LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-80000  

2,95 €/min + pvm

 

 

Maaginen parantava keitto

Magia ei selvitä kaikkia ongelmia, mutta se voi auttaa. Tästä ohjeesta on apua, kun joku potee vaikka influenssaa.

Maaginen parantava keitto
Maaginen parantava keitto

Minulla, joka olen noita, ennustaja, meedio ja näkijä, on tapana suorittaa maagisia rituaaleja, kun tunnen että niitä tarvitaan. Sellainen tilanne on silloinkin, kun joku on vaikka vilustunut. Silloin keitän aivan erityisen keiton. Täällä ennustustlinjallahan emme ole lääkäreitä, mutta usien kotikonstit saattavat auttaa voimaan paremmin. Ennustajan, näkijän tai meedion antama ennustus ohjaa sinua henkisesti, mutta ei tietenkään paranna sairauksiasi.

Mikäli sinä tai joku perheessäsi tuntee itsensä sairaaksi, hanki kolme salaattisipulia, yksi punainen sipuli, kolme laakerinlehteä, yksi valkosipulinkynsi ja suolaa. Täytä pata lähdevedellä tai pullovedellä ja laita se kiehumaan. Sillä aikaa kun vesi kiehuu, hakkaa sipulit ja valkosipuli.

Sirottele suola kiehuvaan veteen ja sano samaan aikaan sanat: ” Tällä suolalla estän täällä sairauden ja epäterveellisyyden”.

Lisää hakatut sipulit (ei valkosipulia) ja sano samaan aikaan sanat: ” Aktivoi tunnelma, lähetä kaikki sairaudet täältä kauas pois”.

Haista keittoa ja tunne kuinka voima kasvaa. Lisää laakerinlehti ja sano: ” Laakerinlehdet pitävät tänään kaikki sairaudet poissa täältä”.

Anna sopan kiehua noin 3 minuuttia ja anna potilaan sitten hengittää sopan tuoksuja ja höyryjä.  Laita keitto sitten sivuun ja anna jäähtyä ilman kantta. Kun soppa on kylmää, siivilöi se ja säilytä sitä purkissa.  Käytä suunnilleen 1,5 desilitraa keittoa potilaan kylpyvedessä tai käytä keittoa kehon pesuun suihkussa. Lisää kolme tippaa soppaa lasiin vettä ja anna potilaan juoda se. Se mitä jää jäljelle, kaadat pois maahan nopeuttaaksesi paranemista.

Henkisen tien ohjaus ei voi poistaa sairauksia, mutta se voi auttaa voimaan paremmin. Koska me selvänäkijät, ennustajat ja meediot täällä emme ole lääkäreitä, niin suosittelemme tietenkin lääkärissäkäyntiä, jos olet oikein sairas. Tämä resepti on vain keino, jota minulla ennustajana, selvänäkijänä ja meediona on tapana käyttää voidakseni paremmin vilustumisen aikana. Tämä resepti käsittelee enemmän energioita kuin keittoa. Minun tulevaisuuteni hyvänä ennustajana, näkijänä, meediona ja noitana perustuu uskomukseeni energioiden voimasta. Voin ennustaa sinulle täällä ja antaa sinulle henkisen tien ohjausta, mutta osaan myös arvioida milloin tarvitset ennemmin lääkärinhoitoa. Ennustus-onlinella kerron myös sen. Tarotkorttini ja Tarotoppaani auttavat minua siinä! Hae internetistä hakusanoilla ennustaja, selvänäkijä, korteista ennustaminen, unil ennustajat, rajatieto, niin löydät meidät.

J. Kulmala

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
 
Marena
Vapaa
 
Rajatieto, Näkijä, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Selvänäkijä, Enkelikortit, Oraakkeli, Selvännäkijä

Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...

 
Tuula
Kutsu minua
 
Enkelikortit, Enkeliviesti, Ennustaja, Ennustajat, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarot tulkinta, Tarkka ennustus

Hei, olen Tuula Huhtala, tarot-tulkitsija Turusta.

 
Tuuli
Kutsu minua
 
Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Tarot tulkinta, Ennustajat, Meedio, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarkka ennustus, Ennustaja

Tuuli kanssa voitte yhdessä löytää voiman ja viisauden, joka sisälläsi piilee. Apunaan...

 
Helena
Kutsu minua
 
Astral, Astro, Ennustaja, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Selvänäkijä, Selvännäkijä, Tarot tulkinta

Helena on tarot-tulkitsija ja intuitiivinen näkijä. Soita Hertalle.

 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Baba Vanga

Baba Vanga

1006 näyttökerrat

Baba Vanga oli bulgarialainen selvänäkijä. Hän eli vuosina 1911-96, Petritšin kaupungissa Bulgariassa, kolmen valtion rajojen risteyskohdassa. Baba Vanga sokeutui 12-vuotiaana pyörremyrskyssä. Kaksi vuosikymmentä myöhemmin hän aloitti ennustamisen. Ilmeisen menestymisen myötä hänestä tehtiin 1960 -luvulla valtion virkamies, jolle maksettiin palkkaa ennustamisesta. 

 
Henkisyys

Henkisyys

4298 näyttökerrat

Henkisyys eli spiritualiteetti on todella laaja käsite, johon on monia näkökulmia. Yleensä siihen sisältyy yhteys johonkin meitä suurempaan ja siihen tyypillisesti liittyy myös ajatus elämän tarkoituksen etsimisestä.

 
Henkimaailman ennustukset

Henkimaailman ennustukset

3258 näyttökerrat

Kymmenen neuvoa, miten etsit hyvän selvännäkijän, kun haluat selvittää elämääsi liittyviä tärkeitä asioita.

 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-80000 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-80000 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy