Luonnon jalokivien parantava voima

Luonnon jalokivien parantava voima auttaa mietä parantamaan keskittymiskykyä ja lisäämään positiivista energiaa

Luonnon jalokivien parantava voima
Luonnon jalokivien parantava voima

Jalokivet ovat yksi luonnon meille antamista suurenmoisista lahjoista. Luonnonjalokiviä voi käyttää hyvin monipuolisesti. Ne voivat auttaa jopa henkilökohtaisten ja ammatillistenkin pulmien ratkaisemisessa. Luonnon jalokivien parantava voima on yllättävän voimakas. Ratkaise ongelmasi: tahtomattaankin joutuu tilanteisiin, joissa tuntee joutuneensa umpikujaan. elämä heittää meille henkilökohtaisia, ihmissuhteisiin tai ammattiin liittyviä rankkojakin haasteita, joissa kohtaamme avuttomuutemme.

Näitä ylitsepääsemättömän vaikeita tilanteita varten luonto lahjoittaa käyttöömme tummansinisen luonnonjalokiven nimeltä lapis lazuli. se resonoi kulmakarvojen välissä olevan chakramme eli ’kolmannen silmän’ kanssa lisäten rentoutta ja syventäen meditaatiota.

Kokeile lapis lazulin tehoa ja tee seuraava harjoitus: nouse aikaisin aamulla, ota lapis lazuli käteesi. asetu makuuasentoon selällesi, sulje silmäsi ja aseta kivi otsallesi silmien väliin, jossa ’kolmannen silmän’ chakra sijaitsee. hengittele syvään ja keskity hengitykseesi kunnes tunnet rentoutuvasi. lapis lazulin voi myös upottaa esimerkiksi kiveksi sormukseen, jolloin se kulkee mukanasi kaikkialle.

Heikon itsetunnon parantaminen: päätöksenteon vaikeus on erittäin yleistä nykyaikana. vaikka päätös olisikin ymmärrettävä ja realistinen, ihmisten on vaikea uskoa itseensä. voiko luonnon jalokivien parantava voima auttaa parantamaan heikkoa itsetuntoa? Kyllä, luonnonjalokivien joukossa on keltainen kivi nimeltä sitriitti, joka vahvistaa itsetuntoa. sitä voi myös kantaa mukanaan sormuksessa tai riipuksessa. huomaat, kuinka itsetunto vahvistuu ja lopulta luottamus päätöksiesi oikeellisuuteen paranee ja kykenet myös vakuuttamaan ympärilläsi olevat ihmiset niiden järkevyydestä. jatkuva vaihtoehtojen vatvominen vähenee. toinen itsetuntoa vahvista kivi on hematiitti, jota voi pitää tyynyn alla öisin. hematiitti lisää positiivisuutta ja siten lisää myös itseluottamusta.

Kommunikaatiokanavien puhdistaminen: eihän meistä kukaan tahtoisi riidellä rakastamiemme ihmisten kanssa. valitettavasti sitä tapahtuu paljonkin ilman, että edes ymmärtää miksi niin tapahtui. siihen on syynä omat ajatuksemme, joissa syytämme toista osapuolta. nämä ajatukset tulevat ulos satuttavina sanoina, mikä vain pahentaa tilannetta. näissä tilanteissa apua tarjoaa sininen tai turkoosi kristalli, joka resonoi kurkkuchakran kanssa. siispä aseta kivi kurkku-chakrasi päälle ja ajattele henkilöä, jonka kanssa sinulla on riitaa. käy rehellisesti läpi tunteesi häntä kohtaan tai mieti mitä juuri nyt haluaisit sanoa hänelle/heille tai mitä haluaisit kuulla hänen/heidän sanovan sinulle. tunnet voimakasta energiaa ja lämpöä kiven kohdalla. tämä kertoo sinulle, että kiven voima toimii.

Universumi on täynnä voimakkaita jalokiviä. meidän tarvitsee vain poimia tarvitsemamme. Luonnon jalokivien parantava voima auttaa mietä parantamaan keskittymiskykyä ja lisäämään positiivista energiaa.

 
 

 
Sanna
VAPAA
 

Sanna on selvännäkijä ja parantavan energian välittäjä monessa polvessa. Sannalla on...

 
Marena
VARATTU
 

Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...

bloggaa
 
Serena
EI TÖISSÄ
 

Serena on intuitiivinen tarottulkitsija ja enkeliviestien välittäjä

 
Annikki
EI TÖISSÄ
 

Annikki on selvännäkijä, ja hän auttaa yksityis- ja työelämän ongelmissa. Hän käyttää...

 

Oman polkusi artikkelit

Luotettava ennustaja

Luotettava ennustaja

Luotettava ennustaja on enemmän kuin tulevaisuuden näkijä  - hän on tuki ja opas niille, jotka etsivät...
 
Astraltv asiantuntijat

Astraltv asiantuntijat

Astraltv asiantuntijat ovat herättäneet innostusta televisiossa tarjotessaan ennusteita ja henkisiä...
 
Meedioita

Meedioita

Meedioita, ihmisiä joiden väitetään toimivan välittäjinä henkimaailman ja elävien ihmisten...
 
Intuitiivinen näkijä

Intuitiivinen näkijä

Intuitiivinen näkijä on mystinen hahmo, joka kykenee saamaan kuvan asioista ilman aisteihin perustuvaa...
 
 
 
 
0700-80000

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Evästeiden keräämiin tietoihin voi kuulua esimerkiksi se, kuinka usein vierailet verkkosivustolla ja mistä maasta selaat sivustoa. Lue lisää

_