Ohjeita henkisiin harjoituksiin

Ohjeita henkisiin harjoituksiin. Ohjeita, jotka ohjaavat meitä oikeaan suuntaan, omalle elämämme polulle

Ohjeita henkisiin harjoituksiin
Ohjeita henkisiin harjoituksiin

Ohjeita henkisiin harjoituksiin.

Meditaatio henkioppaan kanssa. Meditaatio on tunnettu ja hyvin toimiva tapa yhdistää keho ja sielu. Se helpottaa mielen rauhoittamista ja siten keskittymistä sielun kuunteluun. Sillä tavoin meditaatio ohjaa meitä oikealle, omalle elämän polullemme. Kaikkia elämäsi vastauksia et voi saada heti, mutta säännöllinen meditaation harjoittaminen helpottaa yhteyden saamista sielun kanssa ja siten vastauksia alkaa tulla. Kuten kaikki hyvät asiat elämässä, myös meditaatio vaatii säännöllistä harjoitusta ja työtä. Jos on valmis tähän prosessiin, saa palkkioksi herkkyyden lukea omaa sekä lopulta myös toisten sielun kieltä. Tietenkin tämä vaatii aikaa, kärsivällisyyttä ja paljon harjoitusta. Tässä käsittelemme meditaation prosessia, valmistautumista ja harjoitusta. 

Etsi sopiva paikka ja viritä itsesi

Etsi hiljainen ja mukava paikka, jossa sinua ei häiritä. Yritä luoda ympärillesi turvallinen, jopa pyhittynyt tunnelma. Ehkä sinulla on jokin pyhä kuva, ikoni tai esine, joka virittää mielesi pyhän katseluun. Voit sytyttää kynttilän ja/tai hyväntuoksuisen suitsukkeen. Jotkut pitävät myös hiljaisesta, pehmeästä musiikista taustalla. Yritä rentouttaa kehosi niin hyvin kun voit, mutta pysy valppaana niin, että et nukahda. Hengitä syvään ja ehkä venyttele kevyesti. Istu mukavassa asennossa, sulje silmäsi ja keskitä tietoisuutesi sisäänpäin – pois ulkoisesta maailmasta.

Yhteys henkiseen oppaaseen

Viritä hiljalleen sisintäsi ottamaan vastaan ohjeita henkisiin harjoituksiin . Jos halua, voit rukoilla ja pyytää tukea ja apua henkisen yhteyden saamiseen. Kutsu mielessäsi henkiopastasi/oppaitasi. Aluksi avaa mielesi tuntemaan heidän läsnäolonsa. Läsnäolo voi tuntua monella eri tavoin: saatat nähdä tai vain tuntea heidän läsnäolonsa, ehkä kuulla tai ottaa vastaan kommunikaatiota tai jopa jollain määrittelemättömällä tavalla tuntea heidän läsnäolonsa. Sinäkin olet henkistä energiaa, joten tervehdi henkioppaitasi sisäisesti. Salli itsesi vastaanottaa heidän tervehdyksensä.

Hengitä rauhallisesti ja lepää heidän läsnäolossaan. Kysy äänettömästi oppaaltasi, mikä hänen viestinsä on sinulle. Hiljenny lisää ja salli itsesi ottaa vastaan saatavilla oleva tieto. Voit vain olla ja kuunnella. Muutaman minuutin kuluttua tai kun tunnet, että hetki on päättymässä - laita kämmenesi toisiaan vasten sydämen korkeudelle. Kiitä lopuksi henkioppaitasi kaikesta elämääsi rikastuttavasta tuesta. Päästä oppaasi lähtemään ja keskity jälleen omaan sisimpääsi. 

Tutki omia tuntemuksia tämän meditaatiohetken jälkeen. Hengitä muutaman kerran syvään ja kun sitä tuntuu, avaa silmäsi. Anna itsellesi muutama hetki mietiskellä juuri kokemaasi ennen kuin siirryt arkisiin askareisiin. Sisimmässäsi kasvaa toive hiljaisista kävelyretkistä tai vain tarve meditoida useammin ja siten kasvattaa yhteyttä sisimpääsi. Ohjeita henkisiin harjoituksiin voit saada myös meedioilta.

 
 

 
Marena
VAPAA
 

Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...

 
Sanna
VAPAA
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

 
Sofiia
VAPAA
 

Sofiialla on vuosikymmenien kokemus näkijänä, meediona ja kaukohoitajana

bloggaa
 
Serena
EI TÖISSÄ
 

Serena on intuitiivinen tarottulkitsija ja enkeliviestien välittäjä

 

Oman polkusi artikkelit

Ennustajia

Ennustajia

Ihmiskunnan uteliaisuus on synnyttänyt monenlaisia ennustajia ja selvänäkijöitä eri puolilla...
 
Ennustajainfo

Ennustajainfo

Ennustajainfo on valoisa polku, joka tarjoaa meille ikkunan tulevaisuuteen kirkkain värein maalattuna
 
Unil ennustajat

Unil ennustajat

Unil ennustajat on avaus syvemmälle, mielenkiintoisen ja mysteerisen tulevaisuuden ikkunoiden taakse
 
Tarot ennustaja

Tarot ennustaja

Tarot ennustaja on mystiikan ja intuitiivisuuden taitaja, joka käyttää kortteja tarjotakseen ohjausta ja...
 
 
 
 
0700-80000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_