LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-93939

2.95 €/min + pvm/mpm

 

 

Mitä aktiivinen meditaatio on ja mitkä ovat sen edut?

Tässä hetkessä on taikuutta. Ilman, että teemme mitään muuta kuin mitä jo nyt teemme, olemme missä jo olemme ja tiedämme mitä jo tiedämme, on taikuuteen pääseminen mahdollista kokea. Mutta on olemassa jotain, mikä pidättelee meitä pääsemästä sisään tähän taikuuteen – ja se on mieli.


Mitä aktiivinen meditaatio on ja mitkä ovat sen edut?

Tietoinen mieli estää taikuuden Tietoisen mielen tehtävä on ymmärtää mennyttä ja valmistaa nykyhetkeen. Se vastaa käytännön asioista elämässämme, ja siinä on hyvin vähän tilaa taikuudelle. Ihmismielen on ajateltu olevan työkalu, jota voidaan käyttää kun sitä tarvitaan ja sulkea kun sitä ei tarvita. Aktiivisessa meditaatiossa valitsemme mielen sulkemisen ja pyrimme olemaan tässä hetkessä. Voi olla pelottavaa muuttaa suhtautumistaan menneeseen ja tulevaan, mutta aktiivista meditaatiota harjoittelemalla opimme, että mielemme on aina läsnä kun sitä tarvitsee käyttää.

Taikuus syntyy tietoisen mielen takana olevassa alitajunnassa Aktiivisessa meditaatiossa voimme päästä järjen eli tietoisen mielen takana olevaan tilaan ja kokea taikuuden hetken. Kun pitelemme lastamme sylissä, laskemme nenän hänen päänsä päälle ja hengitämme sisään. Se tuoksuu saippualle ja elämän suloiselle tuoksulle. Me tunnemme heidän hennon, pehmeän ihonsa ja kuulemme ilmavirran, joka liikkuu sisään ja ulos heidän pienistä sieraimistaan. Olemme todella läsnä siinä hetkessä heidän kanssaan - tämä on aktiivista meditaatiota. Kun syömme aterian, joka antaa ravintoa kehollemme, suljemme tv:n ja laitamme puhelimen pois luotamme.

Katsomme ruokaa ja tunnemme kiitollisuutta. Tunnemme haarukan kädessämme ja kuinka se kolahtaa lautasta vasten. Nostamme ruoan suuhumme ja maistamme makuja. Me tunnemme, kuinka ainesosat muuttuvat, kun pureskelemme ruokaa. Tunnemme täysin sen kuinka syömme ja se on aktiivista meditaatiota. Tiskaamme lautaset, joilla ruoka oli. Tunnemme lämpimän veden käsillämme. Haistamme tiskiaineen tuoksun. Tiskaamme kuin ei olisi mitään muuta paikkaa maailmassa, missä olisimme mieuummin. Aktiivista meditoimista. Kun harjoittelemme aktiviista meditaatiota, olemme hereillä kuin lapset. Kunnioitamme elämää ympärillämme ja olemme kiitollisia siitä, että olemme elossa. Maistamme makeuden, joka tulee vain kun menneisyys ja tulevaisuus vapautuvat olemaan sitä, mitä ne ovat olleet ja tulevat olemaan.

Olemme täällä, emme siellä ja taikuus piilee juuri tuossa silmänräpäyksessä. Ja kun päätämme kääntää mielemme takaisin, koska meidän tarvitsee tehdä suunnitelma, on se raikkaampi ja tarkempi, koska olemme saaneet levätä. Koska antauduit tälle artikkelille ja päätit lukea sen, oletko mahdollisesti valmis menemään järjen taakse tilaan, jossa taikuus asuu? Jos koet, että se mitä luet on totta, huolimatta mielestäsi ja intuitiotasostasi, ota yhteys meihin. Voimme esitellä sinulle useampia työkaluja, joilla voidaan päästä maagiseen hiljaisuuteen, joka sinussa jo on.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

 
Nella
Vapaa
 
Enkelikortit, Tarot tulkinta, Rajatieto, Enkeliviesti, Ennustajat, Ennustaminen
Nellalla on yli 20 vuoden kokemus ja se on muokannut hänestä lämminhenkisen ja...
 
Marena
Vapaa
 
Astral, Astro, Enkeliviesti, Ennustaja, Meedio, Näkijä, Oraakkeli, Rajatieto, Selvänäkijä, Unien tulkinta
Marena on näkijä. Hän pystyy vähentämään ihmisen stressikuormaa ja osaa todella...
 
Yasmin
Vapaa
 
Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustaminen, Tarot tulkinta, Näkijä, Meedio, Ennustus, Ennustukset, Ennustajat, Rajatieto, Selvänäkijä
Hei, olen Yasmin. Käytän apunani Tarot kortteja ja heiluria. Joskus ihmisten...
 
Uula
Uloskirjautunut
 
Ennustus, Selvänäkijä, Rajatieto, Näkijä, Oraakkeli
Uula on oikea Lapin mies, selvännäkijä ja riimujen lukija. Voit keskustella Uulan...
 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Ihmissielun intuitiiviset voimat

Ihmissielun intuitiiviset voimat

1156 näyttökerrat
Me kaikki kannamme sisimmässämme hienojakoisia ominaisuuksia, jotka ovat tämän aineellisen eli näkyvän maailman ulkopuolelta.
 
10 merkkiä siitä, että olet syntynyt noidaksi

10 merkkiä siitä, että olet syntynyt noidaksi

1128 näyttökerrat
Jos olet koskaan uskonut, että voisit olla noita, on hyvin mahdollista, että olet sellainen. Useimmissa tapauksissa noidilla on tieto siitä, keitä ja mitä he ovat, vaikka heidän erityinen tiensä ei olisi vielä täysin kirkas. Jos tämä kuvaus sopii sinuun, seuraava luettelo voi auttaa sinua määrittelemään polkusi tai vahvistaa, että olet oikeassa tämän asian suhteen.
 
Suhteet – 3 vinkkiä, jotka saavat kaksi erilaista elämänpolkua toimimaan

Suhteet – 3 vinkkiä, jotka saavat kaksi erilaista elämänpolkua toimimaan

1998 näyttökerrat
Silloin kun ihmiset ymmärtävät, että heidän elämänpolkunsa eroaa oman kumppanin polusta, he usein päättävät lopettaa suhteen. Vaikka joitain eroavaisuuksia ei voida muuttaa, ero ei ole aina se, mikä on välttämätön tässä tilanteessa. Sen sijaan, että välittömästi hylkäät elämäsi rakkauden, tutki tapoja, joilla voit seurata omia polkujasi ja silti pysyä yhdessä kumppanisi kanssa.
 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2.95 €/min + pvm/mpm. Maksat puhelinlaskussasi

Älä jää paitsi kun tarjoamme ilmaisminuutteja! Täytä tietosi täällä:
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2.95 €/min + pvm/mpm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy