LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-93939

2,95 €/min + pvm

 

 

Miten henkinen tieni alkoi

Eräs näkijä kertoo kuinka hän alkoi tiedostaa lahjojaan ja miten hän meediona, näkijänä ja ennustajana niitä nyt käyttää.


Miten henkinen tieni alkoi
Miten henkinen tieni alkoi

Ajattelin kertoa henkisistä lahjoistani ja siitä, kuinka urani meediona alkoi.

Kaikki alkoi 2004 isäni menehdyttyä. Siihen aikaan aloin saada ja tuntea ilmoituksia. Aluksi en tiennyt mihin uskoa ja miten käsitellä asiaa, koska en ollut näkijä. Kun huomasin, että vastaanottamani ilmoitukset pitivät paikkansa, aloin tosissani tuntea pelkoa. Ongelma näiden ilmoituksien kanssa oli se, että tiesin mitä tulisi tapahtumaan, mutta en milloin. Nyt olen huomannut, että saamani ilmoitus tai tuntemus pääsääntöisesti tapahtuu viikon kuluessa. Olen myös tunnustanut itselleni olevani näkijä.

Usein saadessani ilmoituksen, kuulen kun jonkun koputtavan ulko-oveen. Kun avaan oven, ei siellä kuitenkaan ole ketään. Jonkun skeptikon näkökulmasta tämä voi olla pelkkää kuvitelmaa, mutta ilmoituksiin on vaikea olla uskomatta, sillä jopa koirani näyttävät reagoivan koputuksiin. Useimmat tietävät eläinten olevan hyvin herkkiä ja niitä voidaan pitää myös näkijöinä. Olen hyvin kiitollinen ymmärrettyäni muidenkin olemassaolon maailmassamme sekä sen, että meitä vahditaan.

Minun henkinen kykyni on mahdollistanut kommunikoinnin tuonpuoleisen kanssa, pääasiassa kanavoinnin kautta, sillä käytän omaa kehoani työvälineenäni. Kaikki meediot käyttävät heille parhaiten sopivia työtapoja, ja minulle toimii parhaiten juuri kanavointi.

Parhaimpia kokemuksia meediona ovat ne, kun saa tietoa ohjatakseen ihmisiä henkiselle tielle ja voi todella antaa erityisapua meediona, näkijänä ja ennustajana. Nyt kun olen oppinut näkijänä käsittelemään lahjojani, en enää pelkää saamiani ilmoituksia. Ne tuntuvat oikeastaan valmistumisohjeilta johonkin tulevaan. Toivottavasti voin meediona, ennustajana ja näkijänä auttaa ihmisiä ymmärtämään, kuinka lähellä  edesmenneet läheisemme ja henkinen maailma todellakin ovat.

Olen äärimmäisen kiitollinen henkisistä lahjoistani ja toivon voivani jatkaa tietäni meediona ja ennustajana. Ihanin tunne minulle meediona on saada mahdollisuus olla jonkinlainen tuki, lohtu ja apu. Elämän eri vaiheissa voivat suomalaiset meediot, ennustajat, unil-ennustjata, selvänäkijät tai näkijät olla suureksi avuksi. Sen takia minä yksinkertaisesti rakastan lahjaani saada olla meedio. Tämä on minun tulevaisuuteni.

M. Kivinen

 

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

 
Serafiina
Vapaa
 
Enkelikortit, Ennustaja, Ennustajat, Näkijä, Tarot tulkinta, Enkeliviesti
Serafiina on intuitiivinen selvännäkijä. Hän käyttää enkelikortteja sekä...
 
Maija
Vapaa
 
Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustaminen, Ennustajat, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Rajatieto, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta, Unien tulkinta

henkinen, käyttää intuitiota, käyttää numerologiaa, käyttää pelikortteja, perityt...

 
Meri
Vapaa
 
Astral, Meedio, Rajatieto, Näkijä, Ennustaja
Meri on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...
 
Emma
Vapaa
 
Astro, Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustaminen, Ennustukset, Meedio, Näkijä, Oraakkeli, Selvänäkijä, Rajatieto, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta, Unien tulkinta

Esittely tulossa pian..

 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Henkimaailman ennustukset

Henkimaailman ennustukset

2126 näyttökerrat
Kymmenen neuvoa, miten etsit hyvän selvännäkijän, kun haluat selvittää elämääsi liittyviä tärkeitä asioita.
 
Henkiseen kutsuun vastaaminen

Henkiseen kutsuun vastaaminen

1326 näyttökerrat
Taivas on luonut ainutlaatuisen polun kaikille täyttää elämän tarkoitus. Jos jossain elämäsi vaiheessa tuntuu, että olet jumissa, ehkä olet kadottanut tämän jumalallisen polun. Se on sinun henkinen kutsumuksesi. Olet saanut lahjana tämän jumalallisen polun, polun, jossa on mahdollisuuksia muuttaa maailmaa.
 
Kuinka lahjakas henkimaailman näkijä voi auttaa sinua säilyttämään mielenrauhasi?

Kuinka lahjakas henkimaailman näkijä voi auttaa sinua säilyttämään mielenrauhasi?

2102 näyttökerrat
Saatat joskus törmätä elämässä vaiheisiin, jolloin on todella haastavaa säilyttää mielenrauha. Se voi olla jotain oman henkilökohtaiseen tai ammatilliseen elämääsi liittyvää.
 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy