Riimut

Riimut olivat alunperin merkkijärjestelmä. Riimut nimitys juontuu Saksan ja Iirin sanoista raunen ja rùn

Riimut
Riimut

Riimujen alkuperäinen historia on hämärän peitossa. Riimut nimitys juontuu sanoista raunen (saksaksi kuiskata) ja rùn (iiriksi salaisuus).

Niiden alkuperäisestä kehittäjästä on olemassa useita teorioita. Erään teorian mukaan gootit olisivat kehittäneet riimut etruskien käyttämistä aakkosista. Toisen teorian mukaan riimujen viisauden toi maan päälle Skandinaavinen jumala Odin. Hän uhrasi itsensä lävistämällä itsensä keihäällä puuhun roikkumaan. Odin roikkui puussa yhdeksän päivää saadakseen riimutiedon haltuunsa ja perinnöksi ihmiskunnalle. 

Riimuja on käytetty sekä kirjoitusmerkkeinä, että kautta aikain ennustamiseen ja magiaan. Noin 200 vuotta jKr. riimuja alettiin käyttämään työkaluina ennustamaan tulevaisuutta. Niitä käytettiin myös loitsuihin ja niillä on yhteys korkeampiin voimiin. Riimuja voi sanoa luonnonvoimien symboleiksi ja ne korostavat asioiden ja tapahtumien luonnollista järjestystä. Niiden merkityksiä tutkimalla voi oppia tuntemaan itsensä paremmin, sillä ne heijastavat ihmismielen ja elämän eri puolia. Riimut eivät ennusta varmaa tulevaisuutta, koska tulevaisuutemme määrää niin monet erilaiset tekijät. Ne kuitenkin voivat osoittaa mahdollisia polkuja, joista voimme valita. Riimut tarjoavat mielenkiintoisen mahdollisuuden tutustua omaan itseen ja opetella kuuntelemaan omaa sisäistä ääntämme. 

Riimut jaetaan yleisesti kolmeen ryhmään, jotka on nimetty eri jumalien mukaan kolmeen riimuperheeseen. Kolme riimuperhettä ovat Freijan eli hedelmällisyyden riimut, Heimdallin eli tekojen riimut ja Torin eli yhteisyyden riimut. Valittavana on monia erilaisia ​​materiaaleja omien riimujen hankkimisessa. Riimukivet voivat olla puisia, savisia, ametistia, vuorikristallia, luuta, tai vaikkapa kiveä. 

Riimukivien tulkintamahdollisuuksia on useita, mutta yksi asia on sama kaikissa: tehtävät kysymykset on muotoiltava huolellisesti. Riimuja käytettäessä tutkitaan ennen kaikkea niitä voimia ja energioita, jotka ovat vaikuttimiemme ja päätöstemme takana. Yleensä riimuja ravistetaan pussissa ja valitsija nostaa kädellään riimun pussista. Tulkitsija katsoo sitä ja kertoo riimun antaman viestin. Se antaa yleiskuvan kysymästäsi aiheesta. Jos riimu nousee pussista kuvio ylösalaisin eli käänteisenä, sitä ei kääännetä sillä käänteisillä riimuilla on myös oma merkityksensä. 

Toinen tapa on laittaa kolme riimua peräkkäin, yksi menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta. Esitä jälleen mielessäsi kysymys ja valitse kolme riimua, yksi kerrallaan. Aseta riimut eteesi pöydälle tai riimukentälle valitsemisjärjestyksessä. Ensimmäinen riimu kertoo tilanteen tällä hetkellä. Toinen riimu antaa vihjeen tarvittavasta toiminnasta ja kolmas riimu näyttää kehittyvän uuden tilanteen lähitulevaisuudessa.

Riimukivien tulkintaa voi opiskella kirjoista tai vaikkapa kysymällä apua näkijöiltämme.

 

 
 

Tervetuloa soittamaan selvännäkijöillemme saadaksesi vastauksia kysymyksiisi

Bloggaajat
 
Sanna
Vapaa
 
Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Meedio, Näkijä, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Unien tulkinta, Tarot tulkinta, Oraakkeli

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

 
Sofiia
Kutsu minua
 
Astral, Meedio, Näkijä, Oraakkeli, Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Ennustajat, Ennustaminen, Tarkka ennustus, Ennustukset, Ennustus, Tarot tulkinta, Unien tulkinta

Sofiialla on vuosikymmenien kokemus näkijänä, meediona ja kaukohoitajana.

Bloggaajat
 
Serena
Kutsu minua
 
Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta, Unien tulkinta

Serena on intuitiivinen tarottulkitsija ja enkeliviestien välittäjä.

 
Helmi Rauha
Kutsu minua
 
Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustus, Ennustukset, Näkijä, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta

Helmi Rauha on selvänäkijä ja enkelikorttien tulkitsija. Helmi Rauha on myös reiki...

 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Biorytmit

Biorytmit

260 näyttökerrat

Biorytmit ovat luontaisia syklejä. Biorytmit säätelevät aineenvaihduntaa, tunteita, muistia, seksuaalisuutta, luovuutta

 
Luonnon jalokivien parantava voima

Luonnon jalokivien parantava voima

3487 näyttökerrat

Luonnon jalokivien parantava voima auttaa mietä parantamaan keskittymiskykyä ja lisäämään positiivista energiaa

 
Psykometria

Psykometria

4623 näyttökerrat

Psykometria on löydetty kauan sitten. Psykometria on menetelmä, jonka avulla saadaan tietoa henkilöstä esineen avulla 

 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 Soita nyt painamalla tästä!0700-80000 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy