LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-93939

2.95 €/min + pvm/mpm

 

 

Näkijä löysi kadonneen passini

Näkijät voivat olla erikoistuneita kadonneiden tavaroiden etsimiseen. Lue kertomukseni ensimmäisestä löytö-kokemuksestani.


Näkijä löysi kadonneen passini
Näkijä löysi kadonneen passini

Ollessani noin 30-vuotias, minulle selvisi kuin sattuman kautta, että löydän kadonneita tavaroita. Olen toki aina ollut telepaattinen ja herkkävaistoinen, mutta tavaroiden löytäminen oli minulle jotain aivan uutta. En oikeastaan pitänyt sitä mitenkään mahdollisena.

Olin vierailulla ystäväni perheen luona Helsingissä viettämässä aivan tavallista viikonloppua. Oli rauhallinen sunnuntai-iltapäivä ja luin telepatiasta kirjoitettua kirjaa. Aihe kiehtoi minua ja keskityin lukemaani hyvin intensiivisesti. Kirjassa kerrottiin, miten näkijä voi transsin kaltaisessa tilassa saada näkyjä.

Ystäväni perhe touhuilu omiaan. Perheen äiti valmisti päivällistä, lapsi katsoi tv-ohjelmaa ja isäntä kierteli hyvin levottomana ympäri kotiaan. Ensin en kiinnittänyt häneen mitään erityistä huomioita. Luin kirjaa omassa rauhassani. Hätkähdin kuitenkin kesken kaiken, kun mies alkoi huudella vaimolleen kovalla kiivaalla äänellään. Mies oli kadottanut passinsa ja tarvitsi sitä nyt nopeasti, sillä hän oli lähdössä eduskuntavaaleihin äänestämään. Äänestysaikaa oli jäljellä enää muutama tunti ja mies käyttäytyi kuin äkäinen sonni.

Koko perhe etsi miehen kadonnutta passia. Kenelläkään ei ollut harmainta aavistusta, missä passi olisi. Kaikki paikat käännettiin kiireesti ylösalaisin. Minä luin kirja ja tarkkailin tilannetta kuin ulkopuolisen silmin. Mies kulki levottomana ohitseni ja tuiskaisi tuskissaan, ettei voi mennä vaalipaikalle ilman passia. Lensi siinä muutama kirosanakin seinille. Samalla hetkellä suljin silmäni kuin vaistomaisesti ja sanoin hänelle hyvin rauhallisesti. Kuule, etsipä käsiisi mustavalkoinen, vanha kesätakkisi. Se on sinulla suuressa vaatekaapissa. Tutki takin oikeanpuoleinen tasku. Passisi on siellä. Mies pysähtyi kuin käskystä katsoen minua ihmeissään ja päätään puistellen.

En ollut uskoa omia sanojani. Sulkiessani silmäni näin välähdyksenä vaatekaapin, takin ja passin yksityiskohtineen. Mies meni vaatekaapin luo. Etsi sieltä mustavalkoisen kesätakin, jota hän ei ollut käyttänyt moneen vuoteen. Uskonette, että hämmästys oli suuri, sillä passi löytyi takin oikean puolisesta taskusta. Mies kiitti ja lähti äänestämään.

Tämä oli minulle ensimmäinen konkreettinen todiste siitä, että näkijä voi todella löytää kadonneita tavaroita. Tästä on minulle itselleni kehittynyt menetelmä, jota käytän etsiessäni tavaroita. Hassuinta tässä elävässä elämässäni on kuitenkin se tosiseikka, että omia kadonneita tavaroitani en millään ilveelläkään pysty koskaan löytämään! Onneksi voin etsiä muiden kadonneita tavaroita.

J. Hyvärinen

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

 
Serafiina
Vapaa
 
Enkelikortit, Ennustaja, Ennustajat, Näkijä, Tarot tulkinta, Enkeliviesti
Serafiina on intuitiivinen selvännäkijä. Hän käyttää enkelikortteja sekä...
 
Angelika
Uloskirjautunut
 
Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Enkelikortit, Meedio, Tarot tulkinta, Unien tulkinta
Angelika on kolmannen polven näkijä. Suvussa periytyneet taidot opastavat häntä...
 
Carita
Uloskirjautunut
 
Enkeliviesti, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Selvännäkijä
Carita on taitava ja kokenut henkimaailman auttaja ja energiahoitaja. Hän auttaa...
 
Isabella
Uloskirjautunut
 
Oraakkeli, Rajatieto, Näkijä, Unien tulkinta, Enkeliviesti, Enkelikortit
Isabella ennustaa sinulle oraakkeli- ja enkelikorttien avulla
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Sateenkaarilasten ominaisuuksia

Sateenkaarilasten ominaisuuksia

2595 näyttökerrat
Sateenkaarilapset ovat lapsia, joilla esiintyy poikkeuksellisia lahjoja jo hyvin varhaisella iällä. Ne voivat tarkoittaa henkisiä kykyjä ja jopa yliluonnollisia lahjoja.
 
10 merkkiä siitä, että olet syntynyt noidaksi

10 merkkiä siitä, että olet syntynyt noidaksi

1946 näyttökerrat
Jos olet koskaan uskonut, että voisit olla noita, on hyvin mahdollista, että olet sellainen. Useimmissa tapauksissa noidilla on tieto siitä, keitä ja mitä he ovat, vaikka heidän erityinen tiensä ei olisi vielä täysin kirkas. Jos tämä kuvaus sopii sinuun, seuraava luettelo voi auttaa sinua määrittelemään polkusi tai vahvistaa, että olet oikeassa tämän asian suhteen.
 
Suhteet – 3 vinkkiä, jotka saavat kaksi erilaista elämänpolkua toimimaan

Suhteet – 3 vinkkiä, jotka saavat kaksi erilaista elämänpolkua toimimaan

2196 näyttökerrat
Silloin kun ihmiset ymmärtävät, että heidän elämänpolkunsa eroaa oman kumppanin polusta, he usein päättävät lopettaa suhteen. Vaikka joitain eroavaisuuksia ei voida muuttaa, ero ei ole aina se, mikä on välttämätön tässä tilanteessa. Sen sijaan, että välittömästi hylkäät elämäsi rakkauden, tutki tapoja, joilla voit seurata omia polkujasi ja silti pysyä yhdessä kumppanisi kanssa.
 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy