Riimut

Riimut olivat alunperin merkkijärjestelmä. Riimut nimitys juontuu Saksan ja Iirin sanoista raunen ja rùn

Riimut
Riimut

Riimujen alkuperäinen historia on hämärän peitossa. Riimut nimitys juontuu sanoista raunen (saksaksi kuiskata) ja rùn (iiriksi salaisuus).

Niiden alkuperäisestä kehittäjästä on olemassa useita teorioita. Erään teorian mukaan gootit olisivat kehittäneet riimut etruskien käyttämistä aakkosista. Toisen teorian mukaan riimujen viisauden toi maan päälle Skandinaavinen jumala Odin. Hän uhrasi itsensä lävistämällä itsensä keihäällä puuhun roikkumaan. Odin roikkui puussa yhdeksän päivää saadakseen riimutiedon haltuunsa ja perinnöksi ihmiskunnalle. 

Riimuja on käytetty sekä kirjoitusmerkkeinä, että kautta aikain ennustamiseen ja magiaan. Noin 200 vuotta jKr. riimuja alettiin käyttämään työkaluina ennustamaan tulevaisuutta. Niitä käytettiin myös loitsuihin ja niillä on yhteys korkeampiin voimiin. Riimuja voi sanoa luonnonvoimien symboleiksi ja ne korostavat asioiden ja tapahtumien luonnollista järjestystä. Niiden merkityksiä tutkimalla voi oppia tuntemaan itsensä paremmin, sillä ne heijastavat ihmismielen ja elämän eri puolia. Riimut eivät ennusta varmaa tulevaisuutta, koska tulevaisuutemme määrää niin monet erilaiset tekijät. Ne kuitenkin voivat osoittaa mahdollisia polkuja, joista voimme valita. Riimut tarjoavat mielenkiintoisen mahdollisuuden tutustua omaan itseen ja opetella kuuntelemaan omaa sisäistä ääntämme. 

Riimut jaetaan yleisesti kolmeen ryhmään, jotka on nimetty eri jumalien mukaan kolmeen riimuperheeseen. Kolme riimuperhettä ovat Freijan eli hedelmällisyyden riimut, Heimdallin eli tekojen riimut ja Torin eli yhteisyyden riimut. Valittavana on monia erilaisia ​​materiaaleja omien riimujen hankkimisessa. Riimukivet voivat olla puisia, savisia, ametistia, vuorikristallia, luuta, tai vaikkapa kiveä. 

Riimukivien tulkintamahdollisuuksia on useita, mutta yksi asia on sama kaikissa: tehtävät kysymykset on muotoiltava huolellisesti. Riimuja käytettäessä tutkitaan ennen kaikkea niitä voimia ja energioita, jotka ovat vaikuttimiemme ja päätöstemme takana. Yleensä riimuja ravistetaan pussissa ja valitsija nostaa kädellään riimun pussista. Tulkitsija katsoo sitä ja kertoo riimun antaman viestin. Se antaa yleiskuvan kysymästäsi aiheesta. Jos riimu nousee pussista kuvio ylösalaisin eli käänteisenä, sitä ei kääännetä sillä käänteisillä riimuilla on myös oma merkityksensä. 

Toinen tapa on laittaa kolme riimua peräkkäin, yksi menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta. Esitä jälleen mielessäsi kysymys ja valitse kolme riimua, yksi kerrallaan. Aseta riimut eteesi pöydälle tai riimukentälle valitsemisjärjestyksessä. Ensimmäinen riimu kertoo tilanteen tällä hetkellä. Toinen riimu antaa vihjeen tarvittavasta toiminnasta ja kolmas riimu näyttää kehittyvän uuden tilanteen lähitulevaisuudessa.

 
 

Tervetuloa soittamaan selvännäkijöillemme saadaksesi vastauksia kysymyksiisi

 
Sanna
Vapaa
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

Bloggaa
 
Serena
Vapaa
 

Serena on intuitiivinen tarottulkitsija ja enkeliviestien välittäjä.

 
Annikki
Kutsu minua
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

 
Helena
Kutsu minua
 

Helena on tarot-tulkitsija ja oman tien kulkija. Hän on ollut koko ikänsä...

 
 

Lukemisen arvoisia artikkeleita

Biorytmit

Biorytmit

Biorytmit ovat luontaisia syklejä. Biorytmit säätelevät aineenvaihduntaa, tunteita, muistia, seksuaalisuutta,...
 
Ennustaminen

Ennustaminen

Ennustaminen on ollut käytössä maailman historiassa jo pitkään. Ennustaminen on ollut suosittua jo...
 
Astrologiaan uskominen

Astrologiaan uskominen

Astrologiaan uskominen on vahvaa ja tieteenalana astrologia on jo tuhansia vuosia vanhaa. Lähes puolet uskoo siihen
 
Riimut

Riimut

Riimut olivat alunperin merkkijärjestelmä. Riimut nimitys juontuu Saksan ja Iirin sanoista raunen ja...
 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 Soita nyt painamalla tästä!0700-80000 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy