LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-93939  

2,95 €/min + pvm

 

 

Ohjeita henkisiin harjoituksiin

Meditaatio henkioppaan kanssa Meditaatio on tunnettu ja hyvin toimiva tapa yhdistää keho ja sielu. Se helpottaa mielen rauhoittamista ja siten keskittymistä sielun kuunteluun.


Ohjeita henkisiin harjoituksiin
Ohjeita henkisiin harjoituksiin

illä tavoin meditaatio ohjaa meitä oikealle, omalle elämän polullemme. Kaikkia elämäsi vastauksia et voi saada heti, mutta säännöllinen meditaation harjoittaminen helpottaa yhteyden saamista sielun kanssa ja siten vastauksia alkaa tulla. Kuten kaikki hyvät asiat elämässä, myös meditaatio vaatii säännöllistä harjoitusta ja työtä. Jos on valmis tähän prosessiin, saa palkkioksi herkkyyden lukea omaa sekä lopulta myös toisten sielun kieltä. Tietenkin tämä vaatii aikaa, kärsivällisyyttä ja paljon harjoitusta. Tässä käsittelemme meditaation prosessia, valmistautumista ja harjoitusta. 

Etsi sopiva paikka ja viritä itsesi

Etsi hiljainen ja mukava paikka, jossa sinua ei häiritä. Yritä luoda ympärillesi turvallinen, jopa pyhittynyt tunnelma. Ehkä sinulla on jokin pyhä kuva, ikoni tai esine, joka virittää mielesi pyhän katseluun. Voit sytyttää kynttilän ja/tai hyväntuoksuisen suitsukkeen. Jotkut pitävät myös hiljaisesta, pehmeästä musiikista taustalla. Yritä rentouttaa kehosi niin hyvin kun voit, mutta pysy valppaana niin, että et nukahda. Hengitä syvään ja ehkä venyttele kevyesti. Istu mukavassa asennossa, sulje silmäsi ja keskitä tietoisuutesi sisäänpäin – pois ulkoisesta maailmasta.

Yhteys henkiseen oppaaseen

Viritä hiljalleen sisintäsi ottamaan vastaan henkistä opastusta. Jos halua, voit rukoilla ja pyytää tukea ja apua henkisen yhteyden saamiseen. Kutsu mielessäsi henkiopastasi/oppaitasi. Aluksi avaa mielesi tuntemaan heidän läsnäolonsa. Läsnäolo voi tuntua monella eri tavoin: saatat nähdä tai vain tuntea heidän läsnäolonsa, ehkä kuulla tai ottaa vastaan kommunikaatiota tai jopa jollain määrittelemättömällä tavalla tuntea heidän läsnäolonsa. Sinäkin olet henkistä energiaa, joten tervehdi henkioppaitasi sisäisesti. Salli itsesi vastaanottaa heidän tervehdyksensä.

Hengitä rauhallisesti ja lepää heidän läsnäolossaan. Kysy äänettömästi oppaaltasi, mikä hänen viestinsä on sinulle. Hiljenny lisää ja salli itsesi ottaa vastaan saatavilla oleva tieto. Voit vain olla ja kuunnella. Muutaman minuutin kuluttua tai kun tunnet, että hetki on päättymässä - laita kämmenesi toisiaan vasten sydämen korkeudelle. Kiitä lopuksi henkioppaitasi kaikesta elämääsi rikastuttavasta tuesta. Päästä oppaasi lähtemään ja keskity jälleen omaan sisimpääsi. 

Tutki omia tuntemuksia tämän meditaatiohetken jälkeen. Hengitä muutaman kerran syvään ja kun sitä tuntuu, avaa silmäsi. Anna itsellesi muutama hetki mietiskellä juuri kokemaasi ennen kuin siirryt arkisiin askareisiin. Sisimmässäsi kasvaa toive hiljaisista kävelyretkistä tai vain tarve meditoida useammin ja siten kasvattaa yhteyttä sisimpääsi.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

 
Hannele
Vapaa
 
Astro, Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Meedio, Näkijä, Oraakkeli, Rajatieto, Selvänäkijä, Unien tulkinta, Tarot tulkinta, Tarkka ennustus, Astral

Hannele käyttää tulkintansa apuna mm. enkeli- tarot- ja orakkelikortteja. Hän on...

 
Meri
Vapaa
 
Astral, Meedio, Rajatieto, Näkijä, Ennustaja
Meri on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...
 
Emma
Uloskirjautunut
 
Astro, Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustaminen, Ennustukset, Meedio, Näkijä, Oraakkeli, Selvänäkijä, Rajatieto, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta, Unien tulkinta

Esittely tulossa pian..

 
Jasmin
Uloskirjautunut
 
Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustajat, Näkijä, Unien tulkinta
Esittely tulossa pian
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Viisi sääntöä kestävään suhteeseen

Viisi sääntöä kestävään suhteeseen

2536 näyttökerrat

Tiedän, että yrität kaikkesi voidaksesi rakastaa elämäsi merkittävää ihmistä ja nauttia ajasta hänen kanssaan. Voin auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, kunhan noudatat viittä ohjetta, joilla saat suhteesi kestämään hyvin pitkään!

 
Henkisyys

Henkisyys

2417 näyttökerrat

Henkisyys eli spiritualiteetti on todella laaja käsite, johon on monia näkökulmia. Yleensä siihen sisältyy yhteys johonkin meitä suurempaan ja siihen tyypillisesti liittyy myös ajatus elämän tarkoituksen etsimisestä.

 
Mitä on ennustus?

Mitä on ennustus?

2558 näyttökerrat
Tässä saat selityksen siihen, mitä ennustus todellisuudessa on ja miksi sitä tulee käyttää. Saat myös joitain sääntöjä ennustajalta.
 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy