LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-93939  

2,95 €/min + pvm

 

 

Meedio

Taitava meedio auttaa sinua surussasi eteenpäin ja välittää sinulle viestejä rajan takaa rakkaimmiltasi.


Meedio
Meedio

On lohduttava ajatus, ettei kuolema ole kaiken loppu. Se on vain muutos. Se on siirtymistä. Jos käsittäisimme kuoleman kuten meediot ja shamaanit, niin tietäisimme, että elämä jatkuu. Kuolemassa sielu siirtyy omaan ympäristöönsä. Meediot ja shamaanit ovat henkilöitä jotka voivat hengessään tavoittaa taivaan tai käväistä tuonpuoleisessa. He eivät ole niin kiinni maallisessa kehossaan kuin ihmiset yleisesti ottaen. Joskus meille voi tulla tunne, että me kuolemme kesken elämää. Ja niin tavallaan onkin. Elämä jatkuu mutta toisessa olomuodossa. Rakas ihminen siirtyy parempaan paikkaan tai taivaan kotiin. Surutyö on tärkeää, koska se auttaa käsittelemään tilanteeseen liittyviä kielteisiä tunteita. Jos suru jatkuu vuosikausia, niin se voi vaikeuttaa omaisen oloa henkimaailmassa, koska hänhän katsoo olevansa elossa. Hänellä ei ole mitään hätää.

Kuolemaan olisikin hyvä suhtautua kuin ystävään, joka asuu toisessa maassa. Tiedät, että te kohtaatte vielä, mutta nyt ei ole sen aika. Mihin kuolleet sitten menevät? Meediot kertovat paitsi kuolleiden oloista, myös välittävät heiltä terveisiä. Yleinen tiedonanto rajan takaa on se, että siellä on kaikki hyvin. Kuollut omainen tai ystävä viestittää meedion välityksellä että hänellä on kaikki hyvin ja että hän rakastaa sinua. Lauseet voivat kuulostaa latteilta, mutta jos todella uskoo sen, että elämä jatkuu ja että on rakastettu, niin elämäänsä voi olla helpompi jatkaa. Tieto kuolemattomuudesta ei vie pois erossa olemisen kipua ja surua; se auttaa kestämään koettelemukset. Meediot ja shamaanit ovat siis ihmisiä, jotka ovat jo kuolleet tai käyyneet rajalla, mutta he ovat tulleet takaisin. Nykyään myös tavalliset ihmiset uskaltavat kertoa kuolemanrajakokemuksistaan.

Sieltä voi palata, mutta jos sieltä ei palaa, niin ei hätää. Kuoleman suru on surua ihmisen näkökulmasta. Meedio johtuu sanasta medium, keskellä, välissä. Meedio on välittäjä maan ja taivaan välillä. Hän on se joka kurkistaa kuolleiden valtakuntaan. Kuolleet viestivät hänen kauttaan; he kertovat kuulumiset. Shamaani tarkoittaa "se, joka tietää". Henkilö tietää, miten olla yhteydessä henkimaailmaan ja toimia sen kanssa sekä tuoda sieltä parannusta tai parantaa siellä olevia. Shamaanikulttuureissa shamaanin tehtävä on paitsi parantaminen myös kuolleiden sielujen saattaminen valoon. Myös uussamanismissa sieluja kehotetaan menemään valoa kohti ja valitsemaan taistelunsa. Meediot ja shamaanit ovat parantajia, koska molemmat voivat välittää parantavaa voimaa.

Parantajameedioita kutsutaan henkiparantajiksi spiritualistisessa liikkeessä .Meedio välittää viestejä henkimaailmasta tähän meidän 3D-ulottuvuuteemme. Meidän maailmamme ja henkimaailman välillä sanotaan olevan vain ohut verho, jonka taakse näkevät meistä ne herkkäaistisimmat ja mediaalisimmat henkilöt. Maailmat ja energiat ovat yhtä tosia molemmat, viestien kuuleminen ja niille herkistyminen on kuitenkin haaste tässä ärsyketulvassa. Olen sitä mieltä, että meillä jokaisella on mahdollisuus kehittää aistejamme ja kehittyä kuulemaan ja kuuntelemaan muita ulottuvuuksia. Tästä ulottuvuudesta postuneet henget saattavat jäädä lähellemme kuoleman jälkeen. Oletko joskus tuntenut tutun tuoksun tai mennyt kananlihalle aivan kuin Sinua olisi kosketettu. Yleensä tälläiset kosketukset laitetaan mielikuvituksen piikkiin ja ne unohdetaan. Missään nimessä niitä ei kannata säikähtää eikä pelätä. Henget, jotka haluavat meihin yhteyden ovat yleensä niitä rakkaimpia, joilla on joku viesti meille välitettävänä.

Tästä ulottuvuudesta poistuneet henget saattavat jäädä lähellemme kuolemansa jälkeen. Jos henkilö on valonkantaja, niinsanotut maanläheiset sielut voivat hakeutua hänen läheisyyteensä. Hänen täytyy silloin lähestyä asiaansa osaavaa näkijää, meedio poistaa maanläheiset sielut ja tarrahenget pois häiritsemästä ja viemästä energiaa. Meediot huomaavat aikaa myöten viestien lomittuvan selvänäkijätulkintojen lomaan kauniisti. Yleensä selvänäkijän työtä tehdessä paikalla on myös asiakkaan henkioppaita, auttajia ja mahdollisesti juuri läheisiä, joilla on jotakin sanottavaa. Edesmenneiden viestit ovat hyvinkin humoristisia usein ja koodikieltä, joten niiden oikeanlaisessa tulkinnassa asiakkaalla on suuri merkitys. Henget näyttäytyvät usein korostaen jotakin tiettyä piirrettä, joka tekee heistä helpommin tunnistettavia. Asioita näytetään mielikuvien ja visuaalisten viestien avulla.

Henki pyrkii löytämään sellaiset mielikuvat ja tavat kertoa, jotka meediona toimivan elämänkokemus ja sanavarasto pukee oikeaan asuun. Henkimaailma voi myös näyttää meediolle eli tulkitsijalle symboleita, joilla on katsojalle tietty merkitys. Haluatko yhteyden poisnukkuneeseen läheiseen? Joskus myös tässä maailmassa elävä haluaa varmistua, että henkimaailmaan siirtyneellä on kaikki ok. Tai jokin kesken jäänyt asia halutaan saada mielenrauhan vuoksi päätökseen. Henki voidaan myös paikalle. Täytyy kuitenkin muistaa, että henkiä ei voi käskeä ja paikalle saattaa tullakin joku vielä innokkaampi kuin se, jota on pyydetty. Yleensä näilläkin on oma tarkoituksena ja viestintuoja on aina siihen hetkeen juuri oikea. Viestejä ei kannata myöskään pelätä. Vaikka välit olisivat olleet hyiset, eivät henget kanna kaunaa tai halua ilkeillä. He ovat päässeet valoon ja näkevät kaiken eri tavalla kuin maallisessa kulkuvälineessä kiinni ollessaan.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
 
Carita
Vapaa
 
Enkeliviesti, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Selvännäkijä

Carita on taitava ja kokenut henkimaailman auttaja ja energiahoitaja. Hän auttaa sinua...

 
Emma
Uloskirjautunut
 
Astro, Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustaminen, Ennustukset, Meedio, Näkijä, Oraakkeli, Selvänäkijä, Rajatieto, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta, Unien tulkinta

Esittely tulossa pian..

 
Hannele
Uloskirjautunut
 
Astro, Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Meedio, Näkijä, Oraakkeli, Rajatieto, Selvänäkijä, Unien tulkinta, Tarot tulkinta, Tarkka ennustus, Astral

Hannele käyttää tulkintansa apuna mm. enkeli- tarot- ja orakkelikortteja. Hän on...

 
Henni
Uloskirjautunut
 
Astral, Unien tulkinta, Ennustaminen, Rajatieto, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Tarot tulkinta, Oraakkeli, Näkijä, Meedio, Ennustukset, Astro, Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustus, Ennustaja, Ennustajat

Henni on herkästi asioita aistiva auttajasi. Henni on myötätuntoinen ja ymmärtäväinen...

 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

10 merkkiä siitä, että olet syntynyt noidaksi

10 merkkiä siitä, että olet syntynyt noidaksi

4320 näyttökerrat

Jos olet koskaan uskonut, että voisit olla noita, on hyvin mahdollista, että olet sellainen. Useimmissa tapauksissa noidilla on tieto siitä, keitä ja mitä he ovat, vaikka heidän erityinen tiensä ei olisi vielä täysin kirkas. Jos tämä kuvaus sopii sinuun, seuraava luettelo voi auttaa sinua määrittelemään polkusi tai vahvistaa, että olet oikeassa tämän asian suhteen.

 
Suojelusenkeli

Suojelusenkeli

1823 näyttökerrat
Jotkut tapahtumat jäävät ainaiseksi muistiin. Tämä kertomus on meediosta ja hänen unohtumatomasta kohtaamisestaan suojelusenkelinsä kanssa.
 
Kuinka lahjakas henkimaailman näkijä voi auttaa sinua säilyttämään mielenrauhasi?

Kuinka lahjakas henkimaailman näkijä voi auttaa sinua säilyttämään mielenrauhasi?

2257 näyttökerrat
Saatat joskus törmätä elämässä vaiheisiin, jolloin on todella haastavaa säilyttää mielenrauha. Se voi olla jotain oman henkilökohtaiseen tai ammatilliseen elämääsi liittyvää.
 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy