Mikä on meedion päiväkirja?

Mikä on meedion päiväkirja? Meedion eli henkimaailman lokikirja on päiväkirja, joka kuvaa yliluonnollisia kokemuksiasi

Mikä on meedion päiväkirja?
Mikä on meedion päiväkirja?

Mikä on meedion päiväkirja? Meedion eli henkimaailman lokikirja on päiväkirja, joka kuvaa yliluonnollisia kokemuksiasi. Meedion päiväkirjoja voi olla monessa muodossa, esimerkiksi videofilmeinä, jotka on tallennettu kameralla, puhelimella tai tablettitietokoneella. Monien mielestä on kuitenkin parempi, että käytät kynää ja paperia ja kirjoitat käsin. Käsin kirjoittaminen nimittäin stimuloi aivoja eri tavalla ja syvemmin, kuin koneella kirjoittaminen tai puheen tallentaminen.

Tärkeintä on valita sellainen selvänäkijän päiväkirja, joka tuntuu juuri sinulle oikealta. Jos se ei tunnu "sinun oloiseltasi", valitse jokin toinen. Kannattaa käydä kaupassa, jossa on laaja valikoima tyhjiä muistikirjoja ja katsoa, mikä puhuttelee sinua eniten.
Miksi sitten pitäisin meedion päiväkirjaa? Mikä on meedion päiväkirja? 

Sinun tulisi pitää meedion päiväkirjaa, jos haluat tulla aktiivisemmaksi selvänäkijäksi. Ensimmäinen askel selvänäköisyyden kehittämiseen on se, että harjoitat omaa alitajuista mieltäsi niin, että avaudut ja tunnet ympärilläsi olevat energiat. Näin tehdäksesi, ota tavaksesi huomioida ja rekisteröidä ympärilläsi olevien energioiden vaikutus useita kertoja joka päivä. Ajan mittaan opit erottamaan erilaiset henkiset energiat, jotka ovat ympärilläsi.

Kuinka sitten tehdään henkimaailman päiväkirja? Mikä on meedion päiväkirja? 

Joitakin käytännön ohjeita siihen, miten pidät meedion päiväkirjaa:

On mahdotonta muistaa ja rekisteröidä kaikkia huomioita. Yritä huomata niin paljon kuin pystyt, mutta anna anteeksi itsellesi, jos unohdat jotakin. Jos asetat itsellesi liian kovia paineita, johtaa se siihen, ettet opi antamaan henkimaailman merkitysten virrata sinuun vapaasti.

Tee merkintöjä kuun asennosta, vuorokaudenajasta ja säästä henkiseen päiväkirjaasi. Tulet huomaamaan yhteyden kuunkiertoon, päivän ajankohtaan, ympäristön olosuhteisiin ja omiin henkisiin kokemuksiisi. Siten opit ennalta tunnistamaan, milloin henkiset kykysi ovat kaikkein terävimmillään. Jos satut saamaan yhteyden henkeen tai energiaan, voi olla tärkeää tuntea ne olosuhteet, jotka saavat yhteyden todennäköiseksi, jos haluat saavuttaa sen uudelleen.

Kirjoita myös muistiin, keitä ihmisiä lähelläsi oli, kun sait henkimaailman kokemuksen tai yhteyden. Kun sitten myöhemmin katsot muistiinpanojasi, huomaat ehkä linkin erityisen selvänäköisten ilmiöiden ja tiettyjen ihmisten välillä.

Kun jokin vaikuttaa olevan sattumaa, kirjoita se ylös. Ehkä et koe sitä sattumana, vaan henkisenä kytköksenä kahden ilmiön välillä. Kun alat selvästi huomaamaan "yhteensattumat", tulet olemaan yhä tietoisempi yhteydestä, joka liittyy näkyvän ulottumattomissa oleviin asioihin.

Kirjoita henkiseen päiväkirjaasi muistiin myös tunnetilasi. Tietyt ilmiöt ovat yhteydessä tietynlaiseen mielentilaan. Jos olet tarkkana sen suhteen, voit ehkä maksimoida henkisen potentiaalisi, kun olet tietyssä mielentilassa.

Kirjoita joka päivä. Kun teet itsellesi päivittäisen tavan kirjoittaa muistiinpanoja selvänäkijän päiväkirjaasi, opit tiedostamattomasta mielestäsi ja opit olemaan avoimempi kokeaksesi myös fyysisiä ilmiöitä.

Mitä enemmän jatkat muistiinpanojesi tekemistä, sitä enemmän tulet huomaamaan asioita. Yksittäiset merkinnät eivät ole niin suureksi avuksi selvänäköisyyden kyvyllesi.

Kaikilla ei ole tapana tehdä muistiinpanoja päivittäin omaan henkiseen päiväkirjaansa, mutta pienellä sitkeydellä useimmat saavat harjoitettua itsensä siihen. Tulet olemaan yllättynyt siitä, kuinka paljon päiväkirja auttaa sinua kehittämään kykyäsi tuntemaan henkisiä energioita.

 
 

Tervetuloa soittamaan selvännäkijöillemme saadaksesi vastauksia kysymyksiisi

Bloggaajat
 
Sanna
Vapaa
 
Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Meedio, Näkijä, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Unien tulkinta, Tarot tulkinta, Oraakkeli

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

 
Annikki
Kutsu minua
 
Enkelikortit, Ennustaja, Ennustajat, Näkijä, Tarot tulkinta, Enkeliviesti, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Meedio, Rajatieto

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

 
Sofiia
Kutsu minua
 
Astral, Meedio, Näkijä, Oraakkeli, Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Ennustajat, Ennustaminen, Tarkka ennustus, Ennustukset, Ennustus, Tarot tulkinta, Unien tulkinta

Sofiialla on vuosikymmenien kokemus näkijänä, meediona ja kaukohoitajana.

 
Tuuli
Kutsu minua
 
Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Tarot tulkinta, Ennustajat, Meedio, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Ennustaja

Tuulin kanssa voitte yhdessä löytää voiman ja viisauden, joka sisälläsi piilee....

 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Telepatia

Telepatia

1763 näyttökerrat

Telepatia on yleisnimi kaikenlaiselle kommunikaatiolle, jossa ei käytetä fyysisiä välineitä. Telepatia on yhteyttä

 
Meedio

Meedio

6293 näyttökerrat

Meedio on henkilö, joka voi hengessään tavoittaa taivaan. Taitava meedio auttaa sinua surussasi  eteenpäin

 
Henkinen kieli

Henkinen kieli

2447 näyttökerrat

Meedio pystyy puhumaan rakkaittesi kanssa. Heillä on yhteinen henkinen kieli. Henkinen kieli auttaa tulkinnoissa

 
 
 
Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 Soita nyt painamalla tästä!0700-80000 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy