiskata) ja rùn (iiriksi salaisuus).

Riimut
Riimut

Riimujen alkuperäisestä kehittäjästä on olemassa useita teorioita. Erään teorian mukaan gootit olisivat kehittäneet ne etruskien käyttämistä aakkosista. Toisen teorian mukaan riimujen viisauden toi maan päälle Skandinaavinen jumala Odin. Hän uhrasi itsensä lävistämällä itsensä keihäällä puuhun roikkumaan. Odin roikkui puussa yhdeksän päivää saadakseen riimutiedon haltuunsa ja perinnöksi ihmiskunnalle. 

Riimuja on käytetty sekä kirjoitusmerkkeinä, että kautta aikain ennustamiseen ja magiaan. Noin 200 vuotta jKr. riimuja alettiin käyttämään työkaluina ennustamaan tulevaisuutta. Niitä käytettiin myös loitsuihin ja niillä on yhteys korkeampiin voimiin. Riimuja voi sanoa luonnonvoimien symboleiksi ja ne korostavat asioiden ja tapahtumien luonnollista järjestystä. Niiden merkityksiä tutkimalla voi oppia tuntemaan itsensä paremmin, sillä ne heijastavat ihmismielen ja elämän eri puolia. Riimut eivät ennusta varmaa tulevaisuutta, koska tulevaisuutemme määrää niin monet erilaiset tekijät. Ne kuitenkin voivat osoittaa mahdollisia polkuja, joista voimme valita. Riimut tarjoavat mielenkiintoisen mahdollisuuden tutustua omaan itseen ja opetella kuuntelemaan omaa sisäistä ääntämme. 

Riimut jaetaan yleisesti kolmeen ryhmään, jotka on nimetty eri jumalien mukaan kolmeen riimuperheeseen. Kolme riimuperhettä ovat Freijan eli hedelmällisyyden riimut, Heimdallin eli tekojen riimut ja Torin eli yhteisyyden riimut. Valittavana on monia erilaisia ​​materiaaleja omien riimujen hankkimisessa. Riimukivet voivat olla puisia, savisia, ametistia, vuorikristallia, luuta, tai vaikkapa kiveä. 

Riimukivien tulkintamahdollisuuksia on useita, mutta yksi asia on sama kaikissa: tehtävät kysymykset on muotoiltava huolellisesti. Riimuja käytettäessä tutkitaan ennen kaikkea niitä voimia ja energioita, jotka ovat vaikuttimiemme ja päätöstemme takana. Yleensä riimuja ravistetaan pussissa ja valitsija nostaa kädellään riimun pussista. Tulkitsija katsoo sitä ja kertoo riimun antaman viestin. Se antaa yleiskuvan kysymästäsi aiheesta. Jos riimu nousee pussista kuvio ylösalaisin eli käänteisenä, sitä ei kääännetä sillä käänteisillä riimuilla on myös oma merkityksensä. 

Toinen tapa on laittaa kolme riimua peräkkäin, yksi menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta. Esitä jälleen mielessäsi kysymys ja valitse kolme riimua, yksi kerrallaan. Aseta ne eteesi pöydälle tai riimukentälle valitsemisjärjestyksessä. Ensimmäinen riimu kertoo tilanteen tällä hetkellä. Toinen riimu antaa vihjeen tarvittavasta toiminnasta ja kolmas riimu näyttää kehittyvän uuden tilanteen lähitulevaisuudessa.

Riimukivien tulkintaa voi opiskella kirjoista tai vaikkapa kysymällä apua näkijöiltämme.

 

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
 
Marena
Vapaa
 
Rajatieto, Näkijä, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Selvänäkijä, Enkelikortit, Oraakkeli, Selvännäkijä

Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...

Bloggaajat
 
Rita
Kutsu minua
 
Enkeliviesti, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Selvännäkijä, Ennustaja, Ennustajat, Selvänäkijä, Tarkka ennustus

Rita on taitava ja kokenut henkimaailman auttaja ja energiahoitaja. Hän auttaa sinua...

 
Annikki
Kutsu minua
 
Enkelikortit, Ennustaja, Ennustajat, Näkijä, Tarot tulkinta, Enkeliviesti, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Meedio, Rajatieto

Annikki on intuitiivinen selvännäkijä. Hän käyttää enkelikortteja sekä enkelikiviä, ja...

 
Helena
Kutsu minua
 
Astral, Astro, Ennustaja, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarot tulkinta

Helena on tarot-tulkitsija ja intuitiivinen näkijä. Soita Hertalle.

 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Ensiaskeleet sisäisiin voimavaroihin - luonnon jalokivien parantava voima

Ensiaskeleet sisäisiin voimavaroihin - luonnon jalokivien parantava voima

3187 näyttökerrat

Useimmat meistä haluaisivat parantaa keskittymiskykyään ja lisätä positiivista energiaa. Siinä auttavat jalokivet, jotka ovat yksi luonnon meille antamista suurenmoisista lahjoista. Luonnonjalokiviä voi käyttää hyvin monipuolisesti. Ne voivat auttaa jopa henkilökohtaisten ja ammatillistenkin pulmien ratkaisemisessa. Niiden teho on yllättävän voimakas.

 
Psykometria

Psykometria

4083 näyttökerrat

Psykometria on menetelmä, jonka avulla saadaan tietoa henkilöstä tämän arkipäiväisen käyttöesineen avulla. Psykometrinen luenta antaa nopean tiedon henkilön elämästä ja mielentilasta ja voi antaa tietoa ongelmien ratkaisemiseksi. Psykometria on löydetty jo kauan sitten mutta vasta moderni kvanttifysiikka selitti tieteellisesti monia sen toiminnan salaisuuksista.

 
Sielun lomamatka

Sielun lomamatka

5234 näyttökerrat

Henkiset lomat voivat antaa sielulle mahdollisuuden palautumiseen, uudistumiseen sekä energian palauttamiseen hyvälle tasolle. Opi tästä artikkelista enemmän, millaisia hyötyjä tällaiset lomat voivat antaa sinulle.

 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-80000 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy