LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-93939  

2,95 €/min + pvm

 

 

Miten voit pitää kirjaa unelmistasi?

Jokaisella on tulevaisuuteen liittyviä unelmia. Parasta on se, kun voimme nähdä todellisuuteen pohjautuvia unelmia, joita vahvistaa henkinen voima.


Miten voit pitää kirjaa unelmistasi?
Miten voit pitää kirjaa unelmistasi?

Unelmoiminen on yhtä normaalia kuin mikä tahansa muukin kokemus. Me kaikki toivomme suurta menestystä elämässämme. Sitä edistääksemme meidän tulee joskus ajatella, mitä me haluaisimme tulevaisuudelta. On kuitenkin huono ajatus yrittää vaikuttaa unelmiimme hinnalla millä hyvänsä niin, että se vaikuttaa kaikkeen muuhunkin. 

Sinun on tärkeä muistaa, että unelmasi vievät aikaa yhdistyäkseen ja että ne tekevät töitä sinun puolestasi. Usein unelmat vaativat paljon työtä, että ne toimivat oikein. Ethän salli sen tosiasian, että näet unelmissasi suuren romahduksen, vaikuttaa kykyysi nauttia elämästäsi juuri nyt? On valtavan paljon hienoja asioita, joita sinulle tapahtuu koko ajan elämässäsi, kunhan vain annat unelmien tulla, niin kuin ne tulevat. 

Opi ymmärtämään taitojasi, äläkä anna johtaa itseäsi harhaan

Saatan pitää ajatuksesta, että voisin olla loistava baseball-tähti, mutta koska minulla on erittäin huono koordinaatiokyky, on hyvin epätodennäköistä, että minusta tulisi lajin suuri pelaaja. Monet ihmiset haluaisivat esimerkiksi voittaa loton päävoiton, mutta ei ole mitään järkeä asettaa sellaista unelmaa, koska todennäköisyydellä on voiton toteutumisessa niin suuri rooli.

On monia asioita, joita et pysty tekemään, mutta on paljon enemmän asioita, joista voit nauttia. Yritä asettaa unelmasi niiden lahjojesi ja taitojesi mukaisesti, joita sinulla jo on. Saavutat todennäköisesti paljon suuremman menestyksen tekemällä näin.

Ymmärrä taloudelliset rajoitukset

Pidä mielessä, että talouden pelisäännöt hallitsevat lähes kaikkea, mitä teemme. Jos sinulla ei ole ylimääräistä käteistä tai säästöjä juuri tällä hetkellä, saattaa olla, ettet voi ihan vielä tehdä sitä, mitä haluat. Mieti sen sijaan, miten voit säästää rahaa, että voit tehdä elämässä asioita, joita todella haluat. Jos työskentelet niin, että saat rahat kokoon, loppu yleensä toimii kuin itsestään, kuten oletitkin.

Parasta on se, että sinulla on lähelläsi joku, joka rohkaisee sinua

On aina mukavaa, että on olemassa ihminen, joka iloitsee kanssasi, kun kuljet kohti tavoitettasi. Monet ihmiset yrittävät tehdä kaiken itsekseen ja tuloksena on usein täydellinen epäonnistuminen. On helppo jäädä kiinni siihen, että yrittää tehdä vaikutuksen toisiin. Sen sijaan harkitse vakavasti sitä, että sinulla onkin joku, joka tukee sinua läpi harmaan kiven. Se antaa sinulle mahdollisuuden pysyä oikealla tiellä monissa tilanteissa. 

Varmista, että tämä valitsemasi ihminen on sellainen, johon voit luottaa täysin. Minä esimerkiksi käytän henkimaailman auttajaa, jolle voin soittaa puhelimitse. Hän auttaa minua ymmärtämään miltä unelmani näyttävät, kun olen saavuttanut ne. Vain näiden vahvistavien sanojen kuuleminen auttaa minua pysymään.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

 
Meri
Vapaa
 
Astral, Meedio, Rajatieto, Näkijä, Ennustaja
Meri on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...
 
Hannele
Vapaa
 
Astro, Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Meedio, Näkijä, Oraakkeli, Rajatieto, Selvänäkijä, Unien tulkinta, Tarot tulkinta, Tarkka ennustus, Astral

Hannele käyttää tulkintansa apuna mm. enkeli- tarot- ja orakkelikortteja. Hän on...

 
Sonja
Uloskirjautunut
 
Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Meedio, Ennustus, Näkijä, Selvänäkijä, Selvännäkijä

Kuva tulossa pian.

 
Serafiina
Uloskirjautunut
 
Enkelikortit, Ennustaja, Ennustajat, Näkijä, Tarot tulkinta, Enkeliviesti
Serafiina on intuitiivinen selvännäkijä. Hän käyttää enkelikortteja sekä...
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Henkimaailman opastuksen merkitys

Henkimaailman opastuksen merkitys

1845 näyttökerrat

Miksi ja milloin sinun kannattaa harkita yhteydenottoa henkiseen auttajaan?

 
Opi rakastamaan itseäsi ja vahvista itsetuntoasi fenomenologialla

Opi rakastamaan itseäsi ja vahvista itsetuntoasi fenomenologialla

1368 näyttökerrat

Fenomenologia on psykologinen suuntaus, joka asettuu käyttäytymistieteen ja psykoanalyysin välimaastoon.

 
Henkisyys

Henkisyys

2417 näyttökerrat

Henkisyys eli spiritualiteetti on todella laaja käsite, johon on monia näkökulmia. Yleensä siihen sisältyy yhteys johonkin meitä suurempaan ja siihen tyypillisesti liittyy myös ajatus elämän tarkoituksen etsimisestä.

 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy