Miten henkinen tieni alkoi

Haluan kertoa teille tarinan siitä, miten henkinen tieni alkoi ja kuinka siitä tuli minulle ura meediona

Miten henkinen tieni alkoi
Miten henkinen tieni alkoi

Haluan kertoa teille tarinan siitä, miten henkinen tieni alkoi ja kuinka siitä tuli minulle ura meediona.

Kaikki alkoi 2004 isäni menehdyttyä. Siihen aikaan aloin saada ja tuntea ilmoituksia. Aluksi en tiennyt mihin uskoa ja miten käsitellä asiaa, koska en ollut näkijä. Kun huomasin, että vastaanottamani ilmoitukset pitivät paikkansa, aloin tosissani tuntea pelkoa. Ongelma näiden ilmoituksien kanssa oli se, että tiesin mitä tulisi tapahtumaan, mutta en milloin. Nyt olen huomannut, että saamani ilmoitus tai tuntemus pääsääntöisesti tapahtuu viikon kuluessa. Olen myös tunnustanut itselleni olevani näkijä. 

Usein saadessani ilmoituksen, kuulen kun jonkun koputtavan ulko-oveen. Kun avaan oven, ei siellä kuitenkaan ole ketään. Jonkun skeptikon näkökulmasta tämä voi olla pelkkää kuvitelmaa, mutta ilmoituksiin on vaikea olla uskomatta, sillä jopa koirani näyttävät reagoivan koputuksiin. Useimmat tietävät eläinten olevan hyvin herkkiä ja niitä voidaan pitää myös näkijöinä. Olen hyvin kiitollinen ymmärrettyäni muidenkin olemassaolon maailmassamme sekä sen, että meitä vahditaan. Olen kiitollinen siitä, miten henkinen tieni alkoi.

Miten henkinen tieni alkoi ja kuinka siitä tuli minulle ura meediona? Toimin pääasiassa kanavoinnin kautta, sillä käytän omaa kehoani työvälineenäni. Kaikki meediot käyttävät heille parhaiten sopivia työtapoja, ja minulle toimii parhaiten juuri kanavointi.

Parhaimpia kokemuksia meediona ovat ne, kun saa tietoa ohjatakseen ihmisiä henkiselle tielle ja voi todella antaa erityisapua meediona, näkijänä ja ennustajana. Nyt kun olen oppinut näkijänä käsittelemään lahjojani, en enää pelkää saamiani ilmoituksia. Ne tuntuvat oikeastaan valmistumisohjeilta johonkin tulevaan. Toivottavasti voin meediona, ennustajana ja näkijänä auttaa ihmisiä ymmärtämään, kuinka lähellä  edesmenneet läheisemme ja henkinen maailma todellakin ovat.

Olen äärimmäisen kiitollinen henkisistä lahjoistani ja toivon voivani jatkaa tietäni meediona ja ennustajana. Ihanin tunne minulle meediona on saada mahdollisuus olla jonkinlainen tuki, lohtu ja apu. Elämän eri vaiheissa voivat suomalaiset meediot, ennustajat, selvänäkijät tai näkijät olla suureksi avuksi. Sen takia minä yksinkertaisesti rakastan lahjaani saada olla meedio. Tämä on minun tulevaisuuteni.

 
 

bloggaa
 
Serena
VAPAA
 

Serena on intuitiivinen tarottulkitsija ja enkeliviestien välittäjä

 
Sanna
VAPAA
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

 
Annikki
EI TÖISSÄ
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

 
Marena
EI TÖISSÄ
 

Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...

 

Oman polkusi artikkelit

Luotettava ennustaja

Luotettava ennustaja

Luotettava ennustaja on enemmän kuin tulevaisuuden näkijä  - hän on tuki ja opas niille, jotka etsivät...
 
Astraltv asiantuntijat

Astraltv asiantuntijat

Astraltv asiantuntijat ovat herättäneet innostusta televisiossa tarjotessaan ennusteita ja henkisiä...
 
Meedioita

Meedioita

Meedioita, ihmisiä joiden väitetään toimivan välittäjinä henkimaailman ja elävien ihmisten...
 
Intuitiivinen näkijä

Intuitiivinen näkijä

Intuitiivinen näkijä on mystinen hahmo, joka kykenee saamaan kuvan asioista ilman aisteihin perustuvaa...
 
 
 
 
0700-80000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_