LAADUKAS PALVELULINJA
HYVÄKSYTTY MEEDIO
Ennustus sinulle!

0700-93939  

2,95 €/min + pvm

 

 
10 ilmaisminuuttia

Kuusi merkkiä siitä, että sinulla on kuudes aisti

Henkisesti lahjakkailla on voimakkaampi kuudes aisti, minkä vuoksi he herkästi tuntevat, näkevät, kuulevat ja haistavat asioita, joita "tavallinen" ihminen ei pysty Kuusi merkkiä siitä, että sinulla on kuudes aisti Henkisesti lahjakkailla on voimakkaampi kuudes aisti, minkä vuoksi he herkästi tuntevat, näkevät, kuulevat ja haistavat asioita, joita "tavallinen" ihminen ei pysty kokemaan. Ilman opastusta tämä voi olla hyvin pelottavaa henkilölle, joka ei ymmärrä, mitä hänelle tapahtuu. Ohessa lyhyt lista kuudesta henkisen lahjakkuuden merkistä:

Kuusi merkkiä siitä, että sinulla on kuudes aisti
Kuusi merkkiä siitä, että sinulla on kuudes aisti

Ihmismassat tuntuvat epämukavilta

Suurten ihmisjoukkojen ympäröimänä oleminen voi olla vaikeaa henkiselle ihmiselle, koska sellainen ihminen aistii herkästi muiden ihmisten energioita. Kaikki eivät ole mukavia, ilkeys, mustasukkaisuus, raivo ja pettymys lepäävät kuin musta usva positiivisten tunteiden yläpuolella. Tietyt henkiset ihmiset osaavat yksinkertaisesti lajitella ne, poistaa ne henkisen seinän avulla. Se vaatii paljon harjoittelua.

Olet tietoinen salaisuuksista, joita ei koskaan kerrota

Energian siirtyminen tapahtuu, kun henkilö seisoo lähellä henkistä ihmistä. Tällöin hän välittää eteenpäin salaisuuksiaan, erityisesti, jos kyseinen henkilö juuri silloin ajattelee niitä. Toinen merkki on se, että tiedät asioita toisista ihmisistä ilman, että olet saanut tätä tietoa keneltäkään. Se voi olla pelottavaa sellaiselle henkilölle, joka ei ole henkinen.

Näyt

Henkiset ihmiset näkevät unia nukkuessaan, mutta myös ollessaan valveilla. Niitä kutsutaan visioiksi, näyiksi. Näitä näkyjä voidaan verrata tulevien tapahtumien elokuvaksi, jota näytetään heidän mielessään. Joskus on niin, että vain yksi kuva tulee näkyviin ikään kuin välähdyksenä siitä, mitä tapahtuu.

Kummalliset kehotukset

Epätavallisempi osa vahvan kuudennen aistin omaaville on se, että heitä kehotetaan tekemään asioita tietämättä, miksi niin pitää tehdä.

Nainen voi esimerkiksi tuntea, että hänen täytyy lähteä tapaamaan siskoaan välittömästi. Niinpä hän ajaa tuntikausia keskellä yötä perheen ollessa unessa. Tilanne päättyy siihen, että hän saapuu juuri riittävän ajoissa pelastaakseen siskonsa akuutilta sairauskohtaukselta.

Numeroiden ja kirjainyhdistelmien näkeminen

Monet henkisesti lahjakkaat ihmiset saavat välähdyksiä numeroista tai kirjaimista, ilman, että he tietävät miksi. Jonain päivänä hän yhtäkkiä ymmärtää, mistä oli kysymys. Kuten "800" toistuminen: kun kaksoispiste laitetaan keskelle, näkyy aika, jolloin joku läheinen kuolee.

Saat tuntemuksia niiltä, joilla on kärsimyksiä

Koska henkiset ihmiset voivat tuntea muiden tunteita, tulee heistä usein magneetteja ihmisille ja eläimille, jotka tarvitsevat apua. Kodittomat tuntemattomat, jotka seisovat ruokakaupan jonossa, saattavat yhtäkkiä alkaa puhua heille tai vahingoittuneet, kodittomat kissat saattavat yhtäkkiä ilmestyä heidän pihaansa.

Nämä ovat vain kuusi merkkiä siitä, että sinulla on kuudes aisti. Jos sinulla on ollut yksi tai useampia edellä mainituista tuntemuksista tai muunlainen henkinen kokemus, otathan yhteyttä johonkin henkisistä auttajistamme. Voimme antaa sinulle opastusta siihen, mitä etsit.

 

Jos olet kiinnostunut ja haluat puhua henkisen neuvonantajan kanssa, soita!

Bloggaajat
 
Rita
Vapaa
 
Enkeliviesti, Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Näkijä, Selvännäkijä

Rita on taitava ja kokenut henkimaailman auttaja ja energiahoitaja. Hän auttaa sinua...

Bloggaajat
 
Marena
Vapaa
 
Astral, Meedio, Rajatieto, Näkijä, Ennustaja
Marena on empaattinen, suorapuheinen ja saa heti silmiensä eteen ja käyttää...
 
Tuuli
Vapaa
 
Ennustaminen, Ennustukset, Ennustus, Tarot tulkinta

Tuuli kanssa voitte yhdessä löytää voiman ja viisauden, joka sisälläsi piilee. Apunaan...

 
Annikki
Uloskirjautunut
 
Enkelikortit, Ennustaja, Ennustajat, Näkijä, Tarot tulkinta, Enkeliviesti

Annikki on intuitiivinen selvännäkijä. Hän käyttää enkelikortteja sekä enkelikiviä, ja...

 
 

Suositeltuja artikkeleita sinulle

Ensiaskeleet sisäisiin voimavaroihin - luonnon jalokivien parantava voima

Ensiaskeleet sisäisiin voimavaroihin - luonnon jalokivien parantava voima

2239 näyttökerrat

Useimmat meistä haluaisivat parantaa keskittymiskykyään ja lisätä positiivista energiaa. Siinä auttavat jalokivet, jotka ovat yksi luonnon meille antamista suurenmoisista lahjoista. Luonnonjalokiviä voi käyttää hyvin monipuolisesti. Ne voivat auttaa jopa henkilökohtaisten ja ammatillistenkin pulmien ratkaisemisessa. Niiden teho on yllättävän voimakas.

 
Psykometria

Psykometria

3193 näyttökerrat

Psykometria on menetelmä, jonka avulla saadaan tietoa henkilöstä tämän arkipäiväisen käyttöesineen avulla. Psykometrinen luenta antaa nopean tiedon henkilön elämästä ja mielentilasta ja voi antaa tietoa ongelmien ratkaisemiseksi. Psykometria on löydetty jo kauan sitten mutta vasta moderni kvanttifysiikka selitti tieteellisesti monia sen toiminnan salaisuuksista.

 
Sielun lomamatka

Sielun lomamatka

4669 näyttökerrat

Henkiset lomat voivat antaa sielulle mahdollisuuden palautumiseen, uudistumiseen sekä energian palauttamiseen hyvälle tasolle. Opi tästä artikkelista enemmän, millaisia hyötyjä tällaiset lomat voivat antaa sinulle.

 
 
 
 

Puhelu palvelunumeroomme 0700-93939 maksaa 2,95 €/min + pvm. Maksat puhelinlaskussasi

Vastaanota viestejä ilmaisista minuuteista!
Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen sähköpostiosoite
 

 Soita nyt painamalla tästä!0700-93939 2,95 €/min + pvm
Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Hyväksyäksesi evästeet klikkaa nappia. Lue lisää
Hyväksy